2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

selam kızlar

ya bende acayip bi üşengeçlik var bu aralar okuyorum yazmadan çıkıyorum :KK5:

üşeniyorum resmen :KK53: yarın ikili testimin sonucu çıkcak inş. güzel haberler alırım ve bekleyen herkes iyi haberler alır

herkesi çok öpüyürum:KK16::KK16:

[sıze=3]hadi bakalım iyi haberlerini bekliyorum burdan.canım sende betahcg değerini paylaşırmısın öğrenince bakalım senin kinin cinsiyeti tutacak mı değerle :)[/sıze]​
[ı]selam kızlar

üşeniyorum resmen :KK53: Yarın ikili testimin sonucu çıkcak inş. Güzel haberler alırım ve bekleyen herkes iyi haberler alır

herkesi çok öpüyürum:KK16::KK16:[/ı]

selam kızlar

üşeniyorum resmen :KK53: yarın ikili testimin sonucu çıkcak inş. güzel haberler alırım ve bekleyen herkes iyi haberler alır

oluyo canim hepimize, ama yine donup dolasacagimiz yer burasi ,benim gibi neselendigin zaman gelirsin
SEMPATİKCİM ÇOK SEVİNDİM.GERÇEKTENDE NEŞENLE GELMİŞSİN ALLAH BOZMASIN:nazar:

Amin canim iste hepimiz gunden gune degisiyoruz, evet suan neseliyim ama haftaya nasil olurum bilmem, insallah hepimiz nsesi boyle olsun

Son düzenleme:
canım bencede çok güzel bir fikir isim konusu bana doktorum erkek olabilir dedi ama kesin bişey değil henüz. 15+5 teyim bende 21 nde randevum var artık kesin olarak öğrenirim inşallah.erkek olursa ALAZ yada DEMİR ismini düşünüyorum ben.Sare çok güzel bir isimmiş.anlamı nedir?

Bellacım canım Sare ismini beğenmene çok sevindim. Anlamı Saf,temiz,kalabalık,topluluk anlamları da var(Osmanlıca). Ayrıca Hz. İbrahim peygamberin eşinin de adı imiş.

Bu arada senin isimleri de çok beğendim. İnan Demir ismini bende çok severim ama bizim soyadımız çelik old. için komik olur diyordum hep :))

[sıze=3]hadi bakalım iyi haberlerini bekliyorum burdan.canım sende betahcg değerini paylaşırmısın öğrenince bakalım senin kinin cinsiyeti tutacak mı değerle :)[/sıze]​
bende çok merak ediyorum bakalım tutcakmı
daha bana cinsiyet için hiçbişi demediler kontrolümde bu ayın sonunda :KK43:
beklicem artık:97:
oluyo canim hepimize, ama yine donup dolasacagimiz yer burasi ,benim gibi neselendigin zaman gelirsin

Amin canim iste hepimiz gunden gune degisiyoruz, evet suan neseliyim ama haftaya nasil olurum bilmem, insallah hepimiz nsesi boyle olsun

aynen vallla tilki misali dönüp dolaşıp geliyoz:KK3:
ben cuma günü yani arın akşam 2 günlüğüne tekirdağa tatile gidiyormuşum :)
şimdi öğrendim iyi gelir iki günlük değişiklik:96:

günaydın bayanlar ;
şu cinsiyet işine takmış durumdayım nerdeyse 17. haftaya geldik hala öğrenemedim.2li testte yapılan serbest betahcg de çıkan değerlerde 50 nin altı erkek üstü kız olur diyorlar.cinsiyeti belli olanlar 2 li testte ki değerlerini paylaşabilirler mi? benim 31 çıktı. doktor randevum 21 inde arada 2 doktora daha gittim biri kız biri erkek dedi.bakalım ne olacak.sağlıklı olması en önemlisi ama benim kide merak işte :):KK69:

Canım benim, benim ikili test sonucu hcg değeri 79 idi ve bebişim kız. Bu araştırma doğru gibi :))

Gunaydin teyzoslarrr nasilsiniz bugun, ben geldim nesemide getirdim gelirken:21::KK66:
kizimiz olcak hemde kesin ay benimde cimcimem olcak insallah Allahin izniyle :KK69:

evet dun randovu gunumde detayli ultrason degildi,normal makinadan gorduk ,dedi cinsiyetini soylemismiydim size ,tabi esimde hemen erkek dedin dedi:KK9:(erkek istiyoya) oda yok degil kiz dedi,artik dedim kesin soyle valla bn pembis pembis ciciler alcam sonra degismesin dedim ,oda yok kesin bunda dedi:KK16:

bebegimin hic hareketlerini hissetmiyorum diye endiseliydim ama masallah gordum pek bi hareketliydi, doktor 10-15 gun icinde hissedersin dedi
tabi bebegim sukur iyi 3lu test sonucumuzda aldik oda cok guzeldi risk yok 1000 de 1 risk dedi,tabi her bebekte risk vardir ozur yada zeka riski ama suan testte yok gozukuyor dedi, bizde zaten Rabbimize emanet ettik cimcimemi :)

evet problem vardi ama problem bende yine, hep diyodumya kac haftadir karnimin altinda sanci oluyor bazen solda bazen sagda diye, ozellikle bazen agrisi dayanilmaz oluyo, bunun sebebi ise bakti rahim yumusamis dedi(nasil oluyosa bilmiyorum :)) bunun icin ilac verdi gunde 6 tane alcam ,ilaci almazsam yumusak oldugundan rahimde genisleme olabilirmis, genisleme olmasin seni hastaneye yatirmayim 1 ay kadar al bu ilaci dedi ama suan bi risk yok,yine fazla is yapma dikkat et, ozellikle karnin agriyinca hemen yat dinlen dedi

yuruyuse cikabilirmiyim ve yolculuk yapabilirmiyim dedim (Almanya icin)
oda yavas yavas yuruyebilirsin daha iyi olur devamlida oturma dedi, zaten bende arada cikip yarim saat kadar yavas yavas yuruyodum
yolculuk icinse kesinlikle su durumda hayir yolculuk yapamazsin ,belki bi daha geldiginde bakarim dedi, onemli degil sagligim yerinde olsunda varsin gitmeyim bi yere

tam ben sorcaktim o dedi bu ayin 29 da tekrar randovu verdi detaylu ultrason icin ,hemde 4D ile bakilcak :)
dedi yeni makina aldim bu ayin 24 te gelcek ,gel ilk sana bakalim 4D ile dedi, tabi sevincim bi daha artti:KK24:

simdi bi onceki yaziya bak bide buna bakin ,hatta ona degil bu yazima bakin:KK52:

dun bu sevinci yasarken 4 aydir bilipte kimseye soylemedigim kaynimin ,daha onceki italyan sevgilisinden bi tane oglu cikti ,tabi bana supriz olmadi ama anne babasi kiz kardesine aciklamis oldu
o daha minik 4 aylik erkek ,bizimkide kiz valla ev biranda iki toruna daha sahip oldu ama
kayniminki 800 km uzaklikta ve bi yabanci kadindan icleri bu yuzden buruk biraz

MASALLAH BAYA YAZDIM GUZEL HABERLER VERDIM SUKURLER OLSUN DAHA NE OLSUN IYIM MORAL DUZELDI
BOMBA GIBI GELDIM :KK62:

haaa bu arada tickerimi kaldirmak zorunda kaldim ,sanirim tickeri yaptigim site viruslu ,her yazimi gordugumde virus uyarisi geliyordu, dunde burdan arkadas yazmis onada virus uyarisi gidiyomus ,artik yei bi cizelge yapim soyle cimcimeme yakisan bisey olsun dimi :)

Canımcım neşene çok sevindim. Allahım daim etsin inşallah... Oh oh bebişinde iyiymiş çok güzel. Sizinkilere şok haber olmuştur. yeni bebek haberi...

Bellacım canım Sare ismini beğenmene çok sevindim. Anlamı Saf,temiz,kalabalık,topluluk anlamları da var(Osmanlıca). Ayrıca Hz. İbrahim peygamberin eşinin de adı imiş.

Bu arada senin isimleri de çok beğendim. İnan Demir ismini bende çok severim ama bizim soyadımız çelik old. için komik olur diyordum hep :))

[I]Demir Çelik:KK1::KK1::KK1::KK1:

evet gerçekten komik olur:KK1:

bende kzıım olursa Berrak düşünüyorum oğlum olursada Berat yanına da kızlık soyadımı yani Berat Özkan düşünüyorum:KK69:[/I]

selam kızlar

Canım hayırlı haberlerini bekliyoruz...

