2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

4.ay gelişimine bakarken okumuştum canım
doğum saçları bu ayda dökülürmüş ve yenisi gelirmiş
seninki de bu ayda oluyor demek bence telaşlanma

benim kızım ilk ayda kel kaldı şimdi çıktı saçları ,ölüyorum toka takmak için ama daha zor

iyim canım sen nasılsın
buraları bıraktınız
ben de arada gelip ya bir şey sorup çıkıyorum ya da bildiğim bir şey varsa cevap yazıyorum ancak
mert nasıl,kocaman oldular dimi?
büyüdü canım kocaman oldu buraya yazınca hamileliğimiz geliyor nede güzel günler geçirdik hele sen en son doğum yapan mart annesi olarak tarihe geçtin
Herkese Hayırlı Cumalar Arkadaşlar..

hayırlı cumalar canım

ayşeeeee bende geldim nasılsın arim sende aşağıdasın sen nasılsın ayyy sizleri gördüm mutlu oldum

nirdesin yaaaaauv çok özledim seni de arada gel yaaa özletme, arayı açma baaak ne bu face bağımlılığı canım

aynen ben de ne zaman toka takıcam diyorum oyyy

anam anam şu aşağıya bakın şok oldum azcık dolmuş mu nee gelin yaaw arada iştee. Damlacım, Mert yakında ünlü basketbolculardan olur , mankenler uzak dursun amaaan amaaan. Maşşallah boylu doğmuştu şimdi ne kadar oldu

ayyy arada da Aşkı Memnuya bakıyorum ya tekrarın tekrarına:) erken bitmişti o dizi yaa. eeee nörüyonuzzzz?

ayyy arada da Aşkı Memnuya bakıyorum ya tekrarın tekrarına:) erken bitmişti o dizi yaa. eeee nörüyonuzzzz?

pufff ben evdeyim canım sıkılıyor bu ara kilolarıma taktım moralim çok bozuk ya veremiyorum vermek istiyorum ama yok ya veremiyorum doktora gittim tahlil yaptırdım herşey temiz çıktı bu yüzden diyetisyene göndermedi..Özeller de çok pahalı geliyor şuan için..

nirdesin yaaaaauv çok özledim seni de arada gel yaaa özletme, arayı açma baaak ne bu face bağımlılığı canım

aynen ben de ne zaman toka takıcam diyorum oyyy

eee geliyorumda ayşecim kimse olmuyorki sende yoktun eee bakıp bakıp çıkıyorum yazıyorum kaç saat sonra yazı geliyorneyseee sultancımda burda ikimiz seni yalnız bırakmayız

büyüdü canım kocaman oldu buraya yazınca hamileliğimiz geliyor nede güzel günler geçirdik hele sen en son doğum yapan mart annesi olarak tarihe geçtin

hayırlı cumalar canım

evet yaa sonuçta da nisanda doğurdum
siz o zaman bebeğim uyumuyor,gazı var diye konuşuyordunuz
ben hala doğumu bekliyordum bir başıma
bir konu daha var tarihe geçmemi gerektiren aslında, iki kere nişanı gelip de doğuramayan benden başkası var mıdır

ama şimdi verme kilolarını zaten emziriyorsun yaa. direkt diyetisyene gitseydin tiroit e bakıyorlar sanırım.
doktora dişim için gitmem gerek, kadın doğumcuya da gitmem gerek (doğumdan 17 gün sonra gitmiştim)
böbrek taşım için de ayrı bir doktora
psikologa gidicem o hepsinden önemli (ama cesaretim yooook:)
ayyy iyice kaportayı halletmişim ben

