- 10 Aralık 2009
- 4.284
- 6
- 35
-
- Konu Sahibi Sympathique
nasılsınız kızlar bugün çok desteğe ihtiyacım var
bebeğimin kalp atışları için çok endişeleniyorum
duyacakmıyım yoksa?
korku endişe off karmakaırşık
keşke bugün olsaydı randevu yaaa
Hepinize cok tesekkur ederim kizlar Allah razi olsun hepinizden dualarinizi bekliyoruz insallah bisey olmaz
tek tek alinti yapamadim boyle yazim dedim dun oldum oldum dirildim ,onceki kanamamda umudum vardi oylesine bi kanama dedim ama bunda anormal biseydi
hastane allahtan 2 dk uzaklikta bacaklarimi hic acamiyorum actigim anda kan bosaliyor, tuvalete oturamiyorum hemen kan bosaliyor ve tuvalete gitmeyede korkuyorum dusecek diye
birde sansimdan bi zenci doktor vardi , afedersiniz ama tam okuuzdu , sanki bana neye geldin der gibi, soru soryo hemsire, o kadin uyuyor,allhim iyice panik olduk, gorumcem yanimdaydi artik dedi ne soru sorup diyosunuz bakin bi dedi, o zenci karida durmus aceleniz ne bakariz,e diyor kanamasi var e napim dustuyse dustu ben bisey yapmamki diyor,sinirimden catladim ,bide doguma insallah o kadin denk gelmez
sabah erkenden yine baya kanamam oldu artik sabah hemen kendi doktorumu aradim, bu gittigim hastane evimizin karsisi, kendi doktorumunkide arabayla 15 dk falan ,acildeki durmus buraya niye geldin ,doktorunun oldugu hastaneye gideydin ,ya diyoruz kanama cok kotu oraya nasil gidim ben arabaylaanlicaginiz o halimle kadina pata kute girecektim
evet lafim yarim kaldi o kadini yazarkenonceki gecen haftaki gitmemde kanamanin sebebi 2 emriyo konuldugundan tutmayan kese kayboluyomus buyuzden oluyomus
neden herkeste olmuyor anlamadim yada benim bunye fazla tutunamiyomu ne yapiyo
artik dedim hastaneye yatma gibi durumum olursa geleyim deyilse oylesine gelmeyim simdi 15 dk arabada gitcem zaten hala kanama var dedim, oda gerek yok sen yat kalkma cok dikkat et, o kese giderken bebegide goturmesin dedi artik cuma gunu gelinde bakim nasil olsa bebek yerindeymis dedi, zaten gecen hafta kanaman olabilir dedide bu kadarda beklemiyordum
bu kanamamla gereken bi muucize normalde kesin duserdi Rabbim bana bagisladi bebegimi
tuvaletten haric hic kalkmiyorum heralde boyle bi 3 hafta yatarim okadar korktumki dun ,insan daha fazla kiymetini anliyor
aman sizlerde ne olur herseyinize cok dikkat edin hepimizin kiymetlisi bu bebekler
simdilik iyim kanamam hala devam ediyor ama yattikca duzelir insallah
kendinize iyi bakinbaya bya bi uzun yazdim
yapma böle canım
yarın gidicez görücez bebeklerimizi
iyi düşün bu kadar stres yapma ne olur sadece kendine deil bebeğinede stres yaptıkça zarar verdiğini unutma
canım çok çok geçmiş olsun uzun zamandır giremiyodum bende 3 hafta önce kanama nedeniyle yattım benimki çok hafifti ama sadece tuvalete gitmeme izin vardı.2 hafta hiç kalkmadan yaattım.Gerçekten çok duyarsız ve düşüncesiz insanlara denk gelmişsin biz bu bebeklere bir gecede sahip olamıyoruz malesef herkesin bebeği kıymetli olsada bizim 2. bi şansımızın olamayabileceği düşüncesiyle daha hassasız sanırım.Çok kıymetli gebelikler bunlar allah sana sabır ve şifa versin bir an önce inşallah. yatmak çok stresli ve sıkıcı bir süreç olsada bu döneme kadar neler atlattık buda geçecektir.Bebişine ve kendine çoooooookkkk iyi bak.Allahım onu sana bağışlasın.
kızlar sizin gebelik haftanızı nasıl hesaplıyorlar benim sat 21 şubattı 10 martta yumurtalarım toplandı şuan 11. hafta da olmam gerekiyo ama dr. 9.5 hafta diyo ve tüp bebek olduğu için satın 27 şubattan hesapla diyo ben çıkamadım içinden sizdede durum aynı mı ? bu arada 2.li test yaptıran yok mu istanbulda acaba ?
kızlar şuan 10 haftalık oldu bebeşim haftaya 2 li testlerimi yaptırmam gerekiyo istanbulda tavsiye edeceğiniz bir yer var mı ? Biraz pinpirikli davranıyorum sanırım ama tavsiyeye ihtiyacım var :18:
Kizlarrrr bu en son mesajimi yazarken bi anda kanamam oldu hemen tuvalete kostum allahim bir kan geliyor resmen saril saril derizya oyle hic durmadan , hemen acile gittik ve yeni girdim eve, hatanede bile hic durmadi kan , allahim doktor bakti bebegim yasiyordu kalbi atiyor nasil agladim ve halada agliyorum , bunda az bi kanama degildi kesin dustu dedim Rabbime bin sukur olsun bebegim benimle :) heryerrim titriyo ve halada titreyerek yaziyoorum, bebegim annesini birakmiyor :) artik hic kalkmadan yaticam kayinvalidem allahtan geldi turkiyeden , suan telden yaziyorum sevincimi paylasmak istedim
Cnm amacım kimseyi ağlatmak yada üzmek değildi. Sadece içimdekileri sizinle paylaşmak istedim...
