2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

uzun zamandır girmemiştim
umarım iyisinizdir benim kızımda her bişeylere saldırıyor çok iştahlı çok şükür herşeyi kendi yiyor
mandalinada veriyorum suyunu emip posasını atıyor hiç yutmuyor şimdilik bir problemle karşılaşmadık inşallah böyle gider :emir_bebek:

baya uzun zaman oldu girmeyeli özlemişim burayı evde inşaat işleri vardı ustalar yüzünden uzun sürdü yoruldum bebekde olunca baya zorlandım o bitti misafirden başımı kaldıramadım boş vakittede mertle ilgilen baya yoruldum sizler ve bebişler iyilerdir inşallah

Arkadaşlar size hem iyi hem kötü haberim var.İyi haber oglumun diişi çıktı çok şükür:KK16:Kötü haber yataktan düştü yavrum:KK14:Uyuyordu ve etrafını hep kapttım.Uyanmış ve hiç sesi çıkmıyordu ve küt ssesi ile elim ayagım boşaldı:KK14:Çok agladı ve üzerime kustu ven panik oldum.Eşim işteydi hemen aradım.2 tane hastaney 2 tane dr. gösterdik.Elhamdülilllah bişeyi yokmuş.işi olsaydı napardım.Hpe kendimi suçluyorum 2 gündür ve kötü anne oldugmu düşünmeye hissetmeye başladım:KK43:3 gecedir 2 saat uyudu uyumadı megersem dişi kulagına vuruyormuş.Yavrum çok acılar çekti.Bugün 3. ignesini vurdurucaz:KK14:Dün dişi çıkınca rahatladı yavrum ve gece uuyudu çok şkür.Kıyamam ben ona ve bütün bebeklere.Rabbime emanetler.Zayıflama formunda takılıyorum artık.Hem saglıklı beslenip hem kilo vermeye başladım.Bugün 38. günüm.Bunu hayat tarzı olarak benimsemeye başladım bile.Yaşasın çıtır annelerr:KK8:

Arkadaşlar size hem iyi hem kötü haberim var.İyi haber oglumun diişi çıktı çok şükür:KK16:Kötü haber yataktan düştü yavrum:KK14:Uyuyordu ve etrafını hep kapttım.Uyanmış ve hiç sesi çıkmıyordu ve küt ssesi ile elim ayagım boşaldı:KK14:Çok agladı ve üzerime kustu ven panik oldum.Eşim işteydi hemen aradım.2 tane hastaney 2 tane dr. gösterdik.Elhamdülilllah bişeyi yokmuş.işi olsaydı napardım.Hpe kendimi suçluyorum 2 gündür ve kötü anne oldugmu düşünmeye hissetmeye başladım:KK43:3 gecedir 2 saat uyudu uyumadı megersem dişi kulagına vuruyormuş.Yavrum çok acılar çekti.Bugün 3. ignesini vurdurucaz:KK14:Dün dişi çıkınca rahatladı yavrum ve gece uuyudu çok şkür.Kıyamam ben ona ve bütün bebeklere.Rabbime emanetler.Zayıflama formunda takılıyorum artık.Hem saglıklı beslenip hem kilo vermeye başladım.Bugün 38. günüm.Bunu hayat tarzı olarak benimsemeye başladım bile.Yaşasın çıtır annelerr:KK8:

hayırlı olsun dişiniz canım benim oğlumda 23 mart doğumla 6 diş çıkardı şimdiye kadar:emir_bebek::emir_bebek: ama gel görki bizde dokuz doğuruyoruz hele bu sonuncuları hem onu hem bizi mahfetti öyle bişeyki acıdan oğlum saçını kulağını çekiştire çekiştire bi hal oldu

geçenlerde beşiğinde uyuyordu pattt d,ye bir ses duydum sen kalk kendini beşikten aşağı at yaramaz yaaa ödüm koptu korkudan kendime vurmaya başladım oda ağlıyo bi yandan ama şükür birşeyi yok yaramazlıkta profosyonel olduğu gibi düşmedede resmen emekler gibi düşmüştü eşşek sıpası:KK52:

dişleriniz hayırlı olsun. benimde kızım yataktan düştü. bende yastıklarla desteklemiştim ama düştü.bende cok üzüldüm ama cok sükür sıkıntı olmadı. kendini suclama bosuna cocuk bu düşe kalka büyür dememişler. allah kötüsünden saklasın. kazadır işte gözümüzden sakınınyoruz ama oluyor maalesef..benim kızımda dişleri yüzünden günlerdir her gece en az 10 kere uyanıyor.bakalım bu günleride atlatıcaz insallah...

