2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben de ıkı haftada bir gidicem
su an yaz nedenıyle baska bır sehırdeyım
buradaki kontroller böyle sık aralıklı olacak
istanbula dönünce doktor bulunca nasıl olur bilmiyorum

bu arada dikkatımı cekti senin cetvel yine değişmiş
tarihlerimiz de eşitlenmiş neye göre yaptın bu sefer canm
benımkı sata göre ultrasonda iki gün geri cıkmıstı
ama ben satı takıp edecegım

bu arada dikkatımı cekti senin cetvel yine değişmiş
tarihlerimiz de eşitlenmiş neye göre yaptın bu sefer canm
benımkı sata göre ultrasonda iki gün geri cıkmıstı
ama ben satı takıp edecegım

ben sata göre yapınca 8haftalık diyo ama değilim...bende bilmiyom nasıl oldu :bbo: muhtemel doğum tarihini sanırım geçe yazdım

muzlu sütü de deneyebilirsin
hem tadı harika oluyor
hem de vitamin deposu hamilelikte cok besleyiciymiş
tek kötü yanı kabızlık yapabilir asırı içersen:)

ben de cıkıyorum
herkese hayırlı geceler dliyorum tekrar kandiliniz mübarek olsun
dualarda unutmayalım birbirimizi
Rabbim bu gecenin hürmetine hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı

6 ay içinde iki kez aynı şeyi yaşamak fazlasıyla yorucuymuş....

kendimi hiç o kadar çaresiz hissetmemiştim...

bir gün önce (cuma) bebeğin kalp atışları artmıştı iki günde 2 katı kadar büyümüştü burdada paylaşmıştım....kanamalarım devam ediyordu hafif hafif ama...ctesi sabah biraz arttı önemsemedim o kadar emindim ki bişey olmayacağından...ama uzanıyordum hep...
öğlene doğru sancı da başladı...doktorumu aradım şehir dışındaydı hemen hastaneye git dedi...

eşim de ben de öğretmeniz daha önce rize fındıklıdaydık temmuzda ordu ünyeye çıktı tayinimiz üç hafta oldu taşınalı ve doğru dürüst tanıdık vs de yoktu...allahtan annemler burdaydı..annemde geldi bizimle...apar topar muayeneye aldılar...doktor geldiğinde bebeğim gitmişti...baktığında parçalar var almamız gerekiyor dedi...kürtaja aldılar..lokal yapmaya kalktı daha başlarken dayanamadım...inanılmaz bi acı ki zaten ruhsal olarak çökmüştüm en ufak bi acıya tahammül edecek gücüm yoktu...apar topar ameliyathaneyi hazırlayıp genel anesteziyle yaptılar...ameliyathaneye çıkarken fenalaştım ben fenalaşınca annem ve eşim çok kötü oldu....

bir kucakta ameliyat masasına yatırıldığımı hatırlıyorum bir de uyandığımı...uyandığımda inanılmaz bi rahatlık vardı üzerimde....kabus gibiydi...kendimi hiç o kadar çaresiz ve küçük hissetmemiştim...ve hayatım boyunca çok rahat acısız yaşadığımı düşündüm...

ilk bebeğimin acısını bir süre hissedememiştim...kendiliğinden düşmüştü...o zamanda o kadar acılı ve yorucu bir süreç yaşamıştım ki bebeğimin acısı sonradan çıktı...derken yine ve daha da kötüsü...sınanıyorum sanırım ve sağlam atlatmayı umuyorum bu süreci...ve bu kez daha uzun bir süre hamile kalmaya cesaret edebilirmiyim bilmiyorum (aslında kendimi tanıyorsan eğer 2 ay sonra hepsini unutur anne olacağım diye tuttururum)

kader diyorum, vardır bilmediğim birşeyler, yaradanım daha iyi bilir diyorum avunuyorum...ama şimdi hemen samsun ya da ankara da araştırmaya başlayacağız...nerde iyi bir hoca bulursam artık...belki sebepsiz belki de çok basit bir sebep, belki de önemli birşey var....ama bir kez daha yaşamayı göze alamam sanırım....

bu gece oturup dua ediyorum...

işin ilginç yanı buraya taşındığımız ilk günden beri irili ufaklı biisürü aksilik bırakmadı peşimizi...

