2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

hepimiz iyiymişiz şükürler olsun

ANKARA senin adına çok sevindim canım bak negüzel bebeğinin hem sesini duymuş hem hareketini görmüşsün artık bu sana epey bir zaman yeter inş. sıkıntı etme daha fazla :nazar: :emir_bebek:

Sempatik canım iyiki doğdun doğum günün kutlu olsun. iyiki varsın hepimize bu mutlu ama bir okadar da endişe dolu yolculuğumuzda öncü oldun. bu arada ben 15. haftamda 60 kg oldum bile. rakam olarak belki fazla gözükmüyor ama benim karnım kocaman oldu ve heryerden kilo aldım yüzüm bile şişti zaten boyum çok kısa 1,50 felanım, birazda onun etkisiyle daha fazla belirgin oluyor kilo. ama iyi olduğumuz için şükrediyorum. kilolarım en son sıkıntım. :KK56:

buarada benim ayaklarım baya şişmeye başladı, havalar biraz daha ısınsada terliklere geçiş yapsak artık. :KK3:

Güzel Anne adayları merhabalar. Tam 13 gün olmuş nete girmeyeli. Ne çok birikmiş sayfalar. Herkesin iyi olduğuna çok sevindim.

Herkesin Regaip kandilini kutluyorum...

Gelelim bize, niye 13 gündür yokum? 13+3 de, yani evvelki pazartesi size yazdığım son günün akşamında acayip bir kanamam oldu. Adet kanaması gibi, kan kırmızısı. Tamin edersiniz ne kadar korktuğumu. Benim daha önce 6+3 de de olmuştu, ama küçük kahverengi lekelerdi. Bu defa çok korktuk. Hemen doktora gittik, Allahıma şükürler olsun bebeğim çok iyiydi. Kalp sesini dinlettiğinde ben baya ağladım. Doktorum rahat ol ki bebeğimizi inceleyelim dedi. Bu çok yaramaz tıpkı babası gibi dedi doktorumuz. Sonra şükredip rahatladım tabi. Doktorum tuvalet dışında ayağa kalkmayacaksın dedi, sadece yatak istirahati yapacaksın dedi. El mahkum dinledim ki bakın neredeyse 15 gün oldu. Bu arada ya annem bana geldi, ya ben annemlere gittim. annem baktı bize..

Eşime gelince o da çok kötü oldu. O kunuşkan adam gitmişti, sessiz biri omuştu. Onun için de çok üzüldüm. Sonraları arkadaşlarına anlatıyordu ki, babalık hep kucağına alınca hissedilir diye ama ben şimdiden hissettim o duyguyu diye.

Bu hafta salı günü de radyolog arkadaşıma gittim. en az yarımsaat inceledi. bebeğimiz çok hareketli ve de keyfi yerinde idi. Geçen hafta doktorumuz 86 gr demişti, bu hafta da 112 gr olmuştu. 8.79cm idi. Yani benim fasulyem artık fasulyelikten terfi etmiş, kocaman olmuş :) Birde sırtını döndüğü içinde arkadaş muhtemel bu bir kız dedi. Yani muhtemelen kızım olacak :))

Bu arada ikili test sonuçlarımız çıktı, Allaha şükür değerlerimiz normaldi. Mehtapcım, senin amerikada yapılan araştırma raporuna göre bizim kızımız olacak sanırım. Çünkü BHCG değerim 79 idi. Allahım hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize..

Sempatikcim, doğum günün kutlu olsun canım. Gerçi biraz geç kaldım ama afedersin canım. Bu arada geçmiş sayfalarda benim için teyzecik yazını okuyunca nasıl duygulandım bir bilsen. Uzaktan da olsa teyze olduğumu bilmek çok güzel..Çünkü benim kız kardeşim yok, ve ben bunun eksikliğini her zaman hissettim. Üstelik Benim teyzemde yok hem. Yani benim çocuğumun da teyzesi olmayacak. Ne yazık ki eşimin de kızkardeşi yok. bebişimin halası da olmayak yani...

Kızlar afedersiniz 2 hafta olmayınca ne kadar çok şey yazdım demi? Aslında yazacak o kadar çok şey varki, bu kadarla sınırlayabildim...

Kendinize ve de bebişlerinize çok iyi bakın. Sevgiler...

