2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım bende senin gibi düşünüyorum..inşallah sorunsuz bir gebelik geçirirsek..bende ilk dönem çalışıp ikinci dönem düşünmüyorum..hatta ücretsiz izne bile ayrılmayı düşünüyorum..tabi atanırsamsırnaşık şey:dance::roflol:alkisalkisalkisyerimseniben:Saruboceq::lepi:

canım ben ortalama 45.günde gördüm..inşallah sende görürsün..ilke mi gidiyorsun dr.a?
ilk gidicem canmm kısmet olursa...bende merak ediyom nolcak diye.
bende geldim kızlar aranıza:))))
bu arada azize hamile kaldığım kilo 55 canım.bak onu unutmuşum yazmayı:)))
ekledim canmm aramıza hoşgeldin...
o karin sisikligi malesef bendede var aynen 4 aylik gibiyim
kabizlik icin bol bol kuru kayisi öneririm
evet canmm bende kaysıya başlıcam böle zor yaaa...
canım benm 4 buçuk haftalıkken kese görüldü..kese görülür bu hafta belkide kalp aışını bile duyabilirsin..
inşallah canmm...6.haftam bitti sata göre bakalım dr.ne dicek.
ya listede ben niye yokum??

herzaman dediğim gibi bana bilgilerinizi yazın listeye eklerim.

kpss gazisimisin sen de yoksa....Allah hepinize kolaylık versin...dilerim okuduğun onca yılın, emeğin karşılığını bir an önce alırsın...

merhabalarrr...
Ben tam olarak regl tarıhımı hatırlamıyorum ama bazı belırtılerden suphelenerek pazar gunu test yaptım 5 dk bekledı ıkıncı cızgı cok sılık cıktı 13 aylık bı oglum var tup bebekle sahıp oldugum... Daha oncesınde 4 dusugum var genetık kromozom translokasyonu var bende... Sımdı korkuyorum gecen ay sadece 1 kez korunmadık merakla beklıyorum heyecanlı ve endıselıyım... Hepınızın heyecanını paylasıyorum.. Herkese saglıklı bı hamılelık donemı dılıyorum. Iyı aksamlarr

allah hepinize melekleriyle birlikte sağlıklı uzun ömürler versin
kendimi hatırlıyorum sizi her okuduğumda geçen yılki telaşlarımı sıkıntılarımı acabalarımı şimdi güzel bir meleğim var bu seferde onun telaşındayım bana derlerdiki hamileliğinin kıymetini bil yok derdim bebeğimle daha mutlu olucam onu kucağıma aldığımda evet çok ama çok mutluyum ona her dokunuşumda ama kendimle ilgilenememk(ki çok süslüyseniz) hiçbir şeye zaman bulamamak ve tek bakacaksanız bebeğe aileden çok uzaksanız işte o zaman sıkı bir pisikolojiye sahip olmanız gerekli bence bu evrede bol bol tadını çıkartın çok işiniz var çok:)))))))))))

olabilir tabiki adet belirtileri...hatta heran adet olacakmışsın, bir anda boşalıverecekmiş gibi hissedebilirsin....hadi bakalım hayırlısı umarım istediğin gibi olur ....

Teşekkür ederim canım ilgilendiğin için.
Bugün 6. günüm hala gelen giden yok.
Sabah test yaptım negatifti.
Kasık batmalarım falanda yok benim.
Ama yemektenn sonra sanki karnım çatlayacakmış gibi geriliyor ve şişiyor.
Gecikme başka neden olabilir.
Yada kasık ağrısı olmadan hamile olanlar varmı ki ?
Sağlıklı gebelikler diliyorum hepinize kızlar.
Benim yumurtlama günümde 3-4 defa riskli durumum var.
ama wc ye gitmiştim. Sanırım bu gebliği engellemiyor öyle mi?

cnm benim gec döllenme oldu yani adet tarihime yakin gunlerde hamile kalmisim o yuzden daha yeni gorduk yani iki hafta geriden gidiyoruz ama seninki buyuk ihtimalle görülür oglumda 5+1 iken keseyi 6+5 iken kalp atislari görmüstük

inşallah canım görürürz keseyi vajinal ultrasona gerek kalmadan

bende kabızlık başladı ve gazım var...
karnım 4aylık hamile gibi şişti valla

benimde çok gazımm varr yaa napıcazzzkaydirigubbakcemile3

bende aranıza yeni katıldım 6+3 haftalık hamileyim nasipse doğum 5 mart 2011.c.tesi günü kalp atışlarını duyduk bebişin.allah hepimize sağlıklı sıhhatli doğum nasip etsin

benim kese göründü ..çok şükür.. 10 gün sonra da kalp atışlarına bakıcaz.. benim vajinal ultrason oldu ama riskli oldugum icin korkuyorum

bizde de durum iyi gidiyo....
bebişi de gördük bugün..
çook küçükmüşüz (2,5 mm) o yüzden şimdilik pıt pıtları duyamadık...(5-6 mm olmadan atmaya başlamıyor kalp)
kese düzenli gelişiyormuş (15 küsür mm olmuş) bi sorun yok dedi doktorumuz....
haftaya salı umarım kalp atışlarını da duyarım içim iyice rahatlar...

dualarım sizinle .......

kpss gazisimisin sen de yoksa....Allah hepinize kolaylık versin...dilerim okuduğun onca yılın, emeğin karşılığını bir an önce alırsın...

yok canım ben rahatlıkla sınava girdim ama hazırlanmadığım için durum kritik..hayırlısı olsun artık...

arkadaşlar ben bugün kbb dr. gittim.gitmişken dayanamadım yine kadın doğuma girdimkaydirigubbakcemile3alışkanlık haline geldi...bi ara çağla şikel ' 'nerdeyse eve ultrason alıcam ' 'demişti de çok komik ve saçma gelmişti..bende aynen öle..şimdi haklı buluyorum..aynı komiklikleri bende yapıorum..perşembe gitmiştim bugün yine gittim..bebeğim ters c gibi duruyor...bu sefer daha netti görüntü.7 haftalık olmuş..

haha ben de geçen bebekte düşünmüştüm eve ultrason almayı :)))

ne güzel ben de bugün azcık gördüm bebişi...biz daha sanırım 6. haftaya girmedik...kalbimiz de bugün yarın atcak....sen dr. a gittiğin gün atmaya başlamıştı yanlış hatırlamıyorsam canım...ne kadardı ozaman...haftası büyüklüğü vsvs..

kızlarrr günaydınnnnnnnnnn

forumumuz düzelmişş ama dünkü konuşmalarr silinmişş hepp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…