2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

herkese selam herkes iyidir ınş
kızlar bana yine geldiler
ben dün biraz ev temizliği yaptım süpürdüm sildim
ama süpürgenin tekerleklerini kullana kullana getrdim kendime çook ama çook dikkat ettim
silmeyide viledayla yaptımm yavaş yavaş adımlarla yaptım
ama bugün çok pişman oldum keşke yapmasaydım
içime bi korku düştü
ama kötü bi belirtim de yok
hatta gece kramp bile girdi bu bende iyiye işeret
siz ne yapıyorsunuz
biri bana bişey olmaz desin ne olur
sağlık ocağına gidip kalp atşlarını dinlemek istiyorum ama kaçıncı haftada duyuluyordu el dopleri ile

merak etme bir şey olmaz canım
bak sen kendin söylüyorsun yavaş yavaş dikkat ederek yaptım diye
zaten bir şey olsa kanaman olurdu şimdiye kadar stres yok yasak sana
şaka bir tarafa merek etme canım her şey güzel olacak inşaallah. güzel allahım korusun meleklerimizi

merak etme bir şey olmaz canım
bak sen kendin söylüyorsun yavaş yavaş dikkat ederek yaptım diye
zaten bir şey olsa kanaman olurdu şimdiye kadar stres yok yasak sana
şaka bir tarafa merek etme canım her şey güzel olacak inşaallah. güzel allahım korusun meleklerimizi

ALLAH razı olsun canım işte ben pimpirikli olunca endişe hiç eksik olmuyor
ınş bişey olmamştır meleğimize
ah bende 16.haftaya bi gelsem..:KK49:

ALLAH razı olsun canım işte ben pimpirikli olunca endişe hiç eksik olmuyor
ınş bişey olmamştır meleğimize
ah bende 16.haftaya bi gelsem..:KK49:

canım senin bu telaşın ne olacak :)
merak etme ben de artık evde her işimi kendim yapıyorum.hiç bişeycikler olmaz merak etme
bu arada bebişin kalp atışlarını duymak için ultrason dışında bir ısı vermek gerikoyrmuş bebişe çokda sağlıklı değilmiş.öyle uzun kalma gittiğinde .biliyorum çok heycanlısın ama onların sağlığı bizim telaşımızdan daha önemli dimi ama :80:

canım senin bu telaşın ne olacak :)
merak etme ben de artık evde her işimi kendim yapıyorum.hiç bişeycikler olmaz merak etme
bu arada bebişin kalp atışlarını duymak için ultrason dışında bir ısı vermek gerikoyrmuş bebişe çokda sağlıklı değilmiş.öyle uzun kalma gittiğinde .biliyorum çok heycanlısın ama onların sağlığı bizim telaşımızdan daha önemli dimi ama :80:

evet canım ama bu halimde bebeğe zarar veriyor diye kokruyorum
evet herkes anladı artık benim ne kadar pimpirik olduğumu:KK43:((

zaten ben şimidye kadar 2 kez dinledim kalp atışını ınş bişey olmaz kuzucuklara

ama süpürgenin tekerleklerini kullana kullana getrdim kendime çook ama çook dikkat ettim
içime bi korku düştü
siz ne yapıyorsunuz
sağlık ocağına gidip kalp atşlarını dinlemek istiyorum ama kaçıncı haftada duyuluyordu el dopleri ile

Canım ya sen bendende pımpırıklısın ben kendıme kotu dıyordum ama bu kadar telas yapma emın ol bısey olmaz o kadarcık hareketten zaten cokda dıkkat etmıssın rahat bırak bebişini huzur ıcınde buyusun.Ben bugun gıttım saglıocagına ılac yazıdrmaya dıye sonrada kalp atısını dınlerım belkı dedım.Ama saglıkocagındakı doktor daha ufak asagı donmus olur kalp atısını duyamayız senıde bosuna teklaslandırmayalım bıraz daha buyusun 20.aydan sonra ancak dedı bende o zaman hareketını hıssederım zaten dedım hevesle gıttım ama olmadı :KK59:

Canım ya sen bendende pımpırıklısın ben kendıme kotu dıyordum ama bu kadar telas yapma emın ol bısey olmaz o kadarcık hareketten zaten cokda dıkkat etmıssın rahat bırak bebişini huzur ıcınde buyusun.Ben bugun gıttım saglıocagına ılac yazıdrmaya dıye sonrada kalp atısını dınlerım belkı dedım.Ama saglıkocagındakı doktor daha ufak asagı donmus olur kalp atısını duyamayız senıde bosuna teklaslandırmayalım bıraz daha buyusun 20.aydan sonra ancak dedı bende o zaman hareketını hıssederım zaten dedım hevesle gıttım ama olmadı :KK59:

ah canım ne deseniz haklısınız valla ne edim:KK43:(
tamam inş bişey olmamştır kuzuma
banada hemşire bugün telefon etti
16.haftanın içndeyken ancak duyulur dedi

ah canım ne deseniz haklısınız valla ne edim:KK43:(
tamam inş bişey olmamştır kuzuma
banada hemşire bugün telefon etti
16.haftanın içndeyken ancak duyulur dedi

slm ankara....arkadaşım seni tedavinin başından beri takip ediyorum..tamam ilk zamabnlar endişelenmen normaldi...ama bak herşey yolunda...niye kendine eziyet çektiriyorsun anlamıyorum....inşş..kucağınada alacaksın bebişini... artık 11 haftalık oldun.....bırak endişelenmeyide hamileliğin tadını çıkar....:nazar::emir_bebek::KK16:

ve de..burda hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum...sağlıkla inşş.. kucağınıza aldığınız günleride görürsünüz.....hamile olmayanlarında en kısa zamanda hamile kalmasını diliyorum rabbimden.....:KK1:

Mrhb arkadaşlar
Bi süredir girmedim. Yazılarınızı yüzeysel okudum sanırım hepiniz iyisiniz :)
sempatik cnm benim geçmiş doğum günün kutlu olsun. nice mutlu seneleri bebişin ve eşinle beraber kutlarsınız inş...

Bende bu ay başlıcam 2.tedaviye. Tabi evraklarımın onayı yetişirse. Bu konuda eşim biraz geniş davranıyor. Aslında benden daha fazla eşim istekli çocuğa. Ama nedense hastaneye gidip gelme konusunda eşim benden daha rahat daha isteksiz davranıyor.

Hepinizi tek tek öpüyorum.
Kendinize ii bakın...

tesekkur ederim canim dusundgun icin:KK69::KK71:
demek en sonunda basliyosunuz tedaviye, insallah senin icin hayirlisi olur, hepimiz duaciniz
biran once evraklariniz olsunda baslayin,bu evrak dediklerin sigortanin odemesi icin falanmi

biz hep cepten odedik tabi burdaki sigortamiz turkiyedeki karsilamiyordu ,burda olmus olsaydi bedavaya yaptircaktik ama sonuc boyle olcaginida zannetmiyordum

bide ben tedaviye baslamadan hastaneden randovu almadan once ,bi dernek var CIDER diye yani cocuk istiyorum dernegi, buraya 150 tlye uuye oluyosun ,1000 tlye yakin indirim uygulaniyor
benimki 5000 den 3950 ye dusmustu, yani aklinda bulunsun diye yazdim

ah bu kocalar yokmu bunlar :KK47: ben bugunlere gelene kadar onun yuzunden iyi cildirmadim ,hic umursamazdi ,neysem bosver hatirlayip cinlerim tepeme cikmasin:KK53: simdi sukur okadar ugrasimin sonucunu aldim

insallah seninde sonucun bunda olumlu olcak ,hepimiz dort gozle beklicez, yine arada haberdar et bizi:KK71:

arkadaşlar merhaba, uzun zamandır gelemedim aranıza..umarım hepiniz iyisinizdir bebişlerinizle birlikte... sempatikcim ben 6. haftadan sonra bulantılarımdan dolayı biraz kilo kaybı yaşadım.65 kiloya düştüm 12. hafta itibariyle..şuan 17.haftadayım hala aynı kilodayım..bugün kontrolüm vardı büyük olasılıkla kızım olucak Allah'ın izniyle.. bebeğimin ve benim sağlığımız yerinde çok şükür... ben 2li ve 3lü testlerimi yapmamaya karar verdim, rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepimize inşallah...fırsat buldukça aranızda olmaya çalışacağım,hepiniz Allaha emanet olun...

evet canim bayadir yoktun merak etmistik seni, ay bu bulantilar yokmu, kim yasiyosa okadar kilo veriyo ,benim hic bulantim olmadi ve iyikide olmamis cok zordur hergun hergun,suan hala devam ediyormu peki bulantilar, artik yavas yavas bitmesi gerek sanirim

canim alt kilo cizelgende suan 16 haftalik yaziyor, sen 17.haftadayim demisin ,hangisi dogru:26:
ben kilonu eklerim canim ,yine gel arada ,bebegin ve senin sagligin iyi olduguna cok sevindim:KK71:

Selam kızlar,

bugün 18+4 teyim ... Bir süredir pek güzel hissediyordum bebiş hareketlerini...

Dünden beri hiç hareket yoktu... Bugün de bişi hissetmeyince koştur koştur sağlık ocağına gittim kalp atışını el doplerinde dinlesinler diye... Sağlık ocağında el doplerinden daha fazlasını buldum şaşırdım... Mini bir ultrason vardı... : ) bebişi de görebildim...

Neyse rahatladım...

Ama şunu da anladım ki hareketleri hissetmek bir yandan güsel de öte yandan böyle geren , panik yapan tarafları da var....

Sağlık istiyorum bebeğime ve dirayet kendime bu hamileliği yüreğime inmeden bitirebilmek için... Hala telaşlarımdan kurtulamadım...

Hareketlerini duyarken o kadar rahat oluyor ki...

Ama birden o hareketler kesilince yürek ağıza geliyoo...

öyle kıslar... O yüsden hareketleri hemen hissedelim diye acele etmeyin...

Bir de bulabilirseniz kaydınızı bu mini ultrasonların olduğu sağlık ocaklarına yaptırın :)

ii olun...

masallah canim sende baya olmusun ,ben accik ondeyim sende ama hic daha bebegin hareketini hissetmedim ,ve sizleri okuyunca endise duyuyorum aceba neden hissetmedim diye, cunku diger kasim anneleri topiginde 18. haftada cok kisi hissediyormus, benmi anlamiyorum yada hicmi olmuyor bilemedim:KK59: daha randovumuzede cok var bilmem ne yapcam ozamana kadar :KK50:

siz sanslisiniz Turkiyede ne guzel saglik ocaklari var ggidip bakabiliyosunuz yada gorebiliyosunuz, bizim burda tek doktora gitme sasimiz var oda illaki onceden randovu alinarak,bunun kiymetini bilin:KK34:

içime bi korku düştü
siz ne yapıyorsunuz

bisey olmaz canim ev supurmeden silmeden ,oyle sabit yerinde oturup durcak degilsinya, her hamile kadin mecbur ev islerini yapiyor agir olmucak sekilde
ben suan ev isi yapmiyorum ama yapanim var yine ev siliyorum bisey olmaz okadarda hareket lazim insana,tedirgin olmana gerek yok,cok agir seyler kaldirma agir isleryapma, supurgeyle ev temizlemek viledayla ev silmek hareket sayilir dikkat ettikce tabi

ve de..burda hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum...sağlıkla inşş.. kucağınıza aldığınız günleride görürsünüz.....hamile olmayanlarında en kısa zamanda hamile kalmasını diliyorum rabbimden.....:KK1:

tesekkur ederiz canim hosgelmisin topigimize
insallah Rabbim isteyen herkese verir
bizde seni tanisaydik:KK34: bebek varmi yokmu durum ne

ELhamdullilah, hersey yolunda, cok mutluyum, doktor'umun hizmetini begendim, ultrasound'ta bakti ehrsey yolunda dedi, birinin kafasi asagiymis, dedi dogum zamanida boyle olursa, normal yapabilirz dogumu, hayirlisi bakalim... Ondan sonra beni ense olcumu icin baska bir doktora yonlendirdi randevu yapmam icin, ordada sekreter istersen bugun yapabiliriz dedi, bir tasla iki kus ben tabi hemen sazan gibi atladim... tamam dedim, kizlar dogum doktorum kalp atislarini dinletmedi diye uzulmustum, bu doktor kalp atislarini dinletti anam ben bir fena olduk kutkutttkuttt, acayip bir duygu arkadaslar, anlatilmaz yasanir, bebeklerin mutlu ebbekler dedi ben guldumanalarina cekmisler Hersey ekranda cok guzel gozukuyo dedi, ondan sonra bebislerin birisi 11.hafta 6 gunluk digeri, 11 hafta 5.gunlukmus... Kan tahlileri filan verdi, yarin yaptircam ins.

Bir ay sonra randevum, bakalim cinsiyetlerini ogrenebilirmiyiz, 16 haftalik olcaklar o zaman ins. Kizlar Su cicegi gecirdimmi diye cok ustunde durdu doktor, ben hatirlamadim soyledim, kanda bakcaklar sizdede oyle birsey sordularmi?

Guzel gidince hersey bende ac olunca, esim Turk Restauran'tina gittik, canimin cektigi ne vars azda olsa yedim ama acayip bir sicak vardi eve gelir gelmez, uyumusummmm

Yarin gorusuruz arkadaslar...

