- 15 Haziran 2010
- 9.154
- 5.415
- 44
Buraların tadı tuzu kalmadı.Araba bakıp eski günleri özleyip paylaşım yapmak istemeyerek geri çıkıyorum.Sitemlerim elbet duyuluyordur ama kayle alınmayacak kadar derin bir arkadaşınız olamamışım sanırım.Üzülüyorum ki ben hepinizi çok sevmiştim.2009 anneleri bile 3 senedir hala devam ettiriyorken bizler 8 ayda koptuk pes diyorumEmire ek gıda vericem ama soracak bilgi alacak kimsecikler yok.Burayı bu hale getirenler utansın.Bana burayı sevdirip sonrada sogutanlar utansın.
buradaki tüm arkadaşlarımızın bir çoğuyla facebooktaki grubumuzda birlikteyiz. grup aramalarda çıkmıyo kapalı grup çünkü. hepimiz birbirimizi daha da yakından tanıdık sevdik. sitem etmeyelim lütfen :)
duvar da mı nerede yazışıyorsunuz..
evet duvarda yazışıyoruz bayada hızlı ilerliyor yetişemiyorum ben bile yetişşşş damla bile yetişmiyor düşün
Bende geleyim hem orada hem buradayım =)) bakıyorum hemen =)) isimleri de çok bilmiyorum ki(
Haklısın..
Pufff paşazadem çoook hasta 1 haftadır 3 defa doktora gittik..DÜn akşam yine acile akciğer film çekildi mikrop varmış 2 tane burnu tıkalı pufff bir dünya şurup kullandık..Antibyotik de başladık şimdi ne olur bilmiyorum Rabbimden şifa istiyorum..Çok fena öksürüyor içim gidiyor
gel canım orda hesap açtınmı seninde yoktu
büyük geçmiş olsun canım acil şifa diliyorum
çok geçmiş olsun canım Allahım şifasını versin İnşallah. bizdede enfeksiyon başlangıcı varmış.
Haklısın..
Pufff paşazadem çoook hasta 1 haftadır 3 defa doktora gittik..DÜn akşam yine acile akciğer film çekildi mikrop varmış 2 tane burnu tıkalı pufff bir dünya şurup kullandık..Antibyotik de başladık şimdi ne olur bilmiyorum Rabbimden şifa istiyorum..Çok fena öksürüyor içim gidiyor
ebrucum bak burdayız sultanında dediği gibi ek gıdalarda iyi gidiyoruz şükür kaşığa artık iyice alıştı ağzını açıyor malesef yoğurt çorbasını sevmedi birde onu sevse tam olcak kahvaltılara ise bayılıyor inşallah emirde alışır güzel güzel yer mamalrını ...
selam güzel anneler
canım uzamıştır ikisini ölçerken birini yanlış ölçmüşlerdir. bizde gittik bugün hiiiç kilo almamışız birde enfeksiyor varmış.kızlar bugün doktora gittik. oğlum 7.aya yeni girdi bebeişimin boyu 70 cm geçen ayda aynıydı.sizce nasıl . dr7 ayda : et ,tavuk ve ceviz verebilirsin dedi balık 8.aymış.
slm kızlar...nihayet bunca aydan sonra fırsat bulupta kuaföre gidebildim:)oda kızımla beraber:)
iyi geceler. ayşeciğim elif gülce nasıl oldu canım. evet kızlar uykusuzluk ve kucakta yatmaya bizde geri döndük ve yeni bi sorunla daha emerken ısırma. nasıl çözecez bilmiyorum ama acıtmaya başladı artık
canım diğer başlık var ya face'si olmayan Mart anneleri başlığında cevap yazmıştım sana sanırım okumamışsınBuraların tadı tuzu kalmadı.Araba bakıp eski günleri özleyip paylaşım yapmak istemeyerek geri çıkıyorum.Sitemlerim elbet duyuluyordur ama kayle alınmayacak kadar derin bir arkadaşınız olamamışım sanırım.Üzülüyorum ki ben hepinizi çok sevmiştim.2009 anneleri bile 3 senedir hala devam ettiriyorken bizler 8 ayda koptuk pes diyorumEmire ek gıda vericem ama soracak bilgi alacak kimsecikler yok.Burayı bu hale getirenler utansın.Bana burayı sevdirip sonrada sogutanlar utansın.
ebrucuğum ben geliyorum damla geliyor ayşe var başka arkadaşlarda var sormak istedikleirni sor canım yardımcı olmaya çalışırız. ek gıda konusu bizde çok kötü gidiyor. sabah ne versem yemiyordu mama veriyorum bebelacın kahvaltı mamalarından yarısını yapıyorum ama ya yiyor ya yemiyor. önceleri yumurtayı yiyordu şimdi onuda yemiyor. meyve püresini artık hiç yemiyor. bugün ilk defa bezelye patates kıyma domates biraz zeytinyağı koydum kızım uyanınca verecem bakalım yiyecekmi. bütün yoğurtları denedim ama kızım sadece bebelacın muhallebilerini yiyor. yoğurtlu olanlar var ya onları bunada şükür. akşamda devam sütü vermeye çalışıyorum onuda yemiyor. her gün çöpe gidiyor bence 2 kaşık yese kar diye yapıyorum. emme konusunu sorma iki diş var ve ısırmaya başladı cadı. canımı yaıyor artık hoşuna gidiyor bide. kuru öksürük var sanki boğazında bişey var gibi bugün doktora götürecem bakalım ne diyecek.
ayşeciğim diğer tarafta dişle ilgili bişeyler yazmışsın belki çıkmıştır sen görmüyorsun yada yeri kaşınıyor o yüzden ısırıyorda olabilir acayip acıtıyor cadılar.
hepinizi öptükkk
geçmiş olsun, Allah şifa versin canım, kuzucuklar hastalanmasın yaaa.
Haklısın..
ebrucum bak burdayız sultanında dediği gibi ek gıdalarda iyi gidiyoruz şükür kaşığa artık iyice alıştı ağzını açıyor malesef yoğurt çorbasını sevmedi birde onu sevse tam olcak kahvaltılara ise bayılıyor inşallah emirde alışır güzel güzel yer mamalrını ...
selam güzel anneler
kızlar bugün doktora gittik. oğlum 7.aya yeni girdi bebeişimin boyu 70 cm geçen ayda aynıydı.sizce nasıl . dr7 ayda : et ,tavuk ve ceviz verebilirsin dedi balık 8.aymış.
slm kızlar...nihayet bunca aydan sonra fırsat bulupta kuaföre gidebildim:)oda kızımla beraber:)
burası yenimi hiç anlayamadım
canım günaydın minyon tipli olacak demekki cadı. canım o emmeyince süt azalması doğru. hangisini emerse onda artıyor emmezse azalıyor. dene bi canım gelir belki yine. ben akşam yatmadan tatlı yiyorum kilo almak falan umrumda değil napim. sende dene istersen canım sütü arttırıyor. aşıdan sonrası değil benm kızım hep mamayı reddediyordu yeni değil yani. dişle ilgili facesi olmayanlara yazmıştın ya canım ordan okudum. ben denedim onuda yemedi canım. sebze olan hiçbişeyi yemiyor cadı. saç boyatabilirsin canım emzirirken sakıncası yok yani.selam canım, aşıdan sonra ek gıdayı yemeyi reddetmeye başladı diyordum ya yani aşıya bağlıyordum sanırım haklıymışım aşıdan 1 hafta geçtikten sonra gene gıdım gıdım almaya başladı çok şükür ayy Sultan görsen benim kız çok minnak ya 4-5 aylık gibi duruyor. bir göğsüm benim de yara, zaten tek göğüsten vere vere kendi elimle bir göğsümü sütten kestim böyle bir şey olur mu onu da bilmiyorum, tek göğüsten süt geliyor o da azcık yeterli değil. Elif Eylül hastalanmış çoook geçmiş olsun bu hava değişimlerinden mi oldu?
canım diğer başlık var ya face'si olmayan Mart anneleri başlığında cevap yazmıştım sana sanırım okumamışsın(
nurturiada mı evet orda yazmıştım sen oraya geliyor muydun fark etmedim, oranın en çok anı defterini doldurmak hoşuma gidiyor:))
geçmiş olsun, Allah şifa versin canım, kuzucuklar hastalanmasın yaaa.
bizimki de yoğurtlu yapılan çorbaları sevmiyor neden acaba, yoğurtlu tarhana ve yayla çorbasını sevmedi:)
7. aya yeni girmiş canım, uzar annesi. doktor bir şey dedi mi ki? bize 6. ayda kıyma verebilirsiniz dedi yaa ben daha vermedim nerdeyse 6. ay bitecek sonra da minnak diye üzülüyorum.
saçlarını boyattın mı, ben boyatmayı düşünüyorum da, emzirirken yasak yok değil mi bilmiyorum valla. saatler olsun sana da:))
sorma canım bizdede var öksürük işte. doktor dün bana çaydanlıkta suyu kaynat sonra biraz buhar gelecek şekilde üstüne tut belinden yukarı doğru yavaş yavaş sırtına vur birde sürekli su ver dedi. faydası var gibi sende dene canım. çok geçmiş olsun.Saolun kızlar..Çok zormuş gerçekten öksürükleri canımdan can alıyor ağlıyor uykusunda çok fena çoook((
burası yenimi hiç anlayamadım