kesinlikle...tam istediğim zamanda hamile kaldım...
izinleri hesaplamıştım ben ama bakalım durum ne gösterecek...
eğer benim ve bebişimin sağlığı elverirse ben şubat tatiline kadar çalışmayı düşünüyorum bildiğim kadarıyla en fazla 3 hafta kalana kadar çalışabiliyoruz yani doğum öncesi 8 haftalık iznin 5 haftasını sonraya aktarabiliyorsun...ben öyle yapıp eğer alabilirsen rapor alıp 2. dönemi kapatmayı düşünüyorum....minnacık bebişimi daha bir kaç aylıkken bakıcı eline bırakmak istemiyorum ( bu arada umarım zorunlu kalmam) 6 ay kendimiz bakabiliyoruz bu şekilde...emzirme için en önemli dönemde sürekli yanında bulunabileceğiz...
ama bunlar sadece plan tabi önce şu sorunlarımı halledeyim...biraz kanamam oldu benim, yarın bakalım kalp atışlarını görebilecekmiyiz??? herşey normal mi???
kanama derken bi de diş sorunum çıktı, hamilelikten önce diş tedavimi olmuştum ama hepsi bitmemiş bi tanesi çok feci apse yaptı bugün doktora gittim gebelerin kullanabileceği bir antibiyotik verdi..tedaviyi 2. 3 aylık dönemde yaptıracağım eylül gibi.....
ve dilerim hepimiz bebişlerimizin doğup, nasıl büyüdüklerini konuşabiliriz...9 ay sonra burda şirin şirin resimler olur zemuszemus
ilk gidicem canmm kısmet olursa...bende merak ediyom nolcak diye.canım ben ortalama 45.günde gördüm..inşallah sende görürsün..ilke mi gidiyorsun dr.a?
ekledim canmm aramıza hoşgeldin...bende geldim kızlar aranıza:))))
bu arada azize hamile kaldığım kilo 55 canım.bak onu unutmuşum yazmayı:)))
evet canmm bende kaysıya başlıcam böle zor yaaa...o karin sisikligi malesef bendede var aynen 4 aylik gibiyim
kabizlik icin bol bol kuru kayisi öneririm
inşallah canmm...6.haftam bitti sata göre bakalım dr.ne dicek.canım benm 4 buçuk haftalıkken kese görüldü..kese görülür bu hafta belkide kalp aışını bile duyabilirsin..
ya listede ben niye yokum??
.
inşallah canmm...6.haftam bitti sata göre bakalım dr.ne dicek.
canım bana 6 hafta dedi perşembe yani şimdi 6+4 sanırm ama bebek bence biraz daha büyük olması gerek inşallah sorun yoktur..geç döllenme diyor dr. ama yinede korkuyorum..sat 16 mayıs 10gün filan geç olmuş benim ama 6 hftalıksada haziranın ilk haftası döllenmiş gibi ya geç yadainşallah sorun yoktur...dr. normal dedi ama..bu kadr küçük olması beni korkutuyor
canım bende senin gibi düşünüyorum..inşallah sorunsuz bir gebelik geçirirsek..bende ilk dönem çalışıp ikinci dönem düşünmüyorum..hatta ücretsiz izne bile ayrılmayı düşünüyorum..tabi atanırsamsırnaşık şey:dance::roflol:alkisalkisalkisyerimseniben:Saruboceq::lepi:
olabilir tabiki adet belirtileri...hatta heran adet olacakmışsın, bir anda boşalıverecekmiş gibi hissedebilirsin....hadi bakalım hayırlısı umarım istediğin gibi olur ....
cnm benim gec döllenme oldu yani adet tarihime yakin gunlerde hamile kalmisim o yuzden daha yeni gorduk yani iki hafta geriden gidiyoruz ama seninki buyuk ihtimalle görülür oglumda 5+1 iken keseyi 6+5 iken kalp atislari görmüstük
bende kabızlık başladı ve gazım var...
karnım 4aylık hamile gibi şişti valla
kpss gazisimisin sen de yoksa....Allah hepinize kolaylık versin...dilerim okuduğun onca yılın, emeğin karşılığını bir an önce alırsın...
arkadaşlar ben bugün kbb dr. gittim.gitmişken dayanamadım yine kadın doğuma girdimkaydirigubbakcemile3alışkanlık haline geldi...bi ara çağla şikel ' 'nerdeyse eve ultrason alıcam ' 'demişti de çok komik ve saçma gelmişti..bende aynen öle..şimdi haklı buluyorum..aynı komiklikleri bende yapıorum..perşembe gitmiştim bugün yine gittim..bebeğim ters c gibi duruyor...bu sefer daha netti görüntü.7 haftalık olmuş..