2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

süper bir dogum gunu hediyesi olmuş canım:) bende eşimmin dogum gununde belki vardır diye test yapmıştım ama cıkmamıştı. 1 hafta sonra gosterdi kendini kereta kaydirigubbakcemile3

babasına çift hediye verdirmek istemiş ufaklıgın.. o telaşede benim dogum günüm unutuldu ertesi hafta kutlandı kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin canımmm hayırlı osun bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallahh:nazar:

çok teşekkürler :) inşallah hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza.. yalnız rahmin ters dönmüş dedi ama sorun yok dedi bu konuda bilgisi olan varmı ??

çok teşekkürler :) inşallah hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza.. yalnız rahmin ters dönmüş dedi ama sorun yok dedi bu konuda bilgisi olan varmı ??

öncelikle sende hoşgeldin elsi..benim bildiğim rahim doguma kadar tekrar dönebilir, doktorun sorun yok dediyse korkma bence boşuna stres yapma yerimseniben

Bende de oldu canim, sidetli bel, karin ve bacak agrisiyla.. ama suan iyiyim..Biraz uykusuz ve ayakta kalmistim sanirim ondan oldu.. birde morallerin yuksek olmasi gerekiyor sanirim :) gecmis olsun a.s.

çok sağol nesilsu, insanın ister istemez canı sıkılıyor işte, dün sabah oldu işte, bugun butun gun yatmama ragmen akşam üzeri yine oldu. Allahtan bir iki damla. umarım daha fazla devam etmez. senin ne kadar sürmüştü?

çok sağol nesilsu, insanın ister istemez canı sıkılıyor işte, dün sabah oldu işte, bugun butun gun yatmama ragmen akşam üzeri yine oldu. Allahtan bir iki damla. umarım daha fazla devam etmez. senin ne kadar sürmüştü?

benimde ara da lekelenme oluyor. dr. progestan fitil yüzünden dedi. kahverengilik önemli değil dedi. pembe ya da kırmızı olunca ara dedi. 12. haftaya kadar fitil kullanacağım. kahverengiliği artık kafaya takmıyorum.

eftalyacım sıkma canını..bir arkadaşımda aynı şeyi yaşadı..lekelenme kahverengi ve bir iki damla ise sorun yok dedi doktoru.. bence hiç endişelenme sadece yorulmamaya gayret göster..bak görürsün hiç bir sorun olmayacak yeter ki sen içini rahat tut..a.s.yerimseniben

eftalyacım sıkma canını..bir arkadaşımda aynı şeyi yaşadı..lekelenme kahverengi ve bir iki damla ise sorun yok dedi doktoru.. bence hiç endişelenme sadece yorulmamaya gayret göster..bak görürsün hiç bir sorun olmayacak yeter ki sen içini rahat tut..a.s.yerimseniben

çok sağol tivolicim evet canım yormuyorum raporluyum zaten evde dinleniyorum. :1hug:

benimde ara da lekelenme oluyor. dr. progestan fitil yüzünden dedi. kahverengilik önemli değil dedi. pembe ya da kırmızı olunca ara dedi. 12. haftaya kadar fitil kullanacağım. kahverengiliği artık kafaya takmıyorum.

kızlar cok sağolun sayenizde moralim yerine geldi.. sanada geçmiş olsun popinos. hayırlısıyla 12 . haftaları atlatalım rahatlayacagız :)olumunekankayizsmile

amin canım cok sağol. bende şuanda evdeym dün sabah işyerinde lekelenme şeklinde kanamam oldu. doktorum bebek aşağıda yerleşmiş damla damlada olsa kanaman olursa mutlaka gel demişti. 2 gün rapor verdi dinleniyorum bende..şuanda devam etmiyor. sanırım ptesiye kadar toparlayacağım

dikkat et canım kendine yat dinlen ara ara hepimizde oldu bu tip lekelenmeler

selam bayanlar bende bugun öğrendimki mart annesi olucam:))
çok mutluyum inş bu topicte hep beraber ilerleriz bnm şuanda 6 haftalıkmış keseyi ggördük

hayırlı olsun canım saglıkla kucagına aldıgın günleri de gör insallah

doktorla geçen gün onun tartışmasını yaptık :) onlar reglinin ilk günü itibarıyle hesaplıyorlarmış ben azimle tepindim aşılma tarihim belli niye ondan hesaplamıyoruz diye :))

eşim balık ben yengeç bizim ufaklıkta balık olacak...salya sümük duygusallık hat saffada bir aile olucaz sanırım..kaydirigubbakcemile3

ben de yengecım bebişisim balık olcak ben de dıyorum
esıme diyorum oh be benım gıbı dunyaya derın bakıcak benı anlıycak yavrumopuyorumnanaktan

ben oğlak burcuyum,
eşim kova,
bebişimizde balık

böylece son 3 burçta sıralanacağız

senle de eşten yana aynıyız duhancım

sizde de duygusallık agır basacak desene sempatiksalakcinniben dogum günümde aldım bebişin haberini 10 gün erken gelirsede eşime dogum günü hediyesi olacak.. kaydirigubbakcemile3

bana da dogumgünü hediyesi oldu melegim hayatımın en anlamlı günüydü o gün

Bebeğim 9 hafta 2 gunLukkkkkkkkkkkk bugun doktorum herşey yoLunda dediii 2.5 cm bebegimmmmmmmm :)

masallah annesi kocaman olmus büyütmüşsün bebişi
hepimizden öndesin sanırım

kızlar cok sağolun sayenizde moralim yerine geldi.. sanada geçmiş olsun popinos. hayırlısıyla 12 . haftaları atlatalım rahatlayacagız :)olumunekankayizsmile

insallah atlatıcaz canım birlikte hayırlısıyla üc ayı tamamlarsak biraz daha rahalayacagız Allahın izniyle

sermestcim ben şöyle aslan falan olsun istedim allah biliyor yaaa güçlü bir karakter olur diye :)) eşimde bende fazla hatta gereksiz duygusalız neyse takdiri ilahi :)))

siz ailecek duygusal oluaksınız işiniz zor:)
benim için iyi oldu ama ben duygusal eşim mantık burcu
zor oluyordu dengeler benden yana dönecek simdi hehe:)

bizim yemek geçe kaldı bugün
ben de gidip karnımı doyurayım artık
aclıktan bayılacam yoksa

siz ailecek duygusal oluaksınız işiniz zor:)
benim için iyi oldu ama ben duygusal eşim mantık burcu
zor oluyordu dengeler benden yana dönecek simdi hehe:)

eşim mimar ..bazen şantiyede karşılaştığı dramatik bir olayı bana anlatırken onun sesi titriyor benim gözlerim sulanıyor.. mantık emsali bir cocuğumu olsaydı anne baba saçmalasanıza diyip bizi kendimize getirebilirdi ama muhtemelen şimdi 3 sulu göz ağıt yakarız artık.. çekilmez bir aile olucaz sanırım kaydirigubbakcemile3

X