Senin yazdığını okuyunca benimde gözlerim doldu ama işyerindeyim ağlamamak için kendimi zor tuttum, boğazım düğümlendi....
Sizlerle burda birşeyler paylaşmak hoşuma gidiyor, Enazından beni anlayan birilerinin olduğunu biliyorum. Bazen kendimi çok yanlız hissettiğimde buraya girip sizin yazdıklarını okuyup "belki birgün bende bu yazılanlar hakkında yorum yapabilirim" diyorum...
canım biz 7 + 2 de duyduk kalp atışını daha doğrusu doktorum ben görüyorum dedi 8 + 4 de bu sefer sesi bize dinletti inşallah sende duyacaksın minişimizin sesini :87:canım ben henüz 2 li teste gelmediğim için cevap veremiyorum sana
ama her hastane yapmaz mı bunu
ben ist da yım özel erdem hastanesinde yaptrdım tüpü orda yapıyorlardır kesin
bu hafta olayını hala bende anlayamadım canıım
benden de sana bir soru
sen kalp atışını ne zaman duydun
şimdi hafta yazma haftada sorun oluyor
tarnsferin kaçıncı günüydü misal
ben duymadım yarın bi gidicem duyar mıyım acep
canım biz 7 + 2 de duyduk kalp atışını daha doğrusu doktorum ben görüyorum dedi 8 + 4 de bu sefer sesi bize dinletti inşallah sende duyacaksın minişimizin sesini :87:
öyle mi canım ınş bende yarın duyarım
ben keseden sonra hiç dr a gitmedim
transferin 23.günü kesemizi gördük
dr um 4 haftalık görüyorum dedi
13 gün geçti aradan ınş duyarız kalp atışlarımızı
sat a göre farklı dr a göre farklı benim haftalar kafam karıştı benimde:26:
canım bu hafta hesabını anlamadım anlayamayacağım, sata göre 15 haftalık olmam lazım 5 şubattı çünkü, neyse mesela bugün geçen aya göre 11 + 2 olmam gerekirken usg de 11 + 5 göründü, sana şöyle söyleyeyim 28 şubatta transferim oldu, 7 nisanda doktorum kalp atışını gördü, yani 38 gün sonra
öyle mi canım ınş bende yarın duyarım
ben keseden sonra hiç dr a gitmedim
transferin 23.günü kesemizi gördük
dr um 4 haftalık görüyorum dedi
13 gün geçti aradan ınş duyarız kalp atışlarımızı
sat a göre farklı dr a göre farklı benim haftalar kafam karıştı benimde:26:
oncelikle hosgeldin canim ,bizimde iki transferimiz vardi bizde hep ikiz bekliyorduk sonradan tek oldugunu ogrendik,bizim icin tek ikiz farketmiyordu ve ozellikle doktorum dediki ,inan bana boylesi daha iyi oldu, ne kadar cocugul gebelik olursa okadar risk cogaliyor ki bize ikiz gebelige bile oyle demisti
sizin icin cok buyuk bi karar suan soyle boyle yap diyemicem ama egerki buyuk bi risk tasiyosan doktorun ve sizin karrinizla olabilir, cunku daha iki can daha var hepsini kaybetme korkusu var, tabi kalp sesini duydun nasil kiyabilirsinki ona, cok buyuk bi karar iyi dusunun rabbim insallah hakkinizda hayirlisini verir ve insallah saglikli bi hamilelik gecirip problemsiz bebeklerini kucagina alirsin
nete giremiyomusun ama her girmende bizede gelismeleri ve kararinizi bildirirsen sevinirim
gerci karariniz belli amm yinede merakla bekleriz seni
Kararımızı ta o günden vermiştik Rabbim bize bunu nasip etti vardır bi hikmeti doğmasalar bile cennette üç meleğim var diye düşüneceğim Ama inşallah olucak diyede umudumu kaybetmek istemiyorum beni bırakmayacaklar Allahın izniyle .Etrafımda bikaçtane üçüz doğum yapmış annelerle tanıştım hatta dördüz olanla bile biliyomusunuz 4 taneside yaşıyo Rabbim rızıklarını verdiyse bişekilde olur ben bu tedavilerde neyi öğrendim biliyomusunuz arkadaşlar hepsi heryaşadığımız olay rabbimin bize yazdığı kader onun izni olmadan yaprak düşmüyor herşey vesile tıp nekadar ilerlerse ilerlesin yinede o ol demeden olmuyo benbundan önceki denemelerimi en güzel hastanelerde yapmıştım herşey çok güzeldi embryolar falan ama olmadı busefer ünverste hastanesinde embryolarda orta iyiydi güzel değildi yani ama rabbim bana kısmet etti bunu.Bi arkadaşımız sanırım ankara_06 3 embryo yasak değilmi diyor bu benim üçüncü denemem olduğu için ve yaşım sınırda olduğu için bana kağıt imzalatıp 3 tane transfer yaptılar doktorumun insiyatifiyle .Biri aslında cansızdı 2 hafta sonra gittik cimcimem canlanmış rabbim nelere kadir değil dimi.Bu arada cuma bugün ve cumanız mübarek olsun .Rabbim hepimize tamamına erdirmeyi nasip etsin dua bunun başka yolu yok dua edicez .