- 10 Kasım 2008
- 6.179
- 442
ohhh maaşallah uzun zamandır burayı böyle kalabalık görmüyordum sevindirik oldummm
değilmiii nasılda kalabalık ayyy eskiden bukadar kişi sayısını görünce az derdik şimdi kalabalık diyoruz yaktın bizi face
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ohhh maaşallah uzun zamandır burayı böyle kalabalık görmüyordum sevindirik oldummm
ben de 25 Martta doğum yaptım senden 8 gün önce sanırım 4 ay 11 günlük olduğumuza göre. Çabuk söyle bakiiim Nisan annelerine de bakıyor musun forumda hımmm:))
ben de arkadaşlar hikayelerini yazarken ne zaman doğuracam yaa diyordum herkes tek tek yazıyordu haa Gökçen vardı n'oldu ona yaa bu arada.
İki kere nişanın farklı günlerde mi gelmişti araları çokmuydu yani. Nişanın geldiği günün gecesinde ben doğum yapmıştım öyle oluyormuş zaten ya gecesi ya sabahı. Ama doğum yaptığım gün (gecesinde doğurdum ya) hastane çantasını hazırlayan da sanırım benim sabah hazırladım gece doğum oldu nişanı görünce yumurta kapıya dayanmış onu anlamıştım:))
evet damlacığımmm.eee geliyorumda ayşecim kimse olmuyorki sende yoktun eee bakıp bakıp çıkıyorum yazıyorum kaç saat sonra yazı geliyorneyseee sultancımda burda ikimiz seni yalnız bırakmayız
benim bacaklarım sızlıyor oda fıtıktanmış işte.süpersin
arkadaşlar doğumdan sonra dizleri ağrıyan yok mu
benim çok ağrıyor ortopediye gittim geçmezse gene gel dedi ikinci sefere randevu aldım
kilo alıp verdim diye mi acaba 20 kilodan fazla almıştım
maşallah mertime uzun boylu olacak fidan boylum altınım o benimmm.evet canım uzun boylu doğmuştu ama sanırım şuanda standartlarda 4 aylıkken 67.5cm.di
selam kızlar nasılsınız ben geldim gerci hoş gelemedim beta hcg düşüyor hamile degilim demiştim ya aslında hamileymişim düşük yapıyormuşum kürtaj yaptılar ben ayakta kalmayım kanamam çok var dua edin öptüm kocaman sizi burada görmek ne güzel
canım benim kızımında dökülüyor sanırım ana saç bitene kadar devam edecek.onlarla ilgisi yok yani üzülme. cuman hayır olsun cnım. İnşallah Rabbim annene sana karşı biraz vicdan verir. kızın eşin sen sağlıklı olunda canım önemli olan o.
hepimizin cuması mübarek olsun. eylül hakkında hayırlısı buymuş. Rabbim ömür verirse olur ben hep bunu söylerim. teyzem 5. çocuğuna hamile kaldığında kalmaadn önce kocasına spiral taktıralım doktora götür diye yalvarmıştı ama kocası götürmemişti hamile kaldı. ve bize gönderdi kocası aldırın dedi. bende telefon ettim sana söylerken aklın nerdeydi. ben katil olmanıza aracı olamam demiştim. teyzemse katil olamam diye nasıl ağlıyordu. dayımın eşi teyzemin görümcesiydi aradı aldırın dedi durdu bende cevabını verdim. teyzem aldırmadı geri gitti köye. ve düşük yaptı. sonra yengem hamile kaldı 4. çocuğuna nasıl sevindi ama işte Rabbim oda düşül yaptı. teyzem aldırsaydım katil olacaktım belkide öbür çocuklarıma bişey olacaktı der hep.
süpersin
arkadaşlar doğumdan sonra dizleri ağrıyan yok mu
benim çok ağrıyor ortopediye gittim geçmezse gene gel dedi ikinci sefere randevu aldım
kilo alıp verdim diye mi acaba 20 kilodan fazla almıştım
evet canım uzun boylu doğmuştu ama sanırım şuanda standartlarda 4 aylıkken 67.5cm.di
Çook çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun git yat dinlen ne arıyorsun burda bak kızıcam haaa illa getirtecen beni oraya. Bebek hisset mi acaba istenilmediğini öyle derler ya vardır Rabbimin hikmeti üzüldüm ben ama, geçmiş olsun canım, herşeyin hayırlısı.selam kızlar nasılsınız ben geldim gerci hoş gelemedim beta hcg düşüyor hamile degilim demiştim ya aslında hamileymişim düşük yapıyormuşum kürtaj yaptılar ben ayakta kalmayım kanamam çok var dua edin öptüm kocaman sizi burada görmek ne güzel
Bende kadındoğuma gidecektim ağda yaptırdım bir kaç sonra giderim dedim rengli oldum bitmesini bekliyorum bende gitmedim hiç ihmal etmemek gerek ama ama işte..
