- 10 Aralık 2009
- 4.284
- 6
- 35
-
- Konu Sahibi Sympathique
- #1.301
Merhaba Genclik, nnasilsiniz bakalim, bebisler nasil?
bende iyiydim taki idrar yolu iltihabi cikana kadar basima simdi antiboyitik kullaniyorum bebeklere zarari yok dediler ins. olmazda benimde su randevu bir gelse korkular azalcak, benden dun ilkdefa kusma oldu, sari zehir gibi bir su geldi sabah, ac kaldimmi oluyo onun farkina vardim ya ben 11.haftalik oldu benim ikizler cok sukur, ben yiyiorum yiyiorum ac hisediyom kendimi, az az 3 saatte bir biseyler yemeye calisiyorum ama benim karnim surekli gurulduyu..
Kilom bu arada 59 kilo oldumama boyumda uzama yok
Gobegimde cikti benim ceksemde girmiyoanam ne acayip bir duygu bu rabbim yavrularimizi bize bagislasin.... BAkin yine basadi benim mide guruldamaya anam ben bu gidisle ne olurum bilmiyorummm
[ı]bende 19. Haftama yaklasiyorum daha hic bisey hissetmedim ,yada farketmedimmi bilmiyorum ama son zamanlarda devamli dinlemedeyim :)[/ı]
benim burdan bi arkadaşım 3 aylıkken yani benim gibiyken hissettiğini sölüyordu
yanlış anlıyorlar sanırım 12-13 haftalık bebe nası hissedilsin
bazıları böle herşeyi erkenden yaşadağını sanıyo
[/QUOTE
: ) YA BAZILARI AMNİYON SIVISINI HİSSETTİĞİNİ O SIVININ HAREKETİNİ HİSSETTTİĞİNİ SÖYLÜYOR HAREKET DEDİKLERİ O OLABİLİR O HAFTALARDA... BİLMEM... BENİM İKİNCİ GEBELİİNDE BİR ARKADAŞIMIN BÖYLE Bİ KEŞFİ OLMUŞTU... AMA BİLMİYORUM NASI Bİ HİS İLGİNÇÇ...
tesekkur ederim canim benim
canim tek seni degil bildirim yapmayan yada daha kilo almamis kisileri cikardim ,kilo aldikca bildirim yapildikca eklerim ,byle daha duzenli olur diye dusundum zaten esas liste var yukarda
bak simdi soyledin bende hemencik ekleyiverdim
9.haftaya 74 olarak ekledim
esas listede baslangic 73 yaziyor simdi 73.9 yazmisin hangisi dogru :)
bendede çıktı idrar iltihabı bol bol su iç dedi dr
endişelenme ve bol bol su iç canım çok faydasını görürsün
benim neden karnım çıkmıyo yaa
halan mankengibi duruyorumböhöhöhö kendimide övdüm bu arada
Güzel Anne adayları merhabalar. Tam 13 gün olmuş nete girmeyeli. Ne çok birikmiş sayfalar. Herkesin iyi olduğuna çok sevindim.
Herkesin Regaip kandilini kutluyorum...
Gelelim bize, niye 13 gündür yokum? 13+3 de, yani evvelki pazartesi size yazdığım son günün akşamında acayip bir kanamam oldu. Adet kanaması gibi, kan kırmızısı. Tamin edersiniz ne kadar korktuğumu. Benim daha önce 6+3 de de olmuştu, ama küçük kahverengi lekelerdi. Bu defa çok korktuk. Hemen doktora gittik, Allahıma şükürler olsun bebeğim çok iyiydi. Kalp sesini dinlettiğinde ben baya ağladım. Doktorum rahat ol ki bebeğimizi inceleyelim dedi. Bu çok yaramaz tıpkı babası gibi dedi doktorumuz. Sonra şükredip rahatladım tabi. Doktorum tuvalet dışında ayağa kalkmayacaksın dedi, sadece yatak istirahati yapacaksın dedi. El mahkum dinledim ki bakın neredeyse 15 gün oldu. Bu arada ya annem bana geldi, ya ben annemlere gittim. annem baktı bize..
