2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

salı günü dr gittim. bir kese gördük. bebeği de gördük. dr. kalp atışlarını dinletti.çok mutlu oldum. ikinci gözükmedi. alttan baktı. varsa sonra görürüz dedi. çarşamba çok tahlil yaptırdım. düşük yapacak herşeyin tahlilini yaptırdık. sadece kedi mikrobuna bağışıklık kazanmamışım. kedilerden uzak duracağım. gerçi sebzeleri buharda pişiriyorum. diyet yaptığım için yeşillik yemiyorum. meyveleri de komposto yapıyorum.
kendimi rahatlamış hissediyorum.

slm kızlar nasılsınız?
benim şu vücudumdaki isilik gibi benekler canımı çok sıkıyo...
progestanı günde 1tane alcam artık denicem bakalım omu yapıyo bilmiyorumkismile offffff....

azize bende progestanı günde 3 kere kullanıyorum canım ama bende herhangi bir yan etkisi olmadı, bence de doktoruna danış çünkü ilk 3 ay kullanılması gerekli diye biliyorum..

slm kızlar nasılsınız?
benim şu vücudumdaki isilik gibi benekler canımı çok sıkıyo...
progestanı günde 1tane alcam artık denicem bakalım omu yapıyo bilmiyorumkismile offffff....

bende günde toplamda 600 mg alıyorum ve yan etkisini görmüyorum ama her bünye bir değil tabiki.mutlaka doktoruna anlat durumunu azizecim.belkide gerçekten senin vücudunun progestana bir alejisi var.ilk çocuğunda kullanmış mıydın peki progestan???

selam bizde bugün itibariyle 7+6 günlük olduk. geçenlerde dr uma gittim. sadece keseyi gördü geçen hafta için gel dedi ben de tatile gideceğimi söyledim. drumda bu hafta tatilde kısmetse haftaya randevum var.bu ikinci gebeliğim 10 yaşında kızım var. bulantılarım ilk gebeliğime nazaran daha hafif geçiyor.takibimi ise gazi ünv. prof.dr. mehmet erdem hoca yapıyor ilkinde de ona gitmiştim çok ama çok memnun kalmıştım. aramıza yeni katılan tüm anne adaylarına selam diyorum....

hoşbulduk. bende yarın kontrole gidicem inşallah kalp atışlarını dinleriz dedi doktor bakalım.

hoşbulduk. bende yarın kontrole gidicem inşallah kalp atışlarını dinleriz dedi doktor bakalım.

canım 8 haftalık olmuşsunuz maşallah dinlersiniz tabiii. ne muhteşem bişey yaaa.
kızlar yarın 6+3 oluyoruz. eşim doktora gidelim belki kalp atışlarını görürüz dedi. açıkçası bende çok istiyorum ve çok korkuyorum. gitsek ne olacakki. salı gidecektik zaten. görünmezmi acaba

allah korusun. yarın kontrole gitcem ben bakalım nolacak yarın kalp atışlarını görürüz umarım.

insallah göreceksiniz hayırlısıyla canım

salı günü dr gittim. bir kese gördük. bebeği de gördük. dr. kalp atışlarını dinletti.çok mutlu oldum. ikinci gözükmedi. alttan baktı. varsa sonra görürüz dedi. çarşamba çok tahlil yaptırdım. düşük yapacak herşeyin tahlilini yaptırdık. sadece kedi mikrobuna bağışıklık kazanmamışım. kedilerden uzak duracağım. gerçi sebzeleri buharda pişiriyorum. diyet yaptığım için yeşillik yemiyorum. meyveleri de komposto yapıyorum.
kendimi rahatlamış hissediyorum.

gözün aydın canım ben de merak edıyorum tahlil sonuclaırmı ne cıkacak bakalım
hastane uzak olunca kontrolü beklıyorum sonucları da gösterırken alıcam ınsallah
bu arada nıye dıyet yapıyorsun canım merak ettım

jinemed kalamışta melike hanıma gidiyorum..%100 tavsiye edebileceğim bir doktor..

