- 21 Temmuz 2011
- 893
- 21
Arkadaşlar size sağlık ocağından liste vermediler mi, ben oradan aldığım listeye göre hazırlıyorum bütün öğünleri. muhallebiyi; 1 su bardağı su, 1 tatlı kaşığı pirinç unu ile karıştırılarak pişirilir, ılınınca 6 ölçek mama ilave edilir. ölçüleri bebeğinizin alacağı miktara göre azaltabilirsiniz
kızlar mama sandalyesi alan vermı aranızda ben aldım..150 tl..çok tatlı kızımı o nun içine koyuyorum orda yediriyorum oyuncaklarını önüne döküyorum onlarla oynuyo boyu ayarlanabiliyo yatabiliyo koltuğu çok rahat deri kalın kılıflı pofuduk pofuduk oturuyo içinde..4 tekerlekli istediğim yere de götürebiliyorum onu..kolayıma geldi baya..mama yedirmekten ziyade yavrumu da çok oyalıyo..biraz geçtikten sonrada salıncak almayı düşünüyorum
kızlar mama sandalyesi alan vermı aranızda ben aldım..150 tl..çok tatlı kızımı o nun içine koyuyorum orda yediriyorum oyuncaklarını önüne döküyorum onlarla oynuyo boyu ayarlanabiliyo yatabiliyo koltuğu çok rahat deri kalın kılıflı pofuduk pofuduk oturuyo içinde..4 tekerlekli istediğim yere de götürebiliyorum onu..kolayıma geldi baya..mama yedirmekten ziyade yavrumu da çok oyalıyo..biraz geçtikten sonrada salıncak almayı düşünüyorum
Her ne kadar ek gıda mama vermiyor olsamda:)almak istiyorum.Az önce eşimle gidip baktık.Ama 250 civarında bana fazla ve gereksiz geldi.Eşimle rahat yemek yiyebilmek için özellikle almak istiyorum.Yoksa kucaktayken hep sofraya saldırıyor ve durmuyor.Bir siteden ayaksız mama sandalyesi baktım.Dışarıda yemek yerken ordaki sandalyeye baglanılıyor.İstegin yere taşıyıp yerleştiriliyor olması hoşuma gitti.Hangi marka aldıgını özelden yazrmısın canım?
kızlar artık dişlerimiz çıkmaya başladı... diş buğdayı yapan yada yapmayı düşünen varmı?
fikirlerinizi paylaşırmısınız???
Önerin çin saol canım.Bikaç kişiden de duymuştum ikeadaki sade ama kullanışlı diye.selam ben de aldim ve ucuz,kullanisli..ikea dan aldim,burada da coook pahali mama sandalyeleri ama ikea da ucuz,bakmani oneririrm..
Bende sallıyordum ama 9 kilo oldu.Zorlanmaya başladım.Şimdi çok sızlanıyor hali kalmaynca yataga yanıma yatırıp yatarak emzirirken gögsümde uyuyorbunun disinda arkadaslare bebeklerinizi nasil uyutuyorsunuz paylasirsaniz sevinirim,ben ilk gunden beri salliyorum ama artik krese basladi kreste arabasinda uyutuyorlar ben de evde teknigimi degistirmek istiyorum,sallamak yorucu oluyor..sizler nasil uyutuyorsunuz kendi kendine uyutmayi ogretebilen arkadas var mi nasil yaptigini yazar mi.yada sallama disinda nasil uyutuyorsunuz fikir almak istiyorum..
kızlar artık dişlerimiz çıkmaya başladı... diş buğdayı yapan yada yapmayı düşünen varmı?
fikirlerinizi paylaşırmısınız???
tünaydın Handaaaan ve güzel anneler ve onların tatlıları:)
Yelizcim anladığım kadarıyla bebeğin kreşe başlamış kaç yaşında ve neden sallanarak uyuyor hala, ben anlamadım.yanlış mı anladım yoksa gerçi bir arkadaşımın oğlu 2 yaşındaydı arkadaşım da sallıyarak uyutuyordu, bunun belli bir yaş aralığı var mı onu da çözemedim. Kreşde o zaman zorlanır evet, uyku saatleri varsa nasıl uyum sağlayacak off bunları düşününce ilerde nasıl kreşe ya da anasınıfına yolayacam bilemiyorum. Yöntem sormuşsun canım ama her bebeğin yapısı farklı bizim kız da memede uyuyanlardan, yani son uykuya geçmek üzereyken onu istiyor uyku arkadaşı mı zannediyor ne:)) şimdi salıncağında uyutuyorum yani anlayacağın ben de bir nevi sallıyorum, ama bugünlerde hergün aynı saatlerde banyo yaptırmaya başladım adeta sızıyor banyodan sonra denesen belki faydasını görürsün, kolay gelsin...
