2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

bebett

ben seni kzıın olcak sanıyorum takvimin mor ya:):KK53:

ne güzel testin sonucu iyi çıkmış benimde bugun belli olcak çok korkuyorum ya:KK25: inşallah kötü bişi çıkmaz:18:

bu arada Günaydınnnnnnnnnnn

ben bu akşam yola çıkıyore inşallah iki günüm güzel geçer:KK31:

Günaydın teyzoşlar, maşallah herkesin keyfi yerinde bebecikler sağlıklı, oh ne güzel hep böyle devam eder inşallah, geçen hafta 3 lü test için kan vermiştim değerlerim iyi çıktı hemen yazayım; down syndrome 1:5070 , open spina bifida 1:22000, trisomy18 1:99000, çok sevindim kızlar çok şükür bu testide atlattık, benimde kasıklarımda ağrılar oluyor kramp gibi herhalde büyüyor oğluşum, isim olarak ata yı düşünüyorum kızlar, kızım olsaydı adı dilem olacaktı, zaten nicim hem oğluşumun hemde kızımın ismi :nazar:, elif çok dikkat et kendine, her saat mola verdir canım en az 15 dakika dinlen yürü,yorma bebişi, ben arada yine girerim kızlar kendinize ve bebişlerimize iyi bakın :KK3:

Günaydın teyzoşlar, maşallah herkesin keyfi yerinde bebecikler sağlıklı, oh ne güzel hep böyle devam eder inşallah, geçen hafta 3 lü test için kan vermiştim değerlerim iyi çıktı hemen yazayım; down syndrome 1:5070 , open spina bifida 1:22000, trisomy18 1:99000, çok sevindim kızlar çok şükür bu testide atlattık, benimde kasıklarımda ağrılar oluyor kramp gibi herhalde büyüyor oğluşum, isim olarak ata yı düşünüyorum kızlar, kızım olsaydı adı dilem olacaktı, zaten nicim hem oğluşumun hemde kızımın ismi :nazar:, elif çok dikkat et kendine, her saat mola verdir canım en az 15 dakika dinlen yürü,yorma bebişi, ben arada yine girerim kızlar kendinize ve bebişlerimize iyi bakın :KK3:

teşekürler canım ben yürümeye dikkat edim yoksa uyuşuyo bacaklarım:86:

Bızde gıttık doktora cok sukur hersey yolundaymış.3 lu teste gerek yok demısdı o yuzden sadece kan aldı ınsallah sonucumuzda guzel cıkar.2 Temmuzda 4boyut lu ultrasonumuz var ve doktorunda en basından berı dedıgı gıbı oğlusumuz olucak.Herkes dusundugu ısmı yazarsa belkı farklı fıkır olur ben Arda dıyorum ama ıkıncı ısmıne karar veremedım.Ne guzel herkes mutlu ınsallah hep boyle devam eder.Kılomda 70 cıkdı :KK1:

Canım sonuçların güzel çıkmasına çok sevindim. Oğluşunun adı da çok güzel. Adıyla güzel yaşasın inşallah..

Canım senin sonuçlarda çok iyi çıkmış ne güzel. Oğluşunun ismini de çok beğendim. Bu arada idlem ismi dilemma'dan mı geliyor yoksa farklı bir anlamı var mı?
Kendine ve bebişine iyi bak canım...

Kızlar çok mutlu başladık 17. haftamıza. Az önce eşim 4'lü test sonuçlarımızı getirdi. Sonuçlarımız çok iyi inşallah. Allahım hayırlısıyla gebeliğimizi tamamlatıp bebeğimizi kucağımıza almayı nasip eder.

Bu arada 17. hafta itibari ile kilom 67,5.