Vereyim ya gitsinler ya sağlık için de iyi değil belim ağrıyor çabuk yoruluyorum (
biz ankara buluşması yaptık canım gökçende ordaydı çok güzeldi şimdi tatilde gökçen kızı ve eşiyle mert uyandı ben çıkıyım kızlar konuşuyor tepiniyor bu ağlamaya çevircek sonunu
bu arada konuşuluyorken atlayamam doğuramadığım o dönemde en çok sultan ilgilendi benimle
hiç unutmam
canım benim çok mutlu ettin beni yaa. iyiki varsın kuzunla uzuuun yıllar mutlu yaşayın İnşallah.
ayşeciğim yukarıdaki yazımı okudunmu canım. saçla ilgili
dönsün diye ytağa koyduğum oğlum gaz çıkardı sanki gaz çıkarması için koydum mübarek
Allahım yaa çok komik olmuştur. bide öyle rahatlamış bi şekilde yüzüne bakıyorlar ya bayılıyorum yaa.dönsün diye ytağa koyduğum oğlum gaz çıkardı sanki gaz çıkarması için koydum mübarek
canım yeme durumun nasıl dikkat ediyormusun. birde bol bol su iyi kilo verdiren şey su. birde vakit oldukça internetten bak hareketler var onlardan yapsan.yok benim bebeğim hiç emmedi
mama ile beslendi hep
hamileyken aldım ama zaten 43 kiloydum :)almam lazımdı şimdi bişey kalmadı
canım bi yandan dökülüyor bi yandan çıkıyor kel kalmayacak merak etme. kız saç şimdi önemli değil ilerde önemli. bir yıl sonra uzun uzun saları olacak İnşallah.okudum canım rahatlattın beni çook teşekkürler ama bir yandan da tırstım şimdi ana saçın bitene kadar mı yani kel mi kalacak kuzum aneeeey diyorum sadece:18:, sağlıklı olsunlar da kökü var ne de olsa di mi:)
benimki de öyle yapıyor:))
bir de büyük adam gibi gazları çok komik oluyor
peki bebekleriniz yüsüstünden geri sırtüstüne dönebiliyorlar mı
benimki daha dönemiyor
dönüyor canım ama dönme çabasını çok sk tekrarlamıyorbenimki de öyle yapıyor:))
benimki daha dönemiyor
kızlar ben de geldim. sık sık bakıyorum. ama ne zamndır böyle kalabalık olmuyordu. benimde bağlantı kötü, zor açıyor sayfaları
geri dönemiyor, hatta sadece sol tarafını kullanarak yüzüstüne dönüyor. ben arada sağ tarfı zorluyorumbenimki de öyle yapıyor:))
benimki daha dönemiyor
kızlar ben de geldim. sık sık bakıyorum. ama ne zamndır böyle kalabalık olmuyordu. benimde bağlantı kötü, zor açıyor sayfaları
kızlar yazdıklarınızı okudum ama cevap veremiyorum kusura bakmayın, midem bulanıyor, böbrek ağrım başladı yatmam gerek. bu kadar kalabalığı bırakıp gitmek istemezdim ama acı çekiyorum kum döküyorum gene. bir saat söylense hepimiz uygun olduğumuzda toplansak böylece online oluruz siz karar verin ben de uyarım ama bugün değil benden bu kadar, Ayşe kaçar ahhhh
değilmiii nasılda kalabalık ayyy eskiden bukadar kişi sayısını görünce az derdik şimdi kalabalık diyoruz yaktın bizi face
canım yeme durumun nasıl dikkat ediyormusun. birde bol bol su iyi kilo verdiren şey su. birde vakit oldukça internetten bak hareketler var onlardan yapsan.
evet yaa bi yerde hele kızım gaz çıkarınca herkes bana bakıyor :))). canım benimki yüz üstü dönüyor sonrada öyle sürüneek devam ediyor cadı.