2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım yogurt konusunda her seyi yaptım. evde mayaladım,keçi, inek,devam sütü...meyve karıstırdım hemen anlıyor ve istemiyor. sabah bende bulamac kahvaltı veriyordum sıkıldı
hanfendi... artık yagsız tavada pişiriyorum yumurtasını.yeterki yesin diyorum..benim drda kilosu az ama normal diyor.. allah saglık versin ne yapayım..

insan üzülüyor işte hep yavrusu için en iyisini istiyor.galiba benim kız sıfır beden olmak istiyor büyüyünce:)
oğlusunun diş bugdayı ne güzel gecmiş cok sevindim.fotograftada cok yakısıklı görünüyor

İnsanın elinde degil canı anlıyorum.Emirde 2 gündr öksürüyor içim paçalanıyor inan.Bugün daha iyiydi.Öksürmkten uyuyamıyordu.Az önce uyudu.Şimdilik öksürmeyek gibi grünüoyr.
D,iş bugdayı güzel oldu canım saolasın.

Evet ne yapalim, arkadasin dedigi gibi bizimkiler ince olmak istiyor demek :)

Darisi en guzel gunlerine olsun ebruli, hayirli olsun.. Biz yasgununu bile nasil yapariz bilmiyorum, kimimiz kimsemiz yok buralarda, hayirlisi bakalim..

merhaba güzel anneler nasılsınız ne zamandır girmedim ne büyük ayıp ettim geçen sene bu zamanlar nasılda tatlı bir heyecan yaşıyorduk acaba ne zaman doğucaklar diye

merhaba güzel anneler nasılsınız ne zamandır girmedim ne büyük ayıp ettim geçen sene bu zamanlar nasılda tatlı bir heyecan yaşıyorduk acaba ne zaman doğucaklar diye

sorma damlacım büyük heycan yaşıyordum ben doğumuma son 3haftam kalmıştı :)

benim oğlum da yoğurdu sevmiyor, yoğurt çorbası dahi yemiyor. en son danonenin meyveli yoğurdunu verdim, sevdi gibi. hiç yememesinden iyidir diyerek danone veriyorum artık :)

benim oğlum da yoğurdu sevmiyor, yoğurt çorbası dahi yemiyor. en son danonenin meyveli yoğurdunu verdim, sevdi gibi. hiç yememesinden iyidir diyerek danone veriyorum artık :)

bende danonenin yogurt veriyorum. o zaten peynirden yapılıyormus cok sevmesede zorla yediriyorum.bende hiç olmazsa hazır yesin diyorum ama keske mis gibi evde yaptıklarımızdan yeseler..

biz geldikk bayaaa oldu yazmayalı buraya ya nasılsınız melekleriniz nasıl?? biz çok ateşli bi hastalık geçirdik ondan sonra huy değişir dediler ya hala düzelemedik yemelerimiz oynamalarımız değişti hep ama düzeldik Allah'a şükür. yürümemize az kaldı kendi kendine adım atmaya başladık =) 5 tane kocaman dişlerimiz var şuanda =) sizlerde durum nasıl umarım herkes iyidir. öptüyorruz sizii

sorma damlacım büyük heycan yaşıyordum ben doğumuma son 3haftam kalmıştı :)

Ne guzel, ben de hamileyken uye olsaymisim keske, hele de Ada dogduktan sonraki ilk zamanlarda, gazi cokken.. Gerci o zamanlar da firsat bulur muydum bilmiyorum ama, cok faydalanmissinizdir birbirinizden muhakkak...

Ada kac gecedir cok boluk porcuk uyuyor, distendir diyoruz ama uyku birakmiyor. Sizinkilerin uykulari nasil? Doktora gostermeye gerek var mi, derdi var midir?

bizde çok gaz sıkıntısı çektik canım...halada oluyo anlamadım gitti 1yaşa kadar olur derlerdide inanmazdım doğruymuş

canlarım kandilimiz mübarek olsun. Rabbim yavrularımızı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. yuvalarınızda huzur bedenlerinizde sağlık yüzlerinizde gülümseme eksik olmasın İnşallah. iki cihanda gülenlerden olalım. Rabbimizin rahmeti peygamberimizin şefaati üzerimize olsun.

azizeciğim sizin gaz bi türlü geçmedi Allah yardımcın olsun çok zor canım yaa.
damlacığım senide mertimide kocaman öptük canım.
ecemciğim hoşgeldin canım. çok geçmiş olsun. maşallah paşaya yürüyecek haa. dişlerde büyümüş. bizim 8 diş oldu maşallah. ama acayip ısırıyor ne yapsam vazgeçmiyor yaa.
selene34 minikboncuk fgnege benim kızımda yoğurt yemiyor. ne yapsam olmadı. en azından bebelac yiyor bunada şükür. bu ara acayi huysuz bişey yemiyor. zayıfladı canım sıkılıyor. uyku konusunda bizde sorunluyuz. erken yatıramıyorum ne yapsam yatmıyor.

sultancım sorma canım
benim kızçemde yoğurt hiç sevmiyo yoğurt çorbası yapıyorum onu bile içmiyo...ne etcez yaa :44: danone meyveli yoğurt veren varmı?

cnm mrb.maşallah bebişine.iyi bakıyon.emiyomu.neler yediriyorsun
bnm oğlum 10 aylık.hala diş yok bi tane önde beyaz ama daha patlamamış.
benm oğlum çok hasta oldu.5 iğne yedi ondan sonra iştah uyku herşey sıfırladı.boyu iyi ama kg az.doğum kg göre.
neler veriyon sen özlem yazarsan sevinirim
tşk

12den önce uyumuyoruz ilk tamamen dalana kadar en az 3 kere uyanıyo beni bitiriyo zaten sonrada gece 2 3 kere kalkıyodu ama dün beni bitirdi resmen 30 kere kalktı uyutuyorum yatağa giriyorum ıııııııııııııııı diye bi ses valla bi çözüm bulmak lazım sinir uyku bişi kalmıyo. Kendi başına uyumasnı sağlamalıyz sanırm artık ama nasıl :18:

geç oldu ama amin canım seninde mübarek olsun. maşallah senin prensese de face olmadığı için göremiyorum artık melekleri kim bilir nasıl olmuşlardır

sultancım sorma canım
benim kızçemde yoğurt hiç sevmiyo yoğurt çorbası yapıyorum onu bile içmiyo...ne etcez yaa :44: danone meyveli yoğurt veren varmı?

ben canım nerdeyse hiç ev yapımı yoğurt vermedim ne organik kaldıki o kusur kalsın dedim doğduğundan beri babymix verdim. bebekken elmalıyı yemiyodu sade seviyodu şimdide tam tersi ama elmalının gerçekten çok güzel tadı var

bizde çok gaz sıkıntısı çektik canım...halada oluyo anlamadım gitti 1yaşa kadar olur derlerdide inanmazdım doğruymuş

sultancım sorma canım

Uykusunun bolunup durmasi gazdandir diyorum belki de, zinco da veriyorum artik ama ne bileyim, yaramior, yaramiyor.. İstah icin de verebilirsin dedi arkadasimin yengesi, ona da yaramis gibi gelmedi gozume..

Gece emziren arkadaslarin bile bebekleri bu kadar uyanmiyor sanki..

İnterval, cok tesekkur ederim, mesaj yazdim ama atamadim, 100 mesaj olmali dedi atabilmem icin.
Babymix verdim ben de, gecen gun disarda uzun kaldik, bisey de yemedi, ben de normal hazir yogurt verdim, hic yoktan iyi dedim, yemiyordu ne yapayim..

Son düzenleyen: Moderatör:

bende emziriyorum canım...ama kızım okadar çok uyanıyoki sık sık...bende memeden kessem belki uyanmaz diyorum :44: eşimde kızıyo 2yaşına kadar emcek benim kızım diyo eeeee napalım eşitlik:) oğlumda 2yaşına kadar emdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…