- 21 Şubat 2009
- 969
- 1
teşekkürler canım dün en son msjımı yazdıktan sonra saat gece 01.00 e kadar afedersin kustum da kustum, midem ağrıyor bugün de hala tam dolduramadım canım hiçbir şey istemiyor, su içmeye korkuyorum... Sağol tekrardan sen de dikkat et:)çok geçmiş olsun canım. bol bol su iç lütfen canım. keşke başka ilacı olsaydı. hemen geçer İnşallah
sağol canımmm gerçekten puffff ki ne puffff hatta pöffff.puffffffff çok geçmiş olsun canım
sağol Damlacım geçmiyor geçmiyor...geçmiş olsun canım sultancım ahhh ahhh eski fitliğimize ne zama dönücezki acep buarada selene güzeel bir paylaşım sağol bende çıkıyım kızlar çıkamadım gitti
dün çok kötüydüm şimdi iyi gibiyim hemen size geldim, ama bir saat belirlememişsiniz daha.canım çook geçmiş olsun hadi dinlen sen,söylediğin şey de mantıklı bu arada
merhaba kızlar. bugün kimse uğramamış buralara. ayşeciğim nasıl oldun canım. İnşallah daha iyisindir.
teşekkürler canım dün en son msjımı yazdıktan sonra saat gece 01.00 e kadar afedersin kustum da kustum, midem ağrıyor bugün de hala tam dolduramadım canım hiçbir şey istemiyor, su içmeye korkuyorum... Sağol tekrardan sen de dikkat et:)
sağol canımmm gerçekten puffff ki ne puffff hatta pöffff.
sağol Damlacım geçmiyor geçmiyor...
dün çok kötüydüm şimdi iyi gibiyim hemen size geldim, ama bir saat belirlememişsiniz daha.
şimdi iyi oldum canım çok sağol, umarım sende herşey yolundadır, kayınvaliden nasıl bu aralar vukuat yok gibi. Aman olmasın da.
Veee benden haberler eşimle aniden gaza geldik ve görümcemgile kendisi Ankarada evli ,oturuyor, sahurdan sonra gitmeye karar verdik. Sanırım 1 hafta olamıyacam. Merak edenler için yazayrum:)İnşalla kızım bu uzun seyahate dayanır, yıpranmaz, araba klimalı da değil öfff bir anda gaza geldik haber vermeseydik vazgeçerdim ama diğer kaynımgilde gelecek hepberaber gideriz dedik ama bu Ramazanda nasıl olur seyahat herkes oruç tutuyor durun ben acıktım, emziriyorum yemem lazım diyemem ki ben utanırım. Hadi bakalım hayırlısı.
Beni özleyin anacığım, hepinizi öptüm şekerler. Şimdilik byeee. İnşallah sağlıcakla görüşürüz sonra:)
merhaba kızlar nasılsınız acak geldim oğluşu uyut annanesine kameradan göster ev işi ee vakit ancakk oldu özlüyorum bazen boş vakitlerimi
eline sağlık canım. vakitmi kalıyor kuzucuklardan damlacığım dünkü mesajımı okudunmu canım
aynı sıkıntıları bende cektim bilmezmiyim cok zor..ev gaz ilaçlarıyla dolu... galiba zaman gerekiyor...benimki 3 ayda bitti belki seninde 6 ayda bitecek allah sabır versin...
bu arada eczacıymıssın sanırım bende uzun yıllar mümessillik yaptım.. bak simdi ayrı bir sempati duydum
çok sevinirim canım.bigada ada eczanesine yollayabilirsen çok iyi olur.ben ecz.ya haber bırakırım zaten.bende o eczanenin yanındaki A.S.M de çalışıyorum hemşire olarakfirstnimbus:ben henüz özel msj atamıyrm,verebilirim mamaları,istersen bigada bi eczane adı söyle oraya yollarım.
çok sevinirim canım.bigada ada eczanesine yollayabilirsen çok iyi olur.ben ecz.ya haber bırakırım zaten.bende o eczanenin yanındaki A.S.M de çalışıyorum hemşire olarak
eğer face kullanıyorsan orada da buraki arkadaşlardan kurulu bir gurubumuz var.büyüyorum ben anne adında orayada bekleriz senide
maşallah emire ebrucum ne güzel geziyorsunuz peki bebek arabasındamı bizimki sevmiyor artk oturamıyor ya kanguruya koyup duruyorum ahh ahh her gören acıyor halime belim ağrıyor ama bayılıyor eskidene kanguruyu sevmemişti oğlum huy değiştiriyor büyüdükçeKızlar miniklerden fırsat kalmıyor anlaşılan.Sayfalar ilerlemiyor.Bende sabah 8 de emiri dışarda 1 saat gezdiriyorum.Bende 1 saat yürümüş oluyorum.Sonra mayışıp uyuyor 1 saat.11 gibi tekrar çıkaryıyorum dolaşmaya,1 saat uyuyor.Sabahlarımız böyle emirin keyfini yaparak geçiyor.Neredeyse bütün gün bahçede sokaklardayız.Yerlerde bütün gün dönüp dönüp yuvarlanıyor.Mutfaktan bir geliyorum kapının oraya kadar gelmiş.Kafasıyla emeklemeye başladı hafiften.Kollarıyla ilerleyemesede poposunu attırıp ilerisine koydugum oyuncagını gidip alıyorKilolu olmasına ragmen çok haraketli Sırtüstü durdugu yok.Hep dönüyor ve ilerliyor.Bizden haberler bu kadar.Bebişlere ve kendinize iyi bakın.
herkeze iyi pazarlarr,güzel bir hafta diliyorum....
herkese kocamaqn slmlar biz geldik teyzeleri ugün edaya diş kaşıyıcı aldık u arada ramazanınız mübarek olsun ben oruç tutuyorum hiçte zor olmuyor birtek sıkıntım eda hiç memeden düşmüyor ve anne sütünden başka herşeyi reddediyor gerçi kilomuz çok çok iyi normalin üstündeyiz ama dışarı çıkınca resmen insanların içinde göğsüme yapışıyor ıslatıyor meme yerini yakamı çekiyor sinirlenince kendini yoluyor acayip bişey oldu sizlerden naber
çok teşekkür ederim canım.inş.gazınız azalır hatta biter de sende biraz zaman ayırabilirsin kendine.bizde herşeyi deneyip en son yine metsilde bulduk çözümü.ama gerçekten çok düzenli kullanım istiyor.hem metsil kabızlığınada iyi gelmiştin yahya alpin.eşim mümessil benim,çarşamba günü gelecek o tarafa,onunla gönderirim,facede giricem fırsat bulursam bebekten:)
kızlar şu alatta bebeğinizin ne kadarlık olduğunu gösteren resimler var ya,onları nasıl nerden yapıyosunuz?bende yapmak istiyrm.
nerdeydin sen