slm kızlar ben özlem epeydir giremiyorum beni unutmayan var mı aranızda?? kızlar biz çok yoğunuz evde de internet yok girremiyorum...ama çok şükür herşey yolunda...8 tane dişimiz çıktıboyumuz 78cm oldu kilomuz 11.5 oldu...karneler notlar ödevler derken zaman ne çabuk geçti....geçmişi okuyamıyorum ama HATİCECİĞİM başına kötü şeyler şeymiş gelmiş üzülme arkadaşım herşey yoluna girer...herkes bebişleriyle mutlu sağlıklı huzurlu olsun..sanırım haftaya zonguldağa gidiyoruz..tatile...kaynanam bana büyü yaptırmış geçenlerde muska buldum evde ama çok şükür bişey olmadı..eşim ailesiyle olan tüm köprülerini yıktı...2 ay bizle kaldı ama çektirmediği kalmadı bana hatta birgün valizimi hazırlamış al git babanın evine biz oğlana bakkarız dedi...gitmesiyle herşey bitecek sandım ama muskayla tüm kötülükler yeniden ortaya çıktı...kendinize iyi bakın kızlar...
Merhaba herkese, bir haftadir kesfettim burayi, okuyabildigim kadar okudum, cok guzel bilgiler paylasmissiniz :) Gec kalmisim araniza katilmaya , beni de araniza alir misiniz? 7 Mart dogumlu bir kizim var, 10 bucuk aylik.. Hala emeklemedi, acaba emeklemeden yurur mu, yoksa daha yolumuz uzun mu?
Benim kızım da 8400 gr, 70 cm. Bana da çok az yiyor gibi geliyor ama doktor sorun yok diyor, bakalım..
İnek sütü nasıl veriyorsunuz? MUhallebisine filan koyuyorum ben, yoğurda da. Günlük süt alıyorum.. Kutululardan
Canım öncelikle sen ve kızın aramıza hoşgeldiniz.Her bebek farklıdır.Belki prenses emeklemeden adım atıcaktır.Merhaba herkese, bir haftadir kesfettim burayi, okuyabildigim kadar okudum, cok guzel bilgiler paylasmissiniz :) Gec kalmisim araniza katilmaya , beni de araniza alir misiniz? 7 Mart dogumlu bir kizim var, 10 bucuk aylik.. Hala emeklemedi, acaba emeklemeden yurur mu, yoksa daha yolumuz uzun mu?
Merhaba herkese, bir haftadir kesfettim burayi, okuyabildigim kadar okudum, cok guzel bilgiler paylasmissiniz :) Gec kalmisim araniza katilmaya , beni de araniza alir misiniz? 7 Mart dogumlu bir kizim var, 10 bucuk aylik.. Hala emeklemedi, acaba emeklemeden yurur mu, yoksa daha yolumuz uzun mu?
hoşgeldin hayatım başımız gözümüz üstüne bebşini güle güle büyüt bizde 26şubatta 1. yaşımıza girecez rabbimin izniyle benim kızımda 6ayından buyana emekliyor kalkıp kendi başına duvarı çekyatı tutuyor ama hala yürümüyor hatta herhes eda çsbuk emekledi hemen yürür dediler ama 7tane dişimiz var
minikboncuk kk 'ya hoşgeldin:) kızlar bu gün o kadar moralim bozuktu ki, kk'ya girince biraz moralim düzeldi. kızım 10 ayı bitiriyor ve hala 7700. kızımdan bir kac gün büyük akrabamızın kızı 9600 ve kızım onun yanında 7 aylık gibi duruyor. o kadar cok uzuluyorum ki.allaha sükür bir hastalıgı yok ama bütün günüm mutfakta geciyor sürekli ona birseyler yapıyorum ama bu ay sadece 150 gr almış.birseyleri yalnısmı yapıyorum diye korkuyorum.beslenmesinde eksik bir seylermı var diyorum. emziriyorum ama sadece uyuturken.
devam sütüde almıyor.yogurt hiçbir sekilde yediremiyorum. meyve cok az yiyor. balık ,et,tavuk veriyorum. yazdıklarınızı okudum sizin bebişlerin kiloları benimkine yakınmış biraz moralim düzeldi. siz kac öğün ve nasıl besliyorsunuz ne olur paylasalım belki bir seyleri eksik veriyorum...:2:
minikboncuk kk 'ya hoşgeldin:) kızlar bu gün o kadar moralim bozuktu ki, kk'ya girince biraz moralim düzeldi. kızım 10 ayı bitiriyor ve hala 7700. kızımdan bir kac gün büyük akrabamızın kızı 9600 ve kızım onun yanında 7 aylık gibi duruyor. o kadar cok uzuluyorum ki.allaha sükür bir hastalıgı yok ama bütün günüm mutfakta geciyor sürekli ona birseyler yapıyorum ama bu ay sadece 150 gr almış.birseyleri yalnısmı yapıyorum diye korkuyorum.beslenmesinde eksik bir seylermı var diyorum. emziriyorum ama sadece uyuturken.
devam sütüde almıyor.yogurt hiçbir sekilde yediremiyorum. meyve cok az yiyor. balık ,et,tavuk veriyorum. yazdıklarınızı okudum sizin bebişlerin kiloları benimkine yakınmış biraz moralim düzeldi. siz kac öğün ve nasıl besliyorsunuz ne olur paylasalım belki bir seyleri eksik veriyorum...:2:
Kızlar salı akşamı emirin diş partisi vardı.Diş bugdyınu mavi bebekli süslü bardaklara koyduk.Çok lezzetli oldu.Evde diş şeklinde pasta ve kurabiyeler yaptım.Şekr hamurlu emirin dişi çıktı yazıyor.Herkes netten sipariş verdim sandıResimleri ekliycem inş. fırsat bulusam tabii.Ateş ölçeri seçti.Dr. mu olacak ne Heidyeler verildi.Bende gelenlere hem diş kurabiyelerinden hemde emirin resmi olan duvara veya aynaya yapışan emirin resimni erdim.Çok güzel geçti.İnş. dogum günü sünnetini damatlıgını en güzel ve mutlu anlarını görürüm yavrumun
çok orjinal olmuş canım valla biz de yarın yapıcaz. ben süs şekeri hazırladım bi de kurabiye yapmayı düşünüyorum. pastayı nasıl yaptığını ve resmi nasıl çoğalttığını anlatabilir misin
Pasta kekini kakaolu kendim yaptım.Arasına krema yaptım evde ve kremşantiyle karıştırdım ve ortaya herkesn bayıldıgı bi krema ortaya çıktı.İçine biey koymadım.Gözlrini şeker hamuru ile yaptım.Papyonunu dr. oetkerin yazı fişegiyle çizdim.Kurabiyelri pasta eklemye çalıştım ama büyük geldgi için yüklenmio