- 19 Ekim 2007
- 4.312
- 16
- 45
teşekkür ederim canım benim. aminn. kızımı beğenmene çok sevindik teyzesi. gelde ye pamuk şekeri :)Dogum günü kutlu olsun sultancım.Daha nice güzel yıllarını görürüz inş. evlatlarımızın.Çok şeker olmuş gülüşünü yerim onun
canım bize iki aşı yapıldı 1 koldan bir bacaktan. yanlış olacağını sanmamslm 1 yaş aşıları bebeğimin iki koluna yapıldı.aşı kartımı da evde unutmuşum başka şehirde yaptırdım.şimdi aşı kartına baktım toplam 4 aşı yapılması gerekiyormuş.acaba sizin bebişlerinde iki kolundan mı yapıldı?ebe yanlış yapmış olamaz değil mi?
ben senin gülüşünü yerim annem çok şekersin sen kuzum anneciğinle babacıa bütün sevdiklerinle bir ömür boyu sağlıcakla kal kuzum RABBİM dedenin ömrünü sizlere versin inşallah tekrar başın sağolsun arkadaşım mekanı cennette en güzel yerde olsun babacığının
Canım atlamışım herhalde orayı babanı kaybetmisin.Allah rehmet eylesin.Başınız saolsun sabır diliyroum
evet canım babamı kaybettik bugün 20 gün oldu. Allah razı olsun canım. çok teşekkür ederim. Allahım bütün ölmüşlerimizi rahmet eylesin
Kızlar bugün saglık ocagı çagırdı.10.700 klosu,boyuda 75cm.Dr. iyi dedi ama nette 1 yaşında12 kilo yazıyorİyi besleyemiyorum gibime geliyor Pütrlü şeyleri ögürüyorDr. şimdi alıştıramazsan bidaha alışmaz ve yemez dedi.Acemilik mi diyeyim ne diyeyim billmiyorum ama bogulur yiyemez tıkanır dedim hep Keşke aline ekmk felan verip alıştırsaydım napıcam şimdi ben?Sizler gün içinde nasıl besleyip neler veriyosunuz kızlar menüleri paylaşırsak çok sevinirim.
canım benim kızım daha 8280 kg neden üzüyorsun kendini. bizimkine bile dr normal diyor. persentile göre normal kiloları canını sıkma allah saglık versin kuzuna..12 kilo en üst sınır. sen persentilin % 50 kısmına bak yani ortalama kısmı. ben baktım su anda senin oğlun tam olması gereken kiloda yani. bende bazen üzülüyorum ama ne yapayım cok istahsız bir kızım var. ben kızımın mama sandalyesine önüne minik ekmekler koyuyorum tek tek alıp yiyor cok hosuna gidiyor kendi yemesi. öyle dene istersen belki alısır...
Buna duyduguma sevindim canım.Ama gerek netten gerekten etrafımdakilere bakıyorum neelr neler veriyorlar ve ocuklarıda iştahla yiyiyor.Biz reklam ve pepeyle zorla yiyiyr.Bugun şehriyeli tavuklu çorba yaptım3.kaşıkta ögürdüve 4.çıkardıMillet köfte tavuk ciger neler yediriyormuş nasıl oluyr anlamıyorum.Keşke küçkken boglur diye korkmayıp yeirseydimHep benim suçum anneligmi sorgular oldum bu aralar
tv arşivi
arkadaşalr izleyşin nolur bu bnm canım arkadaşım hastane yüüzünden doğumda öldürüldüüüü
acım çok öfkem çok üzüntüm çok dua edin olurmu
Yeşilpınar’da oturan Giresun Espiye doğumlu Arife Önal, her anne gibi 9 ay karnında taşıdığı evladını kollarına almak, doyasıya öpüp koklamak isterken, sezaryenle gerçekleştirdiği doğumun ardından hayatını kaybetti. 29 yaşındaki eşinin ihmal sonucu hayatını kaybettiğini iddia eden acılı koca Sedat Önal (34), Küçükköy Şehit Tevfk Arslan Polis Merkezi’ne giderek doktorlar hakkında suç duyurusunda bulundu
Eki Görüntüle 375010
Olay, 16 Mart tarihinde Küçükköy’de bulunan Özel Asya Tıp Merkezi’nde meydana geldi. Eşi Arife Önal’ın hamileliğinin son iki ayında kontrollerini Özel Asya Tıp Merkezi’nde yaptırdıklarını söyleyen Sedat Önal, doğumun gerçekleşmesi için 16 Mart Salı günü sabah saat 08.30 sıralarında hastaneye gittiklerini söyledi. Evlat sevinci ile eşini kaybetmesinin acısını aynı anda yaşayan Sedat Önal polise verdiği ifadede şunları söyledi
Eşimin doktoru Opr. Dr. Ayten B. bana gelerek bebeğin rahime inmediğini ve sezaryenle alınması gerektiğini söyledi. Ben de eşimin ve çocuğumun hayatının tehlikeye girmemesi için sezaryene razı oldum. Doktorların ameliyathaneye girmesinden (17.00) yaklaşık 20 dakika sonra doğum gerçekleşti ve bundan kısa bir süre sonra çocuğumu bana gösterdiler. Eşimi sorduğumda ise pansumanını devam ettiğini ifade ettiler. Saat 18.00’de ise eşimini normal odaya aldılar. Eşim baygın halde ve konuşamıyordu. Bir müddet sonra doktorlar Ayten Hanım ve Opr. Dr. Hakan S. eşimin yanına gelerek muayene edeceklerini söyleyerek beni odadan çıkardılar. Daha sonra solunum cihazı, ultrason makinesi ve çeşitli tıbbi cihazlar peşpeşe odaya alınmaya başladı. Birşeylerin kötüye gittiğinin farkındaydım. Eşime kan verilmesi gerektiğini belirterek, kan bulmamı istediler. Ben 10 yakınımı buldum ve hastaneye çağırdı. Saat 21.00 sıralarında doktor Hakan Bey ve Ayten Hanım, eşimin ambulansla başka bir hastaneye sevk edilmesi gerektiğini söylediler.
