2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

iyi olduguna sevindim canim ,ilac kullanmak zorundaysan mecbur doktir kontrolu altinda kullancaksin ,benimde hamilelik oncesinde mide problemim vardi ,hamilelikte daha artti ve hayatta ilacsiz yapamam olurum yani ,buyuzden mecbur aliyorum ,tabi zarari olmayan ilaclar

bende cekin diye ekledim zaten bekliyoruz canim

simpat canım çok hoş bi göbüş var valla bendeki bundan büyük
ama ben zaten çoook kiloluyum ondan sanırım
gayet güzel bi göbüş ama yüzünüde göreydik iyiydi:))

tesekkur ederim canim ,senide bekliyorum :)
benimde kilom oldugu icin boyle, heralde zayif biri olsaydim bu kadar hic olmazdi, aman olsunda ha buyuk ha kucuk ,baya ugrastik bu gobusleri sisirmek icin dimi

yuzumu buraya eklemiyorum canim :) merak eden olursa facebookdan msnden gorusuruz

canim bak burda nasil eklendigi anlatiliyor, anlamadigin bi yer olursa anlatirim ,sen yeterki eklemek iste

http://www.kadinlarkulubu.com/teknik-destek/44372-kkya-resim-eklemek-buyrun-arkadaslar.html

Son düzenleme:

Hayirlisi cnaim eminimki yoktur ama tedbiren, eve sayili saatler kaldi...ayirli sonuclarla donerim ins. Bende ayni canim 1 haftadan fazaldir kanama olmuyorum diye geziyorum, piknige bile gittim, 3 aydir yurumedim kadr yavas yavas yurudum, ama her zaman DIKKATLI...

Cok sukur iyiyim canim bende ondan gaz aliyorum herhlde, bende aldim bi kac bisey ucuzlukta bir kac bebek kiyafeti gordum cok guzel ama fazal indirimi olmayan bir marka, alayimmi almayimmi, kendime canta alcaktim pahali dedim almadm, butun parayi iki, uc parca bebek kiyafetlerine harcadim, minicik seyler ama ay hicde pisman degilim, ama cinsiyet bilmiyoruz ya ondan insan tereddut ediyor ama o kadar cok dogum yapan insan oluyoki bizimkilere kismet olmazsa birine mutlaka olur.... Eklede gorelim, bende 7 yilin birikimi, iki kucuk sandik, bebek kiyafeti, battaniyesi, ayakkabi, corap, bebe sapkasi var... benim ceyizin yarisi hazir simdiden......

tesekkur ederiz teyzos :)
Amin canim insallah Rabbim nasip eder kucagimizada almayi
senide bekliyoruz bakalim benden nasil buyukmus

Azcik daha buyusun bebsiler ins, 4.aydan sonra, aylik duzenli cekip ekliycem, ins. Oyle canim kullanmadimmi iltihap bobreklere zarar veriyor, o yuzden kullllniyorurum zararda yok dediler, bebislerim allaha emanet, yarin olsada doktor ins, bidaha isitiycem idrar yapsin haplar bitmek uzere, ins, gecmistir,,,, mide oyle canim mide rahatsiz oldumu yiyemezsin, yiyemedinmi de bebek icin iyi degil, simdi oda snein yediklerinle besleniyor..

Kizlar a sizin kanamaniz kacinci haftada durdu
Ben 10+3 oldum hapa kanmamam var
Ne zaman dururdi
Sikti artik

benim kanamam 2 hafta once durdu yani 15-16 haftalarda diyim sana
canim sabirli olup yatman gerek ,ben 2 aydir yatiyorum cok kotu kanamalar gecirdim ,yattikca duzeliyor, seninkide oyle olcak ,bu gunlere bosuna gelmedik ,tamam insan cok korkuyor ama sabretcez mecbur

kizlar ben midem asiri bulandimi, yada disari ciktimda tedviren bir tane atiyodum blanti hapi, arkadsim var Amcasi doktor kesinlikle tavsiye etmiyomus, benim doktor hicbir zarari yok dedi ama cogu sitede bebegin sinir ve sindirim sistemine zarar verebildini okudum.... Siz ne dusunuyorsunuz bu konuda? Arkadas dedin beri kullanmiyorum, LIMON cok ise yariyor , kesiyorum bir dilim, lupur lupur azim kamisa kamisa yiyorum... Sizler neler yapiyorsunuz?

tamam canim ne zaman isterseniz eklersiniz,illaki ben herkesi mevbur kilmiyorum
bol bol su tuket ozaman bol idrar gider
mide varya olduruyor beni ne yiyosun ne iciyosun ,hele simdi dogru durust meyve yiyemiyorum ,eksi seyler hayatta agzima alamam ,yatamiyorum yatinca hemen agzimdan gelir aksama kadar duramam asitten ,baya baya zorki karnim iyice buyuyunce bilmem ne yapcam

yok canim sen ben kendim seve seve ekliycam, sagol eklemisinde nasil yuklenceni su doktora gideyim her sey yolundaysa ins, yarin bile denerim eklemeyi, ama benim gobisi gorunce Boyle CUSSSS cekmeyin haaa, MAsalah sen buyutmusun bebisleri baya.. aynen cnaim aksam esim muz yedi gozumun onunde, isirmam la midem bir acayip oldu yiyemedim, birtek kivi'yi cok seviyorum oldukca gunde bir tane tueketiyorum birde elma yemeye calisiyorum kabizligi onlemesi icin,,,,hic sorma bende ikiz gebelikte ay ay reismelrini cekip yukleyen insanlarin resimlerine baktim, ana bendemi boyle olca oldum,,, rabbim yar ve yardimcimiz olsun

