2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

Elifcim, canım çok teşekkürler. İnşallah hiç yaşamazsın bu kanama olayını. Hani normal deselerde insan korkuyo açıkçası.. Senin mide bulantılarını biliyorum. Allah yardımcın olsun. İnşallah artık tamamen biter. Normale dönmeye başlamışsın bak, çay içmeler felan.. Afiyet olsun canım...

Mehtapcım canım çok teşekkürler. İnşallah bebişinle mutlu haberlerle dönersin bugün. Bakalım bugün gösterecekmi bebişin?

Slm kizlar
Uzun zamandir ayzmiyodum
Ben 10 uncu haftamdayim 60,6 olmusum cok kilo aliyom
Dun usg ye gittim kanamam hala devam ettigi icin
Ama cok sukur bisey yokmus
Bebekler3,2 cm olmuslar ikiside ayni boydolar iyiler dedi dokktor
Rabbim insallah hepimize kucagimiza almayi nasip eder

Canım maşallah bebişini hissetmeye başlamışsın. Darısı başımıza artık. Bu çikolata işi iyiymiş:))

Kardelencim, senin ve de bebişlerin iyi olmasına çok sevindim. Bu kanama işi evet korkutuyor ama, Allahtan bebişler iyiler. İnşallah seninde yakın zamanda biter kanaman. Allaha emanet olsun bebişlerimiz...

merhaba bayanlarrrrrrr............. biz doktordan yeni geldik. Büyümüş baya bebişimiz, 210 gr olmuş, boyuda 14 cm (baş-popo)bacaklarda 4.5 cm. SAT a göre 17+6 yım ölçümlerimde de birebir aynı çıktı bebeğim. Sağılığı gayet iyi dedi doktorum, plesantamız hala aşağıdaymış. Ve benim bebeğim yan durduğu için yine göremedik cinsiyetini . Doktor baya uğraştı ama döndüremedi, tahmin bile edemiyorum dedi . Çok şükür sağlıklı, önemli olanda bu zaten. Yalnız benim kan değerlerim baya düşmüş, gebeliğin başında 12.2 di, şimdi 10.4, demir hapına eşim başlatmıştı zaten doktorum onu sakın ihmal etme dedi. Siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz? ben elevit, kan hapı, kalsiyum ve magnezyum kullanıyorum.

Son düzenleme:

maşşallahkocaman olmuş bebişin benimki öyle sabit yan durmuyo sürekli kıpır kıpır ama yinede tam göremedi doktor cinsiyetini çünkü hiç sabit yakalayamadıkesin olmamakla kız dedi ben şimdiden kızım diye seviyorumama dediğin gibi önemli olan sağlıklı olması canım
kan benimde seninkilerle aynı şekilde çıktı canım bende demir hapı kullanıyorum o zaten kan düşük olmasa bile demir için kullanmalıymışız.elevit kullanıyorum bide doktorum kalsiyum magnezyum falan vermedi bana gidince bir soruyum onları

Canım maşallah bebişini hissetmeye başlamışsın. Darısı başımıza artık. Bu çikolata işi iyiymiş:))

darısı burdaki annelerin hepsinin başına inş canım.çok güzel bi duyguçikolata olmasa daha bizim tembel kuzucuklardan ses çıkmayacaktı heralde çikolatayı yiyince coşuyolar

eneee adını elifmi koycan
ayy beni bu kadar sevdiğini bilmiyorsum canımyaa
elif adını bende seviyorum kızım olursa ben BERRAK koymayı düşünüyorum

berrak ismide çok hoş canım
bakalım elif mi gelcek fatih mi bize
elife ısındımda fatih pekde karar verilmiş bişey değil
bakalım ne olcak

Bizimkininde kollar bacaklar kıpır kıpır ama transfers denilen duruştaymış bebeğim. Normalde baş aşağıda popo yukarıda yada baş yukarıda popo aşağıda dururmuş bizimki enlemesine kafası solumda ayakları sağımda, yüzü aşağı bakacak şekilde duruyor. Eğer ilerleyen aylarda dönmezse çok zor bir hamilelik geçireceksin dedi doktorum. Yani benim karnım öne değil, yanlara doğru fazla çıkacak Ve bu duruşta kesinlikle sezeryan oluyormuş.

gulsum cnaim, bir idrar testi yaptir, doktora gittinmi seninde idrar yollarinda belki iltihap olabilir cnaim benden sari geliyo akinti.... belki degildir ama tedbirin, yazmak istemedim ilk, sen cok kafaya taktin icin ama tedbiride elden birakmamk lazim, dikkat et bakalim idrar da kokma, cok sik hatta gece bile idrarar cikma varmi, yanma yada oluyo bende yanma filan olmuyodu ama yuksek derece iltihap cikti,,,,,

ya kizlar benim kafam cok karisti kime desem entiboyotik kullanma diyo, doktorda kesin kullan dedi, idrar yollarinda iltihap oldu icin ben daha dogum doktoruma gitmedim icin soramadim, tel acipta sormadim kullanayimmi diye, Carsamba randevum var carsambaya kadar kullanmasammi yoksa, ne yapsam bilmiyorum, AMOXICILIN verdiler, zarari yok diyo doktor ama, simdi biraksam diyom belkide tam etki etmeye baslamisken birakincada olurmu?

offf offf, arkadaslar fikir verirseniz sevinirim

9 gün önce banada aynı teşhis konuldu, daha doğrusu tahlil sonuçlarında iltihap çıktı ve eşim hemen antibiyotik başlattı. Yarın bitiyor ilacım. Bende hafif çıktığı halde kullandım sen seninkinin fazla olduğunu söylüyorsun doktorunda iç dediyse mutlaka içmelisin bence. İlk kontrolümde doktorum kanaman olmayacak, kabız olmayacaksın ve idrar yollarında iltihaplanma olmayacak 3 üde çok önemli demişti. Bence ihmal etme. Bol bol su iç ve kiraz tüket. Kirazında idrar söktürücü etkisi vardır.

canım senin haftalarında bendede akıntı başladı ve hala devam ediyor, çamaşırımı çok sık değişmek zorunda kalıyorum. doktorum akıntının artması normal kötü koku olursa endişelen demişti yani hamilelikte akıntı olurmuş. ama doktora gittiğinde yinede söyle tabi

maşaallah bebeğine canım negüzel görebilmişsin yine meleğini. bizimde bu hafta perşembe randevumuz var çok merak ediyorum bir aydır göremedim bebeğimi. geçen kontrollerde benim doktorumda önümüzdeki ay demire başlarız demişti ama ben şimdilik hiç bir ilaç kullanmıyorum. tiroit hapları dışında tabii

çok geçmiş olsun canım allah şifanı versin inşaallah
ben kullanmadım hiç ama geçen yıl hamile olan bir arkadaşım sürekli grip olduğu için çok fazla antibiyotik kullanmıştı ama çok şükür hiçbir sorun olmadı yani artık doktorlar antibiyotik veriyorlar merak etme.

canım değişir heralde duruşu yani inş değişir madem sakıncalı ama sezeryan olacak falan diyede çok takma kafana hayırlısı olsun inş.bende aşırı derecede normal doğum istiyordum ama benimde kan pıhtılaşması var hergün iğne yapıyorum kendime onun için bende sezeryan olmak zorundayım.ama üzülmüyorum artık hayırlısı olsun dedim bebeğim sağlıkla doğsunda.seninde bebeğin sağlığında bi sorun olmuycak demi duruş pozisyonunu değiştirmese bile sadece sen zorlanacaksın.Allahın izniyle inş sende rahat bi hamilelik geçirirsin ama biz ne zorluklara katlandık bebeklerimiz için artık sağlıkla kucaklarımıza alana kadarda katlanıcaz.

bu hesaba göre benim bebeğim 26 gram

bu arada iltihabı olan hanımlar sılanaz en çok senindi galiba
önceki ay gittiğimde bendede çıkmıştı dr tek kullanımlık bi toz verdi suyla karıştıırıp içtim ama sürekli sık sık su içmen lazım dedi suyu ihmal etmeyin kızlar çok önemli
antibiyotik vermedi bana ama versede tereddütle kullanırdım herhalde sizin gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…