hoşgeldin caznura.s.Günaydın arkadaşlar bende yeni üye oldum sisteme.. Bende Mart annesi olacağım..
Günaydın arkadaşlar bende yeni üye oldum sisteme.. Bende Mart annesi olacağım..
günaydın kızlar herkes ve bebekleri iyidir inşallah. eşim işten izin almış bugün mersine gidiyoruz gezmeyeee
canım hemen düz bir yere uzan ve ayaklarını yukarı kaldır.randevu saatine kadar da öyle kalmaya dikkat et canım.hemmen şimdi.burada bekleme sakın.....merhaba arkadaşlar güne berbat başladım sabah kalktım wcye gittim kanama olmuş hemde öle 2damla değil baya doktordan randevu aldım hemen saat 14 dahada erken yokmuş saatler geçmek bilmez
olmadı....
gelişimci ile aynı kaderi paylaşıyoruz.....
temmuz annesi olacaktım...şu anda loğusa yatağımda olacaktım....olmadı ....mart annesi olacaktım bu kez çok emindim çok iyiydim....çok da mutluydum...olmadı
c.tesi günü hayatımın en kötü en acı (ruhsal ve fiziksel) gününü yaşayarak bebeğimi hastanede bıraktım...
dilerim başka ayrılan olmaz listeden...
hepinize hayırlı kandiller diliyorum...
yazmasamda takip edeceğim...
canım inşallah güzel haberlerle dönersin doktordan.ama en iyi itimalle seni birsüre kesin istirahate alacaktır.olsun bebişin seninle olsunda birsürü yatarsın artık...yatıyorum canım sırt üstü ama moralim sıfır sanki bütün belirtilerim gitti ne göğsüm arıyor nede mide bulantım var
canım inşallah güzel haberlerle dönersin doktordan.ama en iyi itimalle seni birsüre kesin istirahate alacaktır.olsun bebişin seninle olsunda birsürü yatarsın artık...
merhaba arkadaşlar güne berbat başladım sabah kalktım wcye gittim kanama olmuş hemde öle 2damla değil baya doktordan randevu aldım hemen saat 14 dahada erken yokmuş saatler geçmek bilmez
canım ayakta kalma hemen uzan dikkat et. aklına kötü bişeyler sakın getirme
yatıyorum canım laptop var kucağımda yatarak nete giriyorum ama elde değil ilk defa oldu bide gece olmuş şuanda kan gelmiyor offfff zaman geçmiyor
çok sağol canım inş güzel haberler vericem zaten pek halim yoktu kalkamıyordum aman bebiş iyi olsunda yatam napalım :Saruboceq: