2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın herkese...

çigdemciğim durumuna çok üzüldüm. ben böyle şeyler yaşamadım ama çok zor bi durum kadın için.
allah sabır versin yardımcın olsun. umudunu hiç bir zaman yitirme. her işte, bizim, kul olarak anlayamayacağımız bir hayır vardır. inş. rabbim sana sağlıklı hayırlı evlatlar verir.

merhaba arkadaşlar güne berbat başladım sabah kalktım wcye gittim kanama olmuş hemde öle 2damla değil baya doktordan randevu aldım hemen saat 14 dahada erken yokmuş saatler geçmek bilmez

merhaba arkadaşlar güne berbat başladım sabah kalktım wcye gittim kanama olmuş hemde öle 2damla değil baya doktordan randevu aldım hemen saat 14 dahada erken yokmuş saatler geçmek bilmez
canım hemen düz bir yere uzan ve ayaklarını yukarı kaldır.randevu saatine kadar da öyle kalmaya dikkat et canım.hemmen şimdi.burada bekleme sakın.....

yatıyorum canım sırt üstü ama moralim sıfır sanki bütün belirtilerim gitti ne göğsüm arıyor nede mide bulantım var

canım çok üzüldüm. allah bir daha göstermesin bu acıyı:Saruboceq:

yatıyorum canım sırt üstü ama moralim sıfır sanki bütün belirtilerim gitti ne göğsüm arıyor nede mide bulantım var
canım inşallah güzel haberlerle dönersin doktordan.ama en iyi itimalle seni birsüre kesin istirahate alacaktır.olsun bebişin seninle olsunda birsürü yatarsın artık...

canım inşallah güzel haberlerle dönersin doktordan.ama en iyi itimalle seni birsüre kesin istirahate alacaktır.olsun bebişin seninle olsunda birsürü yatarsın artık...

çok sağol canım inş güzel haberler vericem zaten pek halim yoktu kalkamıyordum aman bebiş iyi olsunda yatam napalım :Saruboceq:

canım ayakta kalma hemen uzan dikkat et. aklına kötü bişeyler sakın getirme

selam kızlar nabersiniz? benim sat 23 haziran adetlerim 38- 39 günde oluyor son zamanlarda.. adetime 1 gün kala kanda gebelik testi negatif çıktı aynı gün idrar pozitif çıkmıştı adet günümde(aslında tam olarak adet günüm değil adet sirküsü 30 gün olduğu düşünüldüğünde) idrar negatif çıktı dün doktora gittim 1 hafta daha bekle adetin gelmezse test yaptır dedi bende adetimi bekliyorum aynı zamanda sizleri bi takip edeyim dedim.

sweet_drop inşallah iyi haberlerini bekliyoruz canım aklına kötü şeyler getirme diycem ama yinede geliyo işte Allah yardımcın olsun kardeşim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…