2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın haticesu,.çok geçmiş olsun canım. Rabbim beterinden korusun.çok zor günler geçirmişsin. Prensesin, yavrum kimbilir nasıl canı acıdı.Çok üzüldüm canım.Allah acil şifa versin.Prensesinede kocaman öpücükler

Günaydın taçsızprenses ablanın sağlığı nasıl umarım iyiye gidiyordur.

Ketçap, o da iyi fikir .Dün bir alışveriş merkezinde emzirme odasındayım orada emziren anneler ile konuşuyorum. büyük kızının memede kesmek için memesine yün ipler yapıştırmış tebessümle karşıladım çok ilginç fikirler var . Sabırtaşı da duydum aktardan alınıp meme uclarına sürülüyormuş. ama benim kızım beş yaşına kadar emecekmiş öyle diyor.Ana okulunda ders aralarında emzirir gelirim

gunaydın cnm naber nasılsın.ewet cn o munıbusteler bınınce modokoda geliyosun.

Erken bırakmış memeyi ama hiç emmemesinden iyidir.oğluna öpücükler

cnm ben calısıyorum oyuzden malesef pasamı 3aylıktı bıraktıgımda ucretsız ızınde alamıyoruz.oyuzden erken bıraktı oglum yoksa bende emzırmek ısterdım.sağol cnm bızde prensesı opuyoruzzz

ders aralarını beklersın artık emzırmek ıcın :)))))))))))))

sağolun kızlar eda acıyomu diyorum önceden çok acıyo hatide diyodu şimdi az acıyo diyo pazartesi palastik cerrah görecek dikişler alınır sanırı taçsız prenses canım ablan nasıl oldu kuran-ı kerim okudum dualar ettim rabbim şifa versin diye

Selammm kızlar nasılsınız..Neler yapıyorsunuz =)))

tuvalet eğitimine başlayan var mı arkadaşlar..Ben istiyorum lazımlık aldım alıştırma kilotlarından da alıp öyle başlayacğaım inşallah da benim ki pek oralı değil ((

Canım bugün yasin okudum ablana.Kusura bakma geç oldu ama Allah tüm hastalara sifa versin(amin)

canım sağol hakkını helal et..Annem yanına gitti sanırım 10 günden fazla oldu..Allah nasip etti ise hava değişimi için bana gelecekler 19 nisan da..Annem gittikten sonra da bir kaç defa daha kötü olmuş ama şükürler olsun şimdi toparlamaya başlamış..Dualarınızı eksik etmeyin inşallah canlar..

Biraz biraz daha iyi şükürler olsun canım sağol..

ıyyy o da mide bulandırıcı yaaa saç da bağlıyorlarmış ayy ben kendim tiksinirim kendi vücuduma onu yapmayı

heheh iyiymiş =))) sabır taşını bende duydum okudum 3 güne bırakıyorlarmış..ama denemdim doğrusu ketçap iyi oldu

kızlar nerelerdesınız neler yapıyosunuzzz.havalar ısınırrrrr

toplaşalım diyorsun yaniiiiii =))) haydi kızlar gelmek isteyenler ufaktan bir liste yapalım ama mümkün ise 23 nisandan sonra olsun benim annem ve ablam gelecek =))) ay sonuna da eşimin kuzenin düğünü var (

mayıs ilk haftası yapsak mı acep =)))

yavrum çok geçmiş olsun canım kıyamam kuzuma rabbim esirgesin küçüğüm benim ne zaman oldu baya oldu gelmeyeli ablama öyle takıldım ki bir de araya kayınbiraderin nişanı girdi aklım gitmiş..Meleğim benim ne de acımıştır canı (

Canım bende bu konuyu sorucaktım sizlere.Tuvalet egitimine başlayan yada başarıyla sonuçlandıran var mı?Bende tualetin üzerine koyulan aparattan aldım.2 kere oturdu ama bişi yapmadıHavalarda ısınıyor artık tam zamanı ama zor bir süreç bizi bekliyor sanıırm:18:

Helal olsun ne demek canım herzamanİnş. degişiklik iyi gelir

yarın o aparattan da alacağım her yolu deneyeceğim artık canım inşallah başarılı oluruz =))

slm kızlar edayla uğraşmaktan giremiyomki bide ev tadilatta ısı yalıtımı yaptırıyoz bahçe komple yeniden fayans olacak ustalar birtürlü gelemedi boya badana 17siinde sideden bacım gelecek herşey allak pullak çok şükür edanın parmağı daha iyi dikişler alındı taçsızım ablana çok geçmiş ols bende mayısı bekliyorum tuvalet için havalar ısınsın eda bez istemiyor artık inşallah kolay atlatırız buluşma ayarladığınızda bana yakın olusanız gelmek görmek isterim sizi

slm cnm naber nasılsın.ben daha baslamadım((((((emire soruyorum oglum cıs varmı dıye kacıyo bısey demıyo ama buyuk tuvaletını yapınca anne kaka dıyo bende lazımlık aldım ama suanlık sadece oyun oynamak ıçın kullanıyo:)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…