2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

eşim mimar ..bazen şantiyede karşılaştığı dramatik bir olayı bana anlatırken onun sesi titriyor benim gözlerim sulanıyor.. mantık emsali bir cocuğumu olsaydı anne baba saçmalasanıza diyip bizi kendimize getirebilirdi ama muhtemelen şimdi 3 sulu göz ağıt yakarız artık.. çekilmez bir aile olucaz sanırım kaydirigubbakcemile3

belki yükselen burcu şöyle aslan yada koç falan olurda o dediğin silkelemeyi yapar canımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
umudu kesmemek lazım yani:lepi:

bizim evde de ben başak-mantık kumkuması:tomato:
eşim aslan baskın sinirli kişilik -tatlicadiarzu-
bebeğim balık olacak duygusal:bbo::bbo:
garibime şimdiden üzülmeye başladım yawwww

belki yükselen burcu şöyle aslan yada koç falan olurda o dediğin silkelemeyi yapar canımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
umudu kesmemek lazım yani:lepi:

kesinlikle katılıyorum sana canım .....sert bir karakter yaratmak için ufaklıga doğar doğmaz baskı yapmaya başlıcam sanırım... acı yok rocky acı yok şeklinde.. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bence herkes birbirini dengeleyecek sizin evde yoksa kabus yaşanır gerçekten sempatiksalakcinni

kesinlikle katılıyorum sana canım .....sert bir karakter yaratmak için ufaklıga doğar doğmaz baskı yapmaya başlıcam sanırım... acı yok rocky acı yok şeklinde.. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
vay anam vayy kıyamadım o sabi sübyana ben şimdiakannehir

doğurup buzluğa kaldırıp 4-5 ay sonra çıkarmakta var aklımda ama kafamçokkarıştıkaydirigubbakcemile3

yavrum sen buzluğa kaldırmaktansa biraz sık dişini 4-5 ay daha tut içinde bari sıcak sıcak dursun bebeciksırnaşık şeysırnaşık şey
hem burcu da değişmiş olur böylecedelikafadulden

geldi bizim duygusallık emsali baba adayı.. yemek vakti...görüşmek üzere cokacimcoookopuyorumnanaktan

yavrum sen buzluğa kaldırmaktansa biraz sık dişini 4-5 ay daha tut içinde bari sıcak sıcak dursun bebeciksırnaşık şeysırnaşık şey
hem burcu da değişmiş olur böylecedelikafadulden

bu arada bu da iyi fikirmiş düşünücem:roflol: şaka bir yana olsun da hayırlısıyla kucağımıza alalım da dünyanın en sulu gözlüsü olsun razıyım..kaydirigubbakcemile2 şimdiden kokusunu duyuyorum sanki.. allah hepimize sorunsuz sağlıklı bebekler nasip etsin inş. opuyorumnanaktan

geldi bizim duygusallık emsali baba adayı.. yemek vakti...görüşmek üzere cokacimcoookopuyorumnanaktan

bu arada bu da iyi fikirmiş düşünücem:roflol: şaka bir yana olsun da hayırlısıyla kucağımıza alalım da dünyanın en sulu gözlüsü olsun razıyım..kaydirigubbakcemile2 şimdiden kokusunu duyuyorum sanki.. allah hepimize sorunsuz sağlıklı bebekler nasip etsin inş. opuyorumnanaktan
afiyet olsun canım.
öyle tabiki yeterki sağlıklı ve hayırlı evlatlar olsunlar:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

slm guzell anne adaylari
kizlar size bir sorum olacak doktorunuz ultrasonda bebegin boyunu kac ölctü
benim 1 hafta geriden geliyor 20 mm dedi dr
basindan beri gec döllenme oldugu belliydi
sizinkileride merak ettim kac ciktigini

hey maşallahh 2011 mart anneleri de geliyor ha:)
hepiniz sağlıkla kucağınıza alın inşallah kızlar gönlünüze göre versin..

eşim mimar ..bazen şantiyede karşılaştığı dramatik bir olayı bana anlatırken onun sesi titriyor benim gözlerim sulanıyor.. mantık emsali bir cocuğumu olsaydı anne baba saçmalasanıza diyip bizi kendimize getirebilirdi ama muhtemelen şimdi 3 sulu göz ağıt yakarız artık.. çekilmez bir aile olucaz sanırım kaydirigubbakcemile3

olsun gözyaşlarınız birlikte daha anlamlı olacaktır kaydirigubbakcemile3

aboo sizin yavruya hakıkaten yazık olcek desene

hey maşallahh 2011 mart anneleri de geliyor ha:)
hepiniz sağlıkla kucağınıza alın inşallah kızlar gönlünüze göre versin..

tesekkur ederız

olsun gözyaşlarınız birlikte daha anlamlı olacaktır kaydirigubbakcemile3

aboo sizin yavruya hakıkaten yazık olcek desene

tesekkur ederız

tam gününde doğurmayı başarabilirsem aslında koç olacak.21 martta dönüyor ya burçlar.ama hiç tam gününe kadar bekleyeceğini sanmadığım için balık dedim.yoksa bizim bebiş gününde doğarsa koç olacak ve o inadıyla anasınıda babasınıda sindirir okaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

slm guzell anne adaylari
kizlar size bir sorum olacak doktorunuz ultrasonda bebegin boyunu kac ölctü
benim 1 hafta geriden geliyor 20 mm dedi dr
basindan beri gec döllenme oldugu belliydi
sizinkileride merak ettim kac ciktigini

canim,bebekler 20.inci hafdaya kadar genellikle assagi yukari ayni ölcumlerde olurmus,20inci hafdadan sonra irksal kalitsal ve anne adayina ait özellikler(sigara,kötu beslenme,hastaliklar)devreye girmeye baslar ve ayni hafdada bulunan bebekler arasinda kilo ve boy farkliliklari belirginlesmeye baslarmis,yani o kadar önemli deil canim 1 hafda,gec döllenmedir yda,

kızlar çokkötüyüm ya bu bulantılar ne fenaymış 2 gündür çekiyorum başlarda yoktu olmıcak die sevinmiştim aklıma herhangi bir yemek gelince çoookk fena oluyorum sadece meyve istiyo canım

günaydın kızlar bnm göğüs ağrım dışında hiçbi belirtim yok bakalım nasıl devam edecek..

kızlar size birşey sorucam doktor bana guatr testi yaptırmamı söyledi sizdende böyle bişey istedimi

X