2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

bendede çıktı idrar iltihabı bol bol su iç dedi dr
endişelenme ve bol bol su iç canım çok faydasını görürsün
benim neden karnım çıkmıyo yaa
halan mankengibi duruyorum böhöhöhö kendimide övdüm bu arada

rosestel geçmiş olsun canım
bu kanama dediğiniz şeyi hiç yaşamadım şükürler olsun ama benim kadarda kusan olmadı 2 kilo vermiişim 1 ayda ama artık yavaş yavaş düzeliyorum azaltı gitgide

veeee dün ilk defa çay içtim çayı çok seviyordum ama tiksinmiştim kokusuna bile tahammülüm yoktu şimdi eskiye döndüm 1 bardakta olsa çay içiorum çok özlemişim yaa

[ı]bende 19. Haftama yaklasiyorum daha hic bisey hissetmedim ,yada farketmedimmi bilmiyorum ama son zamanlarda devamli dinlemedeyim :)[/ı]

sempatik bak şimdi sana tarif edeyim dinlerken böyle dinle... Ya böyle sırt üstü yat ... şekerli bişiler yiyip içtikten ortalama yarım saat sonra... Biraz bekle sanki böyle bir kuş gibi bişiyi tutmağa çalışırsın elinde ya kıpırdar ince ince gelir eline tüm dokunuşları ...ince zayıf hissedersin elini çok sıkmadığın için... Işte onun gibi biişi.... Sanırım doğru hissediyorum sen benden bir y ada iki gün öndesin 1 haftaya en geç şiddetlenecek ve hissedeceksin bunu bence sen de ...

Tabi eğer doğru şeyi hissediyorsam... Ama gün içinde 2-3 kez oluyoo ve daha evvel de bir böyle dokunuş gibi hissetmiştim...umarım doğru hissediyorumdur...

başlangıç 73 zaten ordaki 9.haftanın dokuzu canım yanlış anlaşılma olmuş
teşekkür ederimmm

Antiboyotik vermedimi, bende bol bol su iciyorum ama yetmiyomu ne anlamaidm, bayada varmis dunden beri kullaniyorum hayirlisi bakalim,

Masallah manken arkadsim sana o zaman ama ben yiyiyorum surekli karnim ac belki ondan canim, hayirlisi olsun erken daha hem, ic karnisi kimisinin oldu icin fazla cikmazmis, belki ondandir, hep manken gibi anne adayi kalirsin....

kızlarrrrrrrrrrr
bugün dr gittimmm
bebişlerimi gördümm gayet sağlıklı büyüyorlar dedi dr
biri diğerinden 3 gün daha küçükkk
ama zaten bi taneside 2. kalite embriyoydu demekki oymuş küçük olanı
ama büyük olanı nasıl hareket ediyodu yaaaa bi görsenizz
kıpır kıpırrr yerinde durmuyoduuu
bakalım 10 gün sonrada tüp dr ma gidecem bakalım o ne diyecek
babası da ikizlerin küçük olanını ilk defa gördü bugünn
ayyyy çok mutlu oldumm içim sakinleştiii
bakalım bu 10 gün nasıl geçerrr
şimdilik usg fotolarıyla idare edecez bakalım

Çok çok geçmiş olsun canım. Bizim ki de geçen gittiğimizde sırtını dönmüştü, popişini, sırtını, kafasının arkasını gördük . Kardeşim "o ne biçim doktor nasıl anlamaz, kızsa kalçası geniş erkekse dardır" diyor . Ama bizim hcg miz 30 larda çıkmıştı, bakalım bugün gösterecek mi cinsiyetini meleğim.

Sympathique ben henüz bebişime hiçbirşey almadım yaklaşık 1 -1.5 ayda almayı planlamıyorum o yüzden yayınlayamayacağım resimleri. Göbişimin resmini eşime çektirebilirsem eklemeye çalışırım. Benim gebelikten öncede karnım vardı. Şu an ki karnım çok yemek yediğim zamanlarda ki kadar . Ama böyle gitmeyeceği kesin, iştahım eski halini almaya başladı . Şu an bile çikolatalı ekmek yiyip süt içiyorm :)