ELhamdullilah, hersey yolunda, cok mutluyum, doktor'umun hizmetini begendim, ultrasound'ta bakti ehrsey yolunda dedi, birinin kafasi asagiymis, dedi dogum zamanida boyle olursa, normal yapabilirz dogumu, hayirlisi bakalim... Ondan sonra beni ense olcumu icin baska bir doktora yonlendirdi randevu yapmam icin, ordada sekreter istersen bugun yapabiliriz dedi, bir tasla iki kus ben tabi hemen sazan gibi atladim... tamam dedim, kizlar dogum doktorum kalp atislarini dinletmedi diye uzulmustum, bu doktor kalp atislarini dinletti anam ben bir fena olduk kutkutttkuttt, acayip bir duygu arkadaslar, anlatilmaz yasanir, bebeklerin mutlu ebbekler dedi ben guldumanalarina cekmisler Hersey ekranda cok guzel gozukuyo dedi, ondan sonra bebislerin birisi 11.hafta 6 gunluk digeri, 11 hafta 5.gunlukmus... Kan tahlileri filan verdi, yarin yaptircam ins.

Bir ay sonra randevum, bakalim cinsiyetlerini ogrenebilirmiyiz, 16 haftalik olcaklar o zaman ins. Kizlar Su cicegi gecirdimmi diye cok ustunde durdu doktor, ben hatirlamadim soyledim, kanda bakcaklar sizdede oyle birsey sordularmi?

Guzel gidince hersey bende ac olunca, esim Turk Restauran'tina gittik, canimin cektigi ne vars azda olsa yedim ama acayip bir sicak vardi eve gelir gelmez, uyumusummmm

canım aklımdaydın dünden beri ohh güzel haberlerle geldin,ne güzel dimi bebişleri izlemek imkan olsada hergün görsek kuzuları öyle mutlu oluyorum ki ona bakarken
ya bende 2 li test yaptrmak istemiyorum ama bi yandan da bilmek isityor insan off çok zor bir duygu,bana sormadılar canım su çiçeğini ama test yaptılar bana ordan baktılar
arayı uzatma gel sık sık aramıza konuşalım bana geliyorlar yoksa:))

bisey olmaz canim ev supurmeden silmeden ,oyle sabit yerinde oturup durcak degilsinya, her hamile kadin mecbur ev islerini yapiyor agir olmucak sekilde
ben suan ev isi yapmiyorum ama yapanim var yine ev siliyorum bisey olmaz okadarda hareket lazim insana,tedirgin olmana gerek yok,cok agir seyler kaldirma agir isleryapma, supurgeyle ev temizlemek viledayla ev silmek hareket sayilir dikkat ettikce tabi

teşekkür ederim canım destek olduğun için
dünden beri hiç bi sıkıntım yok şükürler olsun
akşamları sağ tarafıma bi sancı gibi bişey giriyor çok az
benimki akşamları pozisyon mu değiştiiryor ne yapıyor bilemedim:))
aman iyi olsunda yeter ki yine göresim geldi benim kendimi tutuyorum yoksa gidicem dr a
dr larıda bıktırıcam kendimden:)))
haftaya perşembe 2 li test randevumuz var
burda herkes yaptrdı mı 2li testi kızlar
biraz karışığım bu konuda yapmalı mı yapmamalı mı
kimileri diyor aldırmıycaksan ne diye yaptrcaksın

ay ne guzel cok sevindim canim senin adina ,gercekten bir tasla iki kus vurmus oldun ve kalp seslerinide duymusun,nedense bazi yerlerde kalp sesini dinletmeyip sadece atisini gosteriyolar, iste hangisi dogruyanlis bilinmiyor
benim burdaki doktorum su cicegini falan sormadi ama bende tam bilmiyorum ,ozaman arama hakkimi annemden yana kullanmis olurdum:KK9::KK9:
ama kabakulak gecirdim onu kesin iyi biliyorum
doktor sorduguna gore bi bildigi vardi demekki :)

oh canim iyi etmisin gonlunce istedigini yemisin ,yarasin bebislere,sen nerde Hollandadami kaliyodun?

aayyyy çok şekerler ..
bu arada Sympathique kilom 56 12 hafta itibarı ile. sıcaklarla nasıl baş ediyorsunuz arkadaşlar oturduğum yerde ter atıyorum...

dimi ama ne sekerler:emir_bebek:
tamam canim ekledim ,kac haftadir ayni kilodasin ,ne guzel ayni oldugun halde her hafta bildirim yapiyosun ama pek gelmiyosun normalde ,insallah iyisinizdir

burda bikac gundur hava yagisli serin yani, ama onun oncesinde Allahim bir sicak vardi nefes alamiyorum daraliyorum ,tam bide hamileligimizin son aylari tam yaza gelcek ,baya zorlaniriz, hayirlisiyla saglikli bi sekilde bebeklerimizi kucagimiza alsaydik:KK49:

X