- 19 Kasım 2007
- 8.389
- 52
-
- Konu Sahibi Sympathique
- #1.341
sempatik bak şimdi sana tarif edeyim dinlerken böyle dinle... Ya böyle sırt üstü yat ... şekerli bişiler yiyip içtikten ortalama yarım saat sonra... Biraz bekle sanki böyle bir kuş gibi bişiyi tutmağa çalışırsın elinde ya kıpırdar ince ince gelir eline tüm dokunuşları ...ince zayıf hissedersin elini çok sıkmadığın için... Işte onun gibi biişi.... Sanırım doğru hissediyorum sen benden bir y ada iki gün öndesin 1 haftaya en geç şiddetlenecek ve hissedeceksin bunu bence sen de ...
Tabi eğer doğru şeyi hissediyorsam... Ama gün içinde 2-3 kez oluyoo ve daha evvel de bir böyle dokunuş gibi hissetmiştim...umarım doğru hissediyorumdur...
kızlarrrrrrrrrrr
bugün dr gittimmm
bebişlerimi gördümm gayet sağlıklı büyüyorlar dedi dr
biri diğerinden 3 gün daha küçükkk
ama zaten bi taneside 2. kalite embriyoydu demekki oymuş küçük olanı
ama büyük olanı nasıl hareket ediyodu yaaaa bi görsenizz
kıpır kıpırrr yerinde durmuyoduuu
bakalım 10 gün sonrada tüp dr ma gidecem bakalım o ne diyecek
babası da ikizlerin küçük olanını ilk defa gördü bugünn
ayyyy çok mutlu oldumm içim sakinleştiii
bakalım bu 10 gün nasıl geçerrr
şimdilik usg fotolarıyla idare edecez bakalım
Sympathique ben henüz bebişime hiçbirşey almadım yaklaşık 1 -1.5 ayda almayı planlamıyorum o yüzden yayınlayamayacağım resimleri. Göbişimin resmini eşime çektirebilirsem eklemeye çalışırım. Benim gebelikten öncede karnım vardı. Şu an ki karnım çok yemek yediğim zamanlarda ki kadar. Ama böyle gitmeyeceği kesin, iştahım eski halini almaya başladı . Şu an bile çikolatalı ekmek yiyip süt içiyorm :)
merhaba bayanlarrrrrrr............. biz doktordan yeni geldik. Büyümüş baya bebişimiz, 210 gr olmuş, boyuda 14 cm (baş-popo)bacaklarda 4.5 cm. SAT a göre 17+6 yım ölçümlerimde de birebir aynı çıktı bebeğim. Sağılığı gayet iyi dedi doktorum, plesantamız hala aşağıdaymış. Ve benim bebeğim yan durduğu için yine göremedik cinsiyetini. Doktor baya uğraştı ama döndüremedi, tahmin bile edemiyorum dedi . Çok şükür sağlıklı, önemli olanda bu zaten. Yalnız benim kan değerlerim baya düşmüş, gebeliğin başında 12.2 di, şimdi 10.4, demir hapına eşim başlatmıştı zaten doktorum onu sakın ihmal etme dedi. Siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz? ben elevit, kan hapı, kalsiyum ve magnezyum kullanıyorum.
