2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ayşe,sultan,özlem,damla,abrel..ve diger arkadaşlar nerdesiniz???Arada bari ugrayınFikir almak istiyorum ama kimseci,kler yok

ben her gün ugruyorum ama pek bir hareket yok ne konuda fikir almak istedin diş bugdayıyla ilgili mi?

Evet canım.Diş kurabiyesi yapıcam evde.Eminönünden kalıp alıcam.Şeker hamurunu yapımını bile yada yapan?Bizim topik çok fos çıktı.Gidip şubat,nisan annelerinden fikir alır oldum.Onlar tam gaz devam ediyolar.Burası ölü resmen.

bende yapmak istiyorum kızıma... diş kurabiyesi nasıl bir sey bende merak ettim..netten arastırayım bakalım...bende bulursam paylasırım..

bende yapmak istiyorum kızıma... diş kurabiyesi nasıl bir sey bende merak ettim..netten arastırayım bakalım...bende bulursam paylasırım..

canım şeker hamuru için malzeme aldım.Zaten kurabiyesi çok basit.yazıyıda dr.oetker yeni renkli tüpleriyle yazıcam.Ypaınca foto eklrim.Bu arada 3. dişiimiz bugün üstten çıktı

kızlar merhaba epeydir giremiyorumm...inşallah herke iyidir...yeni yılınız kutlu olsunn hayır,sağlık,mutluluk hep bizlerle olsun inşallah benim oğlan artık örümceğinde durmak istemiyorrrr çünkü artık yürüyor ama etrafında durmam lazım pat diye düşüveriyor :18: bu arada 8 dişimiz var ama demir verdiğim için sanki kararıyor gibi yaaa bir arkadaşım demişti dişlerde kararma yapıyor diye çürük gibi oluyormuş... eeee napacağız kararmaması için kızlar bir fikir verin :26: birde iştahımız azaldı yaa öğgğgğ demeyi öğrenmiş yemek verince hemen öğgğgğ yapıyor sıpa... bu arada artık beni emmiyor 10.ayımızdayız neyse bu kadar emdi ya yeter hayırlısı artık...şimdilik bizden bu kadar kızlar öpüyorum hepinizi

canım şeker hamuru için malzeme aldım.Zaten kurabiyesi çok basit.yazıyıda dr.oetker yeni renkli tüpleriyle yazıcam.Ypaınca foto eklrim.Bu arada 3. dişiimiz bugün üstten çıktı

dişleriniz hayırlı olsun...bizimde bu hafta üst 2 diş cıktı uykusuz geceler geciriyoruz fotoları bekliyoruz...

iyi geceler kızlar. dişleri çıkanların dişleri hayırlı olsun. hasta olanlara geçmiş olsun. bizde annemlerdeyiz yine. bi ev bi annemler koştur koştur artık yetişemiyorum. sizler nasılsınız. hepinizi kocaman öptük

dişleriniz hayırlı olsun...bizimde bu hafta üst 2 diş cıktı uykusuz geceler geciriyoruz fotoları bekliyoruz...
Saol canım sizinkilerde hayırlı olsun.Hiç sorma geceleri hep mıkır mkır uykusuz geçiyor gecelerimiz.Aman ateşlenmesinler hastalanmasınlarda razıyım uykusuzluga.Fotoları eklerim canım.

Saol canım.3 dişli olduk ve 4. yoldaHayatımız tam bir maraton oldu.Hep sıralıyor bende arkasında belim kopuyor.

slm arkadaşlar.. bizim de 4 diş tamam, sıra diğer dişlerde.. iki gündür burnu akıyo, hapşırıyo canım oğluşum... o kadar dikkat ettiğim halde, yine de soğuk aldı yavrum bi de sürekli mızmızlanıyo, odadan dışarı bile çıkmamı istemiyo.. e malum ev işi de yemek de geri planda kalıyo.. geçen ay itibariyle kilomuz 9.200 boy 71 cm. doktor herşeyi normal diyo çok şükür.. allah bütün bebeklere ve de annelerine sağlık versin inş. mutlu günler hepinize...

Dişleriniz hayırlı olsun.Bizde üçledik 4.bugün yrın çıkar görünüyor çünkü.Geçmiş olsun.Dikkat ettikçe öyle oluyor zaten.Emirinde gece burnu tıkAnıyor bazen.Kilosuda boyuda iyiAman saglıklı olsunlarda gerisi mühim degil.
slm arkadaslar.bebekleriniz emekliyor mu diye sormak istiyorum benim kizim bazen cok kisa mesafe.sizlerin?

Emir bütün odaları geziyor.1 haftadır kendi koltuktan tutunup kalkıyor ve tutuna tutuna gidiyor.Bazende küt düşüyor

aynen canım. gittikçe zorlaşıyor yaa. maşallah kuzuya annesi. bizimde 6 diş var.

canım ne kadar dikkat etsek alıyorlar. geçmiş olsun. amin canım aminnn.

slm arkadaslar.bebekleriniz emekliyor mu diye sormak istiyorum benim kizim bazen cok kisa mesafe.sizlerin?
biz iyi emekliyoruz maşallah. darısı yürümemize İnşallah . hepimizinnn

slm arkadaşlar bugün güne kötü başladık.. oğlum beşikten yere düştü, hem de bu ikinci... çok ağladı, ben de birlikte tabii.. ama çok şükür bişeyi yok uyuyo şimdi.. kusma vs olmadı.. sizin de başınıza geldi mi diye sormak istedm.. allah hepsini korusun, yüreğim ağzıma geldi valla.. halbuki ıh dese uyanıyorm ama oldu işte..

geçmiş olsun çok kötü bi durum benim kızda yataktan düşdü allah şükür bişey olmadı. düştükten sonra hemen ağlamsı çok iyiyimiş allah korusun bütün bebişleri

Slm kızlar bende 2012 mart annesi olacağım inşallah size sormak istediğim ev tipi ana kucakları hakkında ne düşündüğünüz alıp almamak konusunda biraz kararsızım siz daha tecrübelisiniz gerkli oluyor mu yoksa bebişler hiç yatmıyor mu içinde :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…