2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ALLAH onları bildiği gibi yapsın canım ne isterler bu yuvalardan ne ALLAH aşkına boşanıyoruz ne geçiyor elinize sağol özlemim ben 27şubatta 3cü ve avukatın dediğine göre son mahkeme ama velayet davası biraz uzunmuş çok iyi bir babaydıya edayı alacaklarmış benden kendine bakamayan 80 yaşındaki anası bakacak kuzuma

Merhaba herkese, bir haftadir kesfettim burayi, okuyabildigim kadar okudum, cok guzel bilgiler paylasmissiniz :) Gec kalmisim araniza katilmaya , beni de araniza alir misiniz? 7 Mart dogumlu bir kizim var, 10 bucuk aylik.. Hala emeklemedi, acaba emeklemeden yurur mu, yoksa daha yolumuz uzun mu?

selam kızlar coktandır kkya gırmıyodum kızım 10 aylık oldu 21 martta pek bi iştahsızız 75 cm boy 8500 kg ız. bu arara minikboncuk hoşgeldın. benım kızım da emeklemıyor yurumuyor dert etme her bebek bırbırınden farklı ne zaman gelırse o zaman olur

Benim kızım da 8400 gr, 70 cm. Bana da çok az yiyor gibi geliyor ama doktor sorun yok diyor, bakalım..
İnek sütü nasıl veriyorsunuz? MUhallebisine filan koyuyorum ben, yoğurda da. Günlük süt alıyorum.. Kutululardan

öncelikle hoşgeldin:)
benim oğlum da çok zayıf ve minik 7600 gr hala ben henüz inek sütüne başlamadım.yavaş yavaş ve azar azar koyabilirsin belki aa sadece onu verme bence.demir bakımından zengin değil kansızlığa sebep olabiliyor.devam sütleri ağırlıklı besle aöa dediğim gbi arada bir vermende bi sakınca görmüyorum eğer herhangi alerjik bi durum yoksa.
benim oğlum emmeyi çok erken bıraktığı gibi biberonu da bıraktığı için devam sütü içiremiyorum sıpaya

Canım öncelikle sen ve kızın aramıza hoşgeldiniz.Her bebek farklıdır.Belki prenses emeklemeden adım atıcaktır.

hoşgeldin hayatım başımız gözümüz üstüne bebşini güle güle büyüt bizde 26şubatta 1. yaşımıza girecez rabbimin izniyle benim kızımda 6ayından buyana emekliyor kalkıp kendi başına duvarı çekyatı tutuyor ama hala yürümüyor hatta herhes eda çsbuk emekledi hemen yürür dediler ama 7tane dişimiz var

Alinti yapmayi ogrendim :))
Hosbulduk, tesekkurler hepinize, ne guzel birbirinize destek olmussnuz burada, insan yalniz olmadigini gorunce daha rahatliyor. Ada da tutunup kalkiyor ama siralamiyor bile daha, ve uc disimiz var, biri de yolda. Ust disler daha buyuk diye cok zorlarms dediler, oyle de oldu.. Masallah senin Eda'na da..

minikboncuk kk 'ya hoşgeldin:) kızlar bu gün o kadar moralim bozuktu ki, kk'ya girince biraz moralim düzeldi. kızım 10 ayı bitiriyor ve hala 7700. kızımdan bir kac gün büyük akrabamızın kızı 9600 ve kızım onun yanında 7 aylık gibi duruyor. o kadar cok uzuluyorum ki.allaha sükür bir hastalıgı yok ama bütün günüm mutfakta geciyor sürekli ona birseyler yapıyorum ama bu ay sadece 150 gr almış.birseyleri yalnısmı yapıyorum diye korkuyorum.beslenmesinde eksik bir seylermı var diyorum. emziriyorum ama sadece uyuturken.
devam sütüde almıyor.yogurt hiçbir sekilde yediremiyorum. meyve cok az yiyor. balık ,et,tavuk veriyorum. yazdıklarınızı okudum sizin bebişlerin kiloları benimkine yakınmış biraz moralim düzeldi. siz kac öğün ve nasıl besliyorsunuz ne olur paylasalım belki bir seyleri eksik veriyorum...:2:

Hoşbulduk!
Ben yoğurda süzme yoğurt vererek alıştırdım kızımı, alışınca evde mayaladığım yoğurda geçtim. Sabah kahvaltı mamalarından hazırlıyorum, labne, ceviz, pekmez katıyorum. Bulamaç yiyor. Öğlen çorba veriyorum. Sonra yoğurt ya da meyve. Akşam bizle ya meyve ya yoğurt yiyo, gece de muhallebisini veriyorum. Minyon olacak belki bizimkiler, ama doktorum her şey yolunda deyip duruyor ben endişe ettikçe.

Canım üzülme saglıklı olsunlarda kilosu pek önemli degil.Sabah beraber kahvaltı yapıyoruz ogluşla.Bulamaç kahvaltıyı ögürüyordu.Baya oldu biz ekmek penir,yarım ymuruta sarısı yiyiyor ve ıhlamur içiyoruz.Birde cicibebeyi ıhlmurla ıslatıp ceiz ezip macun gibi oluyor,onuda yiyiyor.Öglen hergün farklı sebze çorbası içiyor.Muzu yiyiyor ama elma armutu yogurduna katıyorum.İkindide yogurdunu yiyor.Akşamda bizimle sofradaki sebze balık ne varsa yiyor.Yatarkende muhallebi.Ve çok emiyor.Dr. bugün gece emmesini kes dedi.Uyurormonlar salgkenki yararlı için onları alması lazımmış.Hemde kşlosunu artmasın die.En son 10.450 boy 73 düNazar.Ama kilolu dogmuştu zaten.Ama benim için saglıklı olması ve yanımda olması en önemlisi canım.Belki senin prenses zayıf güzel fizikli olmak istiyor.

Kızlar salı akşamı emirin diş partisi vardı.Diş bugdyınu mavi bebekli süslü bardaklara koyduk.Çok lezzetli oldu.Evde diş şeklinde pasta ve kurabiyeler yaptım.Şekr hamurlu emirin dişi çıktı yazıyor.Herkes netten sipariş verdim sandıResimleri ekliycem inş. fırsat bulusam tabii.Ateş ölçeri seçti.Dr. mu olacak neHeidyeler verildi.Bende gelenlere hem diş kurabiyelerinden hemde emirin resmi olan duvara veya aynaya yapışan emirin resimni erdim.Çok güzel geçti.İnş. dogum günü sünnetini damatlıgını en güzel ve mutlu anlarını görürüm yavrumun

Eki Görüntüle 334733

hediye olarak verdigim yapışkanlı resim

çok orjinal olmuş canım valla biz de yarın yapıcaz. ben süs şekeri hazırladım bi de kurabiye yapmayı düşünüyorum. pastayı nasıl yaptığını ve resmi nasıl çoğalttığını anlatabilir misin

Pasta kekini kakaolu kendim yaptım.Arasına krema yaptım evde ve kremşantiyle karıştırdım ve ortaya herkesn bayıldıgı bi krema ortaya çıktı.İçine biey koymadım.Gözlrini şeker hamuru ile yaptım.Papyonunu dr. oetkerin yazı fişegiyle çizdim.Kurabiyelri pasta eklemye çalıştım ama büyük geldgi için yüklenmio

Resmi arkadaşım yapmış eşime göndermiş ve eşimde çogaltmış canım.

slm arkadaşlar.. ne zamandır yazamadm.. canım oğluşumun 5. ve 6. dişi aynı anda çıkıyo biraz zorlanıyorz..bi an önce çıksa hepsi de kurtulsa yavrularımız..biraz geç de olsa geçen hafta oğluma diş buğdayı yaptım, aile arasında kutladık.. çaldık oynadık.. bu arada oğlumla yürüme alıştırmaları yapıyorm, dün akşam ellerini bırakıp 4 -5 adım attı çok mutluym allah herkese yaşatsn bu mutlulukları, olmayanlara da versn.. hep güzel günlerini görelim bebişlerimizin, sağlıkla mutlulukla inşallah.. iyi günler hepinize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…