günaydın kızlar bnm göğüs ağrım dışında hiçbi belirtim yok bakalım nasıl devam edecek..
kızlar çokkötüyüm ya bu bulantılar ne fenaymış 2 gündür çekiyorum başlarda yoktu olmıcak die sevinmiştim aklıma herhangi bir yemek gelince çoookk fena oluyorum sadece meyve istiyo canım
aramıza yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz kaydirigubbakcemile5
kızlar çokkötüyüm ya bu bulantılar ne fenaymış 2 gündür çekiyorum başlarda yoktu olmıcak die sevinmiştim aklıma herhangi bir yemek gelince çoookk fena oluyorum sadece meyve istiyo canım
kızlar size birşey sorucam doktor bana guatr testi yaptırmamı söyledi sizdende böyle bişey istedimi
günaydın canımgünaydın hanımlar gününüz aydınlık olsun a.s.
Günaydın arkadaşlar,
Yeni gelen arkadaşlar sizlerde hoş geldiniz hayırlısı ise hep beraber doğuma kadar fikirlkerimizi, yaşadıklarımızı, duygularımızı paylaşacağız. Hayatımıza giren küçücuk varlıklarımızla hep birlikte büyüyeceğiz. Herkese hayırlı olsun tekrar..
evet tatlım heleki benim gibi bu duyguyu yaşamak için 8 yıl beklemiş ve 3 kez büyük hayal kırıklıkları yaşamışsan(tüp bebek) bu güzel duygu dahada bir katlanıyor.inşallah en kısa zamanda sende tadarsın bu güzel duyguyu:Saruboceq::Saruboceq:Bence de dünyanin en güzel duygusudur icin de bir canin olmasi doga üstü bir olay bencee ins. bende yasarim bu duygulari hayirlisiylaa
hoşgeldin scapulaa.s.benimde t.d.t 21 mart ama ben en fazla 15 inde falan dünyaya gelir diye düşünüyorum.bakalım hayırlısı tabiki.bende nerdeyse 7. haftama gireceğim hala hiççç belirtim yok elimde ultrason kağıtları olmasa kimse inandıramaz beni hamile olduğuma.bu kadar mı belirtisiz olur bir insan yahu.....slm kizlar benim bebisimin muhtemel dogum tarihi 1 nisan... kizimi 8 gün önce dogurdum bakalim bu da acelecimi..nisan 2011 anneleri henüz gelmedi ortalik sakin biraz size takilayim dedim..benim busefer belirtilerim cok erken basladi..4 haftalik olmadan teshis ettim zaten ve yaklasik 4-5 gündür bulantim var..1 haftadan fazladirda agzimda metalik bir tat istahsizlik vs..gögüs ölcümde büyümüs elbisemin üst kismi dar geldi hic farketmemistim..
merhaba arkadaşlar,az önce doktordan geldik bizimde kalbimiz pıtpıt atmaya başlamış.çok güzel bir duyguydu onu öyle görmek.inşallah rabbim isteyen herkese yaşatır bu duyguyu...eşim çıktıktan sonra diyorki hayatımın hiçbir anında bu kadar mutlu olmamıştım:asigim: dedim o zaman birde ilk defa kucağına aldığında ne yapacaksın acababoshayallersmile inşallah rabbim hepimize o günleri gösterir:Saruboceq::Saruboceq:
gözün aydın canım.. bizde sersem gibiydik ilk duydugumuzda, tarifi olmayan bir duygu gerçekten...allah tüm isteyenlerin kalbine göre versin inş.:Saruboceq:
Bence de dünyanin en güzel duygusudur icin de bir canin olmasi doga üstü bir olay bencee ins. bende yasarim bu duygulari hayirlisiylaa
slm kizlar benim bebisimin muhtemel dogum tarihi 1 nisan... kizimi 8 gün önce dogurdum bakalim bu da acelecimi..nisan 2011 anneleri henüz gelmedi ortalik sakin biraz size takilayim dedim..benim busefer belirtilerim cok erken basladi..4 haftalik olmadan teshis ettim zaten ve yaklasik 4-5 gündür bulantim var..1 haftadan fazladirda agzimda metalik bir tat istahsizlik vs..gögüs ölcümde büyümüs elbisemin üst kismi dar geldi hic farketmemistim..
evet canım ya gülsen gülemiyorsun ağlasan ağlayamıyorsun çok garip hissettim kendimikaydirigubbakcemile2
merhaba arkadaşlar,az önce doktordan geldik bizimde kalbimiz pıtpıt atmaya başlamış.çok güzel bir duyguydu onu öyle görmek.inşallah rabbim isteyen herkese yaşatır bu duyguyu...eşim çıktıktan sonra diyorki hayatımın hiçbir anında bu kadar mutlu olmamıştım:asigim: dedim o zaman birde ilk defa kucağına aldığında ne yapacaksın acababoshayallersmile inşallah rabbim hepimize o günleri gösterir:Saruboceq::Saruboceq: