- 21 Temmuz 2011
- 893
- 21
tesekkur ederim Ayse(ben de Yeliz)pekmezi ben de denemeliyim anladim ki.yumurta,ve kiyma da az az vermeye basladim bende 2 haftadir..bizim ebemiz kisa sureli oturtma denemelerine 5.ayda baslayin dedi,kasik mamasi verirken de onceleri kucaginizda sonra sandalyesine alistirin demisti,benim kizimda desteksiz oturmuyor henuz ama deniyor her firsatta sirtini tutmayi ,bazen uzun sure tutuyor bazen sandalyenin sagina soluna dogru egilerek oturuyor.simdi de sirti cok guclu demisti ebemiz ellerini kaldirip uzun sure duruyor yerde emekleme provalari : )yani destekli oturtmalisin,hic bir zarari yok,sirti gucleniyor boylece ve guclendikce desteksiz oturmayi basaracaklar.baslarda 15 dak.uzunlugunda sonralari daha uzun sureli baslamistik biz.
selammm güzeller nasılsınız bakalım,geceleri zırt pırt uyanan kızımın sayesinde ruh gibiyim, 3 gündür hiç bişi yemiyor ve emmek istemiyor,2 tane dişimiz var acaba diğerlerimi zorluyor anlamadım.çokk öpüyorum sizleri..
bir de belkide biliyorsundur ama ben ebemiz soyledikten sonra yapmaya basladim bilmiyordum,seninlede paylasayim,hergun spor yaptiriyorum kizima soyle ki;sag elini sol dizine degdiriyorum,sonra sol ayagina,sonra diger elini diger dizine ve ayagina,bisiklet hareketi yaptiriyorum (ayaklarini ceviriyorum yani)saga ve sola yattigi terden yuvarliyorum hafif hafif ,ellerini basinin hizasina kaldirip indiriyorum ve ayaklarinin altini ellerimle tutup ileri geri ittiriyorum,bu en son hareketi yapmaya basladiktan sonra kizim daha once yerde ayakta tuttugumuzda dizlerini bukuyordu hemen simdi daha uzun sureli basiyor tabanlari yere..ebemizde bu hareketin ayaklarini kullanmayi ogretecegini soylemisti..diger hareketlerde vucudunu guclendiriyor sanirim..
evet asidandir muhakkak..cok gecmis olsun biraz daha buyumus,guclenmis oldu kizin
Ayşecim ben ek gıda ara ara tattırmalık veriyorum.Çünkü çok doydugu için yemiyor.Yogurdu ve hazır kavanoz meyvelerini ve bizim kendimize yaptıgımız çorbaları yiyiyor.Hazırcı anlıycan ama evde yaptıgım sebze çorbalarını yemiyor.1 ay önce kilosu 9 du.O yüzden pek vermek istemiyorum ama balık ve et veren arkadaşları duyunca benimki bunları tatmadu diyorum kendi kendime.Gerçi eıgı için bişi olur mbn yesem sütümden geçer ama bilemedim?
öncelikle herkese selamlar:)) bebişler büyüdükçe sorunları da büyüyor, allah yardımcımız olsun.
canım cuma gününden beri aynı sorunlar bizde de vardı.oğlum mamalarını yemiyor ağzında tutuyor yutmamak için direniyordu... uykular desen ayrı dert... gündüzleri 10 ar dakika uyuyup uyanıyordu... gece ise ağlayarak uyanıyordu sürekli... pazartesi günü doktora götürdük... solunum yolu enf. dedi.... grip olmuş kuzucum... ilaç falan verdi doktor. pazartesi gecesi ateşlendi.... şu anda da sesi kısık... mevsimsel olarak grip, ishal salgını varmış... bi doktora götür istersen...
çook geçmiş olsun nurturiada da yazını okudum kusura bakma kendi yazdıklarımdan özel olarak bir şey yazamadım. Mevsimsel grip sezonu başladı desene ne yapacağız bebeklerimizi korumak için, yabancılardan uzak tutalım. fitil verdin mi, ıslak bez koy alnına, koltuk altına falan ben de bugünlerde ateşlenen kızıma uyguluyorum
evet canım doktor fitil verdi... ağrı kesici, ateş düşürücü birde boğazları için antibiyotik verdi, birde 2 tane burun spreyimiz var.... kuzucum artık kaşık görünce ağzını kilitliyo açmıyo... mamaları bile kaşıkla yemiyo... biberondan yiyyo...
yazdıklarını okudum canım... allah yardımcın olsun... boşver kimseyi takma en güzeli eşin ve bebişinle mutlu ol... gerisi boş...
öncelikle herkese selamlar:)) bebişler büyüdükçe sorunları da büyüyor, allah yardımcımız olsun.
canım cuma gününden beri aynı sorunlar bizde de vardı.oğlum mamalarını yemiyor ağzında tutuyor yutmamak için direniyordu... uykular desen ayrı dert... gündüzleri 10 ar dakika uyuyup uyanıyordu... gece ise ağlayarak uyanıyordu sürekli... pazartesi günü doktora götürdük... solunum yolu enf. dedi.... grip olmuş kuzucum... ilaç falan verdi doktor. pazartesi gecesi ateşlendi.... şu anda da sesi kısık... mevsimsel olarak grip, ishal salgını varmış... bi doktora götür istersen...
canım çok geçmiş olsun,allah şifa versinde kuzucun çabucak iyleşşsin:))bizde peditus kullanıyoruz grip olmuş kuzum,yememesi hala devam ediyor buda beni çok üzüyor.bu gece sabaha kadar uyumadık gözlerim acıyor.
ayyşeeee nasılsın canım minnakın aşı olmuş geçmiş olsun..
ebruliiiiiii canım maşş kg iyi ama ileride çokk sorun yaşarsın bence azda olsa ver yanii emzirmeden önce mesela,..
azizecim ceren iyiymiş gözün aydın,mavişş güzelelii
canım çok geçmiş olsun,allah şifa versinde kuzucun çabucak iyleşşsin:))bizde peditus kullanıyoruz grip olmuş kuzum,yememesi hala devam ediyor buda beni çok üzüyor.bu gece sabaha kadar uyumadık gözlerim acıyor.
ebruliiiiiii canım maşş kg iyi ama ileride çokk sorun yaşarsın bence azda olsa ver yanii emzirmeden önce mesela,..
canım çok geçmiş olsun peditus kullanma internetten araştır hiç iyi şeyler söylenmiyor doktor kadir tuğcu peditus diye arat googleden. kızım hastayken doktor yazmıştı ama kullanmasan daha iyi olur dedi kullanırsamda en fazla iki gün kullan demişti bende kullanmadım
teşekkür ederim canım biz peditus u önceden kullanmıştık bu sefer doktorumuz sekrol, aferin, dolven birde bir şurup daha var ama hatırlamıyorum adını... birde 2 tane burun spreyi birde serum fizyolojik kullanıyoruz... şimdide öksürük başladı bizde de akşam öksürükten uyuyamadı kuzum...
bu arada size de çok geçmiş olsun...