Mrhb arkadaşlar
Bi süredir girmedim. Yazılarınızı yüzeysel okudum sanırım hepiniz iyisiniz :)
sempatik cnm benim geçmiş doğum günün kutlu olsun. nice mutlu seneleri bebişin ve eşinle beraber kutlarsınız inş...

Bende bu ay başlıcam 2.tedaviye. Tabi evraklarımın onayı yetişirse. Bu konuda eşim biraz geniş davranıyor. Aslında benden daha fazla eşim istekli çocuğa. Ama nedense hastaneye gidip gelme konusunda eşim benden daha rahat daha isteksiz davranıyor.

Hepinizi tek tek öpüyorum.
Kendinize ii bakın...

arkadaşlar merhaba, uzun zamandır gelemedim aranıza..umarım hepiniz iyisinizdir bebişlerinizle birlikte... sempatikcim ben 6. haftadan sonra bulantılarımdan dolayı biraz kilo kaybı yaşadım.65 kiloya düştüm 12. hafta itibariyle..şuan 17.haftadayım hala aynı kilodayım..bugün kontrolüm vardı büyük olasılıkla kızım olucak Allah'ın izniyle.. bebeğimin ve benim sağlığımız yerinde çok şükür... ben 2li ve 3lü testlerimi yapmamaya karar verdim, rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepimize inşallah...fırsat buldukça aranızda olmaya çalışacağım,hepiniz Allaha emanet olun...

Selam kızlar,

bugün 18+4 teyim ... Bir süredir pek güzel hissediyordum bebiş hareketlerini...

Dünden beri hiç hareket yoktu... Bugün de bişi hissetmeyince koştur koştur sağlık ocağına gittim kalp atışını el doplerinde dinlesinler diye... Sağlık ocağında el doplerinden daha fazlasını buldum şaşırdım... Mini bir ultrason vardı... : ) bebişi de görebildim...

Neyse rahatladım...

Ama şunu da anladım ki hareketleri hissetmek bir yandan güsel de öte yandan böyle geren , panik yapan tarafları da var....

Sağlık istiyorum bebeğime ve dirayet kendime bu hamileliği yüreğime inmeden bitirebilmek için... Hala telaşlarımdan kurtulamadım...

Hareketlerini duyarken o kadar rahat oluyor ki...

Ama birden o hareketler kesilince yürek ağıza geliyoo...

öyle kıslar... O yüsden hareketleri hemen hissedelim diye acele etmeyin...

Bir de bulabilirseniz kaydınızı bu mini ultrasonların olduğu sağlık ocaklarına yaptırın :)

ii olun...

ne güsel sana imrendim...

ne güsel sana imrendim...

sen bana neden imrendin bilmiyorum ama bende sana imrendim, ne güzel haraketlerini hissediyormuşsun..ben hiç bişi hissetmiyorum, heyecanla bekliyorum o günleri.bugün doktora sordum 20. haftalarda hissetmeye başlarsın dedi çok merak ediyorum nasıl bi duygu acaba

17 haftada olmana rağmen hala aynı kilonda olmana imrendim... :) ben 5 kiloya yakın kilo aldım...

2li 3 lü testi yaptrmaman da ayrı bi olgunluk bence... iyi şeyler umut ederek iyi şeyler yaşamak... hani paniğini atmışsın ona imrendim... biz bu testleri yaptırdık ya neyin garantisi var... eskiden bu testler de yokmuş...

öle işte ...

hareketlere gelince... bence hissediyorsun ama emin olamıyorsun... ayrıca sürekli hareketleri hissedemiyorsun bu haftalarda ... o yüsden de panik oluyorum yani çok ii bişi diil bu hareketlerin böyle erken farkına varmak... öyle ...

herkese selam herkes iyidir ınş
kızlar bana yine geldiler
ben dün biraz ev temizliği yaptım süpürdüm sildim
ama süpürgenin tekerleklerini kullana kullana getrdim kendime çook ama çook dikkat ettim
silmeyide viledayla yaptımm yavaş yavaş adımlarla yaptım
ama bugün çok pişman oldum keşke yapmasaydım
içime bi korku düştü
ama kötü bi belirtim de yok
hatta gece kramp bile girdi bu bende iyiye işeret
siz ne yapıyorsunuz
biri bana bişey olmaz desin ne olur
sağlık ocağına gidip kalp atşlarını dinlemek istiyorum ama kaçıncı haftada duyuluyordu el dopleri ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…