2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

midesi bulananın kızı oluyomuş öle diyolar acaba doğrumu?
daha erken bakalım ilerleyen haftalarda bizi neler bekliyo kızlar.
inşallah sorunsuz güzel bi hamilelik geçiririz.

dün akşam ilk kez bulandı az biraz...şimdilik bulantı yok bende...umarım böyle gider...

çalışan varmı arkadaşlar...

zorluyor mu sizi???

ben Allahtan tatildeyim ilk 3 aylık dönemi yatarak, dinlenerek geçrebileceğim....

canım ben avrupa yakasındayım..şimdilik ethicaya gidiyorum..arada bide çapaya gdicem...bende genelde özelden değilde burdan yazıyorum.kalp sesi için nezaman gideceksin tekrar..

Güzelim ethicadaki doğum fiyatları hakkında bilgi verirmisin.dışarıdan hastanelere gidip fiyat sorunca pek bilgi alamıyorsun? bir de çapada normal polikiniğe mi gidiyorsun ben noormal randevu almak istedim ama çok zor .hocalar da gabelik takibi yapmıyormuş.bana göre en güvenlisi tıp fakültesi ama tabiki asistanların elindee olmadığın sürece.bunu içinde sanırım çapa çalışan doktorlara önce dışarıda bir doktora görünmek gerekiyor.fikirlerinizi vee çözüm önerilerinizi bekliyorum:))

eet canım bende kasım ayında dış gebelik geçirdim 1 aya yakın hastanede kaldım..sen nerde tedavi gördün? ve nasıl bi tedavi uyguladılar...? benimde tek korkum keseydi..dr. keseyi görmeden önce 2kez üst üste olmaz merak etme dedi..çok şükür gördük bu haftada kal atışını gördüm..allah sanada nasip etsin canım..bu arada girişimci değil GELİŞİMCİ:roflol:

canım bende aralıkta hamile olduğumu öğrendim bana müdahale edilmedi kendiliğinden düştü ben daha keseyi görmedim yarın randevum bende çok korkuyorum sen görmüşsün şükür allah hakkımızda hayırlısını versin

benim midem bulanmıyor ama pek iştahım yok jel kullanıyorum sanırım düşüğü önlemek icin verdi doktor

canım bende daha keseyi görmedim yarın akşam gideceğim birbirimize yardımcı olalım aynı gün desene aynı günde doğururuz inşallah allah nasip ederse

suzancım tebrikler canmm...mart annesi olcaz senle.

ben daha dr.gitmedim canmm kısmetse salı günü gidicem...ne görcem bakalım merakla bekliyom.doğum tarihimiz aynı 7 mart.

ben çok seviyom çiğ köfteyi artık yemememmi gerek?

merhaba azizecimm evett ne güzel beraberr geçiricezz bu günlerii
ben hanii marka söylemiyim etsiz çiğköfte yapıyorlarr onları tüketiyorum. bi sakıncası olacağını düşünmüyorum

slm kızlar...
midesi bulanan varmı?

benim cumartesi günü sınava giderken sabah bişe yemeden dışarı çıktım baş dönmesi ve hafif bulantı oldu.. daha da aç gezmedim nolur ne olmaz diye. şimdilik bi sorunum yok çok şükür

merhaba azizecimm evett ne güzel beraberr geçiricezz bu günlerii
ben hanii marka söylemiyim etsiz çiğköfte yapıyorlarr onları tüketiyorum. bi sakıncası olacağını düşünmüyorum

benim cumartesi günü sınava giderken sabah bişe yemeden dışarı çıktım baş dönmesi ve hafif bulantı oldu.. daha da aç gezmedim nolur ne olmaz diye. şimdilik bi sorunum yok çok şükür

suzancım listeye ekliyim canmm bilgilerini yaz yerimseniben

suzancım listeye ekliyim canmm bilgilerini yaz yerimseniben

hemen söylüyorum azizecimmm
birde bişe eklemek istiyorum listeyi sat a göre düzenlesek olmaz mı???? böyle karışık duruyor sanki