kizlar kusura bakmayin ,suan komsuya gitmem gerekli aslinda geride okadar cevap vercegim yazilar var ama vaktim yok ,artik gelince yada aksam cevap veririm ,kac gundur aklimda bi cevap yazamadim diye

rosesteel tesekkur ederim canim ,evet baya heyecan doluydu, artik bende isim arastiriyorum simdiye kadar hersey icin cinsiyeti bekledik ,bundan sonra bos durmak yok

elfkaya bak bi supriz olmus sana insallah keyfin yerine gelir, yolculukta dikkat et canim ,neyle gitceksin bilmiyorum ama arabayla giderseniz her durdugunuz yerde biraz yuru hareket et
[/I]

[I]Demir Çelik:KK1::KK1::KK1::KK1:

evet gerçekten komik olur:KK1:

bende kzıım olursa Berrak düşünüyorum oğlum olursada Berat yanına da kızlık soyadımı yani Berat Özkan düşünüyorum:KK69:[/I]

Walla düşündüğün isimler kulağa çok hoş geliyor. Bende bir isim listesi yapmıştım. İçinde berrak ta vardı ama SARE de karar kıldık. Dur bir şey daha anlatayım. Daha gebeliğin ilk başlarında Eşime kızı olursa adı DURU da olabilir dedim o da "oldu canım erkek olursa da HAcı Şakir koyarız" demez mi? Benim kociş biraz muzip işte....

Walla düşündüğün isimler kulağa çok hoş geliyor. Bende bir isim listesi yapmıştım. İçinde berrak ta vardı ama SARE de karar kıldık. Dur bir şey daha anlatayım. Daha gebeliğin ilk başlarında Eşime kızı olursa adı DURU da olabilir dedim o da "oldu canım erkek olursa da HAcı Şakir koyarız" demez mi? Benim kociş biraz muzip işte....

güzelmiş vallaa hacı şakirr akikokokuko :KK70::KK60::KK60:
ama duru çok güzel isim bence:KK12:

ben geldimmmm
maaşallah hareketlenmiş sayfamız
2 li testimin kanını verdim bende salı günü çıkcakmş
ölçümümüz güzel çıktı ınş kan sonucumuzda güzel çıkar
cinsiyet hakkında bişey söylemedi dr muz
bidahakine dedi belki söyleriz dedi
şükürler olsun bugünüde atlattık

bellacım canım sare ismini beğenmene çok sevindim. Anlamı saf,temiz,kalabalık,topluluk anlamları da var(osmanlıca). Ayrıca hz. Ibrahim peygamberin eşinin de adı imiş.

Bu arada senin isimleri de çok beğendim. Inan demir ismini bende çok severim ama bizim soyadımız çelik old. Için komik olur diyordum hep :))

saol canım hakikaten olmazmış . Fabrika ismi gibi oluyor :))

[ı]demir çelik:KK1::KK1::KK1::KK1:

Evet gerçekten komik olur:KK1:

Bende kzıım olursa berrak düşünüyorum oğlum olursada berat yanına da kızlık soyadımı yani berat özkan düşünüyorum:KK69:[/ı]

bende beraat kandilinde geçen sene çok dua etmiştim hamile kalmak için o nedenle hamile kaldığımda ikinci adını berat koyucam diye bi adak adamıştım.allaha şükür hamile kaldım.erkek olursa yanına beratı da ekliycem

ben geldimmmm
maaşallah hareketlenmiş sayfamız
2 li testimin kanını verdim bende salı günü çıkcakmş
ölçümümüz güzel çıktı ınş kan sonucumuzda güzel çıkar
cinsiyet hakkında bişey söylemedi dr muz
bidahakine dedi belki söyleriz dedi
şükürler olsun bugünüde atlattık

hadi bakalım pimpirikli anne gözün aydın...
Sende betahcgni yazarsan bakalım tutuyo mu

Bızde gıttık doktora cok sukur hersey yolundaymış.3 lu teste gerek yok demısdı o yuzden sadece kan aldı ınsallah sonucumuzda guzel cıkar.2 Temmuzda 4boyut lu ultrasonumuz var ve doktorunda en basından berı dedıgı gıbı oğlusumuz olucak.Herkes dusundugu ısmı yazarsa belkı farklı fıkır olur ben Arda dıyorum ama ıkıncı ısmıne karar veremedım.Ne guzel herkes mutlu ınsallah hep boyle devam eder.Kılomda 70 cıkdı :KK1:

Sadece kan aldı dedım ama 3 lu ıle alakası yokmus farklı bı ısmı var AFP dıye anne kanından bebekde anomalı varmı dıye bakılıyormus.

X