2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

herkese selamlar mart annişleri... benim iznim bitti ve iş başı yaptım... oğlumu bırakıp çalışmak çok zor geliyor... doğumdan sonra ara ara girdim yazılanları okumaya çalıştım ama yazıcak vaktim olmadı... sanırım eskisi kadar yoğun muhabbetler olmuyo artık...

kurtuldun galiba bizim sektörden:)ben eczacıyım eşimde mümessil:)

aynene öyle 2 sene önce bıraktım:))) cok uzun yıllar yaptım bu işi.eşinden biliyorsundur zaten cok zor bir meslek ve cok yorucu..
ama zoru severim o yüzden uzun yıllar yaptım işimi seviyordum..son zaman cok yormustu. eski tadıda yoktu...
canakkalenin içindemi eczaneniz özel olmazsa... ben canakkale asıgıyım..her sene tatile o taraflardayız..ileridede oraya yerlesmeyi düşünüyoruz..
önümüzdeki haftada yine bozcaada, cunda,ayvalık yapıcaz insallah..tabi kızımla nasıl olacak bilmiyorum ama..

kızlar önümüzdeki hafta tatile cıkıcaz..aslında ben bu sene istemiyordum.. kızım kücük zor olur diye korkuyorum ama eşim cok istiyor..
eskiden kızım arabada hemen uyurdu..artık uyumuyor ve etrafı seyretmek istiyor..pusetinde aglıyor..hanımefendi kucakta dısarıyı seyredicekmiş...
yolda cok sorun olurmu acaba..tatile gidenlerden deneyimlerini merak ediyorum...

birde kızım dün gece saat 1 de cıglık cıglıga aglamaya basladı yataktan nasıl basına kostugumu hatırlamıyorum.. kızım ilk defa tam dönmüş teyzeleri
kolu altında kalmıs cok korkmuş..hemen aldım sakinlestirdim..ama tekrar döner havasız kalır diye sabaha kadar uyuyamadım:)

kızım sabahları kalkıyor park yatakta yatıyor,kendini ittirerek yatagın file kısmına geliyor ayaklarını sürterek sesler cıkarıyor..bayılıyor bunu yapmaya
ay cok anlattım ama bebek sahibi olmak cok güzel bir seymiş..her gün yeni bir seyler yapıyor ve bu beni cok mutlu ediyor...
eminim beni cok iyi anlıyorsunuzdur..

evet çok yorucu ama eşim araba kullanmaya bayıldığı ve gezmeyide sevdiği için bu iş tam ona göre.çanakkale merkezde oturuyrm ben gelirseniz beklerim:)

evet çok yorucu ama eşim araba kullanmaya bayıldığı ve gezmeyide sevdiği için bu iş tam ona göre.çanakkale merkezde oturuyrm ben gelirseniz beklerim:)

evt bu iş özgürlüğü, sosyal olmayı, seven insanlar için bende bu yüzden yapıyordum..bir yere baglı kalmadan hem gezip hem calışıyorsun...
nazik davetin için tesekkür ederim... bu arada biz tatile meslektasın bir ciftle cıkıyoruz:))

ne güzel:)biz bu sene tatil yapamadık,seneye inşallah.bu arada artık Selin beşikte sallanmıo,kendi yatagında kendisi sadece 1-2 pışpışla uyuyo:)

selam kızlar facete takılmaktan buraları ihmal etmiştim geri geldim burdayım , yerimi açın bakayım:)))

selam kızlar facete takılmaktan buraları ihmal etmiştim geri geldim burdayım , yerimi açın bakayım:)))

HOŞGELDİN canım.face miz yok diye yüzümüze bakan yok.face hesabı almak istemiyorum sadece kk yüzünden alacağım sonunda galiba...ama bura daha zevkli...oğlun nasık?EK bir şeyler veriyo musun?demir damlasına başladın mı?
benim kız en son traccy ile uyuyordu ya tatilde annem teyzem öyle çocuk mu uyur diye sallamaya alıştırdılar hatta salıncak bile kurdular halbuki ağlamıyordu ama geç uyuyordu biraz uyutma,dalma vs.bir saate yaklaşıyordu.şimdi yalnızız ve hatta şuan ayağımda..ama vazgeçireceğim inş.bakıcı buldun mu

slm kızlar beni hatırladınız mı 1aydır annemlerdeydim geçen gün geldim evi temizle yorgunluğu at derken ancak gözümü açabildim....geçmişi okuyamayacağım inşalah herkes iyidir herşey hepiniz için yolundadır...herkesin ramazanı mübarek olsun ben oruç tutuyorum ama çok şükür sütte azalma olmadı..dün dra gittik oğluşum 69cm olmuş ve 8480 gr olmuşbiz çok şey öğrendik teyzeleri su içiyoruz artık dün hafiften meyveleri tattırın dedi dru çok heyecanlı bir süreç başladı benim için....oyyy oğlum yüzünü buruşturacak bende annesi yüzünü ağzını ellerini yaradana kurban olsun diyecem birde annnneee diyo artık mammmammmmammmaaa diyo tabi bunu memmmemmmemmmmeee diye de söylüyo..ve artık kıpır kıpır bir o tarafa dönüyo bir bu tarafa eee artık daha sık görüşürüz inşallah haydi tüm bebişleri ve güzel annelerini öpüyorum...oğlumda anneeee bende kızları öpüyorum diyo

merhaba kızlarrr nasılsınız herkes iyidir umarım. bebeklerinize günlük yazıyor musunuz. ben benim ilk yıllarım diye bir defter aldım onu doldurucam. ayrıca bi de e-günlük var baby diary diye.bunu duyan veya yazan var mı? internetten yükledim ama 1 aylık deneme sürümü diyo.hergün açtığımda kalan gün sayısı 26, 25 diye azalarak gidiyo 1 ay sonraprogramı açamam ve yazdıklarım silinir diye yazmıyorum artık sizce kullanabilir miyim 1 ay sonra fikri olan?