Eşime gelince o da çok kötü oldu. O kunuşkan adam gitmişti, sessiz biri omuştu. Onun için de çok üzüldüm. Sonraları arkadaşlarına anlatıyordu ki, babalık hep kucağına alınca hissedilir diye ama ben şimdiden hissettim o duyguyu diye.
Bu hafta salı günü de radyolog arkadaşıma gittim. en az yarımsaat inceledi. bebeğimiz çok hareketli ve de keyfi yerinde idi. Geçen hafta doktorumuz 86 gr demişti, bu hafta da 112 gr olmuştu. 8.79cm idi. Yani benim fasulyem artık fasulyelikten terfi etmiş, kocaman olmuş :) Birde sırtını döndüğü içinde arkadaş muhtemel bu bir kız dedi. Yani muhtemelen kızım olacak :))
Bu arada ikili test sonuçlarımız çıktı, Allaha şükür değerlerimiz normaldi. Mehtapcım, senin amerikada yapılan araştırma raporuna göre bizim kızımız olacak sanırım. Çünkü BHCG değerim 79 idi. Allahım hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize..
Sempatikcim, doğum günün kutlu olsun canım. Gerçi biraz geç kaldım ama afedersin canım. Bu arada geçmiş sayfalarda benim için teyzecik yazını okuyunca nasıl duygulandım bir bilsen. Uzaktan da olsa teyze olduğumu bilmek çok güzel..Çünkü benim kız kardeşim yok, ve ben bunun eksikliğini her zaman hissettim. Üstelik Benim teyzemde yok hem. Yani benim çocuğumun da teyzesi olmayacak. Ne yazık ki eşimin de kızkardeşi yok. bebişimin halası da olmayak yani...
Kızlar afedersiniz 2 hafta olmayınca ne kadar çok şey yazdım demi? Aslında yazacak o kadar çok şey varki, bu kadarla sınırlayabildim...
Kendinize ve de bebişlerinize çok iyi bakın. Sevgiler...
ay ne guzel demekki net olarak hissettin ,sen aramizda en buyuksun artik hissedersin
bu cikolata isini bende yei ogrendim :) cikolatayla pek aram olmazdi ama sirf bunun icin yicem
ne guzel Turkiyede saglik ocaklari var,peki bedavami oluyor yoksa hastane falan gibimi
burda oyle bi sansimiz yokillaki randovu alip gitcez
aynen valla oyle geliyor, dun esim durmus daha ne zaman dogcak bu ,keske 2ay sonra dogsa diyorbende daha dur azi gitti cogu kaldi dedim poff diyor
benimde yumurtalar kaldi hatta 1 aydan fazla yumurtalar kuculkmedi kocamani kac doktora gittimde
yok canim kadin kilolu oldugu icin gozune oyle gozutum bende masallah varim varim
cok sevindim canim senin adina, ve bundan sonra bence bu doktora git, hem pozitifmis hemde sesli dinlemisin ,zaten senin endiselerin hc sesini duymadigin icindi
ben daha evlendim evleneli hic bir kadin doktora gitmedim,burdaki doktorum turk ve erkek dlinda iyi bi doktor,turkiyedeki ise yine erkekti, ben erkek kadin olsun karsi degilim benim icin dalinda iyi olan doktordur, sonucta ona erkek gozuyle degil doktor gozuyle bakiyoruz,benim hic bi sekilde sikayetm yo sukur, bende sende bundan sonr oraya git
ne guzel hareketinide gormusun ,bizimkide en son gittigimizde bacaklari ayni bisiklet suruyo gibi hareket ettiriyodu, ve devamli eli agzinda elini emiyordu
insallah bundan sonra fazla endise duymazsin
ama tabi senin endise duymayacaginda hic inanmiyorum
tesekkur ederim canim eksik olma
