selam facem kapandı burdayım ama kimler burda bakalım ne var ne yok özledim herkesi..
bende artık buraya daha çok gelecem sohbetleri özledim sizleri özledim buranın tadı tuzu başka birşey
merhabalar arkadaşlar bir mart ayı anne adayı daha geldi dün hamile olduğumu öğrendim
değilmi haticem farklıydı bura hamilyken ilk işim sabah kalkınca bilgisayarı açmaktı demişbaşıydım bu yüzdende
burası başka inşallah yine cıvıl cıvıl olur mart anneleri göbüş topiğine bakıyordum ayne günlermiş
iyi geceler kızlarr.
benim göbiş çıkmamıştı aylarca ne beklemiştim şimdide insin diye uğraşıyorum eee insanoğluiyi geceler emanetci
benim göbiş çıkmamıştı aylarca ne beklemiştim şimdide insin diye uğraşıyorum eee insanoğluiyi geceler emanetci
iner iner benim indi. tekrarda şişirirsin canım merak etme :)). evet tabiki benim
ya benimkide inmiyor sinir oluyorum şu göbeğe
aramızda hamişler var sağlıkla alın bebişlerinizi kucağınıza
aslında herkeslere göre göbek yok aama bana göre var halbuki suanda 3 kilo fazlam var baya ağır kilo veriyorum spor olmayınca tekrardan şişmeyi şu sıralar düşünmüyorum ancak mert şöyle 2.sınıfda olunca olur ben kendi kendime kararlar alıyorum
slm
hoşgeldiniz tekrardan. oğlum 19 aylık oldu. agustos ayında pipisinde darlık nedeniyle sünnet yaptırdık. çok geç yürüdü oğlum daha yürüyeli 1 ay kadar oldu.sizler nasılsınız benim 2 çocuğum olduğundan artık gebelik defterini kapattım.hepinizin yavrularını öpüyorum.bol bol yazalım buralara
aramızda hamişler var sağlıkla alın bebişlerinizi kucağınıza
aaa öyle mi kimler hamile