2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

yapma böle canım
yarın gidicez görücez bebeklerimizi
iyi düşün bu kadar stres yapma ne olur sadece kendine deil bebeğinede stres yaptıkça zarar verdiğini unutma

canım çok çok geçmiş olsun uzun zamandır giremiyodum bende 3 hafta önce kanama nedeniyle yattım benimki çok hafifti ama sadece tuvalete gitmeme izin vardı.2 hafta hiç kalkmadan yaattım.Gerçekten çok duyarsız ve düşüncesiz insanlara denk gelmişsin biz bu bebeklere bir gecede sahip olamıyoruz malesef herkesin bebeği kıymetli olsada bizim 2. bi şansımızın olamayabileceği düşüncesiyle daha hassasız sanırım.Çok kıymetli gebelikler bunlar allah sana sabır ve şifa versin bir an önce inşallah. yatmak çok stresli ve sıkıcı bir süreç olsada bu döneme kadar neler atlattık buda geçecektir.Bebişine ve kendine çoooooookkkk iyi bak.Allahım onu sana bağışlasın.

kızlar şuan 10 haftalık oldu bebeşim haftaya 2 li testlerimi yaptırmam gerekiyo istanbulda tavsiye edeceğiniz bir yer var mı ? Biraz pinpirikli davranıyorum sanırım ama tavsiyeye ihtiyacım var :18:

hosgeldin canim seninde iyi olmana cok sevindim
hepimizde az bucuk probler oluyordu ama bu son yasadigim felaketti Rabbim kimseye yasatmasin
evet canim biz bir gecede sahip olmadik,bizim 8 ener bekledigimiz bisey bu
insallah daha o kadinla karsilasmam daha
sende mumkun oldugunca yine dikkat et 4.ayi atlatana kadar hepimizde tehlike devam eder

kızlar sizin gebelik haftanızı nasıl hesaplıyorlar benim sat 21 şubattı 10 martta yumurtalarım toplandı şuan 11. hafta da olmam gerekiyo ama dr. 9.5 hafta diyo ve tüp bebek olduğu için satın 27 şubattan hesapla diyo ben çıkamadım içinden sizdede durum aynı mı ? bu arada 2.li test yaptıran yok mu istanbulda acaba ?

canım ben henüz 2 li teste gelmediğim için cevap veremiyorum sana
ama her hastane yapmaz mı bunu
ben ist da yım özel erdem hastanesinde yaptrdım tüpü orda yapıyorlardır kesin

bu hafta olayını hala bende anlayamadım canıım

benden de sana bir soru
sen kalp atışını ne zaman duydun
şimdi hafta yazma haftada sorun oluyor
tarnsferin kaçıncı günüydü misal
ben duymadım yarın bi gidicem duyar mıyım acep

kızlar şuan 10 haftalık oldu bebeşim haftaya 2 li testlerimi yaptırmam gerekiyo istanbulda tavsiye edeceğiniz bir yer var mı ? Biraz pinpirikli davranıyorum sanırım ama tavsiyeye ihtiyacım var :18:

arkadaslar nasısınız?
benim de 10 hafta oldu bugun doktorum 12 hafta olunca 2 li test yapıcam dedi.bu testi tüp bebek yaptırdıgım doktorum yapıcak insallah bir aksilik cıkmaz .
Günleriniz nasıl geciyo arkadaslar ,ben bo bol dinleniyorum stres yapmakta istemiyorum ama oluyo iste rabbim meleklerimizi korusun

canım çok geçiş olsun, inan kalbim duracaktı okurken ama çok şükür bebişimiz bizimle, kendine çok dikkat et canım şu ayı bir atlattıkmı rahat nefes alacağız, her gün olmasa bile iki günde bir yazılanları okuyorum, gözüm üzerinizde :82:, bugün bizimde randevumuz vardı, 11+5 olmuşuz, bebişimin el ve ayak hareketlerini gördüm Allahım ne güzel bir duyguymuş bu, keseye tekme atıp duruyordu ,...

canım ya sen bizim bebişlerimizin biricik teyzesisin :90:, inan sana çok dua ediyorum, zaman hemen geçsinde kuzenimiz annesine bu sefer tutunsun, bizi bırakma teyzoş hep buraya yaz senden haber almak bizi sevindiriyor

bu arada bugün ikili test için kan verdim haftaya sonuçları çıkacakmış, ense kalınlığı için her şey normal seyrinde dedi doktorum, şimdide gelecek hafta için stres yap :84: anladım ki stres dolu bir yaşam bizi bekliyor kızlar galiba bunlar iyi günlerimiz

canım biz 7 + 2 de duyduk kalp atışını daha doğrusu doktorum ben görüyorum dedi 8 + 4 de bu sefer sesi bize dinletti inşallah sende duyacaksın minişimizin sesini :87:

canım biz 7 + 2 de duyduk kalp atışını daha doğrusu doktorum ben görüyorum dedi 8 + 4 de bu sefer sesi bize dinletti inşallah sende duyacaksın minişimizin sesini :87:

öyle mi canım ınş bende yarın duyarım
ben keseden sonra hiç dr a gitmedim
transferin 23.günü kesemizi gördük
dr um 4 haftalık görüyorum dedi
13 gün geçti aradan ınş duyarız kalp atışlarımızı

sat a göre farklı dr a göre farklı benim haftalar kafam karıştı benimde:26:

canım bu hafta hesabını anlamadım anlayamayacağım, sata göre 15 haftalık olmam lazım 5 şubattı çünkü, neyse mesela bugün geçen aya göre 11 + 2 olmam gerekirken usg de 11 + 5 göründü, sana şöyle söyleyeyim 28 şubatta transferim oldu, 7 nisanda doktorum kalp atışını gördü, yani 38 gün sonra

hıımm benimde 1 nisan transfer oldu 6 mayıs
tam 36.gün oluyor benimde
ayy ınş bende duyarım canım yaa
yani bu sat haftası hesap olayını kimse çözemedi
hayrlısı olsun yeter ki bebişler bizle olsun

tüp bebekte hamile kalıpta kesesini görüpte kalp atışını duymayan var mı ki
neyse aklıma getirmeyeyim Rabbim duyurcaktır eminim güveniyorum

benim de farklı çıkıyor sat göre 9. haftaınnın iiçndeyim ama ultrasonda 7. hafta görünüyo bide benimki Allah kısmet ederse ikiz galiba birinin klp atışını duydu dr diğerinin kalp atışı için 10 gün sonra gel dedi ikinci kese sonradan görüldü o daha geriden takip ediyormuş Allah hepimize hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasip etsin

selam arkadaşlar.forumu takip ediyorum ve çok beğeniyorum kafamın çok karışık ve endişeli olduğum zamanlarda bana çok yardımcı oldu burası. Allah tan herkesin bebeğini kucağına sağ salim almasını diliyorum. Sympathique arkadaşım listenize benide eklerseniz çok mutlu olucam. bilgilerimi vereyim isterseniz .hoşçakalınnnn hepinizemutlu günler heğinizin anneler günü kutlu olsun nu arada..

sat: 16 şubat
transfer:4 mart
kilo:76
yaşım 37
1. denememde oldu çok şükür
nick: zeynoom97
doğum tarihi :27 kasım

şimdiden teşekkür ederim

Son düzenleyen: Moderatör:

Kararımızı ta o günden vermiştik Rabbim bize bunu nasip etti vardır bi hikmeti doğmasalar bile cennette üç meleğim var diye düşüneceğim Ama inşallah olucak diyede umudumu kaybetmek istemiyorum beni bırakmayacaklar Allahın izniyle .Etrafımda bikaçtane üçüz doğum yapmış annelerle tanıştım hatta dördüz olanla bile biliyomusunuz 4 taneside yaşıyo Rabbim rızıklarını verdiyse bişekilde olur ben bu tedavilerde neyi öğrendim biliyomusunuz arkadaşlar hepsi heryaşadığımız olay rabbimin bize yazdığı kader onun izni olmadan yaprak düşmüyor herşey vesile tıp nekadar ilerlerse ilerlesin yinede o ol demeden olmuyo benbundan önceki denemelerimi en güzel hastanelerde yapmıştım herşey çok güzeldi embryolar falan ama olmadı busefer ünverste hastanesinde embryolarda orta iyiydi güzel değildi yani ama rabbim bana kısmet etti bunu.Bi arkadaşımız sanırım ankara_06 3 embryo yasak değilmi diyor bu benim üçüncü denemem olduğu için ve yaşım sınırda olduğu için bana kağıt imzalatıp 3 tane transfer yaptılar doktorumun insiyatifiyle .Biri aslında cansızdı 2 hafta sonra gittik cimcimem canlanmış rabbim nelere kadir değil dimi.Bu arada cuma bugün ve cumanız mübarek olsun .Rabbim hepimize tamamına erdirmeyi nasip etsin dua bunun başka yolu yok dua edicez .

ankara doktor yollarına düştü sanırım
hayırlı haberlerle gel inş.
bende bugun ne güzel görecektim bebeğimi yine yarına kaldı offffffff:84::84:
sen güzel haberlerle gelde canımın sıkkınlığı gitsin

Allah hayırlsıyla kucağına almayı nasip etsin allah onu karnımıza koymayı biliyorda yaşatmayımı bilmiyor ha şaa Allah ne dilerse o olur
inşallah sabırla 9 ayını geçirir ve meleklerine kavuşursun allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…