- 17 Mart 2011
- 271
- 1
-
- Konu Sahibi Sympathique
- #1.321
rosestel geçmiş olsun canım
bu kanama dediğiniz şeyi hiç yaşamadım şükürler olsun ama benim kadarda kusan olmadı 2 kilo vermiişim 1 ayda ama artık yavaş yavaş düzeliyorum azaltı gitgide
veeee dün ilk defa çay içtimçayı çok seviyordum ama tiksinmiştim kokusuna bile tahammülüm yoktu şimdi eskiye döndüm 1 bardakta olsa çay içiorum çok özlemişim yaa
Çok çok geçmiş olsun canım. Bizim ki de geçen gittiğimizde sırtını dönmüştü, popişini, sırtını, kafasının arkasını gördük. Kardeşim "o ne biçim doktor nasıl anlamaz, kızsa kalçası geniş erkekse dardır" diyor . Ama bizim hcg miz 30 larda çıkmıştı, bakalım bugün gösterecek mi cinsiyetini meleğim.
canım valla maşşallahdiyim ben 2 gündür sürekli hissetmeye başladım kuzumu ve özellikle benim mutlu olduğum zamanlarda kıpır kıpır dönüp duruyor kuzucum :) artık sizinde az kaldı yakında hissedersiniz çok güzel bir duygu.ama çikolatanın etkisi gerçekten var ben çok seviyorum ve çok yiyorum zaten çikolatada mutluluk hormonu salgılıyo:) ikimizde çok mutlu oluyoruz kuzumla
Slm kizlar
Uzun zamandir ayzmiyodum
Ben 10 uncu haftamdayim 60,6 olmusum cok kilo aliyom
Dun usg ye gittim kanamam hala devam ettigi icin
Ama cok sukur bisey yokmus
Bebekler3,2 cm olmuslar ikiside ayni boydolar iyiler dedi dokktor
Rabbim insallah hepimize kucagimiza almayi nasip eder
merhaba bayanlarrrrrrr............. biz doktordan yeni geldik. Büyümüş baya bebişimiz, 210 gr olmuş, boyuda 14 cm (baş-popo)bacaklarda 4.5 cm. SAT a göre 17+6 yım ölçümlerimde de birebir aynı çıktı bebeğim. Sağılığı gayet iyi dedi doktorum, plesantamız hala aşağıdaymış. Ve benim bebeğim yan durduğu için yine göremedik cinsiyetini. Doktor baya uğraştı ama döndüremedi, tahmin bile edemiyorum dedi . Çok şükür sağlıklı, önemli olanda bu zaten. Yalnız benim kan değerlerim baya düşmüş, gebeliğin başında 12.2 di, şimdi 10.4, demir hapına eşim başlatmıştı zaten doktorum onu sakın ihmal etme dedi. Siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz? ben elevit, kan hapı, kalsiyum ve magnezyum kullanıyorum.
Canım maşallah bebişini hissetmeye başlamışsın. Darısı başımıza artık. Bu çikolata işi iyiymiş:))
eneee adını elifmi koycan
ayy beni bu kadar sevdiğini bilmiyorsum canımyaa
elif adını bende seviyorum kızım olursa ben BERRAK koymayı düşünüyorum
maşşallahkocaman olmuş bebişin benimki öyle sabit yan durmuyo sürekli kıpır kıpır ama yinede tam göremedi doktor cinsiyetini çünkü hiç sabit yakalayamadı kesin olmamakla kız dedi ben şimdiden kızım diye seviyorum ama dediğin gibi önemli olan sağlıklı olması canım
kan benimde seninkilerle aynı şekilde çıktı canım bende demir hapı kullanıyorum o zaten kan düşük olmasa bile demir için kullanmalıymışız.elevit kullanıyorum bide doktorum kalsiyum magnezyum falan vermedi bana gidince bir soruyum onları
kızlar sizdede oluyor mu sarı akıntı
ben proginexden olablceğini düşünüyorum kullananlarda yada kullanmayanlarda oluyor mu
aman kahverengi olmasında buda kafa karıştıryor hani
dr a sorcam sorcam dr da kalbim güm güm attığı içöin herşeyi unutuyorum
bugün olmazsa telefoın edip sorucam
ya kizlar benim kafam cok karisti kime desem entiboyotik kullanma diyo, doktorda kesin kullan dedi, idrar yollarinda iltihap oldu icin ben daha dogum doktoruma gitmedim icin soramadim, tel acipta sormadim kullanayimmi diye, Carsamba randevum var carsambaya kadar kullanmasammi yoksa, ne yapsam bilmiyorum, AMOXICILIN verdiler, zarari yok diyo doktor ama, simdi biraksam diyom belkide tam etki etmeye baslamisken birakincada olurmu?
offf offf, arkadaslar fikir verirseniz sevinirim
kızlar sizdede oluyor mu sarı akıntı
ben proginexden olablceğini düşünüyorum kullananlarda yada kullanmayanlarda oluyor mu
aman kahverengi olmasında buda kafa karıştıryor hani
dr a sorcam sorcam dr da kalbim güm güm attığı içöin herşeyi unutuyorum
bugün olmazsa telefoın edip sorucam
merhaba bayanlarrrrrrr............. biz doktordan yeni geldik. Büyümüş baya bebişimiz, 210 gr olmuş, boyuda 14 cm (baş-popo)bacaklarda 4.5 cm. SAT a göre 17+6 yım ölçümlerimde de birebir aynı çıktı bebeğim. Sağılığı gayet iyi dedi doktorum, plesantamız hala aşağıdaymış. Ve benim bebeğim yan durduğu için yine göremedik cinsiyetini. Doktor baya uğraştı ama döndüremedi, tahmin bile edemiyorum dedi . Çok şükür sağlıklı, önemli olanda bu zaten. Yalnız benim kan değerlerim baya düşmüş, gebeliğin başında 12.2 di, şimdi 10.4, demir hapına eşim başlatmıştı zaten doktorum onu sakın ihmal etme dedi. Siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz? ben elevit, kan hapı, kalsiyum ve magnezyum kullanıyorum.
ya kizlar benim kafam cok karisti kime desem entiboyotik kullanma diyo, doktorda kesin kullan dedi, idrar yollarinda iltihap oldu icin ben daha dogum doktoruma gitmedim icin soramadim, tel acipta sormadim kullanayimmi diye, Carsamba randevum var carsambaya kadar kullanmasammi yoksa, ne yapsam bilmiyorum, AMOXICILIN verdiler, zarari yok diyo doktor ama, simdi biraksam diyom belkide tam etki etmeye baslamisken birakincada olurmu?
offf offf, arkadaslar fikir verirseniz sevinirim
Bizimkininde kollar bacaklar kıpır kıpır ama transfers denilen duruştaymış bebeğim. Normalde baş aşağıda popo yukarıda yada baş yukarıda popo aşağıda dururmuş bizimki enlemesine kafası solumda ayakları sağımda, yüzü aşağı bakacak şekilde duruyor. Eğer ilerleyen aylarda dönmezse çok zor bir hamilelik geçireceksin dedi doktorum. Yani benim karnım öne değil, yanlara doğru fazla çıkacak Ve bu duruşta kesinlikle sezeryan oluyormuş.
Günaydın kızlarrrrrrrrrr....................... bebeğinin kaçıncı hafta kaç kilo olması gerektiğini merak edenler bu link size yazdımcı olacaktır.
Gebelik Haftalarna Gre Bebein Arl Kilo Almas Geliimi,Bebek Hesaplaycs