2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

evet canlar ben de aranızdayım. Aynı duyguları yaşıyor olmamız ne kadar da güzel değil mi? Buraya yazarken bile heyecanlanıyorum. Allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin...
Benim bilgiler;
Sat:18 şubat, yaş 30, kilo:daha şimdiden 63 oldum. hesaplamalara göre doğum tarihi 25 kasım diyo.
6 martta transfer yapıldı. 17 martta test yaptık, Allaha şükür değerimiz yüksekti. Yarın da kese bakmaya gideceğiz. İnşallah her şey yolundadır.
Allahım sizinle ve de bebişinizle olsun, Sevgiler...

hoşgeldin aramıza canım allahım hayırlı sağlıklı bir hamilelik geçirmemizi nasip etsin

evet canlar ben de aranızdayım. Aynı duyguları yaşıyor olmamız ne kadar da güzel değil mi? Buraya yazarken bile heyecanlanıyorum. Allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin...
Benim bilgiler;
Sat:18 şubat, yaş 30, kilo:daha şimdiden 63 oldum. hesaplamalara göre doğum tarihi 25 kasım diyo.
6 martta transfer yapıldı. 17 martta test yaptık, Allaha şükür değerimiz yüksekti. Yarın da kese bakmaya gideceğiz. İnşallah her şey yolundadır.
Allahım sizinle ve de bebişinizle olsun, Sevgiler...

hosgeldin canim vallahi ya bu konuyu acim heyecanliydim ,simdi bir kisi gelse heyecanlaniyorum
dusunsene 9 ay boyunca birlikte adim adim ilerlicez insallah
hatta gobuslerimizin resmini bile koyariz :)
insallah Rabbim kucagimiza almayi nasip eder:emir_bebek:
ben 63 kiloyla hamile kaldim hala ayniyim almadim heralde :KK1:
daha ilk defami giceksiniz keseyi gormeye
hadi hayirlisi olsun pek bisey anlamazsin ama onu orda gormen bile yeter:KK66:
insallah hesey yolundadir canim
hangi hastanede tedavi gordun,sorununuz neydi peki?
listeye ekledim seni:KK71:

Son düzenleme:
bugün korku içinde bir gün geçirdim dün ultrasonda bebeğimin kalp atışını dinledik çok şükür.ama doktor ultrasonu çıkardıktan sonra peçeteye kahverengi leke geldi ama herşey yolunda die zedelenmedir dedik.bugün sabah cirinone jeli yaptıktan sonra koyu kahve oldu kanama ve bazende kırmızı geldi ama ağrı sızı yok hemen doktorumu aradım biraz dinlen dedi.ama içim rahat etmedi tabi koştuk doktora şükürler olsun bebeğim iyi kalp atışları rahim kalınlığı kese herşey çok iyi :nazar: ve kanamam durdu ama çok korktum allahım kimseye yaşatmasın sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

sukur bisey yokmus canim ,bazen olabiliyor sanirim ama tabi korkmamak elde degil
sanirim ultrasondan dolayi oldu o
ama doktora gitmekle iyi etmisin ,heralde bende olsam hemen giderdim konusmak yetmez, ne hallerde bulduk biz bunu

benimde test yapmama bikac gun kala kannam oldu dedim eyvahhh tutmadi :KK43: ama degilmis yerlestigi icin kanama oluyormus, insan cok kotu oluyor

ama sevindirici haber kalp sesini duymusun icin rahat etmis insan cok tohaf oluyor ya :)

hiç sorma canımdan can gitti sanki yeni bir doktor buldum kendime ve şanslıyım sanırım doktorum defalarca tüp bebek denemiş ve en sonunda bi oğlu olmuş.benim halimden çok iyi anlıyor

anliyorum canim insallah bir daha olmaz
insallah bizde oyle bisey gormeyiz cok zordur, acea bebeil dusdumu diye her dk tereddut icinde kalirsin
ne guzel valla demek tam anlasabilcegin bir doktor buldun :) kadinmi erkekmi doktorun
onceki gittigin doktorun iyi degilmiydide buldun

senin doktorun karından ultrasonlamı bakıyor canım.ben artık alttan baktırmıcam aslında bir zararı yokmuş ama kurtlandım ben.çünkü ultrason zor girdi ve kesin zedeledi

önceki doktorum evime uzak ve yaz hamileliği olcağı için çok sıcak olur git gel yapmak zor olur diye evime yakın bir yerde buldum ama kafama yattı.tüp bebek doktorumda yapmıyo takip.şimdiki doktorum bayan sanki daha rahat ediyorum bayan olunca

yok canim hep alttan bakti simdiye kadar, aslinda bende her seferinde tereddut etmiyor degilim ,ne kadar bu sekilde devam etcek bilmiyorum ama simdi cok minicik oldugu icin oyle ileriki zamanda karindan bakar
sanirim simdi karindan baksa cok net belli olmaz diyemi alttan bakiyolarki
doktora soyle boyle boyle de belkide karindan bakar yada bisey olmayacagini caiklar sana

yok canim hep alttan bakti simdiye kadar, aslinda bende her seferinde tereddut etmiyor degilim ,ne kadar bu sekilde devam etcek bilmiyorum ama simdi cok minicik oldugu icin oyle ileriki zamanda karindan bakar
sanirim simdi karindan baksa cok net belli olmaz diyemi alttan bakiyolarki
doktora soyle boyle boyle de belkide karindan bakar yada bisey olmayacagini caiklar sana