Sorduğumda ise, sebep olarak kanamayı durduramamalarını gerekçe gösterdiler. Eşim ve doktorlar ambulans ile biz ise özel aracımızda Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne doğru yola çıktık. Ancak bizden önce yola çıkan ambulans, hastaneye bizden 15 dakika sonra geldi. Bunun sebebini sorduğumda ise şoförün yolu karıştırdığını ve Habibler’e doğru gittiğini ve daha sonra hastaneye gelebildiğini ifade ettiler. Okmeydanı’nda acil serviste tedavi altına alınan Arife Önal’ın kanaması bir türlü durdurulamadı ve gece saat 04.10’da bütün çabalara rağmen hayatını kaybetti.
Eşinin ölümünden Özel Asya Tıp Merkezi ile doktorlar Ayten Hanım ve Hakan Beyden şikayetçi olan Sedat Önal, bunun yanı sıra eşini hastaneye geç getirdiği iddiasıyla ambulans şoföründen davacı oldu.
SULTANGAZİ GAZETESİ 'bin yıldır bu topraklarda kardeşçe yaşıyoruz.'
bizde bunu istiyorum işte oraya doğum yapamaz ibaresi konsa kimse kalkıp bunu istemez ama insanlarımızın gözü kör olmus para için herşeyi yapabiliyorlarbende daha önce sultangazide oturuyordum. ve asya tıpa hiç güvenememiştim. bi ara yangın filan da çıkmıştı. kendimde sağlıkçıyım çokta iyi şeyler duymamıştım. Ayrıca inanın bazı bu tarz tıp merkezleri hiç güvenilir değil. muayeneden yada doğumdan fark almıyorlar diye cazip olabiliyor bazen ama işin arka tarafları çok beter.
çok üzüldüm. keşke tıp merkezleri ve hastaneler çok çok sıkı denetlense. bir evlat dahi anasız bir tek annede yavrusuz kalmasa.
İklimam,çok etkilendim ve gece uyuyamadım üzüntümden.Rabbim kuzuları anasız analarıda kuzusuz bırakmasınBaşınız saolsun
Kızlar bugün saglık ocagı çagırdı.10.700 klosu,boyuda 75cm.Dr. iyi dedi ama nette 1 yaşında12 kilo yazıyorİyi besleyemiyorum gibime geliyor Pütrlü şeyleri ögürüyorDr. şimdi alıştıramazsan bidaha alışmaz ve yemez dedi.Acemilik mi diyeyim ne diyeyim billmiyorum ama bogulur yiyemez tıkanır dedim hep Keşke aline ekmk felan verip alıştırsaydım napıcam şimdi ben?Sizler gün içinde nasıl besleyip neler veriyosunuz kızlar menüleri paylaşırsak çok sevinirim.
Canim alisir uzulme..yegenim de 1 yasinda her seyi oguruyordu simdi 17 aylik alisti masallah..denetiminde olacak sekilde eline kendi yaptigin kekten falan var..muz olabilir..biskuvi olabilir..corbalarinda blendir kullanma..catalla ez ve arkdasin dedigi gibi tadiyla tuzuyla yedir..belki tadini şevmiyordur..mesela karnabahar yemegi yap patates ve havuclu..catalla ez puturlu olur..suu yerinden de koy o sekilde yedir..arkasindan su verebilirsin..bi de sey duymustum kendim hic yapmadim ama ufak ufak ekmek parcalarina tereyag surup veriyorlarmis.cok ufak parcalar seklinde .hani bogazindan kayip gidiyormus..yavas yavas alisir merak etme..ama korkma da Allaha emanet tabi gozumuzu ayirmamaliyiz..bizimkinin eline alissin diye biskuvi verdim gecen daha yutmadan bir daha isirmaya calisip agzini doldurdu ogurdu tabi aldim agzindan..cok dikkatliolmak lazim hem de cesur..ah ah anne olmak zor iste ama cooook guzel