2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben normalde kışı sevmezdim ama şimdi biran evvel kış gelse diyorum.bazen nefesimin daraldığını hissediyorum...

bende yaz delisiyim ama bu sefer gerçekten zor geçiyo hamilelikten sanırım bide benim vücudum özellikle karın bölgem isilik doldu çok fenayım yaaaa eşim pudra aldı bugün hep sürdüm.
üzerime bişeyde giyemiyom -tatlicadiarzu-

ben normalde kışı sevmezdim ama şimdi biran evvel kış gelse diyorum.bazen nefesimin daraldığını hissediyorum...

canım hayırlı olsun yaaa. çok sevindim hamileliğine....Allah tamamına erdirsin....sende mart annesi olacaksın benim gibi...benim cadı kızlarım tam 5 aylık oldular...o kadar yoğun geçiyor ki günler....bu günlerin tadını çıkar yat dinlen bol bol...sonra çok yorulacaksın ama annelik herşeye değer...Tüm hamile arkadaşlara rahat ve sağlıklı gebelikler ve hayırlı doğumlar dilerim. rabbim sağlıcakla kucağınıza alıp büyütmeyi nasip etsin...

çok geçmiş olsun canım.İnşallah pudra işe yarar.olmadı cildiyeye gidersin.belki gebelikle birlikte kullanılabilecek bir ilacı vardır canım.evin içinde istediğin gibi gezersinde dışarı çıktığında çok rahatsız eder onlar seni...

Şenizcanım çokkk teşekkür ederim.Allah razı olsun.yerim ben o cadı kızlarıcokacimcoook
Maşallah canım.inşallah bizlerde o günleri görürüz canım.kocamaaaannn öpüyorum seniopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Firstnimbus merhaba canım, ben de tüp bebek gebesiyim. Şu endişeler yok mu hiç sevinemiyorum valla. 6. haftanın ortasından beri her gün uyuyorum uyumasam da uyukluyorum. 6- 8 saat kadar gözüm açık. Acaba bu durum normal mi?
Azize merhaba hoşbulduk.

arkadaşlar merhaba beni de aranıza alır mısınız?

hosgeldin aramıza canım saglıkla al kucagına ınsallah

kızlar noluyo kim ulturason alıyooo....bende isterim

sıraya geç Azizecim

çok teşekkürler arkadaşlar.eşimde öyle söylüyor sermestcim.ama ben durumumdan dolayı zaten çok temkinli basıyorum yere.gözümün önünde düştü ya hala etkisinden kurtulamadım

düşünme artık canım geçti gitti Allaha emanet

kışı özledim...

kızlar nasılsınız?

ben bunalıyom bu sıcaklardan...

ben de bunalıyorum valla bruası cehennem azabı
klima 24 saat acık onsuz nefes almak mümkün değil

zaten acayip ders oldu bana.duru su neyime yetmiyorsa sanki...

aferiim akıllandın bak her şerde bir hayır var:kedi:

olsun evde tiril tiril gez pudra iyi geldi mi biraz olsun?

normal canım endişe etme bos yere uyku halsizlik hepimizde var

benim de göğüs uclarım kasınmaya basladı ara ara
bir de çok ilginc deri soyulur ya inceden inceye
öyle bişeyler olmuş göğüslerimde
ay büyüyorlar mı yoksam zaten feci büyüklerakannehir

benim bildiğim kadarıyla ve buradaki birçok arkadaşımızın başına geldiği için gayet rahatlıkla söyleyebilirim ki çokkk normal canım.bende hep bende mi anormallik var diye düşünüyorum bütün bunlar başıma gelmediği için(uyku hali,bulantı,baş dönmesi,gögüslerde şişlik)CADIARZU

insallah iyi gelir de rahatlarsın biraz canım

aşerme durumu var mı kızlar sizde
benim canım dün kestane şekeri istedi çok fena
ama burada bulmam imkansız gibi bişey

bu saatlerde başlıyo benim gözlerim ağırlaşmaya...
gece sıcaktan uyuyamıyorum kalkıp duruyom yataktan.
üşümeyi özledim kızlaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr

firstnimbuscum ben de senin gibiydim
anormallik mi var diyordm ben de bişey yok niye
ama zamanla az da osla cıkıyor bişeyler
sıkıntı etmeye gerek yok herkeste farklı demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…