- 8 Aralık 2009
- 821
- 21
-
- Konu Sahibi Sympathique
- #1.361
canım göbüşün küçük bence benimde sabahları küçük öğleden sonra ve akşam kocamANNNoluyo..
merhaba Arkadaslar iki gundur yogun geciyoe, firsta bulup giremedim cevap evren arkadaslara cok tesekkurler iltihap icin, hapi kullaniyorum, tup doktorumu aradim oda kullan zarari yok dedi, cok sukur iyim ama halisizlik var, migdem hep agzimda,,,, Carsambaya az kaldi herycani var bendede, bide su dogum doktorum hersey yolunda dese daha bir rahat olcam ama cok sukur kanama filan olmuyorum daha, iltihap icinde hayilrisi bakalim...
Gulsum belkide yoktur cnaimg ebelikte akinti artat, ama benimkide sarimsi olunca iltihapta cikinca yazayimd edim, sanmiyorum olsun.....
Benimde resim cekip yukleyesim geldi dur benimkielrde bir 18.haftalik olsun yukliycem ins.
simpat canım çok hoş bi göbüş var valla bendeki bundan büyük
ama ben zaten çoook kiloluyum ondan sanırım
gayet güzel bi göbüş ama yüzünüde göreydik iyiydi:))
ınş yoktur diyelim dur bakalım yarın gideblcekmiyim sabah erken kalkıp
demek büyük gün çarşamba hadi bakalım az kaldı canım ınş
bende kanama olmuyor diye gezip duruyorum valla
yattığım haftalaırn acısı çıkartıyorum
bebeğimin ilk cicisini aldım kendime ciciler aldım
foto nasıl eklenir bakmadım öğreneyimde eklerim bi ara ınş
ınş yoktur diyelim dur bakalım yarın gideblcekmiyim sabah erken kalkıp
demek büyük gün çarşamba hadi bakalım az kaldı canım ınş
bende kanama olmuyor diye gezip duruyorum valla
yattığım haftalaırn acısı çıkartıyorum
bebeğimin ilk cicisini aldım kendime ciciler aldım
foto nasıl eklenir bakmadım öğreneyimde eklerim bi ara ınş
Ay çok beğendim. Öncelikle maşallah...Allahım bebeklerimizi hayırlısıyla kucağımıza almamızı nasip eder inşallah...Daha başlangıç dediğin gibi. Henüz küçük. Benim seninkinden büyük (üstelik 2 hafta geriden takip ediyorum seni) İnşallah yakında bende yüklerim...
iyi olduguna sevindim canim ,ilac kullanmak zorundaysan mecbur doktir kontrolu altinda kullancaksin ,benimde hamilelik oncesinde mide problemim vardi ,hamilelikte daha artti ve hayatta ilacsiz yapamam olurum yani ,buyuzden mecbur aliyorum ,tabi zarari olmayan ilaclar
bende cekin diye ekledim zatenbekliyoruz canim
Kizlar a sizin kanamaniz kacinci haftada durdu
Ben 10+3 oldum hapa kanmamam var
Ne zaman dururdi
Sikti artik
Azcik daha buyusun bebsiler ins, 4.aydan sonra, aylik duzenli cekip ekliycem, ins. Oyle canim kullanmadimmi iltihap bobreklere zarar veriyor, o yuzden kullllniyorurum zararda yok dediler, bebislerim allaha emanet, yarin olsada doktor ins, bidaha isitiycem idrar yapsin haplar bitmek uzere, ins, gecmistir,,,, mide oyle canim mide rahatsiz oldumu yiyemezsin, yiyemedinmi de bebek icin iyi degil, simdi oda snein yediklerinle besleniyor..
tamam canim ne zaman isterseniz eklersiniz,illaki ben herkesi mevbur kilmiyorum
bol bol su tuket ozaman bol idrar gider
mide varya olduruyor beni ne yiyosun ne iciyosun ,hele simdi dogru durust meyve yiyemiyorum ,eksi seyler hayatta agzima alamam ,yatamiyorum yatinca hemen agzimdan gelir aksama kadar duramam asitten ,baya baya zorki karnim iyice buyuyunce bilmem ne yapcam
arkadaşlar merhaba, uzun zamandır gelemedim aranıza..umarım hepiniz iyisinizdir bebişlerinizle birlikte... Sempatikcim ben 6. Haftadan sonra bulantılarımdan dolayı biraz kilo kaybı yaşadım.65 kiloya düştüm 12. Hafta itibariyle..şuan 17.haftadayım hala aynı kilodayım..bugün kontrolüm vardı büyük olasılıkla kızım olucak allah'ın izniyle.. Bebeğimin ve benim sağlığımız yerinde çok şükür... Ben 2li ve 3lü testlerimi yapmamaya karar verdim, rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepimize inşallah...fırsat buldukça aranızda olmaya çalışacağım,hepiniz allaha emanet olun...
ne güsel sana imrendim...
sen bana neden imrendin bilmiyorum ama bende sana imrendim, ne güzel haraketlerini hissediyormuşsun..ben hiç bişi hissetmiyorum, heyecanla bekliyorum o günleri.bugün doktora sordum 20. haftalarda hissetmeye başlarsın dediçok merak ediyorum nasıl bi duygu acaba