oncesinde yedigimde bisey olmadi ama az once yedim sanki hissettim hafif insallah dogru seydi ama oydu galibacanım valla maşşallahdiyim ben 2 gündür sürekli hissetmeye başladım kuzumu ve özellikle benim mutlu olduğum zamanlarda kıpır kıpır dönüp duruyor kuzucum :) artık sizinde az kaldı yakında hissedersiniz çok güzel bir duygu.ama çikolatanın etkisi gerçekten var ben çok seviyorum ve çok yiyorum zaten çikolatada mutluluk hormonu salgılıyo:) ikimizde çok mutlu oluyoruz kuzumla
ne guzel canim burda yokya oyle bisey,illaki doktordan randovu alip gitceksin,ha bide benim goresim geldi gorebilirmiyim diye degil normal kendi muayenen seklindeevet canım bedava randevu falanda yok benim gittiğim sağlık ocağıda boş oluyo hep sıra falanda olmuyo.şimdi bide aile hekimi olduya herkez kendi doktoruna gidiyo.çok güzel ilgileniyorlar.ilaç falan yazdığındada hastane farkı ödemiyosun eczaneye baya güzel yani normalde gittiğim özel hastanede uygun aslında 35 tl fark veriyorum 10 tlde eczanede çıkıyo fark bide kan testleri falan olursa %20 sini ödüyorum buarada sağlık ocağında bütün kan testlerini yapıyolar ve tamamen bedava.türkiye sağlık konusunda baya gelişti canım ya
ay bu iki haftadir baya bi tam hamile seklinde oldum ,dun komsumuz geldi, diyor ayakta durunca artik tam hamile karni seklinde olmusun diye:)))) aman bebişlerimiz sağlıklı olsunda kiloda önemli değil göbüşde.hem ben göbeğim büyüdükçe mutlu oluyorum kuzum büyüyo diyeAllahtan o kistler zamanla kendi küçülüyo canım.
benim eşimde hergün hadi doğ artık bebeğim diye sevip duruyo
kızlar benim baya var kilo buarada bu hafta itibariyle 87 yazabilirmisin canım bana 2 kilo aldım şimdilik ama zaten az almalıyım Allahtan benim boyum uzun 1.75 o yüzden pek çaktırmıyorum kilomu
canım teşekkür ederim
artık tanıdınız beni dimi,bende evlendiğimden beri hep erkek dr a giderdim hatta özlelikle erkek olsun derdim çünkü kadın dr lar kaba oluyorlar erkek dr lar muayne ederken pardon aıcıdı biliyorum biraz daha dayanın vs vs cümleler kurarken bayan dr lar kasma kendini rahat dur bak muayne edemiycem diye azarlarlardı özel bile olsa
bende hiç erkek dr a gitmiyordum ama bu 3.tüp merkezimin bi özelliği var tüm çalışanları bayan hemşire temizlkçisine kadar.ve oldu şükürler olsun ki,oy oy demek bisikler sürüyordu he ayy kurban olurum ben ya,evet öyle mutlu oldum ki bebeğimin iyi olduğunu görünce uçuyorum resmen
hayrlısı bakalım ınş endişe duycağım bişey yada bi durum olmaz
gulsum cnaim, bir idrar testi yaptir, doktora gittinmi seninde idrar yollarinda belki iltihap olabilir cnaim benden sari geliyo akinti.... belki degildir ama tedbirin, yazmak istemedim ilk, sen cok kafaya taktin icin ama tedbiride elden birakmamk lazim, dikkat et bakalim idrar da kokma, cok sik hatta gece bile idrarar cikma varmi, yanma yada oluyo bende yanma filan olmuyodu ama yuksek derece iltihap cikti,,,,,
aynen canim tanidik seni orda uzakta bi ankara_06 olsada gormesekte duymasakta yazisindan taniyoruz artik
valla canim hic gitmedigim icin bayanlarin davranisini bilmiyorum ama ben eminim oyledir, zaten normalde suratsiz oluyo bayan doktorlar
insallah canim daha biseyin olmaz derken ,en son sari leke geliyomus onu gordum
biseycik olmaz, normal degiliz hamileyiz e tai rahat rahat gecircek halimiz yok dimi
bende 87 ile başladım sabahları aç tartılıyorum ben evde