canım emir paşama büyük geçmiş olsun sakın kendini suçlama sonuçta yaşayabiliceğimiz durumlar 2gün öncede mert yürüteçden düştü hemde gözümün önünde basiretim bağlandı dondum kaldım müdahale edemedim:KK43:allah korusun yavrucuklarımızı dişinizde hayırlı uğurlu olsun kocama maşallah:nazar:

selam benim kizimda dis cikariyor gece uykulari berbat gecen hafta ateslendi ve 1 hafta ilac kullandik,simdi de cok oksurugu var,dr dan geldik hersey normal dedi sukur.agizdan sprey kullaniyoruz hava almasi kolaylassin diye ve tuzlu su burunlari icin .6 yasina kadar vucudu tum mikroplarla tanisacakmis bu yuzden hersey normalmis.tum hasta bebeklere cook gecmis olsun.birde ben dislerini sayamiyorum hic agzini acmiyor dis gormek itedigimizde kizim :/

hayırlı olsun dişiniz canım benim oğlumda 23 mart doğumla 6 diş çıkardı şimdiye kadar:emir_bebek::emir_bebek: ama gel görki bizde dokuz doğuruyoruz hele bu sonuncuları hem onu hem bizi mahfetti öyle bişeyki acıdan oğlum saçını kulağını çekiştire çekiştire bi hal old
geçenlerde beşiğinde uyuyordu pattt d,ye bir ses duydum sen kalk kendini beşikten aşağı at yaramaz yaaa ödüm koptu korkudan kendime vurmaya başladım oda ağlıyo bi yandan ama şükür birşeyi yok yaramazlıkta profosyonel olduğu gibi düşmedede resmen emekler gibi düşmüştü eşşek sıpası:KK52:
Saol canım.Sizede geçmiş olsun.Rabbim meleklerimizi korusun.Bi,zler sadece bekçiyiz rabbime emanetler.
dişleriniz hayırlı olsun. benimde kızım yataktan düştü. bende yastıklarla desteklemiştim ama düştü.bende cok üzüldüm ama cok sükür sıkıntı olmadı. kendini suclama bosuna cocuk bu düşe kalka büyür dememişler. allah kötüsünden saklasın. kazadır işte gözümüzden sakınınyoruz ama oluyor maalesef..benim kızımda dişleri yüzünden günlerdir her gece en az 10 kere uyanıyor.bakalım bu günleride atlatıcaz insallah...
Saol canım.Yavrum 3 günüdr uykusuzdu.Dün gece mışıl mışıl uyudu.Bi dertleri olasa niye uyumasınlar.Haklısın bu günlerde geçicek inş.
canım emir paşama büyük geçmiş olsun sakın kendini suçlama sonuçta yaşayabiliceğimiz durumlar 2gün öncede mert yürüteçden düştü hemde gözümün önünde basiretim bağlandı dondum kaldım müdahale edemedim:KK43:allah korusun yavrucuklarımızı dişinizde hayırlı uğurlu olsun kocama maşallah:nazar:
Saol damlacım.Mertede geçmiş olsun.Olacagı varsa oluyor işte keşke olmasa!Dünde 2. dişimiz .çıktı.Üsttende 2 diş patladı patlıycak.Merti öp benim yerime.Bu arada özledim seni ugra fırsat buldukça.
selam benim kizimda dis cikariyor gece uykulari berbat gecen hafta ateslendi ve 1 hafta ilac kullandik,simdi de cok oksurugu var,dr dan geldik hersey normal dedi sukur.agizdan sprey kullaniyoruz hava almasi kolaylassin diye ve tuzlu su burunlari icin .6 yasina kadar vucudu tum mikroplarla tanisacakmis bu yuzden hersey normalmis.tum hasta bebeklere cook gecmis olsun.birde ben dislerini sayamiyorum hic agzini acmiyor dis gormek itedigimizde kizim :/
Offf canım aynılarını yaşadım.Hem diş,hem kulak iltihabı çok çekti yavrum.2. dişi dün çıktı.çOK ZORLADI YAVRUMU.Sizede geçmiş olsun Alllah yardımcımız olsun canım.