Son düzenleme:
Sempatikcim bugün artık 15 haftalığız, bugün itibariyle kilom 66. bebeğimle beraber büyüyoruz. :KK49: Tabi ben sadece enine büyüyorum :))

Arkadaslar nasılsınız soyle gecmıs sayfaları okudum cok sukur herkesın ıkılı testı temız cıkmıs cok mutlu oldum ınsallah buraya hep mutlu haberlerımızı yazarız.kızlar bende kılolara takılmıyorum dıkkat edıyorum ama ınsallah dogurunca verırız.benım daha elım de yuzumde sısmeler baslamadı ama sıcaklar ufak ufak rahatsız etmeye basladı,ankaralı bebisin iyiymis cok sevindim ah su endiselerimiz hamilelikten cok bizi yoruyor hepinizi öpuyorum:KK54::KK54:

Bir arkadaşım 14. haftadan beri hissettiğine inanıyor ( ben gaz olduğuna eminim) Benden 2 hafta büyük, devamlı bana sen niye hissetmiyorsun acaba birşey mi var deyip duruyor sinirimi bozdu iyice :KK59:. İlk hissettiğimin bebek olduğuna eminim ama diğerlerini bilemiyorum, çikolata ye yarım saat 1 saat yat ve hafifçe karnına vur 5-10 dk. arası bir ihtimal hissedebilirsin. Ben bu şekilde anladım ilkini. Ama doktorlar 20 ye kadar hiçbirşey hissetmesenizde normal diyorlar, o yüzden çokta takılma bence.
Bu arada canım sen bugün 18. haftanı doldurdun yarın 19 dan gün alacaksın. Ben 17 yi doldurdum 18 in içinden gidiyorum.

bugun cikolata yedim biraz yattim,tabi kaynanacik biseye cagirdi oylece kaldi hissedemedim:KK50:
yok canim ben zannetmem 14. haftada hissetmesi imkansiz oyle zannediyodur, daha bebek icinde minicik onun ne hareketini hissedecekki ben inanmam
canim kkde okadar kilo cizelgesi yapan var genelde benim dedim gibi yapiyolar arkadaslarda hep ayni sekilde bildiriyor ,sen istersen seninkini 18. hafta olarak yapim:KK34:

18. haftanın içindeyim yarın 18 bitiyo 19 a giriyorum öle...

hani civcivi tutatrsın ya elinden zayıf bir kıpırdanışı olur... öle bişiler hissediyorum gün içinde özellikle sakinlediğim anlarda 1 saatte 1 kez hissediyorum heralde...umarım bebiştir: )

ama yeni bir his bu daha öne 16+4 te bişi hissettim 3vuruşluk minik minik...o günden beri bişi yoktu 18 debaşladı böle bir his...

bende 19. haftama yaklasiyorum daha hic bisey hissetmedim ,yada farketmedimmi bilmiyorum ama son zamanlarda devamli dinlemedeyim :)

maşşallah senin kuzuda kocaman olmuş canım:nazar:
bende asıl kaygılarımdan kurtulmak için hissetmek istiyorum aslında 16 da bende 3 kere seyirme gibi bişey hissetmiştim ama tam konduramamıştım şimdi sen söyleyince daha emin oldum canım.dün gecede çok acıkmıştım çikolata falan yiyip yattım galiba hıçkırık tuttu kuzumu 15 kere falan pıt pıt diye vurdu. bebiş olduğunu bir süre sonra ayırt ediyo insan galiba gaz hareketiyle hiç ilgisi olmuyo çünkü:)

ay ne guzel demekki net olarak hissettin ,sen aramizda en buyuksun artik hissedersin
bu cikolata isini bende yei ogrendim :) cikolatayla pek aram olmazdi ama sirf bunun icin yicem:KK1:

kızlar kaç gündür sağlık ocağından kontrole gel diye mesaj yollayıp duruyolardı. bugün gidiyim bi dedim kalp atışlarını duydum bebeğimin:) küçük bir dopler cihazla bakıyolar çok endişeli arkadaşlar sağlık ocağına gidebilirler:) ben orda kalp sesine falan bakıldığını bilmiyordum.