Son düzenleme:
ay ne guzel demekki net olarak hissettin ,sen aramizda en buyuksun artik hissedersin
bu cikolata isini bende yei ogrendim :) cikolatayla pek aram olmazdi ama sirf bunun icin yicem

canım valla maşşallah diyim ben 2 gündür sürekli hissetmeye başladım kuzumu ve özellikle benim mutlu olduğum zamanlarda kıpır kıpır dönüp duruyor kuzucum :) artık sizinde az kaldı yakında hissedersiniz çok güzel bir duygu.ama çikolatanın etkisi gerçekten var ben çok seviyorum ve çok yiyorum zaten çikolatada mutluluk hormonu salgılıyo:) ikimizde çok mutlu oluyoruz kuzumla

ne guzel Turkiyede saglik ocaklari var,peki bedavami oluyor yoksa hastane falan gibimi
burda oyle bi sansimiz yok illaki randovu alip gitcez

evet canım bedava randevu falanda yok benim gittiğim sağlık ocağıda boş oluyo hep sıra falanda olmuyo.şimdi bide aile hekimi olduya herkez kendi doktoruna gidiyo.çok güzel ilgileniyorlar.ilaç falan yazdığındada hastane farkı ödemiyosun eczaneye baya güzel yani normalde gittiğim özel hastanede uygun aslında 35 tl fark veriyorum 10 tlde eczanede çıkıyo fark bide kan testleri falan olursa %20 sini ödüyorum buarada sağlık ocağında bütün kan testlerini yapıyolar ve tamamen bedava.türkiye sağlık konusunda baya gelişti canım ya

:)))) aman bebişlerimiz sağlıklı olsunda kiloda önemli değil göbüşde.hem ben göbeğim büyüdükçe mutlu oluyorum kuzum büyüyo diye Allahtan o kistler zamanla kendi küçülüyo canım.

benim eşimde hergün hadi doğ artık bebeğim diye sevip duruyo

canım teşekkür ederim
artık tanıdınız beni dimi,bende evlendiğimden beri hep erkek dr a giderdim hatta özlelikle erkek olsun derdim çünkü kadın dr lar kaba oluyorlar erkek dr lar muayne ederken pardon aıcıdı biliyorum biraz daha dayanın vs vs cümleler kurarken bayan dr lar kasma kendini rahat dur bak muayne edemiycem diye azarlarlardı özel bile olsa
bende hiç erkek dr a gitmiyordum ama bu 3.tüp merkezimin bi özelliği var tüm çalışanları bayan hemşire temizlkçisine kadar.ve oldu şükürler olsun ki,oy oy demek bisikler sürüyordu he ayy kurban olurum ben ya,evet öyle mutlu oldum ki bebeğimin iyi olduğunu görünce uçuyorum resmen
hayrlısı bakalım ınş endişe duycağım bişey yada bi durum olmaz

kızlar benim baya var kilo buarada bu hafta itibariyle 87 yazabilirmisin canım bana 2 kilo aldım şimdilik ama zaten az almalıyım Allahtan benim boyum uzun 1.75 o yüzden pek çaktırmıyorum kilomu

çok şükür yüzün güldü canım ya valla okurken ben bile şöle rahatt bi nefes aldım

eliffff ne yapayım ama çok kötü olmştum bende gittim baktım
ben 3.5 aydır hiç dışarı çıkmadım sadece ev hastane iğneci
dr a dedim böyle böyle senin pkolojin bozulmş çık artık dışarı dedi
ve gerçektende iyi geldi mutlu hissediyorum kendimi
bide kendime hamiş cicileri alınca oohh misss oldum
şuan k.validelerdeyim giyiyyorum hatta burda:))

ben sana söylemişmiydim kızımz olursa adını elif koyucaz diye

kızlar benim baya var kilo buarada bu hafta itibariyle 87 yazabilirmisin canım bana 2 kilo aldım şimdilik ama zaten az almalıyım Allahtan benim boyum uzun 1.75 o yüzden pek çaktırmıyorum kilomu

bende 87 ile başladım sabahları aç tartılıyorum ben evde
ama hastanelerde tartıyorlar 90 çıkıyorum ayakkabım ağır üst başda oluyor
sanırım bende aldım ama net bilmiyorum şimdi evimde değilim eve gdeyim yazayım bende kilomu
tahminim 90 olmuşumdur ama:)) bakalım görek

kızlar sizdede oluyor mu sarı akıntı
ben proginexden olablceğini düşünüyorum kullananlarda yada kullanmayanlarda oluyor mu
aman kahverengi olmasında buda kafa karıştıryor hani
dr a sorcam sorcam dr da kalbim güm güm attığı içöin herşeyi unutuyorum
bugün olmazsa telefoın edip sorucam

eneee adını elifmi koycan
ayy beni bu kadar sevdiğini bilmiyorsum canımyaa
elif adını bende seviyorum kızım olursa ben BERRAK koymayı düşünüyorum

Canımcım çok teşekkür ederim, çok şükür perşembeden beri hiç leke yok, inşallah bir daha da olmaz..

Kardelenimsin, canım çok teşekkürler. Bizde burda teyzoşlarla sohbet etmeyi özlemiştik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…