- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
formul mama ne arkadaslar bıde muhallbıyı nasıl yapıyosunuz
kızlar muhallebılerı nası yapıyorsunuz
her istediğini ağlamayla yaptırmaya çalışan bir kızım vaaar. Ne yapacağımı bilmiyorum sürekli kucak istiyor bu gidişle emeklemeyi öğrenemeyecek
Ninni - Dandini Dandini Dastana | Animasyon videolari | Zaplat
yok canım yaa varsa vardır yoksa yoktur yani bencede. büyüdü teyzesi maşallah elif gülcede kocaman olmuştur annesi. maşallah hepsine. bizde sizi kocaman kocaman öptük ana kız :))sağol Sultancım biz de Elif Eylül'ü kocaman öptüüüük, büyüdü değil mi gamzeli güzel? Gamze olsun diye bir şey yaptınız mı doğunca falan öyle diyorlar da ben sıktım azcık ama olmayınca olmuyor gamzeleri hii hiii:)) seninkine yakışmış:))
benimdeeeeher istediğini ağlamayla yaptırmaya çalışan bir kızım vaaar. Ne yapacağımı bilmiyorum sürekli kucak istiyor bu gidişle emeklemeyi öğrenemeyecek
Ninni - Dandini Dandini Dastana | Animasyon videolari | Zaplat
canım ben o dediğini yaptımda uyanmasını takip ettim istemeden emzirdim ama daha çok şımardı. bizimkilerin şımaracağı varmış içten geliyor sanırım bunlar :)))ilk 3 ay bebegim her agladiginda kucagima aldim ve cok hizli davrandim yani agzini acar acmaz kucagima aldim ebemiz bunu soylemisti..simdi sanirim bebegim agladigimda ve gercekten ihtiyacim oldugunda annem beni aliyor diye dusundu ve anladi simdi sadece uyku ve mama zamani agliyor..yani bir sure hic aglatma derim..simdi bebegim krese basladi umarim her agladiginda kucakliyorlardir cunku guven iliskisi sanirim bebeklerin bu aglamasi yani deniyorlar..ben boyle gozlemledim..
benim kızımda yapıyor canım merak etme. bizdede çorba içmiyor zilli sorma yoğurtta yemiyor.Kimsecikler yok yiineOgluşuma kahvaltı (peynir,yumurtanın sarısı,pekmez)verdim.Ama pütürlü diye mi yoksa tadını mı begenmedi bilmiyorum ama ögürdü.Kaşıgı ittirdi hep.Yogurdu çok güzel yiyiyor.Çorba(havuç,patates,kabak,ıspanak,kırmızı biber,pirinç)yaptım.Biraz pürüzlü bıraktım.Uyanınca bakalım sevip yiyecek mi?Birde dün şeftali ve armutu ezip verdim.Onuda ögürür gibi oldu.Süt içtigi için acaba pürüzlü bişi yemesi içini mi kaldırıyor alışık olmadıgı için.Sizinkilerde ilk böyle ögürür gibi oldu mu?Ben hazır şeyler vermek istemiyoruum.Hazır muhallebi,hazır meyve püreleri gibi.Ev yapımı muhallebi tarifi istiyorum sizden arkadaşlar.
hayırlı cumalar güzel bir gün geçirmeniz dileğimle hoşçakalın
Bende bilmiyorum canım.Araştırıp yapıcam.
Kimsecikler yok yiineOgluşuma kahvaltı (peynir,yumurtanın sarısı,pekmez)verdim.Ama pütürlü diye mi yoksa tadını mı begenmedi bilmiyorum ama ögürdü.Kaşıgı ittirdi hep.Yogurdu çok güzel yiyiyor.Çorba(havuç,patates,kabak,ıspanak,kırmızı biber,pirinç)yaptım.Biraz pürüzlü bıraktım.Uyanınca bakalım sevip yiyecek mi?Birde dün şeftali ve armutu ezip verdim.Onuda ögürür gibi oldu.Süt içtigi için acaba pürüzlü bişi yemesi içini mi kaldırıyor alışık olmadıgı için.Sizinkilerde ilk böyle ögürür gibi oldu mu?Ben hazır şeyler vermek istemiyoruum.Hazır muhallebi,hazır meyve püreleri gibi.Ev yapımı muhallebi tarifi istiyorum sizden arkadaşlar.