Kızıma her türlü meyveyi(sularını) tattırmaya çalışıyorum iyi mi kötü mü yapıyorum bilmiyorum. İncirli yoğurt yedirme maceramdan sonra kızım 3 gün kabız oldu. Bugün de meyve filesine kavun koydum sen tut gözüne tut sularını kavun sulu göz oldu kuzum diyorum. Hiçbir şeyi yemiyor red halinde.Hala minnak kızım,kilosu az eee iştahsız bir şey yemiyorki nerden öğrendiyse hayır diye başını bir o yana bir bu yana çeviriyor. Yemek yedirme telaşı içindeyim bu aralar,Adem Güneş'in kitabını okuyorum, fena değil,kkkkkkkkkkkkkkde ratladım kitabına aldım, yeni bloglar keşfediyorum bebeklerle ilgili, haa bir de kızımın fit annesi olmak istiyorum kiloma onun proteinini aksatmayacak şekilde dikkat edecem fıstık gibi anneleri yolda görünce buna karar verdim.Kasları çoğaltıp,yağ yakmak amacım bakalım caymazsam:) Eşim sabahtan öğleye kadar okulda kızımla ikimiziz evde. İnternet arkadaşım oldu, tv açık, magazinler üstüste kanallarda ve ben kendi ruh alemimdeyim, sürekli düşüncelerde...
hepinizi özledim, yazdıklarımla ilgilendiğinizi zannetmiyorum ama gene de yazayım dedim. Sevgiyle kalın...
canım benim neden ilgilenmeyelim yazdıklarınla aaaa
kızının iştahsızlığıyla ilgili yardımcı olamıycam ama kelin ilacı durumu yani:) sevdiği hiçbir şey yok ki onu yapıp vereyim her şeye ağız kapanıp kafa çevriliyor.kilo konusunda da zaten biliyosun yine kelin ilacı durumu:)ama inan son günlerde öyle şeyler duydum ki sağlıkları en önemlisi,hastane kapılarında yavrularını umutsuzca bekleyenler var Allah onlara yardım etsin kimseyi de bizi de evladımızla sınamasın
tünaydın Handaaaan ve güzel anneler ve onların tatlıları:)
Yelizcim anladığım kadarıyla bebeğin kreşe başlamış kaç yaşında ve neden sallanarak uyuyor hala, ben anlamadım.yanlış mı anladım yoksa gerçi bir arkadaşımın oğlu 2 yaşındaydı arkadaşım da sallıyarak uyutuyordu, bunun belli bir yaş aralığı var mı onu da çözemedim. Kreşde o zaman zorlanır evet, uyku saatleri varsa nasıl uyum sağlayacak off bunları düşününce ilerde nasıl kreşe ya da anasınıfına yolayacam bilemiyorum. Yöntem sormuşsun canım ama her bebeğin yapısı farklı bizim kız da memede uyuyanlardan, yani son uykuya geçmek üzereyken onu istiyor uyku arkadaşı mı zannediyor ne:)) şimdi salıncağında uyutuyorum yani anlayacağın ben de bir nevi sallıyorum, ama bugünlerde hergün aynı saatlerde banyo yaptırmaya başladım adeta sızıyor banyodan sonra denesen belki faydasını görürsün, kolay gelsin...
Kızıma her türlü meyveyi(sularını) tattırmaya çalışıyorum iyi mi kötü mü yapıyorum bilmiyorum. İncirli yoğurt yedirme maceramdan sonra kızım 3 gün kabız oldu. Bugün de meyve filesine kavun koydum sen tut gözüne tut sularını kavun sulu göz oldu kuzum diyorum. Hiçbir şeyi yemiyor red halinde.Hala minnak kızım,kilosu az eee iştahsız bir şey yemiyorki nerden öğrendiyse hayır diye başını bir o yana bir bu yana çeviriyor. Yemek yedirme telaşı içindeyim bu aralar,Adem Güneş'in kitabını okuyorum, fena değil,kkkkkkkkkkkkkkde ratladım kitabına aldım, yeni bloglar keşfediyorum bebeklerle ilgili, haa bir de kızımın fit annesi olmak istiyorum kiloma onun proteinini aksatmayacak şekilde dikkat edecem fıstık gibi anneleri yolda görünce buna karar verdim.Kasları çoğaltıp,yağ yakmak amacım bakalım caymazsam:) Eşim sabahtan öğleye kadar okulda kızımla ikimiziz evde. İnternet arkadaşım oldu, tv açık, magazinler üstüste kanallarda ve ben kendi ruh alemimdeyim, sürekli düşüncelerde...
hepinizi özledim, yazdıklarımla ilgilendiğinizi zannetmiyorum ama gene de yazayım dedim. Sevgiyle kalın...
Öncelikle herkese sevgilerimi iletiyorum:)
Benim ismim Seda. 31 yaşındayım. Antalyada yaşıyorum.
1 mart 2011 dogumlu bir kızım var. İlk çocugum. Belkide son:)
Çalışıyorum. Sitedeki bu grubu bir arkadasım sayesinde ögrendim.
Paylaşımlarınıza katılmak istiyorum.
Şimdiden hersey için tesekkür ederim.
Öncelikle herkese sevgilerimi iletiyorum:)
Benim ismim Seda. 31 yaşındayım. Antalyada yaşıyorum.
1 mart 2011 dogumlu bir kızım var. İlk çocugum. Belkide son:)
Çalışıyorum. Sitedeki bu grubu bir arkadasım sayesinde ögrendim.
Paylaşımlarınıza katılmak istiyorum.
Şimdiden hersey için tesekkür ederim.