- 10 Kasım 2008
- 6.179
- 442
selam bayanlar bende bugun öğrendimki mart annesi olucam:))
çok mutluyum inş bu topicte hep beraber ilerleriz bnm şuanda 6 haftalıkmış keseyi ggördük
çok mutluyum inş bu topicte hep beraber ilerleriz bnm şuanda 6 haftalıkmış keseyi ggördük
herkese merhaba, bende 9 haftalık hamişim :) Allah tamamını erdirse mart ayında bıdığımı kucağıma alacağım. Allah isteyen herkesin bebişlerini kucağında göstersin :)
sultancım onuda verdi sabah akşam progestan içiyorum 3günde 1de iğne vuruluyorum hatta şimdik gidicez çokda korkarım iğnedenDD
hayırlı ugurlu olsun bebişin eftalya hoşgeldinnn :)
hoşgeldin cnm hayırlı olsun bebişin:CüvCüv:
kızlaaar size birşey sorucam..son reglimin ilk günü 4 haziran..aşılamam 15 haziran..şimdi benim tarihim ne kafamçokkarıştı imdaaaaat yardıma ihtiyacım var???
canımm tam 8 haftalık bebişin muhtemel doğum tarihide 11.03.2011 :) :dance:
doktorla geçen gün onun tartışmasını yaptık :) onlar reglinin ilk günü itibarıyle hesaplıyorlarmış ben azimle tepindim aşılma tarihim belli niye ondan hesaplamıyoruz diye :))
eşim balık ben yengeç bizim ufaklıkta balık olacak...salya sümük duygusallık hat saffada bir aile olucaz sanırım..kaydirigubbakcemile3
kızlaaar size birşey sorucam..son reglimin ilk günü 4 haziran..aşılamam 15 haziran..şimdi benim tarihim ne kafamçokkarıştı imdaaaaat yardıma ihtiyacım var???
eee iki su grubundan su cıkacak elbet yerimseniben bende akrep eşim yengeç bizde de aynı durum ikimizde cok duygusal, inşallah bebişimizde balık olacak kaydirigubbakcemile3
hayırlı olsun canımmben oğlak burcuyum,
eşim kova,
bebişimizde balık
böylece son 3 burçta sıralanacağız
sizde de duygusallık agır basacak desene sempatiksalakcinniben dogum günümde aldım bebişin haberini 10 gün erken gelirsede eşime dogum günü hediyesi olacak.. kaydirigubbakcemile3
benim de sat 4 haziran cnm. ve şu an tam 8 haftalık dr. da öyle söyledi.
aşılama günü ya da ilişkiye girdiğin gün önemli değil diye biliyorum
önemli olan sat. seninle aynıyız yani. aynı gün doğum olacak
şimdilik öyle gözüküyor. ama sen yine de dr na sor ultrosandan bakıyorlar ya
Bebeğim 9 hafta 2 gunLukkkkkkkkkkkk bugun doktorum herşey yoLunda dediii 2.5 cm bebegimmmmmmmm :)