Azize;14356709]listemizde bazı arkadaşlardan hiç haber alamıyoz...bilgide vermiyolar....
slm kızlar.listeyii yenilemişsiniz ben yetişemedim.yeniden ekle istersen beni güzelim.sanırım henüz özel mesaj hakkım yok :))yaş:29 ( sat:28 mayıs)( tdt:4mart )kilo:63 ama bebeğimin kalbi atıyormuş :))çok nete girme fırsatım olmadığı gibi üzüntülü haberlere birşey demek gelmedi içimden :)herkes isteğine kavuşsun diliyorum !!
hosgeldın aramıza canım hayırla kucagına al evladını
kızlarr herkesee günaydınnnnnn
dün 3 tane salatayla geçirdim günümü şimdide beyaz leblebi yiyorum. herşey kokuyor sankii benim gibi olanınız var mı bu gidişle hastanelik olucam
((( hiç bişey yapmaya halim yok
ben de dünü aç gecırdım haslama patates corba o kadar
bugün kalkar kalkmaz iyiyken hazı tost yaptım yedim
ilaç içmek için o da ama yine baslıyor sanırım hafif hafif bulantılar
saglık olsun napalım bebişler için çekicez
günaydınn kızlar evet canım aynen akşam bende istifra ettim pek bi mutluydum hiç midem bulanmıyo turp gibiyim diyodum akşam yatana kadar berbattı midem bugün iyiyim bakalım inşallah iyi geçiririz hamileliğimizi
bide akşam rüyamda görüyorum kan pıhtısı geliyo sonra bebeğimin kalbi durmuş almışlar ben kızlara nasıl söyleyeceğim diye üzülüyorum gelişimci ile çiğdemden çok etkilendim kızlar allah en kısa zamanda bebeklerinize kavuşmayı nasip etsin rüyası bile çok üzücüydü siz gerçeğini yaşadınız allah yardım etsin
sen de benim gibi kendi kendine nazar edenlerdensin demek :)
ben de dün katıldım bulantılar kervanına aniden
Günaydın Arkadaşlar,8+4 günlük oldum.benimde sabahları midem bulanıyor işe gelip kahvaltı edene kadar
inşallah 3 aydan sonra bulantılarımız geçer.sütü çok seven ben şimdi aklıma gelince midem bulanıyor.ben herzaman yazmasamda,sizi takip ediyorum.dr 17 ağustosta çağırdı ikili test için ama ben okadar dayanamayacağım için 3 ağustosa randevu aldım kontrol için bu tarihten önce gün bulamadım yaz tatili malumm:) bu arada ben herkese duyurdum hamile olduğumu daha fazla dayanamadım genelde işyerindekiler 3 aylıkken söylüyorlardı ama ben çok bile bekledim ve pzt günü söyledim...
oo masallah sen baya öndeymişsin canım hadi hayırlı haberler alırsın ınsallah
ikili test için erken bir tarih değil mi ben eylülde yaptırırlar sanıyordum
kızlar yaa ben çok merak ediyorum acaba cuma gitsem kalp atışlarını duyarmıyım 6+3 oluyoruz.
ben sata göre 6+4 te ultrasona göre 6+2 de duymustum vajınal ultrasonla canım
günaydın arkadaşlar:)
bende hala bulantı yok.aman dilimi ısırayımda söyleyeyim değil mi.gerçi pazartesi iznim bitiyor işe dönüyorum kesin o zamana denk gelirler bulantılarda.
amann sus söyleme canım bak düna kadar bizde de bişey yoktu:)
ben şuandada elevit kullanıyorum doktor bana onu verdi beslenme açısından ilk 3 ay sana hiç bişey demeyeceğim dedi canın ne isterse ye istemediğini zorlama dedi yeşillikleri sirkeli suda beklet dedi zaten öyle yapıyordum ama ben cevizdi şu bu yiyorum yine facebookunuz varsa hergün bir yeni bilgi diye bişey var hamileler ve bebek ile ilgili bilgiler var haberiniz olsun
ben de elevit kullanıyorum şu an
hamilelikten önce uzun süre folik asit kullanmıstım
artık elevite geçelim o yeterli dedi doktorum
beslenme konusunda da aynen sımdılık sana karısmıyorum canın ne isterse ye dedı
bir dahaki gidişte neyden ne kadar yemem gerek söyleyecek sanırım
her gün yumurta yiyordum süt içiyordum ama artık yumurta görmek istemiyorum
ceviz yemeye calısıyorum muhakkak süt de zorlama içeblirsem işte