- 15 Ekim 2009
- 1.301
- 12
merhABA kızlar...sizi bir kkonuda uyarmak istiyorum...oğluma eczaneye diş kaşınmasını yatıştırıcı jel almaya gitmiştik calgel ,eczacı calgelin piyasadan toplatıldığını söyledi içinde zararlı bir madde bulunmuş haberiniz olsun..onun yerine dentinox aldık bizde...halbuki 1 kutu calgel kullanmıştık :18: oğluma çokta iyi geliyordu ... çok büyük bir sorumsuzluk piyasaya sürülmeden önce nerdeydiler yaa
slm arkadaşlar ben dün de yazmıştım oğlum beşikten düştü diye..bu gece yatağını yere serdim, bu seferde uykulu bi vaziyette emeklemeye başlıyo.. nerdeyse gece boyu nöbet tuttum sayılır.. evimiz sobalı ve bizde sobanın olduğu odada uyuyoruz.. eli filan yanar, bişey olur diye çok korkuyorum, ki ufak bi yanık oldu daha önce.. bana önerebileceğiniz bi çözüm varsa paylaşır mısınız.. şimdiden teşekkürler..
geçmiş olsun canım. keşke bi önerim olsa aynı dert bizdede var. sürekli takipteyim canım. Allah korusun kuzularımızı[/QUO teşekkür ederim canım.. herhalde nöbete devam edicez.. amin, allah bütün bebekleri nazarlardan, kazalardan ve hastalıklardan korusun..
Slm kızlar bende 2012 mart annesi olacağım inşallah size sormak istediğim ev tipi ana kucakları hakkında ne düşündüğünüz alıp almamak konusunda biraz kararsızım siz daha tecrübelisiniz gerkli oluyor mu yoksa bebişler hiç yatmıyor mu içinde :44:
slm arkadaşlar ben dün de yazmıştım oğlum beşikten düştü diye..bu gece yatağını yere serdim, bu seferde uykulu bi vaziyette emeklemeye başlıyo.. nerdeyse gece boyu nöbet tuttum sayılır.. evimiz sobalı ve bizde sobanın olduğu odada uyuyoruz.. eli filan yanar, bişey olur diye çok korkuyorum, ki ufak bi yanık oldu daha önce.. bana önerebileceğiniz bi çözüm varsa paylaşır mısınız.. şimdiden teşekkürler..
Mrhb halfeti.sobanin onune koyabilecegn koruma kepenkleri gormustum onlardan alabilirsin bulup fotosunu ekleyecegim yaptiriladabilir birsey fotosunu ekleyecegim mutlaka bu arada benim kizimda yataktan dustu daha oncegecmis olsun bebegine de
Geçmiş olsun ccanım.Bizde 2 kere düştük yataktan.İkincisinde kusunca bende daha da panik 2 hastaneye 2 dr. gösterdik panikten.Bizler elçiyiz Rabbime emanetler bütün meleklerslm arkadaşlar bugün güne kötü başladık.. oğlum beşikten yere düştü, hem de bu ikinci... çok ağladı, ben de birlikte tabii.. ama çok şükür bişeyi yok uyuyo şimdi.. kusma vs olmadı.. sizin de başınıza geldi mi diye sormak istedm.. allah hepsini korusun, yüreğim ağzıma geldi valla.. halbuki ıh dese uyanıyorm ama oldu işte..
Mrhb halfeti.sobanin onune koyabilecegn koruma kepenkleri gormustum onlardan alabilirsin bulup fotosunu ekleyecegim yaptiriladabilir birsey fotosunu ekleyecegim mutlaka bu arada benim kizimda yataktan dustu daha oncegecmis olsun bebegine de
Ben daha olmadım canım:26:Sevinsemmi yoksa üzülsemmi bu durum bilemiyorumslm arkidişler biraz önce lavoboya gittim ve ne göreyim adet olmuşum.adet gören arkadaşlar var mı?
slm kızlar ben özlem epeydir giremiyorum beni unutmayan var mı aranızda?? kızlar biz çok yoğunuz evde de internet yok girremiyorum...ama çok şükür herşey yolunda...8 tane dişimiz çıktıboyumuz 78cm oldu kilomuz 11.5 oldu...karneler notlar ödevler derken zaman ne çabuk geçti....geçmişi okuyamıyorum ama HATİCECİĞİM başına kötü şeyler şeymiş gelmiş üzülme arkadaşım herşey yoluna girer...herkes bebişleriyle mutlu sağlıklı huzurlu olsun..sanırım haftaya zonguldağa gidiyoruz..tatile...kaynanam bana büyü yaptırmış geçenlerde muska buldum evde ama çok şükür bişey olmadı..eşim ailesiyle olan tüm köprülerini yıktı...2 ay bizle kaldı ama çektirmediği kalmadı bana hatta birgün valizimi hazırlamış al git babanın evine biz oğlana bakkarız dedi...gitmesiyle herşey bitecek sandım ama muskayla tüm kötülükler yeniden ortaya çıktı...kendinize iyi bakın kızlar...
merhaba canım nasılsın nerelerdesin. kuzucuk nasıl.Geçmiş olsun ccanım.Bizde 2 kere düştük yataktan.İkincisinde kusunca bende daha da panik 2 hastaneye 2 dr. gösterdik panikten.Bizler elçiyiz Rabbime emanetler bütün melekler
ben 5 aydır oluyorum canım.slm arkidişler biraz önce lavoboya gittim ve ne göreyim adet olmuşum.adet gören arkadaşlar var mı?
slm kızlar ben özlem epeydir giremiyorum beni unutmayan var mı aranızda?? kızlar biz çok yoğunuz evde de internet yok girremiyorum...ama çok şükür herşey yolunda...8 tane dişimiz çıktıboyumuz 78cm oldu kilomuz 11.5 oldu...karneler notlar ödevler derken zaman ne çabuk geçti....geçmişi okuyamıyorum ama HATİCECİĞİM başına kötü şeyler şeymiş gelmiş üzülme arkadaşım herşey yoluna girer...herkes bebişleriyle mutlu sağlıklı huzurlu olsun..sanırım haftaya zonguldağa gidiyoruz..tatile...kaynanam bana büyü yaptırmış geçenlerde muska buldum evde ama çok şükür bişey olmadı..eşim ailesiyle olan tüm köprülerini yıktı...2 ay bizle kaldı ama çektirmediği kalmadı bana hatta birgün valizimi hazırlamış al git babanın evine biz oğlana bakkarız dedi...gitmesiyle herşey bitecek sandım ama muskayla tüm kötülükler yeniden ortaya çıktı...kendinize iyi bakın kızlar...
slm arkidişler biraz önce lavoboya gittim ve ne göreyim adet olmuşum.adet gören arkadaşlar var mı?