ne guzel Turkiyede saglik ocaklari var,peki bedavami oluyor yoksa hastane falan gibimi
burda oyle bi sansimiz yok :KK43: illaki randovu alip gitcez

başkaları ne çabuk doğuruyo gibi geliyo demi kendimize gelince zaman geçmek bilmiyo:KK1:demek senin fazla değil canım ya ama benimki çok büyüdü heryerim çatladı kedi tırmığı gibi oldu karnım bide bir sürü yağ aldım:KK14: doktor bile çok az kilo aldın ama neden bu kadar çatladın diyor.gerçi bunlar en son ki sorunum şuanda sadece bebeğimin sağlığını düşünüyorum bende çok yumurta kaldı bide çok kistim oldu doktor onunda şişliği var diyor 20 yumurtam falan alınmadı kaldı sağdaki kist kendi kendine küçüldü bitti ama solda kocaman bitane daha var

aynen valla oyle geliyor, dun esim durmus daha ne zaman dogcak bu ,keske 2ay sonra dogsa diyor:KK9: bende daha dur azi gitti cogu kaldi dedim poff diyor:KK9:

benimde yumurtalar kaldi hatta 1 aydan fazla yumurtalar kuculkmedi kocamani kac doktora gittimde
yok canim kadin kilolu oldugu icin gozune oyle gozutum bende masallah varim varim :KK51:

benim burdan bi arkadaşım 3 aylıkken yani benim gibiyken hissettiğini sölüyordu:KK37:
yanlış anlıyorlar sanırım 12-13 haftalık bebe nası hissedilsin
bazıları böle herşeyi erkenden yaşadağını sanıyo:KK37:

aynen canim imkansiz o zamanda bebek minicik oluyor daha yeni hareketleniyorki kaldi gitti hareketini koca karnindan hissedesin ,ben kesinlikle inanmam ,hatta suan benimkide bundan sonra diyorum daha minicik biseyler

hayırlı akşamlar kızlar sizlere çok güzel haberlerle geldim
bugün bana geldiler yine eşime dedim kalk gidiyoruz hastaneye
yine evimize yakın ama daha önce hiç gitmediğimiz bi hastaneye gittik
önce sordum sesli usg var mı diye varmş
neysee gittik hastaneye girdik odaya
dr kalp atışlarını dinletti yine ağladımCry
kızlar biz ilk defa duyuyoruz kalp atışlarını miniğimin
daha önceki dr ların ses dinletme özelliği yoktu
eşimde vardı dr güzel kalp atışları dedi
veeeee asıl bomba burda:))))))))))
tam o esnada bebeğim hareket etti
dr bakın hareket etti bebeğiniz dedi
ayyyyyyy ben ne fena oldum
kuzum benim anne bak merak etme ben iyiym der gibi bana hareket etti
hala gitmiyor o zıplaması
sanki biri poposuna iğne batırdıda zıpladı gibi oldu
canım yavrum benim
vee o kadar iyi bir dr a denk geldim ki
dr um erkek uzun bi aradan sonra ilk defa erkek dr a gidiyorum
dedim zaten ne kadar pozitifsiniz diye
bundan sonra ona gideblirim
tüp bebek olduğunu söyleyince seni çok iyi anlıyorum dedi
işte böyle bizden
veee dr dedi bi sorunun yoksa çık gez uzun zamandır yatılır mı dedi
bende o gazla çıktım eşimle gezdim alış veriş yaptım
kendime kot bir elbise ve lwc den esprili hamiş tişörtü aldım
evde giyiyorum şimdi
şükürler olsun
mürarek bir günde güzel bir gün yaşadım
ne kadar şükretsem azdır
ınş bu gecenin yüzü suyu hürmetine Rabbim kucağımza almayıda naisp eder

cok sevindim canim senin adina, ve bundan sonra bence bu doktora git, hem pozitifmis hemde sesli dinlemisin ,zaten senin endiselerin hc sesini duymadigin icindi
ben daha evlendim evleneli hic bir kadin doktora gitmedim,burdaki doktorum turk ve erkek dlinda iyi bi doktor,turkiyedeki ise yine erkekti, ben erkek kadin olsun karsi degilim benim icin dalinda iyi olan doktordur, sonucta ona erkek gozuyle degil doktor gozuyle bakiyoruz,benim hic bi sekilde sikayetm yo sukur, bende sende bundan sonr oraya git
ne guzel hareketinide gormusun ,bizimkide en son gittigimizde bacaklari ayni bisiklet suruyo gibi hareket ettiriyodu, ve devamli eli agzinda elini emiyordu:KK9:
insallah bundan sonra fazla endise duymazsin:KK34:
ama tabi senin endise duymayacaginda hic inanmiyorum:KK9::KK9:

kandılınız mubarek olsun arkadaslar. ben 13 haftalık hamıleyım. crıone jelım bıtıcek. sız bu haftadan sonra progeston coraspırın ve folık asıt kullandınızmı

selam canim seninde kandilin mubarek olsun
canim ben fransada oldugum icin burda daha farkli oldu benimki, progeston taa gecen haftaya kadar kullandim sebebi ise kanamam cok oldu dusuk tehlikesi yasadigim icindi, ama cok kisi birakiyor sanirim
yanlis bilgi vermeyim insallah arkadaslar yanitlarlar

sen bir kere geldin liteye eklemisiz, tam bilgilerin olmadan kayboldun, insallah iyisindir simdi

Merhaba Genclik, nnasilsiniz bakalim, bebisler nasil?

bende iyiydim taki idrar yolu iltihabi cikana kadar basima simdi antiboyitik kullaniyorum bebeklere zarari yok dediler ins. olmazda benimde su randevu bir gelse korkular azalcak, benden dun ilkdefa kusma oldu, sari zehir gibi bir su geldi sabah, ac kaldimmi oluyo onun farkina vardim ya ben 11.haftalik oldu benim ikizler cok sukur, ben yiyiorum yiyiorum ac hisediyom kendimi, az az 3 saatte bir biseyler yemeye calisiyorum ama benim karnim surekli gurulduyu..

Kilom bu arada 59 kilo oldum :KK1::KK1::KK1: ama boyumda uzama yok:KK1::KK1::KK1:
Gobegimde cikti benim ceksemde girmiyo:KK1::KK1: anam ne acayip bir duygu bu rabbim yavrularimizi bize bagislasin.... BAkin yine basadi benim mide guruldamaya anam ben bu gidisle ne olurum bilmiyorummm:nazar::nazar::KK56:

tesekkurler biz iyiz sen nasilsin :)
seninkiler baya sen ne yersen goturuyolar demkki :) buyuzden acikiyondur
bende karnim acikinca diyorumki bebisim hep yedi simdi acikti yine yemek istiyor diye:KK9:
sakasi bi yana seninkiler ikiz canim sen heralde iki kat daha yemen gerekli ama suan bebekler anneden geciniyor, daha sonra senin yediginden beslenior sanirim

artik icine cekmek yok gobekleri imkansiz girmez full sonuna kadar disarda olcaklar
seninkiler yine acikmis demekki annesi git karinlarini doyur bi:KK53:

ikiz annesi olcagin icin kilon bizlerden fazla olabilir,hatta obur ay dogacak burdan bi arkadasim var oda ikiz 20 kilo almis daha bu bir ay daha var bilmem normalmi

Son düzenleme:
hepimiz iyiymişiz şükürler olsun

ANKARA senin adına çok sevindim canım bak negüzel bebeğinin hem sesini duymuş hem hareketini görmüşsün artık bu sana epey bir zaman yeter inş. sıkıntı etme daha fazla :nazar: :emir_bebek:

Sempatik canım iyiki doğdun doğum günün kutlu olsun. iyiki varsın hepimize bu mutlu ama bir okadar da endişe dolu yolculuğumuzda öncü oldun. bu arada ben 15. haftamda 60 kg oldum bile. rakam olarak belki fazla gözükmüyor ama benim karnım kocaman oldu ve heryerden kilo aldım yüzüm bile şişti zaten boyum çok kısa 1,50 felanım, birazda onun etkisiyle daha fazla belirgin oluyor kilo. ama iyi olduğumuz için şükrediyorum. kilolarım en son sıkıntım. :KK56:

buarada benim ayaklarım baya şişmeye başladı, havalar biraz daha ısınsada terliklere geçiş yapsak artık. :KK3:

tesekkur ederim canim eksik olma:KK71:
bu konuyu hepimiz icin actim ,hatta kendim icin basta, cunku hic bilgim yok yanci ulkede oldugum icin Turkiyedekilerin bilgisine daha cok ihtiyacim var diye actim ve hep birlikte insallah doguma kadar hatta dogumdan sonra bile burda oluruz insallah tabi acisiyla tatlisiyla:KK34:
bu kilo cok kiside oyle gozukuyor, sanki fazla kilo alinmamis gibi ama gonuste masallah bi yere sigmicak gibi hissediyoruz kendimizi
benimde boyum kisa oldugu icin malesef boydan kaybediyoruz,heralde dogum sonlarina kadar top gibi yuvarlacik bisey olcaz:KK9:
sislik cok kiside oluyor ozellikle ayaklarda, daha benim ole bi sisilik olmadi ama ileriki zamanlarda olabilir, evet zaten yaz geldi artik biraz genis duz terlikler giymek gerekir, hicde duz ayakkabi sevmem ama mecbur giycez

Güzel Anne adayları merhabalar. Tam 13 gün olmuş nete girmeyeli. Ne çok birikmiş sayfalar. Herkesin iyi olduğuna çok sevindim.

Herkesin Regaip kandilini kutluyorum...

Gelelim bize, niye 13 gündür yokum? 13+3 de, yani evvelki pazartesi size yazdığım son günün akşamında acayip bir kanamam oldu. Adet kanaması gibi, kan kırmızısı. Tamin edersiniz ne kadar korktuğumu. Benim daha önce 6+3 de de olmuştu, ama küçük kahverengi lekelerdi. Bu defa çok korktuk. Hemen doktora gittik, Allahıma şükürler olsun bebeğim çok iyiydi. Kalp sesini dinlettiğinde ben baya ağladım. Doktorum rahat ol ki bebeğimizi inceleyelim dedi. Bu çok yaramaz tıpkı babası gibi dedi doktorumuz. Sonra şükredip rahatladım tabi. Doktorum tuvalet dışında ayağa kalkmayacaksın dedi, sadece yatak istirahati yapacaksın dedi. El mahkum dinledim ki bakın neredeyse 15 gün oldu. Bu arada ya annem bana geldi, ya ben annemlere gittim. annem baktı bize..

Eşime gelince o da çok kötü oldu. O kunuşkan adam gitmişti, sessiz biri omuştu. Onun için de çok üzüldüm. Sonraları arkadaşlarına anlatıyordu ki, babalık hep kucağına alınca hissedilir diye ama ben şimdiden hissettim o duyguyu diye.

Bu hafta salı günü de radyolog arkadaşıma gittim. en az yarımsaat inceledi. bebeğimiz çok hareketli ve de keyfi yerinde idi. Geçen hafta doktorumuz 86 gr demişti, bu hafta da 112 gr olmuştu. 8.79cm idi. Yani benim fasulyem artık fasulyelikten terfi etmiş, kocaman olmuş :) Birde sırtını döndüğü içinde arkadaş muhtemel bu bir kız dedi. Yani muhtemelen kızım olacak :))

Bu arada ikili test sonuçlarımız çıktı, Allaha şükür değerlerimiz normaldi. Mehtapcım, senin amerikada yapılan araştırma raporuna göre bizim kızımız olacak sanırım. Çünkü BHCG değerim 79 idi. Allahım hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize..

Sempatikcim, doğum günün kutlu olsun canım. Gerçi biraz geç kaldım ama afedersin canım. Bu arada geçmiş sayfalarda benim için teyzecik yazını okuyunca nasıl duygulandım bir bilsen. Uzaktan da olsa teyze olduğumu bilmek çok güzel..Çünkü benim kız kardeşim yok, ve ben bunun eksikliğini her zaman hissettim. Üstelik Benim teyzemde yok hem. Yani benim çocuğumun da teyzesi olmayacak. Ne yazık ki eşimin de kızkardeşi yok. bebişimin halası da olmayak yani...

Kızlar afedersiniz 2 hafta olmayınca ne kadar çok şey yazdım demi? Aslında yazacak o kadar çok şey varki, bu kadarla sınırlayabildim...

Kendinize ve de bebişlerinize çok iyi bakın. Sevgiler...

evet canim uzun zamandir yoktun cok merakl etmistim seni
suan iyi olduguna sevindim:KK70: sende ayni benim gibi olmusun ,benimki adet kanamasi bile degildi daha kotuydu ve sukur bebegimiz yasiyordu, hele hareketlerini ve kalp atisini gorunce aynen bende agladim ama ben bi hastanenin aciline gittim ordada afedersin okuz bi kadin vardi ,bana neden geldin diyip duruyodu, hem soru soruyor hemde uyuyor, hadi cabk ol dedikce aceleniz ne ben ne yapim dusmusse dusmus diyodu, ki sen doktor yonunden sansliymisin ama sonuc olarak cok sevindim iyi olduguna
okadar zaùman yatmisin ama kanama gecti diye kalkma yine yatmaya devam et mecburi ihtiyaclarina kalk, benim kac hafta oldu hala devamli yatmasamda kaynanam var pek is gormuyorum o yapiyor, bos zaman oldukcada yatiyorum, daha endisemiz bi sure devam etcek
arada gelip iyi oldugunu yazarsan cok sevinirim

evet yaa benimde kiz kardesim yok teyzem yok,ama bebegimin teyze diyecekleri cok kisi var sukur :emir_bebek: burda hepimiz teyze adayi oluyor ,biz teyzoslar iyi olduguna cok sevindik:KK69:
ha bu arada tesekkur ederim canim dogum gnumu kutladigin icin eksik olma :KK71:

ben olsam 2 haftadan sonra baya koca dolu sayfa yazarsin sen yine iyi kisadan gitmisin:KK1: hemencik okudum oyle dusunme canim:KK34::KK69:
Sempatikcim bugün artık 15 haftalığız, bugün itibariyle kilom 66. bebeğimle beraber büyüyoruz. :KK49: Tabi ben sadece enine büyüyorum :))

ay sorma canim hepimiz boyuna degil enine buyuyup gidiyoruzki hatta suan en zayif halimiz bu, benimde oy fazla uzun olmadigi icin yakin zamanlarda top gibi yuvarlanip gidecez galiba:KK9::KK9:
yeni kilonu ekledim canim hemencik

Son düzenleme:
Arkadaslar nasılsınız soyle gecmıs sayfaları okudum cok sukur herkesın ıkılı testı temız cıkmıs cok mutlu oldum ınsallah buraya hep mutlu haberlerımızı yazarız.kızlar bende kılolara takılmıyorum dıkkat edıyorum ama ınsallah dogurunca verırız.benım daha elım de yuzumde sısmeler baslamadı ama sıcaklar ufak ufak rahatsız etmeye basladı,ankaralı bebisin iyiymis cok sevindim ah su endiselerimiz hamilelikten cok bizi yoruyor hepinizi öpuyorum:KK54::KK54:

evet canim sukur son zamnlarda hepimiz iyiz ve yavas yavas artik bebislerimiz buyuyor ,annelerini rahat ettiriyolar bundan sonra :)
kiloya bende bakmiyorum ama hic biseyin icine giremeyince haliyle insan cok kilo aldim diyor
sismeler bendede yok ama ileriki zamanlarda cogumuzda olur zannediyorum
bizde seni cok optuk:KK71:

Kizlarr bana gelince bende ilk defa dun magazaya gittim kendime biseyler aldim ay masallah baya olmusum ne giysem olmuyor, aldiklarimda 42-44 beden seyler, hatta bunlarida uzun zaman giyemem heralde
hamile pantalonu almak istedim ama cok gezemedigim icin bulamadim
tayt aldim ve bide bu sene moda olan salvarlardan aldim cok rahat

bebisimin cinsiyetini bilmediginimiz icin daha biseyler almadik, dun oyle bi cocuk magazasina girdik, benim gozum hep kiz bebeklerinin kiyafetleri uzerinde esimde diyor, niye kizmi olcakta sen oyle kizlara bakip duruyosun diyor:KK53::KK53: erkeklerinki hep ayni se oluyor, bu kizlar varya tam dogustan cimcime oluyolar ne guzel seyler var

haaa bu arada kizlarr bebeginize aldiklarinin resimlerini cekip buraya eklermisin ,biz teyzoslarda gorelim yeni cicileri, bende alinca eklicem:KK34:

ha bide gobus resimlerinizi eklemek istermisiniz, bakalim hangimizinki buyukmus, gecenlerde yazdim ama kimseden ses cikmadi ,soyle topigimiz daha renkli hale gelsin dimi:KK64::KK64:

her zaman ekliyorum bugunde ekleyim ,ve kilo tablomuz simdilik boyle:KK49:

:nazar:2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklarin kilo takip cizelgesi:nazar:

Nick | Başlangıç | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | Toplam
Sympathique|64| | | | |65| |65,5|66|66,8|
mehtaperkan|62| | | | | |63| | |64|
rosesteel|63| | | | |64,6| |66|
bebet|64| | |67| | | | |
kardelenimsin|57| | | |59| | |60|
bella_83|50| | |53,5| |54|54|
duss|65|69,9| | |70 | | | |
atadilem|73| | | | |75| | |
aaksoyoglu|85| | | | | | | |86|
elfkaya|51|53| | |51| | | |
karar|69| |73| | | | | |
rudi|53|55|56|56| | | | |
Silanaz|55|57| |59| | | | |
lahor|73,9|74 | | | | | | |

Son düzenleme:
rosesteel canım çok geçmiş olsun. şimdi kızınla iyi olduğunuza teyzeleri olarak çok sevindik. allahım kimselere böyle korkular yaşatmasın. şimdi kendimizi varlıklarına bu kadar alıştırmışken hele :KK49:

kandılınız mubarek olsun arkadaslar. ben 13 haftalık hamıleyım. crıone jelım bıtıcek. sız bu haftadan sonra progeston coraspırın ve folık asıt kullandınızmı

canım bizim doktorumuz
coraspirini gebe olduğumu öğrendiğim gün bıraktırdı.
progestonu 9 haftalık doktora gittiğimde aslında bırakabilirsin ama tüp doktoru 12 hafta dediyse devam et istersen demişti ki bende öyle yaptım 12 haftanın sonunda bıraktım.
folik asiti ise 13 haftalık doktora gittiğimizde ilaç kutusu bitince bir daha alma demişti doktorum, 15 hafta olunca bıraktık bende.
şu anda bebekle ilgili hiç ilaç kullanmıyorum önümüzdeki hafta kontrolüm var doktorum o zaman demir ilacı vereceğini söylemişti bakalım gidince ne verecek.

ama sen yinede kendi doktorunun söylediğini uygula çünkü düşük tehlikesi devam eden arkadaşlara bıraktırmayabiliyorlar.

hayırlı akşamlar kızlar sizlere çok güzel haberlerle geldim
bugün bana geldiler yine eşime dedim kalk gidiyoruz hastaneye
yine evimize yakın ama daha önce hiç gitmediğimiz bi hastaneye gittik
önce sordum sesli usg var mı diye varmş
neysee gittik hastaneye girdik odaya
dr kalp atışlarını dinletti yine ağladımCry
kızlar biz ilk defa duyuyoruz kalp atışlarını miniğimin
daha önceki dr ların ses dinletme özelliği yoktu
eşimde vardı dr güzel kalp atışları dedi
veeeee asıl bomba burda:))))))))))
tam o esnada bebeğim hareket etti
dr bakın hareket etti bebeğiniz dedi
ayyyyyyy ben ne fena oldum
kuzum benim anne bak merak etme ben iyiym der gibi bana hareket etti
hala gitmiyor o zıplaması
sanki biri poposuna iğne batırdıda zıpladı gibi oldu
canım yavrum benim
vee o kadar iyi bir dr a denk geldim ki
dr um erkek uzun bi aradan sonra ilk defa erkek dr a gidiyorum
dedim zaten ne kadar pozitifsiniz diye
bundan sonra ona gideblirim
tüp bebek olduğunu söyleyince seni çok iyi anlıyorum dedi
işte böyle bizden
veee dr dedi bi sorunun yoksa çık gez uzun zamandır yatılır mı dedi
bende o gazla çıktım eşimle gezdim alış veriş yaptım
kendime kot bir elbise ve lwc den esprili hamiş tişörtü aldım
evde giyiyorum şimdi
şükürler olsun
mürarek bir günde güzel bir gün yaşadım
ne kadar şükretsem azdır
ınş bu gecenin yüzü suyu hürmetine Rabbim kucağımza almayıda naisp eder

çok şükür yüzün güldü canım ya valla okurken ben bile şöle rahatt bi nefes aldım:KK9:

X