2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

daha once yedigimde bisey hissetmemistim
ay az once yatarak akim dedim nete, tabi biraz yedim yattiydi azcikta agzimda vardi,sirt ustu degildim yandim ama sanki sol tarafimda boyle hafif bi tekme yedim gibi geldi
aslinda yiyip biraz yatim bekleyim diyodum yerken oldu bilmem dogru seymi :26: heralde bebistiya
bundan sonra bol bol cikolata tuketim dicem ama bide kilomuz alip basini gitmesin

cok sevindim canim senin adina, buyuk olan abi yada abla olcak
artik hareketlendilerya simdi icimizde dort dolaniyolar hic durmuyolar heralde,biz bile ayda gordugumuzde o hareketi goruyoruzda gormedigimiz zaman kim bilir neler yapiyolardir

hani alan olursa eklesin dedim canim zaten sidmdien herseyi alcak halimiz yokta hani biseyi begenir alirsak resmini ekleyelim diye herkesin aklinda olsun

gobus resmi icinse ben cumartesi gunu kendi kendimi cektim baya tombiklestim ama bu sanirim en zayif halimiz olcak ileriki aylara bakarak
ben birazdan eklicem resmi, madem konuyu ilk ben actim ,resmide ilk ben ekleyimde belki imrenip ekleyenler olur dimi

canim benimya cok sevindim senin adina, seninki buyumusse benimkide seninki kadar olmustur hatta sendenbuyukuzya kesin seninkini gecmistir
sakasi bi yana saglikli olsunlarda, bende pek heyecanliyim ayin 18 de var randovu baya var ozamana kaadr nasil bekliceksem
birde cok zamandir benim karnimin alti rahim ustu sol tarafta agri oluyor ozellikle tuvalette ve cikinca ,onceleri karin buyudugu icin dedim ama tuvalette falan agriyinca korktum,aceba iltihap falan olurmu diye, doktoruda aramadim heralde karin buyuyor diye ama insallah bisey yoktur

ve az once bende cikolata yedim accik bisey hissettim ,tabi dogruysa dicem ama oydu ya sanki kucuk bi tepik yedim gibi geldi bana

canim benim suan kullandigim bi sadece vitamin ilaci var ve baska ilac almiyorum aslinda almam gereklimide bilmiyorum,doktor ne derse onu yapiyorum kendi basima alip kullanmiyorum, senin esin bilgili oldugu icin sen kullaniyosun ne guzel

oncesinde yedigimde bisey olmadi ama az once yedim sanki hissettim hafif insallah dogru seydi ama oydu galiba
evet bizde senin zamanlarina yaklasiyoruz,18. haftanin ortasindayim artik yavas yavas hissetmeye baslarim sanirim insallah tabi

ne guzel canim burda yokya oyle bisey,illaki doktordan randovu alip gitceksin,ha bide benim goresim geldi gorebilirmiyim diye degil normal kendi muayenen seklinde
bu ayin 18 de randovum var ,randovum ekografi odasinda degil muayene odasinda ve muayene odasindaki makinada kucuk ,bebegi goruyorum ama cok net degil esas alet gibi, ve insallah bu gittigimde cinsiyetini detayli gorurum, olmazsa ekografii yerinden randovu alcam yeter artik yani

ay bu iki haftadir baya bi tam hamile seklinde oldum ,dun komsumuz geldi, diyor ayakta durunca artik tam hamile karni seklinde olmusun diye
yariya yaklasiyoruz, ve esas zor gunler yaklasiyor, hele bide sicaklar basladi, Allahim dun burda bir sicak vardi 30 derece falan oldum yanide, tam yaz yinda bilmem ne etcez:26:

kızlar benim baya var kilo buarada bu hafta itibariyle 87 yazabilirmisin canım bana 2 kilo aldım şimdilik ama zaten az almalıyım Allahtan benim boyum uzun 1.75 o yüzden pek çaktırmıyorum kilomu

oh sen sanslisin bizde boyda yok kilo yonunden sansiziz malesef ,ileriki aylarda top gibi yuvarlanip gidecez doguma heralde
birazdan resim eklicem gormus olursun son halimi

aynen canim tanidik seni orda uzakta bi ankara_06 olsada gormesekte duymasakta yazisindan taniyoruz artik
valla canim hic gitmedigim icin bayanlarin davranisini bilmiyorum ama ben eminim oyledir, zaten normalde suratsiz oluyo bayan doktorlar
insallah canim daha biseyin olmaz derken ,en son sari leke geliyomus onu gordum
biseycik olmaz, normal degiliz hamileyiz e tai rahat rahat gecircek halimiz yok dimi

yarın bi sağlık ocağına gidip yaptırayım ben en iyisi
2 dr a da sordum normal dediler
kokuda yok kaışıntıda yok,ınş sorun yoktur canım ama baya çok oluyor yaa sarı akıntı(
evet tedbir almak gerek dediğin gibi