girmeyeli ne kadar uzun zaman oldu.
tüm annişlerimin ve tatlı kuzularının yeni yılı kutlu olsun.inşallah yavrularımızla ve sevdiklerimizle birlikte sağlıkla,mutlulukla daha nice seneler görürüz

sizleri çok özledim kendi sorunlarım yüzünden herkesin yeni yılı mutlu huzurlu sağlıklı geçsin beni merak edenler boşanma davasını açtım hayırlısı olsun herşeyin sizler nasılsınız bebişler nasıl kendinize iyi bakın

sizleri çok özledim kendi sorunlarım yüzünden herkesin yeni yılı mutlu huzurlu sağlıklı geçsin beni merak edenler boşanma davasını açtım hayırlısı olsun herşeyin sizler nasılsınız bebişler nasıl kendinize iyi bakın

haticecim her şeyin hayırlısı tabii.sen ve güzel kızın nasıl mutlu,huzurlu olacaksanız Allah yolunuzu öyle çizsin,iyilerle karşılaştırsın sizi.

haticecim her şeyin hayırlısı tabii.sen ve güzel kızın nasıl mutlu,huzurlu olacaksanız Allah yolunuzu öyle çizsin,iyilerle karşılaştırsın sizi.

amin canım inanın ailemin yanında huzuru buldum kızım daha sağlıklı ve huzur dolu bir ortamda büyüyor herşay evklat için o mutluysa sizde mutlu oluyorsunuz zaten rabbim herkesin yavrusunuda benim yavrumuda bizlere bağışlasın

canım gözün aydın şükretki daha da kötüsü olabilirdi Rabbim herşeyin hayırlı sını versin sana huzur her daim seninle olsun inşallahh:KK34:

herşeyin haayırlısı canım.ilk önce üzüldüm ama sen mutluysannn.....araya giren akraba,aile,eş,dost olmadımı

Merhaba Sevgili Mart Anneleri
Bir Gülümseme Bir Hayat ! Adı altında bir sosyal sorumluluk projesine başladık. Sizler annesiniz en duyarlı üyelerimizsiniz. Gelin bu projede elimizden tutun, kırmayın bizi anneler ! Bakın bizim aldığımız 2 tekerlekli sandalye sahibini buldu. Biri 12 diğer yavrumuz ise daha 8 yaşında. Sizler annesiniz gelin 'bir gülümse bir hayat' sayfasına (http://www.kadinlarkulubu.com/portal/bir-gulumseme-bir-hayat) sizin logonuzu altında kalbinizle koyalım ! Altına Yazalım Mart Anneleri, bu kalp Mart Annelerinin kalbidir ! Yazalım .....

Kampanyaya Katılan Gruplar :

* 70-79 Kilo Diyet Grubu
* Makara Kukara Geyik Başlığı
* 2011 Gelinleri
* BURADA SİZ OLMAK İSTEMEZMİSİNİZ ?

Sorularınız için ....

http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-pro-uyelik-kart-hakkinda/494563-gulumseme-hayat.html

Sevgili mart anneleri! Bu güzel kampanyaya katılımda bulunup kk pro kartı alın...desteklerinizi be:KK34:kliyoruz

merhaba arkadaşlar uzun zamandır net yoktu 5 aydır sadece yazılanları okuyabiliyordum. bu arada galiba BÜYÜYORUM BEN ANNE dende atmışlar ki ben face i bile onun için açmıştım çok üzgünüm :KK5::KK5::KK5:

Kızlar diş bugdayı partisi yada kurabiiyesi yapan varmı?Ben ogluşa yapmak istiyorum.Bu arada dogum günleride yaklaşıyor.Fikirlerimi 2011 mart bebeklerinin dogum günü hazırlıkları topiginde paylaştım.Sizleride orda fikir paylaşımı yapmaya bekliyorum.

günaydın kızımda sonunda diş çıkardı işyerinden arkadaşlar diş buğdayı istiyor yapıcam işe götürecem

X