Dr.verdi.Ordada senin tarif ettigin gibi yazıyor.Yinede saol paylaştıgın için.Arkadaşlar size sağlık ocağından liste vermediler mi, ben oradan aldığım listeye göre hazırlıyorum bütün öğünleri. muhallebiyi; 1 su bardağı su, 1 tatlı kaşığı pirinç unu ile karıştırılarak pişirilir, ılınınca 6 ölçek mama ilave edilir. ölçüleri bebeğinizin alacağı miktara göre azaltabilirsiniz
ilk denemelerde öğürmesi normal, alışır zamanla. kahvaltıda peyniri akşamdan suda bekleterek tuzunu alsan ve bebe bisküvisi koysan tadını sever belki.
ay çok güldüm, Allah iyiliğini versin..merhaba, bebeğim yaklasık 5 aylıkken dukan diyetine baslamistim, 3 gun kadar yaptim ve 1,5 kilo gitti diye sevinirken sütüm neredeyse tamamen kesildi, sonra sütüm gelsin diye yedim içtim ve sonuç verdigim kiloyu tekrar aldim :) emziriyorsaniz denemeyin derim..
ben gribin çaresini buldum sayılır..kışın limon kabuklarını atmayıp çaydanlıktaki kaynamış suya yarım limon kabuğu atıp çayın altını kapatıyorum (limon kabuklarını buzdolabında biriktiriyorum)..böylece ailece grip olmuyoruz artık..bunu eczacıya söylediğimde ne dese beğenirsiniz..bunu fazla yayma! eee bende koç burcu olarak inat değil mi her fırsatı değerlendiriyorum yaymak için..ayrıca ikbalden dinlemiştim..ailesinde hiç kanser yokmuş çünkü hiç atmazmışlar limon kabuklarını..üzerine sıcak su döküp içerlermiş..erkan topuz du galiba limon kabuklarını çöpe atan ahmaktır demişti..slm kızlar nbrsiniz.bebişler nasıl.valla benimkiler grip oldu.önce kızım oldu.elif kardeşine yaklaşma dedikçe gidip çocuğun suratına hapşırıyo ve odü.a hastalandı.kızım okula başladı.4 yaş anasınıfı.bu hafta öldüm koşturmaktan.okula git gel elifi okula bırak göktuğu besle tekrar okula git.erken çıkarsan git elifi al.çooookkk yoruldummm çookkk.
birileri kansızlık belirtisi sormuş eğer bebeğin rengi soluk beyaza yakınsa kansızlık belirtisi.tıpkı bnm oğlum gibi.geçen kontrolünde drmuz kan ilacını veriyomusun dedi.bende hayır çünkü o ilaç çook sancı yapıyo kestim dedi.o
zaman ilacı değğişelim dedi.santafer verdi.günde 2-3 damla ile başla artır dedi.rengi beyazlamış çünkü.artık bakıcı veriyo öğleden sonra.neyse herkese sağlıklı günler diliyorum.byyy
mama derken devam sütü mü kaşık mamaları mı?Arkadaşlar size sağlık ocağından liste vermediler mi, ben oradan aldığım listeye göre hazırlıyorum bütün öğünleri. muhallebiyi; 1 su bardağı su, 1 tatlı kaşığı pirinç unu ile karıştırılarak pişirilir, ılınınca 6 ölçek mama ilave edilir. ölçüleri bebeğinizin alacağı miktara göre azaltabilirsiniz