sağol canım ama ya kızımın parmağı kesildi 6 dikiş attılargeçen salı oldu parmağının sinirleri koptu cam bardak kırıldı şimdi biraz daha iyi zor bir hafta geçirdik dünde adak kestim kızıma hemen ben kızımı memeden 18 ci ayda kestim erken kestim halbuki dr bana 2 yaşında kes dedi hiç bişey yemiyordu belki kesersem yemeğe düşer çalışıyorum zaten sabaha kadar meme ağzındaydı çokzor oldu ama kestim valla
cnm valla benım oglan 7 aylıktı emmeyı bıraktıgında yanı benım için bıraktırma dıye bı soru num olmadı
göğsüme ketçap sürdüm acı oğlum dedim 10 gün kadar zorlandık ilk 1 hafta geceleri çok ağladı..Ama vermedim uykusuz kaldık ikimizde hatta eşimde anne memeee diye çooook ağladı paşam ama şükürler olsun 21 aylıkken ayrıldım..
Günaydın sedaemirg,bir kaç gündür giremedim nasılsın .Modokoya hem kendi için hemde kızım doğmadan önce karyolası için gitmiştim. Bostancı köprüsünden minibüs veya otobüslerle gidildiğini biliyorum canım.
Erken bırakmış memeyi ama hiç emmemesinden iyidir.oğluna öpücükler
Günaydın taçsızprenses ablanın sağlığı nasıl umarım iyiye gidiyordur.
Ketçap, o da iyi fikir .Dün bir alışveriş merkezinde emzirme odasındayım orada emziren anneler ile konuşuyorum. büyük kızının memede kesmek için memesine yün ipler yapıştırmış tebessümle karşıladım çok ilginç fikirler var . Sabırtaşı da duydum aktardan alınıp meme uclarına sürülüyormuş. ama benim kızım beş yaşına kadar emecekmişöyle diyor.Ana okulunda ders aralarında emzirir gelirim
kızlar nerelerdesınız neler yapıyosunuzzz.havalar ısınırrrrr
Canım bugün yasin okudum ablana.Kusura bakma geç oldu ama Allah tüm hastalara sifa versin(amin)
Günaydın taçsızprenses ablanın sağlığı nasıl umarım iyiye gidiyordur.
Ketçap, o da iyi fikir .Dün bir alışveriş merkezinde emzirme odasındayım orada emziren anneler ile konuşuyorum. büyük kızının memede kesmek için memesine yün ipler yapıştırmış tebessümle karşıladım çok ilginç fikirler var . Sabırtaşı da duydum aktardan alınıp meme uclarına sürülüyormuş. ama benim kızım beş yaşına kadar emecekmişöyle diyor.Ana okulunda ders aralarında emzirir gelirim
merhaba taçsızprenses,
pendik alışveriş için sık sık geldiğim bir yer alışveriş için çok uygun..
Amin canım, Rabbim hepimizin yavrularına ve bizlere uzun ömür versin
sağolun kızlar eda acıyomu diyorum önceden çok acıyo hatide diyodu şimdi az acıyo diyo pazartesi palastik cerrah görecek dikişler alınır sanırı taçsız prenses canım ablan nasıl oldu kuran-ı kerim okudum dualar ettim rabbim şifa versin diye
Canım bende bu konuyu sorucaktım sizlere.Tuvalet egitimine başlayan yada başarıyla sonuçlandıran var mı?Bende tualetin üzerine koyulan aparattan aldım.2 kere oturdu ama bişi yapmadıSelammm kızlar nasılsınız..Neler yapıyorsunuz =)))
tuvalet eğitimine başlayan var mı arkadaşlar..Ben istiyorum lazımlık aldım alıştırma kilotlarından da alıp öyle başlayacğaım inşallah da benim ki pek oralı değil((
canım sağol hakkını helal et..Annem yanına gitti sanırım 10 günden fazla oldu..Allah nasip etti ise hava değişimi için bana gelecekler 19 nisan da..Annem gittikten sonra da bir kaç defa daha kötü olmuş ama şükürler olsun şimdi toparlamaya başlamış..Dualarınızı eksik etmeyin inşallah canlar..
Canım bende bu konuyu sorucaktım sizlere.Tuvalet egitimine başlayan yada başarıyla sonuçlandıran var mı?Bende tualetin üzerine koyulan aparattan aldım.2 kere oturdu ama bişi yapmadıHavalarda ısınıyor artık tam zamanı ama zor bir süreç bizi bekliyor sanıırm:18:
Helal olsun ne demek canım herzamanİnş. degişiklik iyi gelir
Selammm kızlar nasılsınız..Neler yapıyorsunuz =)))
tuvalet eğitimine başlayan var mı arkadaşlar..Ben istiyorum lazımlık aldım alıştırma kilotlarından da alıp öyle başlayacğaım inşallah da benim ki pek oralı değil((