canım ya sağolasın valla sizde pozitf enrji veriyorsunuz bana
dr a sordum normal dedi ınş sorun yoktur ne edek benim için dert değil olsunda bebeğime zarar vermesin

aynen bende oyle oluyor, bende onceki gittigimde evde 66 kilo geliyodum oraya gittim 68 geldim bu doktorlar mahsuz yapiyo, hemde evdekinden fazla gosteriyodu, hatta dedim ben niye evde boyle cikmiyom burda fazla cikiyom diye, oda burasi doru olan dedi ama napim devamli doktora gitmedigimiz icin evdekiyle devam ediyorum bende

o zaman sorun yok gibi görünüyor çünkü kötü koku yok
yani koklamadım amaolsa rahatsız ederdi dimi
bugün dr a gitmiştim sordum
zaten bi durum olsa bile 3 ayın bitmedi fitil veremem dedi

canım ya sağolasın valla sizde pozitf enrji veriyorsunuz bana
dr a sordum normal dedi ınş sorun yoktur ne edek benim için dert değil olsunda bebeğime zarar vermesin

iste bosuna yokuz burdaya hepimiz birbirimize destek ,simdiye kadar zor yollardan gectik kazandik ve bisey olcak korkusu basladi insallah bisey olmdan hepimiz bebegimizi kucagimiza alcaz
ne bebege ne sana yani hpimize bisey olmasin insallah saglikli bi sekilde atlatalim bu guzel gunleri

selam canim evet uzun zamandir yoktun ,suklur bisey olmasigina cok sevindim
ama kanamalar devam edebilir daha 10. haftalardaysan devamli yat dinlen sonunda geciyor
biliyosun kanamanin en kotusunu ben gecirdim ,suan devamli yatmiyorum oturuyorum ama agir is yapmiyorum arada yuruyus yapip gidecegim yerlere gidiyorum ama tabi hep dikkatli sekilde
sende sonunda alatirsin kanamanin en iyi gecme sekli yatmak
evet baya kilo almis gozukuiyosun ama seninkiler ikiz canim normalmi bilmiyorum ama bebekler saglikli olsunlarda onemli olan o

bikac gun gelmeyince cevap vercekler doluyor oh simdi bitti, sanirim heralde

cumartesi gunu kendi kendime resmimi cektim ,madem bu konuyu ben actim ilk resimide ben ekleyim bari degilse sizden gelen yok ,belki imrenirsinizde eklersiniz diye dusundum

masallah baya siskolastim ben ya enden boydan yandan her turlu cektim
tam 18+2 haftada ben boyleyim varmi benden siskosu daha

hamilelik oncesindede fazlacaaaa kilom vardi onuda goz ardi etmeyin lutfen

Son düzenleme:

canım göbüşün küçük bence benimde sabahları küçük öğleden sonra ve akşam kocamANNNoluyo..

merhaba Arkadaslar iki gundur yogun geciyoe, firsta bulup giremedim cevap evren arkadaslara cok tesekkurler iltihap icin, hapi kullaniyorum, tup doktorumu aradim oda kullan zarari yok dedi, cok sukur iyim ama halisizlik var, migdem hep agzimda,,,, Carsambaya az kaldi herycani var bendede, bide su dogum doktorum hersey yolunda dese daha bir rahat olcam ama cok sukur kanama filan olmuyorum daha, iltihap icinde hayilrisi bakalim...

Gulsum belkide yoktur cnaimg ebelikte akinti artat, ama benimkide sarimsi olunca iltihapta cikinca yazayimd edim, sanmiyorum olsun.....

Benimde resim cekip yukleyesim geldi dur benimkielrde bir 18.haftalik olsun yukliycem ins.

simpat canım çok hoş bi göbüş var valla bendeki bundan büyük
ama ben zaten çoook kiloluyum ondan sanırım
gayet güzel bi göbüş ama yüzünüde göreydik iyiydi:))

ınş yoktur diyelim dur bakalım yarın gideblcekmiyim sabah erken kalkıp
demek büyük gün çarşamba hadi bakalım az kaldı canım ınş
bende kanama olmuyor diye gezip duruyorum valla
yattığım haftalaırn acısı çıkartıyorum
bebeğimin ilk cicisini aldım kendime ciciler aldım
foto nasıl eklenir bakmadım öğreneyimde eklerim bi ara ınş

Mehtapcım, oh oh bebişimiz de büyümüş. Sağlıcakla doğar inşallah. Cinsiyet konusunda da bizi meraklandıracaklar sanırım... Canım ben daha elevit dışında başlamadım demire felan. Önümüzdeki hafta doktorumla randevum var. Sanırım haftası geldi, verir artık heralde..

Ay çok beğendim. Öncelikle maşallah... Allahım bebeklerimizi hayırlısıyla kucağımıza almamızı nasip eder inşallah...Daha başlangıç dediğin gibi. Henüz küçük. Benim seninkinden büyük (üstelik 2 hafta geriden takip ediyorum seni) İnşallah yakında bende yüklerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…