- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayşe,sultan,özlem,damla,abrel..ve diger arkadaşlar nerdesiniz???Arada bari ugrayınFikir almak istiyorum ama kimseci,kler yok
ben her gün ugruyorum ama pek bir hareket yok ne konuda fikir almak istedin diş bugdayıyla ilgili mi?
günaydın kızımda sonunda diş çıkardı işyerinden arkadaşlar diş buğdayı istiyor yapıcam işe götürecem
Evet canım.Diş kurabiyesi yapıcam evde.Eminönünden kalıp alıcam.Şeker hamurunu yapımını bile yada yapan?Bizim topik çok fos çıktı.Gidip şubat,nisan annelerinden fikir alır oldum.Onlar tam gaz devam ediyolar.Burası ölü resmen.
bende yapmak istiyorum kızıma... diş kurabiyesi nasıl bir sey bende merak ettim..netten arastırayım bakalım...bende bulursam paylasırım..
canım şeker hamuru için malzeme aldım.Zaten kurabiyesi çok basit.yazıyıda dr.oetker yeni renkli tüpleriyle yazıcam.Ypaınca foto eklrim.Bu arada 3. dişiimiz bugün üstten çıktı
Saol canım sizinkilerde hayırlı olsun.Hiç sorma geceleri hep mıkır mkır uykusuz geçiyor gecelerimiz.Aman ateşlenmesinler hastalanmasınlarda razıyım uykusuzluga.Fotoları eklerim canım.dişleriniz hayırlı olsun...bizimde bu hafta üst 2 diş cıktı uykusuz geceler geciriyoruz fotoları bekliyoruz...
iyi geceler kızlar. dişleri çıkanların dişleri hayırlı olsun. hasta olanlara geçmiş olsun. bizde annemlerdeyiz yine. bi ev bi annemler koştur koştur artık yetişemiyorum. sizler nasılsınız. hepinizi kocaman öptük
Dişleriniz hayırlı olsun.Bizde üçledik 4.bugün yrın çıkar görünüyor çünkü.Geçmiş olsun.Dikkat ettikçe öyle oluyor zaten.Emirinde gece burnu tıkAnıyor bazen.Kilosuda boyuda iyiAman saglıklı olsunlarda gerisi mühim degil.slm arkadaşlar.. bizim de 4 diş tamam, sıra diğer dişlerde.. iki gündür burnu akıyo, hapşırıyo canım oğluşum... o kadar dikkat ettiğim halde, yine de soğuk aldı yavrum bi de sürekli mızmızlanıyo, odadan dışarı bile çıkmamı istemiyo.. e malum ev işi de yemek de geri planda kalıyo.. geçen ay itibariyle kilomuz 9.200 boy 71 cm. doktor herşeyi normal diyo çok şükür.. allah bütün bebeklere ve de annelerine sağlık versin inş. mutlu günler hepinize...
slm arkadaslar.bebekleriniz emekliyor mu diye sormak istiyorum benim kizim bazen cok kisa mesafe.sizlerin?
slm arkadaslar.bebekleriniz emekliyor mu diye sormak istiyorum benim kizim bazen cok kisa mesafe.sizlerin?[/QUOTE benim oğlum kanepelere, duvarlara tutunarak yürüyo, maşallh çok hareketli yetişemiyorum bazen.. ama her çocuğun gelişimi farklı tabii.. biraz erken yürüyecek galiba... allah hepsine sağlık versin inş..
aynen canım. gittikçe zorlaşıyor yaa. maşallah kuzuya annesi. bizimde 6 diş var.Saol canım sizinkilerde hayırlı olsun.Hiç sorma geceleri hep mıkır mkır uykusuz geçiyor gecelerimiz.Aman ateşlenmesinler hastalanmasınlarda razıyım uykusuzluga.Fotoları eklerim canım.
Saol canım.3 dişli olduk ve 4. yoldaHayatımız tam bir maraton oldu.Hep sıralıyor bende arkasında belim kopuyor.
canım ne kadar dikkat etsek alıyorlar. geçmiş olsun. amin canım aminnn.slm arkadaşlar.. bizim de 4 diş tamam, sıra diğer dişlerde.. iki gündür burnu akıyo, hapşırıyo canım oğluşum... o kadar dikkat ettiğim halde, yine de soğuk aldı yavrum bi de sürekli mızmızlanıyo, odadan dışarı bile çıkmamı istemiyo.. e malum ev işi de yemek de geri planda kalıyo.. geçen ay itibariyle kilomuz 9.200 boy 71 cm. doktor herşeyi normal diyo çok şükür.. allah bütün bebeklere ve de annelerine sağlık versin inş. mutlu günler hepinize...
biz iyi emekliyoruz maşallah. darısı yürümemize İnşallah . hepimizinnnslm arkadaslar.bebekleriniz emekliyor mu diye sormak istiyorum benim kizim bazen cok kisa mesafe.sizlerin?
slm arkadaslar.bebekleriniz emekliyor mu diye sormak istiyorum benim kizim bazen cok kisa mesafe.sizlerin?[/QUOTE benim oğlum kanepelere, duvarlara tutunarak yürüyo, maşallh çok hareketli yetişemiyorum bazen.. ama her çocuğun gelişimi farklı tabii.. biraz erken yürüyecek galiba... allah hepsine sağlık versin inş..
bende katılıyorum canım. her bebeğin gelişimi farklı ve hepsi eninde sonunda yapacaklar değilmi ama
slm arkadaşlar bugün güne kötü başladık.. oğlum beşikten yere düştü, hem de bu ikinci... çok ağladı, ben de birlikte tabii.. ama çok şükür bişeyi yok uyuyo şimdi.. kusma vs olmadı.. sizin de başınıza geldi mi diye sormak istedm.. allah hepsini korusun, yüreğim ağzıma geldi valla.. halbuki ıh dese uyanıyorm ama oldu işte..