fiyatlardan bahsedebılırmısın bıraz canım

canım 8 haftalık olmuşsunuz maşallah dinlersiniz tabiii. ne muhteşem bişey yaaa.
kızlar yarın 6+3 oluyoruz. eşim doktora gidelim belki kalp atışlarını görürüz dedi. açıkçası bende çok istiyorum ve çok korkuyorum. gitsek ne olacakki. salı gidecektik zaten. görünmezmi acaba

bence gıdebılırsıız sultancım ben de o cıvara duymustum
bekleyemıyorsanız gidin ne olacak :)

insallah göreceksiniz hayırlısıyla canım

gözün aydın canım ben de merak edıyorum tahlil sonuclaırmı ne cıkacak bakalım
hastane uzak olunca kontrolü beklıyorum sonucları da gösterırken alıcam ınsallah
bu arada nıye dıyet yapıyorsun canım merak ettım

fiyatlardan bahsedebılırmısın bıraz canım

bence gıdebılırsıız sultancım ben de o cıvara duymustum
bekleyemıyorsanız gidin ne olacak :)

canım yaa içimi nasıl rahatlattın. çoooook sağolll.o zaman eşime söyliyim yarın gidelim. aayyy heyecan yaptım şimdi yaaa

kızlar yarın 6+3 oluyoruz. eşim doktora gidelim belki kalp atışlarını görürüz dedi. açıkçası bende çok istiyorum ve çok korkuyorum. gitsek ne olacakki. salı gidecektik zaten. görünmezmi acaba[/QUOTE]

canım ben duyduğuma göre alttan muayneyle sende kesin duyarsın

canım yaa içimi nasıl rahatlattın. çoooook sağolll.o zaman eşime söyliyim yarın gidelim. aayyy heyecan yaptım şimdi yaaa
kalp sesleri için gideceksiniz değil mi canım.hadi bakalım bende sizi merakla bekliyor olacağım burada.aramızda bir gün var seninle. benimde randevum cumartesi günü inşallah ikimizde duyarız bu gidişimizde miniklerimizin pıtpıtlarını:Saruboceq::Saruboceq:

canım ben duyduğuma göre alttan muayneyle sende kesin duyarsın[/QUOTE]

sağol canım içimi rahatltıyorsunuz yaa.canımm senin tam 6 haftalıkmı ne zaman duymuştun canım. benim tam sata göre gidiyor aşılamayla oldu ya

kalp sesleri için gideceksiniz değil mi canım.hadi bakalım bende sizi merakla bekliyor olacağım burada.aramızda bir gün var seninle. benimde randevum cumartesi günü inşallah ikimizde duyarız bu gidişimizde miniklerimizin pıtpıtlarını:Saruboceq::Saruboceq:

inşallah canım yaaa. sana cumartesimi gel dedi bana önce 8. haftada dedi sonra baktı telaşlıyım 2 hafta sonra dedi. ama salı günü 2 hafta oluyor olacak. bekleyemyorum. eşimede söyledim gidelim dedi. inşallah duyarız yaaa. acaba ne hissederim o anda. kesin ağlarım eşimde

canım dur daha ne heyecanlar görecek kalbin:)

insallah hayırlı haberler gelin sevındırın hepimizi kızlar
çok güzel bir duygu

inşallah canım yaaa. sana cumartesimi gel dedi bana önce 8. haftada dedi sonra baktı telaşlıyım 2 hafta sonra dedi. ama salı günü 2 hafta oluyor olacak. bekleyemyorum. eşimede söyledim gidelim dedi. inşallah duyarız yaaa. acaba ne hissederim o anda. kesin ağlarım eşimde

ben de 6+2de duymustum vajjınal ultrasonla canım
ama doktordan rica et esını de alsın içeri
beni tek almıstı esim duymadı haliyle
haftya randevumz sabırsızlıkla beklyor o da şimdi

X