2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bu tamamen tracy yötemi, tracy sallamaz, omzuna alıp "şşşşşşşşt" der şşt pat yöntemi
bu arada 5 aylık bebek mümkün değil kundakta durmaz.(bence)

geçmiş olsun canım sultancım ahhh ahhh eski fitliğimize ne zama dönücezki acep buarada selene güzeel bir paylaşım sağol bende çıkıyım kızlar çıkamadım gitti

çok geçmiş olsun canım. bol bol su iç lütfen canım. keşke başka ilacı olsaydı. hemen geçer İnşallah

bu tamamen tracy yötemi, tracy sallamaz, omzuna alıp "şşşşşşşşt" der şşt pat yöntemi
bu arada 5 aylık bebek mümkün değil kundakta durmaz.(bence)

valla ben bunları uyguladım cokta memnun kaldım su anda sadece ters cevirme yöntemini uyguluyorum.1 ay önceye kadar kundak hariç hepsini uyguluyordum. belki bir faydası olur niyetiyle yazdım. uygulamak veya uygulamamak sizlerin tercihi...

süpersin

arkadaşlar doğumdan sonra dizleri ağrıyan yok mu
benim çok ağrıyor ortopediye gittim geçmezse gene gel dedi ikinci sefere randevu aldım
kilo alıp verdim diye mi acaba 20 kilodan fazla almıştım

canım ben de 20 kilo aldım ama dizlerim ağrımıyo, bi çaresini bulursun inşallah geçmiş olsun

çook geçmiş olsun tatlım

benimki de öyle yapıyor:))
bir de büyük adam gibi gazları çok komik oluyor

peki bebekleriniz yüsüstünden geri sırtüstüne dönebiliyorlar mı
benimki daha dönemiyor

benimki de 1 kez dönmüş teyzesinin yanında ben görmedim ama bi de benimki daha çok solundan
dönüyo ssırtüstünden yüzüstüne diğer tarafı tercih etmiyo

aynen canım

canım çook geçmiş olsun hadi dinlen sen,söylediğin şey de mantıklı bu arada

uygulayıp uygulamamak tabiki bizim tercihimiz. sen bildiğin ve memnun kaldığın bir konuyu bizimle paylaşmışsın,teşekkür ederiz. ben de bi yorum yaptım kendimce ve sonuna da ekledim. neden böyle düşündün anlayamadım. illa aynı fikirdemi olmak lazım....

tüm ilaçları denedim,şimdi sadece bifiform veriyrm her akşam aynı saatte,olmazsa metsili tekrar deniyim diyrm,pek umudum yok ama,masaja gelince yapıyrm ama çok gazı olduunda yaptırmıyor,kıyameti koparıyor,öyle bi kasıyorki kendini bacaklarını itmen mümkün diil,kusmasına gelince ben alışkınım,zaten sürekli kusan bi bebeğim var,bugün conformil verdim bakalım işe yararmı,gerçi onu yiyince çok kusuyor bu seferde,normalde ar mama veriyrm,çok yoğun olduu için o mamada kusamıyor çok ama tabi bu seferde kabız oluyor,ay ne biliim her yolu deniyrm iştehem reflü hem gaz olunca zor bi durum baya yani.ek gıdalarda gaz yapıyor tabi o da var,şimdi bakıcısı var 5 e kadar da öyle nete girebildim:)

ah keşke keşkegecede sallanırken uyanmıyor,uykudan gözleri açılmıyor hatta yavrumun ama gazı geldimi anca sallanınca uyumaya devam edebiliyor,resmen uyumak istiyrm ama gazım var salla beni mızıldanmaları yani:)bizde aynı beşikten ananeye koyduk bi tane daha,sadece rahat rahat oraya gidebiliyrz:)

ah canım benim ben tüm bu yöntemlerin ustası oldum ama tüm yöntemlerde,tıpta benim kızımın karşısında çaresiz kaldı(

bu arada yinede ilgilendiğin için çok sağol ama ben sanırım çaresiz bi anneyim:)

aynı sıkıntıları bende cektim bilmezmiyim cok zor..ev gaz ilaçlarıyla dolu... galiba zaman gerekiyor...benimki 3 ayda bitti belki seninde 6 ayda bitecek allah sabır versin...
bu arada eczacıymıssın sanırım bende uzun yıllar mümessillik yaptım.. bak simdi ayrı bir sempati duydum

benim canavar saçımı yoluyor babasının gözlüğünü alıyor eline kulağımızı bile çekiyor sıpaaa =)))

Canım Rabbim yardımcın olsun.Siz aldırmadan Rabbim aldı demek içim bi tuhaf oldu

Abrel tatlım çok geçmiş olsun..Umarım en kısa zamanda toparlanırsın..Rabbime her daim sığınıp dua etmeliyiz..Günaha girmene müsade etmedi çok şükür..İnsan böyle de üzülüyor ama diğer türlü canından can gidiyor..Vicadanınla kalırdın başbaşa..

merhaba kızlar. bugün kimse uğramamış buralara. ayşeciğim nasıl oldun canım. İnşallah daha iyisindir.

eylülcüm çok geçmiş olsun Allah yardım etmiş her şey kendiliğinden gelişmiş,en azından ben sebep oldum demezsin canım

merhaba kızlar nasılsınız acak geldim oğluşu uyut annanesine kameradan göster ev işi ee vakit ancakk oldu özlüyorum bazen boş vakitlerimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…