2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kısmet olursa haftaya perşembe dr.gidiyom nasıl geçer bu 1hafta
çok merak ediyom bebeğimin kalbi atıyomu diye bilmiyorumkismile ALLAHIM SEN KORU.

slm kızlar naber? zemuszemus

selam azizecim iyi sayılırız sizden ne haber:)

şuan tek istediğim bu sermestcim. kucağıma alacağım günün hayalini kuruyorum hepbirlikte yaşayacağız inşallah. senin ilkmi bebişin

insallah görecegiz o günleri birlikte cnaım
ben de hayaller kuruyorum kurmaktan korksam da
ilk olacak nasipse nazlı bebegim

bende kabızlık başladı yaa...karnım nasıl şiş :bbo: kendimi 5aylık hamile gibi hissediyom :bbo:

azize herseyımız aynı gidiyor valla canım
ben de iki gündür aynı durumdayım
karnım da şiş duruyor kendi göbüşümden farklı olmaya basladı sankı

24 mart canım hoşgeldin azize

benım de 13 mart insallah

sık dişini Azize altı günümüz kaldı insallah
ben de aynı endişedeyim tekrar o sesi duymak nasip olur insallah

kan sulandırıcı iğneler canım.pıhtılaşma problemim çıktı genetik testlerde.onun için yedinci ayıma kadar gün aşırı göbekten iğne yapacağım kendime:bbo:
anladım canmm...benimde arkadaşım vuruldu o iğnelerden ama kolundan hergün vuruluyodu 4ay sürdü iğneleri bıraktı dr.u.şimdi doğum bile yaptı 40 günlüük bebeği
ALLAH sanada nasip etsin canmm :Saruboceq: hepimize :Saruboceq:
sık dişini Azize altı günümüz kaldı insallah
ben de aynı endişedeyim tekrar o sesi duymak nasip olur insallah

evet valla biz aynı gün doğurcaz kesin sanki ikimizinde kızı olcakmış gibi geliyo boshayallersmile hayırlısı neyse tabi :Saruboceq:
eşime diyom ben noldum böle kaca göbekli :CüvCüv: gülüyo bebek o diyo sırnaşık şey beni rahatlatmak için kaydirigubbakcemile3

ayy insallah azizecim
benim eşim erkek olacagından adı gibi emin
beni de alıstırdı severken anltırken oglum diyoruz hep
sonra da dıyorum ya kızsa cocugu da şaşırtcaz:)

Azizecim eşime dedim senin kız olacak demeni
diyor ki kızı güzel olrusa oglumuza alırız
allamm yarabbim ne kadar emin kendinden
koptum gülmekten yaa

inşallah benimkinide öyle 4. ayda falan keser doktorum.birsüre sonra bende kola geçerim canım.şimdilik göbeğim şiş değil diye oradan yapıyorum.biraz gerginleşmeye başlayınca kola geçerim.hem o sırada uzun kollularıda giymeye başlamış oluruz.malum mosmor kollarla gezmek pek hoş olmaz.bu arada bebişinin çizelgesini bile pembiş pembiş yapmişsın.inşallah öyletatlı bir kızın olur canım

benim oğluşum var bu da kız olsun istiyoruz özelliklede oğlum...
ben de kız mış gibi hissediyom.
adı bile belli eşimin isteği üzerine meryem olcak inşallah.çünkü hz.meryemle ilgili rüya görmüş çok etkilenmiş meryem kızımız geliyo diyo boshayallersmile ALLAHIMIZIN İZNİNLE.

insallah gönlümüzce olsun herşey canım
sagılıkla gelsin meleklerimiz

ayy insallah azizecim
benim eşim erkek olacagından adı gibi emin
beni de alıstırdı severken anltırken oglum diyoruz hep
sonra da dıyorum ya kızsa cocugu da şaşırtcaz:)

canmm oğluma hamileyken eşimde daha 1aylıktım oğlumuz geliyo dedi ve öle oldu.
babalara daha çok gönlündeki geliyo.

kadın milletinin gönlü hep kızdan yana:)

geçen hafta 3 gün hastanede yattım. safra kesemde taş çıktı. iltihaplanmış. safra kesesi şişmiş. antibiyotikle ağrılarım kesildi. iltihap geçti. tekrarlamaması için en az 5 ay diyet yapmam gerekiyor. sadece protein alıyorum. tekrarlamazsa doğumdan sonra keseyi alacaklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…