2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım çok sevindim ay çok güzel bişey pıt pıt heyecanımız geçti şimdi tarama testi heyecanımız başlar bi bakmışız doğurmuşuz ay ne güzel ya
çok teşekkürler canım.evet tarama heyecanı başlayacak şimdide neyseki ona biraz daha zaman var.hepimiz için herşey inşallah çok rahat çok sorunsuz geçerde sağlıkla alırız bebeklerimizi kucaklarımıza:Saruboceq:

kızlar çokkötüyüm ya bu bulantılar ne fenaymış 2 gündür çekiyorum başlarda yoktu olmıcak die sevinmiştim aklıma herhangi bir yemek gelince çoookk fena oluyorum sadece meyve istiyo canım

senin de saltanat günleri bitti desene canım
Alah kolaylık versin

günaydın kızlar bnm göğüs ağrım dışında hiçbi belirtim yok bakalım nasıl devam edecek..

insallah kolay sorunsuz huzurlu saglıkı devam eder canım

baska testler de ıstıyorlar canım
kan sayımı idrar ve bazı mikroplara karsı bagısıklıık testlerı gibi

gözün aydın canım sen de katıldın bası mutlluluktan dönenler kervanına demek
cok güzel bir an degıl mi daha büyüdüklerine şahit olunca içimizde
kimbilir o zaman neler hissedecegiz hayırlısıyla

tebrık ederım canım sagsalim kucagına almak nasip olur insallah
muhtemelen sen de mart annesi olursun

masallah de dilini ısır ben de öyle dıyordum ah ahh

canım çok sevindim ay çok güzel bişey pıt pıt heyecanımız geçti şimdi tarama testi heyecanımız başlar bi bakmışız doğurmuşuz ay ne güzel ya

daha ne heyecanlar var önümüzde diymi
tarama testi tam olarak kacıncı haftada yapılıyor
12.haftada mı?

ay ona neymiş ödleri patlıyor azcık fazladan hizmet vericez diye
on günden erken gidince kotrol oluyor ya ona bozulmusur hasbammafoldumben

doğru şimdide test heyecanları var boshayallersmile

insallah hayırlısıyla atlatıcaz o günleri de

evet kızlar 12 14 hafta arası yapılıyo ben 26 ağustosta yaptıracağım doktor gün verdi hayırlısı ile sağ salim gelsin bebeklerimiz hepimizin hayırlı evlat olsuunlar

sahi bak bu hiç aklıma gelmedihaftaya da 10 günü geçmemiş oluyor.zaten sağlık personeli diye yarı para alıyorlardı şimdi hiç alamıyorlar diye bozuldu öyleCADIARZU
doğru yaaa hiç para falan sormadan çıkabilirsiniz yukarıya dedikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

evet kızlar 12 14 hafta arası yapılıyo ben 26 ağustosta yaptıracağım doktor gün verdi hayırlısı ile sağ salim gelsin bebeklerimiz hepimizin hayırlı evlat olsuunlar

canım senle aramız yakın sanırım
ben simdi baska bı sehırdeyım tam o tarihlerde dönecegim evime
dolayısıyla ikili test ve takip için yeni bir doktora gitmek zorundayım
şimdiden randevu mu alsam ben de acaba o tarihlere

tabii canım dinleri imanları para olmus işlerine gelmeyince söyleniyorlar öyle
hakkın değil mi kullan madem doktorun cagırmıs kontrol de bir hak sonucta

bende yaptırdım. iyi çıktı. o kadar çok test isteniyorki, gerçi benimki tüp bebek ondan belkide.

napalım bebişler için ne gerekıyorsa yapıcaz artık
yeter ki saglıklı olsunlar

canım yaaa çoook sevindim darısı doğmasına inşallah ben sana demiştim bebişin tek ve sağlıklı diye. ve sağlıklada doğacak innnnşallah canımmm. bende ilk gördüm gülsemmi ağlasammı şaşırmıştım ne yapacağımı bilemedim. çok tuhaftı hemde çokkkk.

ilk başlarda test olmuyoo canımm
sonraki randevularda olacak

bende yaptırdım. iyi çıktı. o kadar çok test isteniyorki, gerçi benimki tüp bebek ondan belkide.

benim sağlık ocağındaki doktorum istedi bütün testleri bir sürü idrarda enfeksiyon bile bakıldı. doktorum biliyordu çok istediğimi ilk duyunca sımsıkı sarıldı bana zaten

benim 2 kızda 2 hafta önce yani tam 15 gün önce doğdular sen kesin mart annesi olursunn canmımmm
burdada takılsan olurr
buda benim 6 aralıkta doğacak ama kasımdada doğabilir belkii

merhaba biz de kalp atışlarını duyduk çok şükür. ben de kan pıhtılaşması var iğne yapıyorum her gün. dualarınızı istiyorum arkadaşlar.
Azize listeye beni de ekler misin özelden gönderemiyorum.
35 yaş sat 14 haziran tdt 19 mart

Merhaba listeye benide eklerseniz sevinirim yaş 29, sat 10 haziran, tahmini doğum tarihi 23 mart, kilo 55, çocuk yok.keseyi ve kalp atımlarını gördük. tek kese.

canım sen çanakkalede merkezdemi yaşıyorsun geçen hafta ordaydım çok beğendimm

bende adanalıyımm sen nereye gidiyorsun doktor olarak ben başkente
ayşe hanıma gidiyorum

s&u saol canım bime bakıcam hemen umarım ii gelir sermest yaa sorma bitti malesef ne zormuş böle =) inşallah çok sürmez valla kolum kalkmıo kızlar bulaşıklar birikmeye başladı evde =)

evet canım korkudan uyuyamamıştım dün gece.neyseki şimdilik şükürler olsun herşey yolunda gözüküyor:lepi:

bende yapıyorum clexane canım göbeğim mosmor.biraz daha gerginleşince karnım artık kollara geçerim herhalde.bu arada seninde gözün aydın.sende bugün mü duydun minik pıtpıtları:))

Merhaba listeye benide eklerseniz sevinirim yaş 29, sat 10 haziran, tahmini doğum tarihi 23 mart, kilo 55, çocuk yok.keseyi ve kalp atımlarını gördük. tek kese.
hoşgeldin gülücüma.s.

canım sen çanakkalede merkezdemi yaşıyorsun geçen hafta ordaydım çok beğendimm
yok canım.ben biga ilçesinde yaşıyorum ama evet ç.kale gerçekten güzeldir.hem tarih hem doğa güzellikleri biraradaturkbayragi

kızlarr bebklerinin cinsiyetlerini merak edenler var mı tahmini olanlar ben merak etmiyorum ama bana kız gibi gelio

kızlarr bebklerinin cinsiyetlerini merak edenler var mı tahmini olanlar ben merak etmiyorum ama bana kız gibi gelio
canım bana erkek babasına kız mış gibi geliyor.bakalım hangimizin tahmini doğru çıkacak.gerçi adamcağız öylesine inandırmış ki kendini kızına doktor erkek dese sen yanlış görmüşsündür onu diyecek yanikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

=)))))))) canım bizde de tam tersi babası kesin erkek dio ben kesin bişey söyleyemyorum ama insan az çok hissedio sanki kızım olacakmış gibi bi de çok çirkinleştim derler ya kız annesinin güzelliğini alırmış hehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…