2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhABA kızlar...sizi bir kkonuda uyarmak istiyorum...oğluma eczaneye diş kaşınmasını yatıştırıcı jel almaya gitmiştik calgel ,eczacı calgelin piyasadan toplatıldığını söyledi içinde zararlı bir madde bulunmuş haberiniz olsun..onun yerine dentinox aldık bizde...halbuki 1 kutu calgel kullanmıştık :18: oğluma çokta iyi geliyordu ... çok büyük bir sorumsuzluk piyasaya sürülmeden önce nerdeydiler yaa

T.C. İlaç ve Eczacılık Genel Müdürlüğü evet arkadaslar bende arastırdım resmi yazısı ekte. cok canım sıkıldı kac gündür kızıma sürüyordum ...

slm arkadaşlar ben dün de yazmıştım oğlum beşikten düştü diye..bu gece yatağını yere serdim, bu seferde uykulu bi vaziyette emeklemeye başlıyo.. nerdeyse gece boyu nöbet tuttum sayılır.. evimiz sobalı ve bizde sobanın olduğu odada uyuyoruz.. eli filan yanar, bişey olur diye çok korkuyorum, ki ufak bi yanık oldu daha önce.. bana önerebileceğiniz bi çözüm varsa paylaşır mısınız.. şimdiden teşekkürler..

geçmiş olsun canım. keşke bi önerim olsa aynı dert bizdede var. sürekli takipteyim canım. Allah korusun kuzularımızı

cnm biz aldık 5 li set halinde fakat ana kucağını 1 yada 2 defa kullandık şuan ki düşüncem gerek olmadığı yönünde...almadaydım da olurdu yani gerek duymadım çünkü

Merhaba. Geçmiş olsun. Benim amcamın çok hareketli ikizleri var, sobadan uzak tutmak için sobanın etrafını tel çit gibi bir şeyle çevirmişti, çocuklar sobaya ulaşamıyordu. Yapı marketlerde falan uygun bir şey bulabilirsiniz belki..

Mrhb halfeti.sobanin onune koyabilecegn koruma kepenkleri gormustum onlardan alabilirsin bulup fotosunu ekleyecegim yaptiriladabilir birsey fotosunu ekleyecegim mutlaka bu arada benim kizimda yataktan dustu daha oncegecmis olsun bebegine de

Mrhb halfeti.sobanin onune koyabilecegn koruma kepenkleri gormustum onlardan alabilirsin bulup fotosunu ekleyecegim yaptiriladabilir birsey fotosunu ekleyecegim mutlaka bu arada benim kizimda yataktan dustu daha oncegecmis olsun bebegine de

geçmiş olsun canım biz en az 5defa yaşadık düşme sorununu ama yanımızada alsak geziyorlar gece ben artık gece edayı odanın içinde arıyorumağlama sesi gelince

Geçmiş olsun ccanım.Bizde 2 kere düştük yataktan.İkincisinde kusunca bende daha da panik 2 hastaneye 2 dr. gösterdik panikten.Bizler elçiyiz Rabbime emanetler bütün melekler

fotograf bu halfeti umarim bulursun yada yaptirirsin ve hic bir zaman bebegin de zarar gormez

slm arkidişler biraz önce lavoboya gittim ve ne göreyim adet olmuşum.adet gören arkadaşlar var mı?

slm kızlar ben özlem epeydir giremiyorum beni unutmayan var mı aranızda?? kızlar biz çok yoğunuz evde de internet yok girremiyorum...ama çok şükür herşey yolunda...8 tane dişimiz çıktı boyumuz 78cm oldu kilomuz 11.5 oldu...karneler notlar ödevler derken zaman ne çabuk geçti....geçmişi okuyamıyorum ama HATİCECİĞİM başına kötü şeyler şeymiş gelmiş üzülme arkadaşım herşey yoluna girer...herkes bebişleriyle mutlu sağlıklı huzurlu olsun..sanırım haftaya zonguldağa gidiyoruz..tatile...kaynanam bana büyü yaptırmış geçenlerde muska buldum evde ama çok şükür bişey olmadı..eşim ailesiyle olan tüm köprülerini yıktı...2 ay bizle kaldı ama çektirmediği kalmadı bana hatta birgün valizimi hazırlamış al git babanın evine biz oğlana bakkarız dedi...gitmesiyle herşey bitecek sandım ama muskayla tüm kötülükler yeniden ortaya çıktı...kendinize iyi bakın kızlar...

slm arkidişler biraz önce lavoboya gittim ve ne göreyim adet olmuşum.adet gören arkadaşlar var mı?
Ben daha olmadım canım:26:Sevinsemmi yoksa üzülsemmi bu durum bilemiyorum

Özlemcim senide ogluşunuda unutmadım.Merak edip arada özlem damla nerdesini diye sesleniyorum.Bak duydun demekki sesimiUgra arada özletme kenddini.Herkes yaptıgıyla kalır.Kaynanın yatıcak yeri yok.Çünkü bu işlerle ugraşanları toprak bile kaabul etmezmiş.Rabbim ıslah etsin.Dogru yola nasip etsin.Ne diyeelim.Rabbim seni ogluşunla kocanla ayırmaayıp huzuru evinde bol kılsın.Paşayı öp benim yerime.

Geçmiş olsun ccanım.Bizde 2 kere düştük yataktan.İkincisinde kusunca bende daha da panik 2 hastaneye 2 dr. gösterdik panikten.Bizler elçiyiz Rabbime emanetler bütün melekler
merhaba canım nasılsın nerelerdesin. kuzucuk nasıl.

ben 5 aydır oluyorum canım.

canım benim seni nasıl unuturumm. maşallah kuzuya 8 tane diş çok güzel. boyunuz kilonuzda çok güzel maşallah. canım benim Allah o kaynananı bildiği gibi yapsan. hiçmi Allah korkusu yok nasıl yapar böyle bişeyi. Allahım sizi çok mutlu etsin kaynananda hasetinde çatlasın kendi kendini yesin İnşallah. çok üzüldüm canım yaa. neyseki eşin farketmiş bişeyleri. ama senin evinden seni kovmuş ha kendini ne sanıyorsa. nasıl bi güvense bu. Allah ona vicdan merhamet versin ne diyim

canım seni unutmadık tabi ki unutan var mı diye sorsaydın:) ben de bikaç haftadır giremiyorum 8.30-5.30 çalıştığım için çok dolu oluyorum. oğluşuna maşallah dişlerini yerim ben onun öp yerime.oğluyla gelininin arasını açmaya çalışan kaynana ve görümcelere Allah hidayet versin...

herkesler iyidir inşallah kızlar geçen gün ebeklerin beşikten düştüğünden bahsetmişsiniz. park yatağın veya beşiğin yatak kısmın aşağı indirdikten sonra nasıl düşüyor bebişler anlamadım. benimki yatağın içinde ayağa kalksa bile dışarıyı ancak görecek kadar çıkıyor başı

bebişine yürüme yardımcısı alan var mı gereklimi sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…