- 15 Haziran 2010
- 9.154
- 5.415
- 44
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar size hem iyi hem kötü haberim var.İyi haber oglumun diişi çıktı çok şükürKötü haber yataktan düştü yavrumUyuyordu ve etrafını hep kapttım.Uyanmış ve hiç sesi çıkmıyordu ve küt ssesi ile elim ayagım boşaldıÇok agladı ve üzerime kustu ven panik oldum.Eşim işteydi hemen aradım.2 tane hastaney 2 tane dr. gösterdik.Elhamdülilllah bişeyi yokmuş.işi olsaydı napardım.Hpe kendimi suçluyorum 2 gündür ve kötü anne oldugmu düşünmeye hissetmeye başladım3 gecedir 2 saat uyudu uyumadı megersem dişi kulagına vuruyormuş.Yavrum çok acılar çekti.Bugün 3. ignesini vurdurucazDün dişi çıkınca rahatladı yavrum ve gece uuyudu çok şkür.Kıyamam ben ona ve bütün bebeklere.Rabbime emanetler.Zayıflama formunda takılıyorum artık.Hem saglıklı beslenip hem kilo vermeye başladım.Bugün 38. günüm.Bunu hayat tarzı olarak benimsemeye başladım bile.Yaşasın çıtır annelerr
Arkadaşlar size hem iyi hem kötü haberim var.İyi haber oglumun diişi çıktı çok şükürKötü haber yataktan düştü yavrumUyuyordu ve etrafını hep kapttım.Uyanmış ve hiç sesi çıkmıyordu ve küt ssesi ile elim ayagım boşaldıÇok agladı ve üzerime kustu ven panik oldum.Eşim işteydi hemen aradım.2 tane hastaney 2 tane dr. gösterdik.Elhamdülilllah bişeyi yokmuş.işi olsaydı napardım.Hpe kendimi suçluyorum 2 gündür ve kötü anne oldugmu düşünmeye hissetmeye başladım3 gecedir 2 saat uyudu uyumadı megersem dişi kulagına vuruyormuş.Yavrum çok acılar çekti.Bugün 3. ignesini vurdurucazDün dişi çıkınca rahatladı yavrum ve gece uuyudu çok şkür.Kıyamam ben ona ve bütün bebeklere.Rabbime emanetler.Zayıflama formunda takılıyorum artık.Hem saglıklı beslenip hem kilo vermeye başladım.Bugün 38. günüm.Bunu hayat tarzı olarak benimsemeye başladım bile.Yaşasın çıtır annelerr
Saol canım.Sizede geçmiş olsun.Rabbim meleklerimizi korusun.Bi,zler sadece bekçiyiz rabbime emanetler.hayırlı olsun dişiniz canım benim oğlumda 23 mart doğumla 6 diş çıkardı şimdiye kadar ama gel görki bizde dokuz doğuruyoruz hele bu sonuncuları hem onu hem bizi mahfetti öyle bişeyki acıdan oğlum saçını kulağını çekiştire çekiştire bi hal old
geçenlerde beşiğinde uyuyordu pattt d,ye bir ses duydum sen kalk kendini beşikten aşağı at yaramaz yaaa ödüm koptu korkudan kendime vurmaya başladım oda ağlıyo bi yandan ama şükür birşeyi yok yaramazlıkta profosyonel olduğu gibi düşmedede resmen emekler gibi düşmüştü eşşek sıpası
Saol canım.Yavrum 3 günüdr uykusuzdu.Dün gece mışıl mışıl uyudu.Bi dertleri olasa niye uyumasınlar.Haklısın bu günlerde geçicek inş.dişleriniz hayırlı olsun. benimde kızım yataktan düştü. bende yastıklarla desteklemiştim ama düştü.bende cok üzüldüm ama cok sükür sıkıntı olmadı. kendini suclama bosuna cocuk bu düşe kalka büyür dememişler. allah kötüsünden saklasın. kazadır işte gözümüzden sakınınyoruz ama oluyor maalesef..benim kızımda dişleri yüzünden günlerdir her gece en az 10 kere uyanıyor.bakalım bu günleride atlatıcaz insallah...
Saol damlacım.Mertede geçmiş olsun.Olacagı varsa oluyor işte keşke olmasa!Dünde 2. dişimiz .çıktı.Üsttende 2 diş patladı patlıycak.Merti öp benim yerime.Bu arada özledim seni ugra fırsat buldukça.canım emir paşama büyük geçmiş olsun sakın kendini suçlama sonuçta yaşayabiliceğimiz durumlar 2gün öncede mert yürüteçden düştü hemde gözümün önünde basiretim bağlandı dondum kaldım müdahale edemedimallah korusun yavrucuklarımızı dişinizde hayırlı uğurlu olsun kocama maşallah
Offf canım aynılarını yaşadım.Hem diş,hem kulak iltihabı çok çekti yavrum.2. dişi dün çıktı.çOK ZORLADI YAVRUMU.Sizede geçmiş olsun Alllah yardımcımız olsun canım.selam benim kizimda dis cikariyor gece uykulari berbat gecen hafta ateslendi ve 1 hafta ilac kullandik,simdi de cok oksurugu var,dr dan geldik hersey normal dedi sukur.agizdan sprey kullaniyoruz hava almasi kolaylassin diye ve tuzlu su burunlari icin .6 yasina kadar vucudu tum mikroplarla tanisacakmis bu yuzden hersey normalmis.tum hasta bebeklere cook gecmis olsun.birde ben dislerini sayamiyorum hic agzini acmiyor dis gormek itedigimizde kizim :/
sizleri çok özledim kendi sorunlarım yüzünden herkesin yeni yılı mutlu huzurlu sağlıklı geçsin beni merak edenler boşanma davasını açtım hayırlısı olsun herşeyin sizler nasılsınız bebişler nasıl kendinize iyi bakın
haticecim her şeyin hayırlısı tabii.sen ve güzel kızın nasıl mutlu,huzurlu olacaksanız Allah yolunuzu öyle çizsin,iyilerle karşılaştırsın sizi.
sizleri çok özledim kendi sorunlarım yüzünden herkesin yeni yılı mutlu huzurlu sağlıklı geçsin beni merak edenler boşanma davasını açtım hayırlısı olsun herşeyin sizler nasılsınız bebişler nasıl kendinize iyi bakın