bugün karından baktı zaten ama doktorlarda haklı çünkü alttan bakınca daha net görünüyor herşey ama olsun eskilerden kime sorarsan sor alttan bakılmaz derler.benim doktoruma göre alttan bakmak düşük yapmaz ama enfeksiyon riski olabilir dio

artik simdiye kadar bakti
diger randovum nisanda ozamanda yine alttan bakarsa soylerim ne kadar sure alttan bakcaksin diye
hem doktorum diyor iliskiye girmeyin bir sure diye, hemde alttan ultrason oluyor anlamiyorum zaten bir dahaki ne sorcam

canim ben tedaviyi trkiyede oldum ordaki doktorlar hep sat olarak en son adet tarihinden itibaren hesapliyorlar

ama burdaki doktorum transferden itibaren hesapliyor
bu site icinde genelde hep satlar en son adet tariihi oldugu icin bende oyle yaptim
teyzesi biz 7+6 olduk hesaplamaya gore:nazar:
sen

Arkadaşlar ,

topic sahibi arkadaşım ile aynı dönemlerde aynı merkezde hamile kaldık...

Bahçeci umut tüp bebek merkezinde tedavi gördüm. Ilk tüp bebek denememde hamile kaldım . Allah izin verirse 33 hafta sonra bebegim gelecek .

30 yaşındayım * 7+1 haftalık hamileyim * 82 kilo ile hamile kaldım . şu an bulantı ve kusmalarımla kilo veriyorum :))

haftamı sata göre sayıyorum . Sat:1 şubat
ultrasonda pzt günü merkezde 6+5 gördüler.
Bugunkü hastane de de ultrasona göre 6+2 dedi doktor.

Kafamı karıştırıyorlarrrrrr:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

Allah hepimize bu güzel haberi alarak yüzlerimizi güldürdü.... Inşallah bu güzel haberi bebeklerimizi kucaklarımıza alarak da devam ettirir inşallah...

Hepimiz için duacıyım .

Allahım kabul eder inşallah....

evet bizede cinsel ilişki bir süre daha yasak ama olsun hiçç problaem değil:KK17: evet burdaki doktorlar sata göre hesaplıyo bizde 7+3 olmuşuz maşallah bizim miniklere:nazar::nazar:

Arkadaşlar ,

Bahçeci umut tüp bebek merkezinde tedavi gördüm. Ilk tüp bebek denememde hamile kaldım . Allah izin verirse 33 hafta sonra bebegim gelecek .

30 yaşındayım * 7+1 haftalık hamileyim * 82 kilo ile hamile kaldım . şu an bulantı ve kusmalarımla kilo veriyorum :))

Allah hepimize bu güzel haberi alarak yüzlerimizi güldürdü.... Inşallah bu güzel haberi bebeklerimizi kucaklarımıza alarak da devam ettirir inşallah...

Hepimiz için duacıyım .

aminn..hoşgeldinn ayy negüzel çoğalıyoruzz:KK9: canım doğru olabilir çünkü benim sat 30 ocak ben 7+3üm olsun takma kafana o geliceği zamanı bilir allahın izniyle..senin başlamış kusman bende hiçç öyle bişey yok bakalım artık belkide olmaz

Arkadaşlar ,

Hepimiz için duacıyım .

deryacim canim benim hosgeldin hemen senide listeye eklerim
seninle benim aramda 5 gun var sanirim , tabi bizlerin hesaplamasina gore ama
hastane ne yapmis oyle ya ,gittikce dusurmusler zamani, kafa karismamasi elde degil
zaten benimki toptan karisikta:KK1:
sen devamli merkezemi gidiyosun ustrason icin
benimde burdaki seyler karisik kurusuk olsada sansimdan burdaki doktorum turkte istedigim gibi gidip geliyorum ,turk oldugu icin rahatimEn Büyük TÜRKİYE

insallah canim benim Rabbim saglikli bir sekilde kucagimiza almayi nasip gorur
eksik olma caim benim tekrardan hosgeldin :KK71:

evet bizede cinsel ilişki bir süre daha yasak ama olsun hiçç problaem değil:KK17: evet burdaki doktorlar sata göre hesaplıyo bizde 7+3 olmuşuz maşallah bizim miniklere:nazar::nazar:

aynen aynen bizim icinde hic problem degil:KK1: ay bebislerimiz hayirlisiyla saglikli dogsunda herseye uyariz dikkat ederiz
oh masallah ya:nazar::emir_bebek:
bakalim kalp seslerii duyduk ,sira cinsiye heyecanini yasamakta, saglikli olsunda cinsiyet onemli degil ama insan iste hep merak ediyor, birlikte doguma kadar ve dgumdan sonra insallah Allah nasip ederse

artık uyku zamanı annecikler yormayın bebişlerii :emir_bebek: iyi geceler teyzoşlar :80:

aynen aynen bizim icinde hic problem degil:KK1: ay bebislerimiz hayirlisiyla saglikli dogsunda herseye uyariz dikkat ederiz
oh masallah ya:nazar::emir_bebek:
bakalim kalp seslerii duyduk ,sira cinsiye heyecanini yasamakta, saglikli olsunda cinsiyet onemli degil ama insan iste hep merak ediyor, birlikte doguma kadar ve dgumdan sonra insallah Allah nasip ederse

öyle canım heyecan dorukta bekliycez hayırlısıyla :KK49: inşallah hepberaber

evet canim uyuma vakti
yarin is var benim
aksam yatmak bilmyorum sabahta kalmak bilmiyorum:KK1:
yarin gorusuruz insallah
kendinize ve bebislerinize iyi bakin

X