2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar bnm göğüs ağrım dışında hiçbi belirtim yok bakalım nasıl devam edecek..

sanırım daha 6. haftadasın canım. 12. haftaya kadar daha ne belirtiler cıkar. ayrıca hiç belirtim yok diye üzülme. hiç belirtisi olmayan anne adayının belirtisi olandan farkı olmuyormuş doktor söylemişti :)kaydirigubbakcemile5

kızlar çokkötüyüm ya bu bulantılar ne fenaymış 2 gündür çekiyorum başlarda yoktu olmıcak die sevinmiştim aklıma herhangi bir yemek gelince çoookk fena oluyorum sadece meyve istiyo canım

çok geçmiş olsun canım umarım en kısa zamanda geçer, ama sakın üzülme yiyemiyorum diye. bebiş annenin depolarından alırmış vitaminleri. sende eksilirmiş. yani azda olsa kendin için yemeye çalışmalısın novraincimcokacimcoook

Günaydın arkadaşlar,

Yeni gelen arkadaşlar sizlerde hoş geldiniz hayırlısı ise hep beraber doğuma kadar fikirlkerimizi, yaşadıklarımızı, duygularımızı paylaşacağız. Hayatımıza giren küçücuk varlıklarımızla hep birlikte büyüyeceğiz. Herkese hayırlı olsun tekrar..

bayanlar size birşey sormak istiyorum dra dün gittiğimde bana hiç bi test yapmadı sadece karnımdan ultrasonla baktı ve gebesin dedi elime o ultrsan kağıdını verdi ondada keseyi görebiliyorum be sadece
2 hafta sonra gel dedi sağlık ocağında guatr testi yaptır dedi bide size neler söyledi

kızlar çokkötüyüm ya bu bulantılar ne fenaymış 2 gündür çekiyorum başlarda yoktu olmıcak die sevinmiştim aklıma herhangi bir yemek gelince çoookk fena oluyorum sadece meyve istiyo canım

canım zencefilli şeker al ye bende öyleydim çok faydasını gördüm. bim varsa sizin orda orda satılıyor.

kızlar size birşey sorucam doktor bana guatr testi yaptırmamı söyledi sizdende böyle bişey istedimi

bende yaptırdım canım gerekli o test

günaydın hanımlar gününüz aydınlık olsun a.s.
günaydın canım

günaydın canımmm sabah sabah ne güzel dileklerde bulunmuşsun sen

o an kafam dalgındı sanırım kilomu yanlış yazmışım 56 değil 46 ve çocuğum yok.teşekkür ederim.

merhaba arkadaşlar,az önce doktordan geldik bizimde kalbimiz pıtpıt atmaya başlamış.çok güzel bir duyguydu onu öyle görmek.inşallah rabbim isteyen herkese yaşatır bu duyguyu...eşim çıktıktan sonra diyorki hayatımın hiçbir anında bu kadar mutlu olmamıştım:asigim: dedim o zaman birde ilk defa kucağına aldığında ne yapacaksın acababoshayallersmile inşallah rabbim hepimize o günleri gösterir:Saruboceq::Saruboceq:

Masallah ne kadar cok hamileler varmis yaww .... allah hayirlisiyla cocuklarinizi elinize almayi nasip etsin

Bende Mart ayin da d.kontrol hapini birakicam ins. bende araniza katilirim

Bence de dünyanin en güzel duygusudur icin de bir canin olmasi doga üstü bir olay bencee ins. bende yasarim bu duygulari hayirlisiylaa

slm kizlar benim bebisimin muhtemel dogum tarihi 1 nisan... kizimi 8 gün önce dogurdum bakalim bu da acelecimi..nisan 2011 anneleri henüz gelmedi ortalik sakin biraz size takilayim dedim..benim busefer belirtilerim cok erken basladi..4 haftalik olmadan teshis ettim zaten ve yaklasik 4-5 gündür bulantim var..1 haftadan fazladirda agzimda metalik bir tat istahsizlik vs..gögüs ölcümde büyümüs elbisemin üst kismi dar geldi hic farketmemistim..

Bence de dünyanin en güzel duygusudur icin de bir canin olmasi doga üstü bir olay bencee ins. bende yasarim bu duygulari hayirlisiylaa
evet tatlım heleki benim gibi bu duyguyu yaşamak için 8 yıl beklemiş ve 3 kez büyük hayal kırıklıkları yaşamışsan(tüp bebek) bu güzel duygu dahada bir katlanıyor.inşallah en kısa zamanda sende tadarsın bu güzel duyguyu:Saruboceq::Saruboceq:

hoşgeldin scapulaa.s.benimde t.d.t 21 mart ama ben en fazla 15 inde falan dünyaya gelir diye düşünüyorum.bakalım hayırlısı tabiki.bende nerdeyse 7. haftama gireceğim hala hiççç belirtim yok elimde ultrason kağıtları olmasa kimse inandıramaz beni hamile olduğuma.bu kadar mı belirtisiz olur bir insan yahu.....

gözün aydın canım.. bizde sersem gibiydik ilk duydugumuzda, tarifi olmayan bir duygu gerçekten...allah tüm isteyenlerin kalbine göre versin inş. :Saruboceq:

gözün aydın canım.. bizde sersem gibiydik ilk duydugumuzda, tarifi olmayan bir duygu gerçekten...allah tüm isteyenlerin kalbine göre versin inş. :Saruboceq:

evet canım ya gülsen gülemiyorsun ağlasan ağlayamıyorsun çok garip hissettim kendimikaydirigubbakcemile2

bir gün erken gelirse sende bizden olabilirisin yoksa 1 nisan şakası yapacak sana kaydirigubbakcemile2

canım çok sevindim ay çok güzel bişey pıt pıt heyecanımız geçti şimdi tarama testi heyecanımız başlar bi bakmışız doğurmuşuz ay ne güzel ya

bugün hastanede veznedeki bayanla kavga edecektik nerdeysenormal şartlarda bizim doktorumuz öyle sık kontrole çağırmayan biri herhalde ki ama siz pazartesi gelmişsiniz daha diyor.eee dedik bu günde çağırdı.bir türlü inandıramadık.sonunda dr.un sekreterini aradı da onun engelinden geçebildik.bu muayeneden sonrada cumartesiye yine gelin dedikaydirigubbakcemile3
eşimde bende emin olmak için önümüzdeki cumartesi mi diye sorduk aynı andakaydirigubbakcemile3bakalım haftaya vezne engelini nasıl geçeceğizCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…