süper bir dogum gunu hediyesi olmuş canım:) bende eşimmin dogum gununde belki vardır diye test yapmıştım ama cıkmamıştı. 1 hafta sonra gosterdi kendini kereta kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin canımmm hayırlı osun bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallahh
çok teşekkürler :) inşallah hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza.. yalnız rahmin ters dönmüş dedi ama sorun yok dedi bu konuda bilgisi olan varmı ??
aramıza yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz kaydirigubbakcemile5
ben oğlak burcuyum,
eşim kova,
bebişimizde balık
böylece son 3 burçta sıralanacağız
arkadaşlar benim gibi lekelenme yaşayan varmı acaba ?
Bende de oldu canim, sidetli bel, karin ve bacak agrisiyla.. ama suan iyiyim..Biraz uykusuz ve ayakta kalmistim sanirim ondan oldu.. birde morallerin yuksek olmasi gerekiyor sanirim :) gecmis olsun a.s.
çok sağol nesilsu, insanın ister istemez canı sıkılıyor işte, dün sabah oldu işte, bugun butun gun yatmama ragmen akşam üzeri yine oldu. Allahtan bir iki damla. umarım daha fazla devam etmez. senin ne kadar sürmüştü?
çok sağol nesilsu, insanın ister istemez canı sıkılıyor işte, dün sabah oldu işte, bugun butun gun yatmama ragmen akşam üzeri yine oldu. Allahtan bir iki damla. umarım daha fazla devam etmez. senin ne kadar sürmüştü?
eftalyacım sıkma canını..bir arkadaşımda aynı şeyi yaşadı..lekelenme kahverengi ve bir iki damla ise sorun yok dedi doktoru.. bence hiç endişelenme sadece yorulmamaya gayret göster..bak görürsün hiç bir sorun olmayacak yeter ki sen içini rahat tut..a.s.yerimseniben
benimde ara da lekelenme oluyor. dr. progestan fitil yüzünden dedi. kahverengilik önemli değil dedi. pembe ya da kırmızı olunca ara dedi. 12. haftaya kadar fitil kullanacağım. kahverengiliği artık kafaya takmıyorum.
çok sağol tivolicim evet canım yormuyorum raporluyum zaten evde dinleniyorum. :1hug:
amin canım cok sağol. bende şuanda evdeym dün sabah işyerinde lekelenme şeklinde kanamam oldu. doktorum bebek aşağıda yerleşmiş damla damlada olsa kanaman olursa mutlaka gel demişti. 2 gün rapor verdi dinleniyorum bende..şuanda devam etmiyor. sanırım ptesiye kadar toparlayacağım
selam bayanlar bende bugun öğrendimki mart annesi olucam:))
çok mutluyum inş bu topicte hep beraber ilerleriz bnm şuanda 6 haftalıkmış keseyi ggördük
doktorla geçen gün onun tartışmasını yaptık :) onlar reglinin ilk günü itibarıyle hesaplıyorlarmış ben azimle tepindim aşılma tarihim belli niye ondan hesaplamıyoruz diye :))
eşim balık ben yengeç bizim ufaklıkta balık olacak...salya sümük duygusallık hat saffada bir aile olucaz sanırım..kaydirigubbakcemile3
ben oğlak burcuyum,
eşim kova,
bebişimizde balık
böylece son 3 burçta sıralanacağız
sizde de duygusallık agır basacak desene sempatiksalakcinniben dogum günümde aldım bebişin haberini 10 gün erken gelirsede eşime dogum günü hediyesi olacak.. kaydirigubbakcemile3
Bebeğim 9 hafta 2 gunLukkkkkkkkkkkk bugun doktorum herşey yoLunda dediii 2.5 cm bebegimmmmmmmm :)
kızlar cok sağolun sayenizde moralim yerine geldi.. sanada geçmiş olsun popinos. hayırlısıyla 12 . haftaları atlatalım rahatlayacagız :)olumunekankayizsmile
siz ailecek duygusal oluaksınız işiniz zor:)
benim için iyi oldu ama ben duygusal eşim mantık burcu
zor oluyordu dengeler benden yana dönecek simdi hehe:)