- 26 Mayıs 2011
- 86
- 0
nerdesiniz çok özledim hepinizin
merhaba hatice
ben de özledim burdaki sohbetleri ama galiba artık bebişlerden vakit bulamıyor kimse e tabi gün içinde uyku süreleri azaldı ne yaramazlık peşinde koşsak diye dolanıyorlar
herkesin bebeğini nanaklarından öpüyorum, kol ve bacaklardan ısırıyorum:) iyi bakın kendinize...
canım çok büyük geçmiş olsun geçer inşallah böyle büyütecez yavtrularıımızı kendini harab etme rabbimin melekleri yanında olsun
Selam kızlar nasılsınız..ben hiç iyi değilim hiç bir şey yemiyor deli ediyor beni sadece kaşık maması yiyor çok vermek istemiyorum bende sadece yatarken veriyorum sizin ufaklıklar nasıl..
Emirde iştahsızZorla pepe izlerken peşinden sokakta kaşıkla arkdan çaktırmadan besliyorum.Belim kopyor Üzerine dştüm bu aralar baya yiyior.Ama bazen bu durumdan sıkılıp ögürüyor bazen çıkartıyor beni tehdit eder gibi Zorlamadan zaman aralıklarıyla bende yedigi sevdigi şeyleri vermeye çalışıyorum canım.Az az yiyor ama herşeyden yiyor.Sende 1dl. ekmek içi yemiyorsa azcık ver.Acıkınca kek meyve suyu ver.Zamanla alışacaktır.Emirde zamanla daha iyi oldu.Bu iyi hali anlıycan
Ömrümden ömür gitti dün..Oğlum fışkırarak kustu 2 defa hastaneye götürdük hemen..Tomografi çekildi tabi durmadığı için 2 doz sakinleştirici verdiler..Sarhoş gibi oldu..Bakışları değişti ağzından salyası aktı başını tutamıyordu..Bir anne için ölüm anı inanın..Ben ağlamaya başladım..Başını kaldırdı annee dedi daha kötü oldum..
Sonra eve geldik..1,5 Saat sonra tekrar kustu ama öyle böyle değil boğulacaktı nerede ise arka arkaya 2 defa kustu yatak yastık hiç bir şey kalmadı o kadar kötü..Hastane gittik..Tahliller yapıldı gece 2,5 taburcu olduk çok kötü bir gece idi..Neden kustuğunu bilmiyoruz ama..Fışkırarak olduğu için tehlikeli dediler..
Rabbim bir daha yaşatmasın..
Rabbim esirgesin yavrularımızı bizlere bağışlasın..
Dualarınızı eksik etmeyin inşallah..
Canım çok geçmiş olsun.Allah yavrrularımızı bize bagışlasın.Ama nasıl tahlillerde bişi çıkmaz:44:.Bu kadar çok ve fışkırarak kusmasının vardır elbet bir nedeni.İnş. bi daha tekrarlamaz
[ı]ömrümden ömür gitti dün..oğlum fışkırarak kustu 2 defa hastaneye götürdük hemen..tomografi çekildi tabi durmadığı için 2 doz sakinleştirici verdiler..sarhoş gibi oldu..bakışları değişti ağzından salyası aktı başını tutamıyordu..bir anne için ölüm anı inanın..ben ağlamaya başladım..başını kaldırdı annee dedi daha kötü oldum..
Sonra eve geldik..1,5 saat sonra tekrar kustu ama öyle böyle değil boğulacaktı nerede ise arka arkaya 2 defa kustu yatak yastık hiç bir şey kalmadı o kadar kötü..hastane gittik..tahliller yapıldı gece 2,5 taburcu olduk çok kötü bir gece idi..neden kustuğunu bilmiyoruz ama..fışkırarak olduğu için tehlikeli dediler..
Rabbim bir daha yaşatmasın..
Rabbim esirgesin yavrularımızı bizlere bağışlasın..
Dualarınızı eksik etmeyin inşallah..[/ı]