ama hastanelerde tartıyorlar 90 çıkıyorum ayakkabım ağır üst başda oluyor
sanırım bende aldım ama net bilmiyorum şimdi evimde değilim eve gdeyim yazayım bende kilomu
tahminim 90 olmuşumdur ama:)) bakalım görek
canım senin haftalarında bendede akıntı başladı ve hala devam ediyor, çamaşırımı çok sık değişmek zorunda kalıyorum. doktorum akıntının artması normal kötü koku olursa endişelen demişti yani hamilelikte akıntı olurmuş. ama doktora gittiğinde yinede söyle tabi
canım ya sağolasın valla sizde pozitf enrji veriyorsunuz bana
dr a sordum normal dedi ınş sorun yoktur ne edek benim için dert değil olsunda bebeğime zarar vermesin
Slm kizlar
Uzun zamandir ayzmiyodum
Ben 10 uncu haftamdayim 60,6 olmusum cok kilo aliyom
Dun usg ye gittim kanamam hala devam ettigi icin
Ama cok sukur bisey yokmus
Bebekler3,2 cm olmuslar ikiside ayni boydolar iyiler dedi dokktor
Rabbim insallah hepimize kucagimiza almayi nasip eder
Kizlar ya on haftadan sonra dusuk riski azalmistir dimiiii
Ben daha on haftaligimda
bikac gun gelmeyince cevap vercekler doluyoroh simdi bitti, sanirim heralde
cumartesi gunu kendi kendime resmimi cektim ,madem bu konuyu ben actim ilk resimide ben ekleyim bari degilse sizden gelen yok ,belki imrenirsinizde eklersiniz diye dusundum
masallah baya siskolastim ben yaenden boydan yandan her turlu cektim
tam 18+2 haftada ben boyleyim varmi benden siskosu daha
hamilelik oncesindede fazlacaaaa kilom vardi onuda goz ardi etmeyin lutfen
merhaba Arkadaslar iki gundur yogun geciyoe, firsta bulup giremedim cevap evren arkadaslara cok tesekkurler iltihap icin, hapi kullaniyorum, tup doktorumu aradim oda kullan zarari yok dedi, cok sukur iyim ama halisizlik var, migdem hep agzimda,,,, Carsambaya az kaldi herycani var bendede, bide su dogum doktorum hersey yolunda dese daha bir rahat olcam ama cok sukur kanama filan olmuyorum daha, iltihap icinde hayilrisi bakalim...
Gulsum belkide yoktur cnaimg ebelikte akinti artat, ama benimkide sarimsi olunca iltihapta cikinca yazayimd edim, sanmiyorum olsun.....
Benimde resim cekip yukleyesim geldi dur benimkielrde bir 18.haftalik olsun yukliycem ins.
merhaba bayanlarrrrrrr............. biz doktordan yeni geldik. Büyümüş baya bebişimiz, 210 gr olmuş, boyuda 14 cm (baş-popo)bacaklarda 4.5 cm. SAT a göre 17+6 yım ölçümlerimde de birebir aynı çıktı bebeğim. Sağılığı gayet iyi dedi doktorum, plesantamız hala aşağıdaymış. Ve benim bebeğim yan durduğu için yine göremedik cinsiyetini. Doktor baya uğraştı ama döndüremedi, tahmin bile edemiyorum dedi . Çok şükür sağlıklı, önemli olanda bu zaten. Yalnız benim kan değerlerim baya düşmüş, gebeliğin başında 12.2 di, şimdi 10.4, demir hapına eşim başlatmıştı zaten doktorum onu sakın ihmal etme dedi. Siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz? ben elevit, kan hapı, kalsiyum ve magnezyum kullanıyorum.
bikac gun gelmeyince cevap vercekler doluyoroh simdi bitti, sanirim heralde
cumartesi gunu kendi kendime resmimi cektim ,madem bu konuyu ben actim ilk resimide ben ekleyim bari degilse sizden gelen yok ,belki imrenirsinizde eklersiniz diye dusundum
masallah baya siskolastim ben yaenden boydan yandan her turlu cektim
tam 18+2 haftada ben boyleyim varmi benden siskosu daha
hamilelik oncesindede fazlacaaaa kilom vardi onuda goz ardi etmeyin lutfen