canım benim kızımında dökülüyor sanırım ana saç bitene kadar devam edecek.onlarla ilgisi yok yani üzülme. cuman hayır olsun cnım. İnşallah Rabbim annene sana karşı biraz vicdan verir. kızın eşin sen sağlıklı olunda canım önemli olan o.
hepimizin cuması mübarek olsun. eylül hakkında hayırlısı buymuş. Rabbim ömür verirse olur ben hep bunu söylerim. teyzem 5. çocuğuna hamile kaldığında kalmaadn önce kocasına spiral taktıralım doktora götür diye yalvarmıştı ama kocası götürmemişti hamile kaldı. ve bize gönderdi kocası aldırın dedi. bende telefon ettim sana söylerken aklın nerdeydi. ben katil olmanıza aracı olamam demiştim. teyzemse katil olamam diye nasıl ağlıyordu. dayımın eşi teyzemin görümcesiydi aradı aldırın dedi durdu bende cevabını verdim. teyzem aldırmadı geri gitti köye. ve düşük yaptı. sonra yengem hamile kaldı 4. çocuğuna nasıl sevindi ama işte Rabbim oda düşül yaptı. teyzem aldırsaydım katil olacaktım belkide öbür çocuklarıma bişey olacaktı der hep.

süpersin

arkadaşlar doğumdan sonra dizleri ağrıyan yok mu
benim çok ağrıyor ortopediye gittim geçmezse gene gel dedi ikinci sefere randevu aldım
kilo alıp verdim diye mi acaba 20 kilodan fazla almıştım

evet canım uzun boylu doğmuştu ama sanırım şuanda standartlarda 4 aylıkken 67.5cm.di

selam kızlar nasılsınız ben geldim gerci hoş gelemedim beta hcg düşüyor hamile degilim demiştim ya aslında hamileymişim düşük yapıyormuşum kürtaj yaptılar ben ayakta kalmayım kanamam çok var dua edin öptüm kocaman sizi burada görmek ne güzel

Bende kadındoğuma gidecektim ağda yaptırdım bir kaç sonra giderim dedim rengli oldum bitmesini bekliyorum bende gitmedim hiç ihmal etmemek gerek ama ama işte..

Vereyim ya gitsinler ya sağlık için de iyi değil belim ağrıyor çabuk yoruluyorum (

allah yardımcın olsun eylül geçmiş olsun

canım benmkide döküldü korkma şimdi durdu yan ebenimki seninkinden büyük olduguna göre seninkide duracak ay çok kanaman olursa gel demişti gideyim çok kanamam var haber ederim gelince sizi öptümm dua edin bana

eee geliyorumda ayşecim kimse olmuyorki sende yoktun eee bakıp bakıp çıkıyorum yazıyorum kaç saat sonra yazı geliyorneyseee sultancımda burda ikimiz seni yalnız bırakmayız

haklısın canım yaa kusura bakma n'olur, biz de taşındık interneti üst katımızdaki öğretmen arkadaştan alıyorduk.(para karşılığı tabii beleşci zannetmeyin nerde bedavadan verecek olan bu devirde:) Eeee taşınınca şehir başka oldu internet gitti, kaldık mı öyle şimdi vınn aldırdım da eşime sizden kopmayayım dedim bak içimdeki insan sevgisine bak neler yaptırtıyor hihoyyyt :)

ben de 25 Martta doğum yaptım senden 8 gün önce sanırım 4 ay 11 günlük olduğumuza göre. Çabuk söyle bakiiim Nisan annelerine de bakıyor musun forumda hımmm:))
ben de arkadaşlar hikayelerini yazarken ne zaman doğuracam yaa diyordum herkes tek tek yazıyordu haa Gökçen vardı n'oldu ona yaa bu arada.
İki kere nişanın farklı günlerde mi gelmişti araları çokmuydu yani. Nişanın geldiği günün gecesinde ben doğum yapmıştım öyle oluyormuş zaten ya gecesi ya sabahı. Ama doğum yaptığım gün (gecesinde doğurdum ya) hastane çantasını hazırlayan da sanırım benim sabah hazırladım gece doğum oldu nişanı görünce yumurta kapıya dayanmış onu anlamıştım:))

biz ankara buluşması yaptık canım gökçende ordaydı çok güzeldi şimdi tatilde gökçen kızı ve eşiyle mert uyandı ben çıkıyım kızlar konuşuyor tepiniyor bu ağlamaya çevircek sonunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…