sat 11 haziran
kilo 65
tahmini doğum tarihi 18 mart:Saruboceq:

arkadaşlar kısmetse bende mart annesi olacağım.yalnız bende işler pek yolunda gitmiyor.satım 2 haziran.
5 hafta 5 günlük hamileyim.salı günü gittiğim doktor keseyi göremedi ve dış gebelik olabileceğini söyledi ama kan tahlili 1800 lerde çıkınca olmayabilirde iki gün sonraki değere bakalım dedi.
perşembe günkü değerim 2200 çıktı ve tekrar dış gebelik gibi duruyor dedi.sağlıklı bir gebelik değilmiş.ya dış gebelik olduğunu ya da düşeceğini söylüyor.düşük önleyici ilaç verdi.ama alttan muayene de keseyi gördük henüz bebek yok.ölü bebek olabileceğini söylüyor.keseninde gerçek kese olmayabileceğini... mahvoldum ağlamaktan.
sizce doktorumun söylediği gibi dış gebelik olabilir mi,yoksa doktorum çok mu karamsar.
bu arada hiç bir belirtim yok.ne ağrı nede sızı nede kanama...bulantılarımda devam ediyor .
aranızda benzer şeyler yaşayan var mı ?
çok korkuyorum.bana yardımcı olabilecek birileri var mı,hcg artışının düzensiz olması hamileliğimde bir problem olduğunu gösterir mi?

arkadaşlar kısmetse bende mart annesi olacağım.yalnız bende işler pek yolunda gitmiyor.satım 2 haziran.
5 hafta 5 günlük hamileyim.salı günü gittiğim doktor keseyi göremedi ve dış gebelik olabileceğini söyledi ama kan tahlili 1800 lerde çıkınca olmayabilirde iki gün sonraki değere bakalım dedi.
perşembe günkü değerim 2200 çıktı ve tekrar dış gebelik gibi duruyor dedi.sağlıklı bir gebelik değilmiş.ya dış gebelik olduğunu ya da düşeceğini söylüyor.düşük önleyici ilaç verdi.ama alttan muayene de keseyi gördük henüz bebek yok.ölü bebek olabileceğini söylüyor.keseninde gerçek kese olmayabileceğini... mahvoldum ağlamaktan.
sizce doktorumun söylediği gibi dış gebelik olabilir mi,yoksa doktorum çok mu karamsar.
bu arada hiç bir belirtim yok.ne ağrı nede sızı nede kanama...bulantılarımda devam ediyor .
aranızda benzer şeyler yaşayan var mı ?
çok korkuyorum.bana yardımcı olabilecek birileri var mı,hcg artışının düzensiz olması hamileliğimde bir problem olduğunu gösterir mi?

canım hiç korkma kese gözüktüyse zaten dış geebelik değil kese olmazsa dış gebelik olur zaten kese hemen dolmaz öyle vajinal görülmüş normal bile gözükmemiş daha çok yeni yani bence başka bi doktora git senin doktor psikolojini bozmuş ben geçirdim dış gebelik kanalda kaldı bebek
dış gebelikte kese gözükmüyo bence endişelenecek bişey yok

bende kısmetse perşembe ilk muateneme gidicem kızlar...
acaba kalp atışını görürmüyüm?yoksa çok mu erken?
adetim perşembe günü 15 gün geçmiş olcak.

kızlar selam, bir haftafır hiç geçmeyen bulantım var, devamlı çıkartıyorum,bidamla su içemiyorum,serumun iyigeleceğini düşünerek birgün de hastanede yattım ama berbat durumdayım açlıktan mide kanaması geçircem,off çok kötü yaa,,, cumartesi sınava ben de girecektim ama çokkötüydüm gidemedim sınava.

X