neyse arkadaşlar ben çok uzattım sizinde canınızı sıkmayayım..destekleriniz için hepinize teşekkür ediyorum...
hiç biriniz bu acının sıkıntının en hafifini bile yaşamayın, tosuncuklarınızı alın birer birer kucağınıza...ben burdan takip edeceğim....

sakkkınnnn kötü düşünmeyin ve unutmayın hamile bayanların büyük çoğunluğu sağlıklı geçirir bu dönemi ve bebeklerini kucaklarına alırlar....

endişelenmeden yaşadığınız her anın tadını çıkarın....biliyorsunuz ki minicik kalpleri pıt pıt atıyor..

işlerinizi hafifleterek zararlı şeylerden kaçınarak günlük hayatınıza devam edin bırakın zamanı geldiğinde bebişleriniz size hissettirsinler kendilerini....

hepiniz için herşey güzel olacak....

canım benim öyle zorki bu. ben 7. haftaya girdim lekeler başladı bide sancı hemen doktora gittik düşük yapıyorsun dedi öyle rahat söylemiştiki öyle zoruma gitmiştiki. çok normal demişti bana. sonraki gün kendi doktoruma gittim çok rahat bi şekilde 350 lira getirin kürtaj yapayım dedi hayır dedim kürtaj olmam ya sağlıklıysa ve evimize geldik sancılarım artı ve gece düştü öyle zorduki öyle ağrılı ama düşmesinin psikolojisi daha kötüydü. 2 ay sonra tekrar hamile kaldım dünyalar benim oldu. ilk düşükten sonrası sağlıklı olur dediler. ama olmadı oda 7 haftalıkken şehirdışına çıkmam gerekti 4. kattı evim dalgınlıkla koşarak indim merdivenden ve lekeler başları yine. yine doktor ve yine aynı şeyler. ama bu defa daha ağır gelmişti herşey. ve sonrası 4.5 yılarayış tedaviler takipler umutlar ama çok şükür şimdi geldi ve inan herşeyi unutturdu. ama öyle korkuyorumki içimde öyle şeyler varki. şu 1 hafta geçsin istiyorum artık. hemen geçsin istiyorum. Allahım bir daha yaşatmasın canım. kimseye bu durumu yaşatmasın inşallah. Allahımmm bütün anneleri ve bebeklerini korusun inşallah. benimkinide.

canım çok geçmiş olsun ne dielim kısmet vardır bundada bir hayır inş. istediğin zamnda sağlıklı bir şekilde kavuşursun bebeğine kendini fazla yıpratmamaya çalış rabbim sana mutluluk versin...

cigdemcim neler hissettigini cok ii biliyorum bende oglumdan once iki kez ayni aciyi yasamistim ikinci dusugumde tam 1 ay depresyona girmistim ne annemle ne kardeslerimle konusmustum adeta tum dunyaya küsmüstüm hicbirsekilde anne olabilecegime inancim kalmamisti artik ama rabbim verecekse veriyor tam 3 ay sonra oglusum geldi dunyama hic sevincimi yasayamadim hamileligimin buda birakacak beni dedim ama kaldi benimle sukur rabbim uzun ömür versin inan oglumla tum acilarimi unuttum sende umarim burada en kisa zamanda dogum hikayeni yazacaksin bizlere.zaman en guzel ilac.umudunu hic yitirme ve mutlaka arastir dusuklerinin nedeni.rabbim yardimcin olsun

günaydın kızlar herkes ve bebekleri iyidir inşallah. eşim işten izin almış bugün mersine gidiyoruz gezmeyeee

günaydın kızlar:)
iyi eğlencelerS&U aman kendine dikkat et ama öyle gezmelerde:)

sağol canımmm. biz denize gitmiyoruz canım mersinde görümcem var ona gidiyoruz. dört gözle bekliyor bizi. ikizleri var bi erkek bi kız.çok seviyorum onları görmeye gidiyoruz asıl. öyle tatlılarki. benide çok seviyorlar. ALlahım bizlerede nasip etsin inşallah

aminnn inşallah canım.bnimde 1.5 yaşında bir yeğenim var kardeşimin bebeği.oda bu aralar o kadar düşkün ki bana.birde sürekli kucağıma alayım istiyor terslik bu yaaa...normald4e kucağa alalım dedikçe çığlıklar atardı inmek için şimdi paçalarımdan ayrılmıyor kerata.alamıyorum ya,hırs yaptı herhaldekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…