2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bütün anneler selamlar
kaç ay oldu kim bilir buraya gelmeyeli. ozlemisim.
bebisler buyudu artık süt cocugu oldular. ne tatlı. konusmaya basladılar ayy anne olmak ne guzelmıs.
ıkıncı cocuguna hamıle kalan var mı ya da dusunuyor musunuz :44:
ben aslında çok ıstıyorum kızımın bır kardesı olsun. ama bazı dusuncelerim var garıp gelebılır.
bence kız cocugunun kız kardesı olmalı hem de yasları yakın olmalı dıye dusunuyorum. ıkıncı cocugum da kız olsun ıstıyorum. yasları yakın olsun ısteyınce bu aylarda hamıle kalsam dogumu son aylara denk gelecek bu cocuk ıcın kotu bır sey mı butun yıl dogum gununu bekleyecek. bır de sızce de kız ya da erkek kardes ılerısı ıcın de cok fark eder mı :44:

selam kızlarr..epeydir bende giremiyorum..şükür rabbime sağlıkla büyüyor bebişlerimizz....bende 2.yi düşünüyorum inşaallah birtane oğluşum var bende senin gibi 2.çocuğumun cinsiyeti de 1.ile aynı olsun diye düşünüyorum tabiki önce sağlıkk..2.side erkek olsun isterim arkadaş olur ileride paylaşımları olur...bir kız bir erkek olunca ileride palaşım pek olmuyor gibi çevremden gördüğüm kadarıyla..rabb,m hepimize hayırlı evlatlar versin inşaallah...

ayyy bende ne zamandır girmiyordum bir baktım uzun zamandır girmeyen güzel anneler burdaymış onlarda benim gibi buraya özlem duymuşlar eda prensesime maşallah takipdeyim zaten edamın hallerinin umarım herkesler iyilerdir bebişlerde aynı şekilde

Ohhh ne güzel arkadaşlar gelmişler.Damlacım ve diger arkadaşlar nasılsınız?Çocuklarımız büyüyor ne çabuk geçiyor zaman.Hatice eda çok tatlı olmuş maşallah.Tüm bebekleri yanaklarından ısırıyorum.

damlacım bende çok kıskandım valla bu arada seni burda görmek çok güzel faceden konuşuyoruz ama buranın tadı çok başka

ebru kalbin nekadar temizmiş bugün sultanla burayı konuştuk esrayı ebruyu özlemi hiperaktifi çok özledim dedim yine eskisi gibi burda konuşsak dedim randevusuz ama sankibiliyormuşuz gibi aynı saatlerde burdaydık sorularımıza cevaplar buluyor dertlerimizi paylaşıyorduk

iyiyiz ebrucum siz nasılsınız???haticecim dediğin gibi her zaman buranın tadı bir başka....
bugun evlilik yıldönümümüz tam 3 yıl oldu evleneli zaman nede çabuk geçiyor

Ayy saol canımBende sizleri özledim.Ki benim özlemim bambaşka çünkü sizler face ten görüşüyorsunuz bense sizlerden ve kuzucuklardan bi haber beklemedeyim burdaSizlere özeniyorum ne güzel sürekli konuşuyor ve haberlisiniz birbirinizden.İnş. hiç bitmez dostluklarınızArada burayada gelinde eskisi gibi olalım.Bizde haberdar olalım sizden ve evlatlarınızdan.
iyiyiz ebrucum siz nasılsınız???haticecim dediğin gibi her zaman buranın tadı bir başka....
bugun evlilik yıldönümümüz tam 3 yıl oldu evleneli zaman nede çabuk geçiyor

Çok şükür iyiyiz bizde canım.Rabbim evladınızla daha nice senelre huzurlu yuvanzda aynı yastıga baş koymayı nasip etsin canım benim.

ben kendimden haber vereyim merak eden dostlarıma biliyorsunuz az çok yaşadıklarımı 4 ekimde tamamen bitiyor boşanıyoruz herkes yoluna yolumuz açık olsun inşallah

nice 33 . yıllara canım

ben kendimden haber vereyim merak eden dostlarıma biliyorsunuz az çok yaşadıklarımı 4 ekimde tamamen bitiyor boşanıyoruz herkes yoluna yolumuz açık olsun inşallah

sağolun kızlar haticecim hakkınızda hayırlısı olsun

selam facem kapandı burdayım ama kimler burda bakalım ne var ne yok özledim herkesi..

ayy canım hatice sordu seni bende kapattı sanırım dedim hatta bikaç kişiye sordum seni hatta telefon numaran varsa diye sordum oda yokmuş iyiki buraya yazdın masal nasıl sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…