Kızlar bu aralar pek kimse gelmiyor buraya, sıcaklardanmıdır ne? Özlüyoruz sizleri...

mmasallah canim cok sevindim senin adina sonucta bisey cikmamis ama 4lu testler icin erken degilmi ,3luyu yaptirmismiydi sen ,ben 3lyu yeni ogrendim ,yada 4lu de ne yapiliyor bilmiyorum ne testiydi bi peki

evet ya kimse gelmiyor, listeye bakiyorum dolu dolu ortada kimse yok , heralde herkes dinlenmede, yada ancak bi problem olunca geliyolar ,oysa hep birlikte doguma kadar her animizla birlikte gitmis olsak ne iyi olur

mmasallah canim cok sevindim senin adina sonucta bisey cikmamis ama 4lu testler icin erken degilmi ,3luyu yaptirmismiydi sen ,ben 3lyu yeni ogrendim ,yada 4lu de ne yapiliyor bilmiyorum ne testiydi bi peki

evet ya kimse gelmiyor, listeye bakiyorum dolu dolu ortada kimse yok , heralde herkes dinlenmede, yada ancak bi problem olunca geliyolar ,oysa hep birlikte doguma kadar her animizla birlikte gitmis olsak ne iyi olur

Canımcım, 4'lü test 3'lü testi de içine alan bir testmiş. Yani + 1 değere daha bakılıyormuş. Ben zaten 2'liyi de yaptırmıştım. allaha şükür iyi çıkmıştı. Bu da iyi olunca değme keyfime...

Doğuma kadar her anımızı paylaşmamız konusu8nda katılıyorum sana. Şimdi ne okuyorum biliyormusun. Kasım anneleri başlığında 2010 kasım anneleri doğum hikayeleri diye bir topik var. Onu okuyorum. Çok duygulandım inan. Arada bizim topiğe bakayım dedim. Vaktin varsa sen de bir bak. İnşallah bizde güzel anlarımızı paylaşırız burada...

anladim canim ,bizimkide sukur 3lu cok iyiydi sonuc, insallah kimsede sorun cikmazda saglikli bi sekilde bebeklerimizi aliriz kucagimiza

benim zaten bu konuyu acma amacim buydu, yurtdisindayim yle konusacak gidip gelecek bilgi alacak arkadasim yok hani gorumcem var komsular var ama arkadas gibi istedigini paylasamiyosun ,bende sonuna kadar hep birlikte olalim istedim

her senenin anneleri ve konulari var, bende suan arada kasim 2011 annelerine katiliyorum ,orda cok guzel bilgiler veriliyor,her konular ayri,cinsiyeti,kiyafeti,gobekleri,ve tabi dogumdan sonra dogum hikayeleride olur

biz normal degil tup bebek oldugumuz icin ,bende hepsini tek konu icerisinde yapmaya calisiyorum ,benim icin buyuk bi zevk
evet dogum hikayelerine falan bakmisim ama heralde dogum zamanim yakladtikca orya daha yogunlasicam :)

Merhaba arkadaslar. bende tup bebekle 13+3 gunluk hamileyim. persembe kahverengi lekelnemem oldu cok korktum. Dun dr a gittik bebekte bir sikinti yok. progestoran jele basladim tekrar. dr dinlen dedi. evde yatiyorum. Sizlerin yazdikalrinizi okudum bi cok kisi yasamis biraz rahatladim. Birde karnimda kasiklarimda cok agri oluyor ona da normal dedi.
Bu arada benide listeye ekler misiniz. sat 9 mart dogum tarihi 15 aralik gorunuyor hesaplayicilarda.
herkesi opuyorum

merhaba canimya hosgeldin ,cok ozur dilerim kusura bakma kac zamandir cok takilamadim ,gordum listeye ekledim ama cevap yazamamistim,aklimdaydin simdi yaziyorum insallah gorursunde gelirsin sohbetimize
evet canim bu yasadiklarini hepimiz yasadik hatta en kotusunu ben yasadim hala yasiyorum
insallah bisey olmaz sen elinden geldigi kadar bisey yapmamaya ve dinlenmeye bak
seni listeye ekledim ama eger baktiysan ilk sayfadaki listemizde baya eklenmesi gereken bilgiler var, oraya bakip detayli yazarsan onlarida eklerim
birde kilo cizelgesi yapiyorum, baslangic ve her hafta aldigin kiloyu bildir ekleyp hep birlikte takip etmis oluruz:KK71:

Bızde gıttık doktora cok sukur hersey yolundaymış.3 lu teste gerek yok demısdı o yuzden sadece kan aldı ınsallah sonucumuzda guzel cıkar.2 Temmuzda 4boyut lu ultrasonumuz var ve doktorunda en basından berı dedıgı gıbı oğlusumuz olucak.Herkes dusundugu ısmı yazarsa belkı farklı fıkır olur ben Arda dıyorum ama ıkıncı ısmıne karar veremedım.Ne guzel herkes mutlu ınsallah hep boyle devam eder.Kılomda 70 cıkdı :KK1:

bizde 3lunun sonucu iyi cikti sukur
29unda 4Dile randovumu var, ayni zamanda gidiyoruz :)
canim kesinmi oglan oldugu erkek diye ekleyim listeye
iki tane isimmi koycaksinizda ikinciye kara veremediniz, bende simdi kiz ismi arastiriyorum ama tek koycam cift ismi sevmiyorum pek :KK43:

ya bu kilolar doktorda niye fazl cikiyo, ben hep kilomu evdekine gore yapiyoru ,suan 67,5 kilo cikiyorum ,iki gun once doktorda 69,5 cikti:KK53: bu kiloyu doktord kullaniyorum normal hayatta pek kullanmiyorum:KK9:

iyiz canim sukurler olsun Rabbimize
seninde sonuclarin cok guzel cikmis masallah ,bizimkide iyiydi
demek ismi ata olcak, oh ne guzel kizda olsa erkekte olsa isimleri hazirmis, ben simdi isim ariyorum kizima, esime soruyorum bu isim nasil o begenmiyo,onunkiie ben begenmiyorum bilmem nasil cikcaz icinden ,insallah hayirli bi isim buluruz

ozaman ben isim yerine ata yazabilirmiyim:KK34:

Ay teyzoslar kasim annelerininki hep erkek cikmis bi arada benim cimcimem varrr hadi bi kiz arkadas daha ciksin yaa bu erkeklerin icinde kalmasin kuzum:KK53::KK53::KK53:

kizlar ilk sayfadaki listeye bakin eksik yada duzeltilcekler varsa ekleyim

buda kilo cizelgemizin son hali bu hafta fazla kilo almadim :)
ben kendim her hafta gram gram da olsa ekliyorum ,kendim icin ilerde hangi haftada ne kadar kilo almisim elimde hazir liste olur

sizlerde her hafta kilonuzu bildirirseniz sizin icin daha iyi olur, bense seve seve eklerim

buda listemizin son hali

:nazar:2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklarin kilo takip cizelgesi:nazar:

Nick | Başlangıç | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | Toplam
Sympathique|64| | | | |65| |65,5|66|66,8|67,3|67,5|
mehtaperkan|62| | | | | |63| | |64|
rosesteel|63| | | | |64,6| |66| |67,5|
bebet|64| | |67| | | | |69|
kardelenimsin|57| | | |59| | |60|
bella_83|50| | |53,5| |54|54|55|
duss|65|69,9| | |70| | |71,4|
atadilem|73| | | | |75| | | |77|
aaksoyoglu|85| | | | | | | |86| |87|
elfkaya|51|53| | |51| | | |
karar|69| |73| | | | | |
rudi|53|55|56|56|56| | | |
Silanaz|55|57| |59| | | | |
lahor|73|74 | | | | | | |
kardelen086|59| |60,6|
KARAFESLEGEN|68| | | | | | | | |65| |
Mai|85| | | | | | | | |86,5| | | | | | | | |

Son düzenleme:
Ay teyzoslar kasim annelerininki hep erkek cikmis bi arada benim cimcimem varrr hadi bi kiz arkadas daha ciksin yaa bu erkeklerin icinde kalmasin kuzum:KK53::KK53::KK53:

kizlar ilk sayfadaki listeye bakin eksik yada duzeltilcekler varsa ekleyim

buda kilo cizelgemizin son hali bu hafta fazla kilo almadim :)
ben kendim her hafta gram gram da olsa ekliyorum ,kendim icin ilerde hangi haftada ne kadar kilo almisim elimde hazir liste olur

sizlerde her hafta kilonuzu bildirirseniz sizin icin daha iyi olur, bense seve seve eklerim

buda listemizin son hali

:nazar:2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklarin kilo takip cizelgesi:nazar:

Nick | Başlangıç | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | Toplam
Sympathique|64| | | | |65| |65,5|66|66,8|67,3|67,5|
mehtaperkan|62| | | | | |63| | |64|
rosesteel|63| | | | |64,6| |66| |67,5|
bebet|64| | |67| | | | |69|
kardelenimsin|57| | | |59| | |60|
bella_83|50| | |53,5| |54|54|55|
duss|65|69,9| | |70| | |71,4|
atadilem|73| | | | |75| | | |77|
aaksoyoglu|85| | | | | | | |86| |87|
elfkaya|51|53| | |51| | | |
karar|69| |73| | | | | |
rudi|53|55|56|56|56| | | |
Silanaz|55|57| |59| | | | |
lahor|73|74 | | | | | | |
kardelen086|59| |60,6|
KARAFESLEGEN|68| | | | | | | | |65| |
Mai|85| | | | | | | | |86,5| | | | | | | | |

Ben bu hafta 70 mış oldum :KK1:

canim 70 derken doktorda tartildigin kilonmus evde tartildiginmi, ben doktordakini degil evdeki tartildigimi yaziyorum,cunku devamli oraya gidip tartilmiyoruz her hafta evde tartildigim icin mecbur evdekini yaziyorum
16. haftayami 70 yazim yada 17 yemi

merhaba bayanlar, uzun zamandır yazamıyorum ama yinede buradan güzel haberlerinizi takip ediyorum. Çok şükür okulları tatil ettik artık biraz daha rahatlarım diye düşünüyorum :). Biz iyiyiz çok şükür, bebişim özellikle sabahları hareketli gün içinde çok sık hissedemiyorum akşamlarıda birkaç tekme, birkaç hareket hissettiriyor çok şükür. Bizde kısmetse haftaya ya da öbür hafta detaylı ultrasona gireceğiz, 2 li testmiş, 3 lü testmiş, 4 lü testmiş onlar fasa fiso güvenirlilikleri %60-%80 arası ama şu detaylı ultrasonu bir hayırlısıyla atlatsak rahatlıyacağım. İnşallah hepimizin sonuçları güzel çıkar. Bu arada Sympathique bu sabah itibarıyla kilom 64.5. Bizde kız olursa bir adını Elif ( onu eşim istiyor) diğerinide ya Nil, ya Nisa, ya Ece erkek olursa bir adı Cüneyt ( eşimin adı ben babanın adının çocuğa verilmesini çok seviyorum birde bütün Cüneyt adlı öğrencilerim ve tanıdıklarım çok beyefendi, akıllı insanlar) diğer adı düşünüyoruz hala. Öneri kabul edebiliriz :). Ben kesinlikle 2 isim istiyorum benimde 2 adım var ve ben bu durumu çok seviyorum ileride alternatifi olur. Babam da hep 2 isim asalettendir der : :))))

Son düzenleme:
mrb canim hosgeldin ,evet cok zamandir yoktun ,bikac kez alttan gordum seni:KK1: demekki takipteymisin
evet bende yeni ogrendim bugun tatil olmus heralde Turkiyede okullar
oh artik tadini cikar rahatladin zaten tam dinlenme zamanlarinda tatil basladi
ben daha net hissedemiyorum hareketlerini ama dun gece netten cimcimeme biseyler arastiriyodum haril haril,sanki karnimda biseyler olusuyordu heralde bebekti tam konduramadim :)
kac gundur cikolatada yemiyorum
esim doktora dediki hareketini hissetmiyorum diye, bi bakiyorum hergun yaninda koca bi nutella kutusu cikolata yiyip yatiyo dedi:KK53::KK53::KK53: dedimmm yalannnn :KK1: abartiyo sade bir kere yaptim diye, tai doktorda aaman fazla yeme cikolata siser gidersin dedi 10-15 gun icerisinde artik hissedersin dedi, zaten hareketini gorunce suan endisem yok

bizde 4dyle detayli ultrasona gircez insallah bu ayin 29 da ,sansimdan doktor yeni makina amis bana denk geldi :)

demek cift isim asalettenmis haaa aklimin bi kosesinde kalsn ozaman:44:
zaten esim illeki su isimderse bende ille bu isim dersem iki tane olabilir ,konu aciyorum acmadan tartisiyoruz kaliyo isim:KK1:
seninde hazirmis isimleri oh ne guzel,ben isim konusu acilinca icinden cikamiyorum :)

X