bu arada posedion herkes seni merak ediyordu nerlerdeydin:)

sana ve bebişine maşallah canım ben sadece öğleden sonra 4e doğru çıkarıyorum kızımı 1-1,5 saat güneş aldırıyorum parkta, sabah erken kalkmadığım için sabah çıkmıyoruz

ne güzel:)biz bu sene tatil yapamadık,seneye inşallah.bu arada artık Selin beşikte sallanmıo,kendi yatagında kendisi sadece 1-2 pışpışla uyuyo:)

canım maşallah kızına düzeldi galiba gaz sancısından uyuyamıyo diye anlatıyodun. darısı bütün gazlı bebeklere

aynı anda yazmışız hoşgeldin canım hatırladık tabiki:) ben oruç tutmuyorum yaa sütüm azalır diye korktum doktor tavsiye etmedi sadece anne sütü mama da vermiyorum zaten. acaba gün aşırı mı tutsam hem çok borç da birikmez:44:

Hocam Günaydın ile SELAMUN ALEYKUM arasında ne fark vardır?
hoca Cevap Vermiş Günaydın Sadece Hava Raporudur
Havanın Aydınlık Olduğunu Anlatır
Selamun Aleykum'e Gelince
Selam ALLAH'ın ismidir
ALLAH'ın selamı,Rahmeti,Bereketi,Mağfir​eti
Meleklerin Duaları,İstiğfarları
Peygamberlerin,ALLAH Dostlarının, Şefaatçilerin Şefaatleri
Müminlerin Duaları,İstiğfarları Üzerinize Olsun
ALLAH sizi Cennetine Alsın Demektir..!!!

Okudum çok hoşuma gitti bende paylaşmak istedim canlar..

selam millet çook uzun zamandır yazamıyorum ama arda okuyorum yazdıklarınızı. Benim kuzum 3.ayda (emziğe alıştırmam neticesinde!) emmeyi bıraktı, ara ara alıyor ara ara almıyordu 1-2haftadır ağzına bile sürmez oldu.Ben vazgeçmeden annesütü vermeye devam ediyorum.mama vermedim hiç.Hiç durmadan süt sağıyorum ama yetmiyorum artık.hiç su bile vermemişim şimdiye kadar, zaten 5buçuk aylık olduk, yavaş yavaş bikaç kaşık su vermeye başladım enazından.Merak ettiğim 5 aylık bebeğin günlük alması gereken süt miktarı, bilen var mı? aptamil mamanın üzerinde 1000ml diyor enaz o da.ama benim maximum 500-belki bi ihtimal 600ml.benm gibi sağarak verenler varsa ya da mama verenler nekadar veriyorlar günlük? Bir de bungıldağımız için küçülmüş dedi doktoruumuz ama kafa çapı büyümesi iyiymiş şükürki. O da canımı sıkıyor.ha bir de 2 günde günde 1-2kaşık yoğurt veriorum

merhaba canım benimki memeden emdiği için bilmiyorum ama 4. ve 5. aydaki kilo alımı iyiyse yetiyo demektir. siz 6. aya yaklaşmışsınız.iyi yapıyosun bence yoğurt vermekle tadına alışsın. ben de doktor kilo alımını güzel bulmazsa yoğurt,pirinçli mama, meyve ve su vermeye başlıcam

canım maşallah kızına düzeldi galiba gaz sancısından uyuyamıyo diye anlatıyodun. darısı bütün gazlı bebeklere[/QUOTE]

saol canım aslında gazımız ve kaka sorunumuz vee kusmamız hala bitmedi ama uyku eğitimi verdik babayla Selin'e,artık kendisi uyumayı öğrendi,hem daha uzun hem de daha verimli uyuyo,umarım bozulmaz.

canım maşallah kızına düzeldi galiba gaz sancısından uyuyamıyo diye anlatıyodun. darısı bütün gazlı bebeklere

saol canım aslında gazımız ve kaka sorunumuz vee kusmamız hala bitmedi ama uyku eğitimi verdik babayla Selin'e,artık kendisi uyumayı öğrendi,hem daha uzun hem de daha verimli uyuyo,umarım bozulmaz.[/QUOTE]

uyku eğitimi nasıl veriniz? bizim uykumuz da çok problemli:)

çokşanslısın.Sen ve bütün emziren anneler yani.Emzirebilmek dünyanın engüzel duygusuydu bana göre.benim oğluşum memeden inmezdi hiç, durmadan emerdi kuzucum.herkesler nazar etti yavrucuguma, bi de üstüne tamam artık 3aylık oldu emziğe de alıştırım gibi bir cahillik yapınca, bırakıverdı memeyi kuzum,öyle çoküzülüyorumki, ama yine de çokşükür.Hiçdeğiilse sağabiliyorum ama yakında o da bitecek diye korkuyorum güngeçtikçe azalıyor çünkü.

maşallah kuzuna
açtık cnım
Selammmmmmmmmmmmmm anneleer bol neşeli günleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer =))
iyi günlerrrrrrrr
ooo özlemcim hoşgeldin gözümüz yollarda kalmıştı özlettin kendini burda muhabbet durmuş noktasında

ben tutuyorum daha ilk hamile kaldığımdan beri tabii doğumdan sonra yazmalarım azaldı önemli şeylerini yazıyorum bazen okuyorum aa geçen sene bu olmuş diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…