Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi geceler canımopuyorumnanaktaniyi geceler herkese
canım bana erkek babasına kız mış gibi geliyor.bakalım hangimizin tahmini doğru çıkacak.gerçi adamcağız öylesine inandırmış ki kendini kızına doktor erkek dese sen yanlış görmüşsündür onu diyecek yanikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlaaaaaar. bugün güne çok kötü başladım mide ağrısıyla. krakerde yoktu mahfoldum kızlar. sizler nasılsınız
geçmiş olsun canım, naptın
ya gidip alabildin mi? Varsa bir bardak süt iç. Ben iki gündür iyiyim bulantım yok oldu.
slm kızlar herkeze iyi pazarlar...
su geçmiş olsun canmm opuyorumnanaktan
iyi geceler canımopuyorumnanaktan
evet canım neredeyse tüm ç.kale biliyor.yakında tüm türkiyeye açılmayı düşünüyoruz.her kontrolden sonra en az 15 kişiye haber veriyorum şöyle oldu böyle oldu diye
NE BİLİYİM DR MU ÇOK TEMKİNLİ NEDİR? TAM KESEYİ GÖRİYİM KALP ATIMLARINI DUYUYUM RAHATLICAM DİYORDUM, ÇOK ŞÜKÜR GÖRDÜK BU SEFERDE DR KAFAMI KARIŞTIRDI.
bana da kız gibi geliyor. hatta bazen dua ederken Allahım kızım sana emanet dediğim bile oluyor .... bu arada benim göbeğimde mosmor odlu firstNimbus clexane 0.4 kullanıyorum . İnşaallah alıcaz bebeklerimzi kucağımıza hayırlısıyla.. pıtpıtları dün duyduk.
günaydın kızlaaaaaar. bugün güne çok kötü başladım mide ağrısıyla. krakerde yoktu mahfoldum kızlar. sizler nasılsınız
geçmiş olsun canım, naptın
ya gidip alabildin mi? Varsa bir bardak süt iç. Ben iki gündür iyiyim bulantım yok oldu.
slm kızlar herkeze iyi pazarlar...
su geçmiş olsun canmm opuyorumnanaktan
herkes pazar keyfi yapiyo galiba ortalik sessiz gibi..benimde bulantilarim artiyo..agzimdaki metalik tadda cabasi..
sabahlari kalktigimde benimde mide agrim oluyo normalde hassas midem..bide kullandigim demir folik asit komplexi bende kabizlik yapiyo her sabah balli sicaga yakin ilik su iciyorum hem agrima hem kabizligima iyi gelyio..
iyi pazarlar bayanlar..
ben de onu anlamaya calısıyodum Azizecim
gecmıs mesajlarında abes bısey de yok halbuki