bu konuyu hepimiz icin actim ,hatta kendim icin basta, cunku hic bilgim yok yanci ulkede oldugum icin Turkiyedekilerin bilgisine daha cok ihtiyacim var diye actim ve hep birlikte insallah doguma kadar hatta dogumdan sonra bile burda oluruz insallah tabi acisiyla tatlisiyla
bu kilo cok kiside oyle gozukuyor, sanki fazla kilo alinmamis gibi ama gonuste masallah bi yere sigmicak gibi hissediyoruz kendimizi
benimde boyum kisa oldugu icin malesef boydan kaybediyoruz,heralde dogum sonlarina kadar top gibi yuvarlacik bisey olcaz
sislik cok kiside oluyor ozellikle ayaklarda, daha benim ole bi sisilik olmadi ama ileriki zamanlarda olabilir, evet zaten yaz geldi artik biraz genis duz terlikler giymek gerekir, hicde duz ayakkabi sevmem ama mecbur giycez
çok şükür yüzün güldü canım ya valla okurken ben bile şöle rahatt bi nefes aldım
kızlar benim baya var kilo buarada bu hafta itibariyle 87 yazabilirmisin canım bana 2 kilo aldım şimdilik ama zaten az almalıyım Allahtan benim boyum uzun 1.75 o yüzden pek çaktırmıyorum kilomu
eliffff ne yapayım ama çok kötü olmştum bende gittim baktım
ben 3.5 aydır hiç dışarı çıkmadım sadece ev hastane iğneci
dr a dedim böyle böyle senin pkolojin bozulmş çık artık dışarı dedi
ve gerçektende iyi geldi mutlu hissediyorum kendimi
bide kendime hamiş cicileri alınca oohh misss oldum
şuan k.validelerdeyim giyiyyorum hatta burda:))
ben sana söylemişmiydim kızımz olursa adını elif koyucaz diye
evet canim uzun zamandir yoktun cok merakl etmistim seni
suan iyi olduguna sevindimsende ayni benim gibi olmusun ,benimki adet kanamasi bile degildi daha kotuydu ve sukur bebegimiz yasiyordu, hele hareketlerini ve kalp atisini gorunce aynen bende agladim ama ben bi hastanenin aciline gittim ordada afedersin okuz bi kadin vardi ,bana neden geldin diyip duruyodu, hem soru soruyor hemde uyuyor, hadi cabk ol dedikce aceleniz ne ben ne yapim dusmusse dusmus diyodu, ki sen doktor yonunden sansliymisin ama sonuc olarak cok sevindim iyi olduguna
okadar zaùman yatmisin ama kanama gecti diye kalkma yine yatmaya devam et mecburi ihtiyaclarina kalk, benim kac hafta oldu hala devamli yatmasamda kaynanam var pek is gormuyorum o yapiyor, bos zaman oldukcada yatiyorum, daha endisemiz bi sure devam etcek
arada gelip iyi oldugunu yazarsan cok sevinirim
evet yaa benimde kiz kardesim yok teyzem yok,ama bebegimin teyze diyecekleri cok kisi var sukurburda hepimiz teyze adayi oluyor ,biz teyzoslar iyi olduguna cok sevindik
ha bu arada tesekkur ederim canim dogum gnumu kutladigin icin eksik olma
ben olsam 2 haftadan sonra baya koca dolu sayfa yazarsin sen yine iyi kisadan gitmisinhemencik okudum oyle dusunme canim
ay sorma canim hepimiz boyuna degil enine buyuyup gidiyoruzki hatta suan en zayif halimiz bu, benimde oy fazla uzun olmadigi icin yakin zamanlarda top gibi yuvarlanip gidecez galiba
yeni kilonu ekledim canim hemencik
rosesteel canım çok geçmiş olsun. şimdi kızınla iyi olduğunuza teyzeleri olarak çok sevindik. allahım kimselere böyle korkular yaşatmasın. şimdi kendimizi varlıklarına bu kadar alıştırmışken hele