- 20 Ocak 2009
- 4.116
- 13
- 46
eşim mimar ..bazen şantiyede karşılaştığı dramatik bir olayı bana anlatırken onun sesi titriyor benim gözlerim sulanıyor.. mantık emsali bir cocuğumu olsaydı anne baba saçmalasanıza diyip bizi kendimize getirebilirdi ama muhtemelen şimdi 3 sulu göz ağıt yakarız artık.. çekilmez bir aile olucaz sanırım kaydirigubbakcemile3
belki yükselen burcu şöyle aslan yada koç falan olurda o dediğin silkelemeyi yapar canımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
umudu kesmemek lazım yani:lepi:
bizim evde de ben başak-mantık kumkuması:tomato:
eşim aslan baskın sinirli kişilik -tatlicadiarzu-
bebeğim balık olacak duygusal:bbo::bbo:
garibime şimdiden üzülmeye başladım yawwww
kesinlikle katılıyorum sana canım .....sert bir karakter yaratmak için ufaklıga doğar doğmaz baskı yapmaya başlıcam sanırım... acı yok rocky acı yok şeklinde.. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
vay anam vayy kıyamadım o sabi sübyana ben şimdiakannehir
doğurup buzluğa kaldırıp 4-5 ay sonra çıkarmakta var aklımda ama kafamçokkarıştıkaydirigubbakcemile3
yavrum sen buzluğa kaldırmaktansa biraz sık dişini 4-5 ay daha tut içinde bari sıcak sıcak dursun bebeciksırnaşık şeysırnaşık şey
hem burcu da değişmiş olur böylecedelikafadulden
geldi bizim duygusallık emsali baba adayı.. yemek vakti...görüşmek üzere cokacimcoookopuyorumnanaktan
afiyet olsun canım.bu arada bu da iyi fikirmiş düşünücem:roflol: şaka bir yana olsun da hayırlısıyla kucağımıza alalım da dünyanın en sulu gözlüsü olsun razıyım..kaydirigubbakcemile2 şimdiden kokusunu duyuyorum sanki.. allah hepimize sorunsuz sağlıklı bebekler nasip etsin inş. opuyorumnanaktan
eşim mimar ..bazen şantiyede karşılaştığı dramatik bir olayı bana anlatırken onun sesi titriyor benim gözlerim sulanıyor.. mantık emsali bir cocuğumu olsaydı anne baba saçmalasanıza diyip bizi kendimize getirebilirdi ama muhtemelen şimdi 3 sulu göz ağıt yakarız artık.. çekilmez bir aile olucaz sanırım kaydirigubbakcemile3
bizim evde de ben başak-mantık kumkuması:tomato:
eşim aslan baskın sinirli kişilik -tatlicadiarzu-
bebeğim balık olacak duygusal:bbo::bbo:
garibime şimdiden üzülmeye başladım yawwww
hey maşallahh 2011 mart anneleri de geliyor ha:)
hepiniz sağlıkla kucağınıza alın inşallah kızlar gönlünüze göre versin..
olsun gözyaşlarınız birlikte daha anlamlı olacaktır kaydirigubbakcemile3
aboo sizin yavruya hakıkaten yazık olcek desene
tesekkur ederız
slm guzell anne adaylari
kizlar size bir sorum olacak doktorunuz ultrasonda bebegin boyunu kac ölctü
benim 1 hafta geriden geliyor 20 mm dedi dr
basindan beri gec döllenme oldugu belliydi
sizinkileride merak ettim kac ciktigini