- 10 Aralık 2009
- 4.284
- 6
- 35
-
- Konu Sahibi Sympathique
canım henüz gebeliğim riskli demedi dr ama ben riskli gebelik uzmanı istiyorum,pıhtılaşma sorunum var çünkü iğne dozu falan ayarlanması lazım
sen duymşsun şükür kalp atışını senn transfer ne zamandı yani kaçıncı günü duydun kalp atışını,ben yarın duyamam sanırım erken değil mi,1 nisanda trans oldum
çok sevindim senın adına.ben de çarşamba gunu kontrole gıdıcem benımde gebeliğim riskli.bakalım allah yardımcımız olsun.
bence kendi tüp bebek doktorunla konuş önce çünkü o sana bu işlemi yaptı ve az çok bilgisi vardır ama eger kendısı sana beni aşar bu konu derse o zaman bır riskli gebelikler uzmanına gıt.ben doktorumdan çok memnunum.internetten bir araştıralım senın için sana yakın bir yer bulalım.ben de marmarayı bır ara düşünmüştüm ama randevu sıkıntısı yaşadım ve zaten bana çok uzak.aslında tup bebek merkezımde uzak ama işte tercıhımı merkezımden yana kullandım.maddı olarak kaldırabılecegım yere kadar gıdecem ama cok zorluyor malesef.bebişiçin deger.o sağlıklı doğsun da başka bişey ıstemem.
aaa yarın benimde 26.gün duyar mıyım yoksaaaaa ayy heycan yaptım bak şimdiii
ben 27 martta transfer oldum pazar günü
transferin 25. günü kalp atışlarını duydum şükürler olsun ama 6 haftalık die geçiyor tabi
benim bekleme dönemlerimde senin kanaman mı olmuştu tam hatırlamıyorum testinmi düşük çıkmıştı neydi aklım kalmıştı sende
şimdi çok sevindim inş. 9 ay güle oynaya geçer sağsağlimde kucağına alırsın
aaa yarın benimde 26.gün duyar mıyım yoksaaaaa ayy heycan yaptım bak şimdiii
evet benim transferin 9.günü leke geldi test yaptrdık 18 çıktı siteyi ayağa kaldırdım falan filan aklında kalması normal yani
ama şükür o 18 den 3000 lere geldik hatta dr keseye bakarken sanki 2 kese göryorum ama belli olmaz henüz erken dedi tabi kendi dr umda değilddi,yarın ınş hem kese hem kalp mi duyacağım yani ben ayyy bu gece sabah olmaz şimdi bana
hiç belli olmaz belki kütt küttt diye duyarsın sesleri
ben duymam erken die sanıyordum bana süpriz oldu
inş. sende duyarsın o heyecanı yaşarsın yarın
ayy sağolasın canım yaa dua edermisin benim için
ismin elif mi bu arada,ben elif ismini çok seviyorum
eşimde tevekkeli boşuna demiyormş dedemk ki dünden beri diyo ki yarın kalp atışını duycaz diyor,ayy ınş,Rabbim cümlemize kucağımza almayı nesip etsin
evet canım adım elif
bende gebzede oturuyorum ve tüp bebeği fulyada yaptırdım buralarda bi hastane bakıyorum olmazsa sigortayada giderim herşey normal olursa öünkü bayaa belimizi büktü tüp olayı
ben inanıyorum şimdiye kadar sıkıca tutundu bebeğin inş. kalbinin atışınıda duyarsın
ama duyamazsan üzülme 7. haftanın sonlarında bile duyan varmış alttan bakarsa büyük ihtimal duyarsın ama.
hakkımızda hayırlısı canım sabah olmaz artık :))
ben o günden sona hep gidip görmek istiyorum ama olmuyo tabi :)
bende pendikteyim yakınız:)) memnun oldum elif
teşekkür ederim canım,bu benim 3.tüp denemem çok korkuyorum ama hiç bu noktaya gelmemiştim,mucize gibi hala inanamıyorum,ınş duyarız yarın miniklerimn kalbini ınş,bakalım 1 mi 2 mi:))))
benim eve yakın var hast gidip gidip dinlerim artık,Rabbim herkese yaşatsın kimseye evlat acısı vermesin ınş,bebişimi çok seviyorum bennnnn
tüp bebekmi seninde
kaç haftalık olduu transferin ne zman yapıldı
canım yaa ne kadar ilgilisin sağolasınnnn valla sevindirdin beni,ya dediğin gbii zaten tüp bebek masrafı yaptık birde onlara bi ton para sarsar hakkaten ama ne yapalım bi kaç kez gidince zaten herşey yoluna girer ınş,en azndan daha sonra keşke gitseydik diye hayflanmayız,olmazsa bende senin dr a giderim:))) bizim arabada yok babam götürüyor benim için izin alıyor,senin dr dan randevu almak gerekiyor dimi pat diye gidemeyiz yani
canım henüz gebeliğim riskli demedi dr ama ben riskli gebelik uzmanı istiyorum,pıhtılaşma sorunum var çünkü iğne dozu falan ayarlanması lazım
sen duymşsun şükür kalp atışını senn transfer ne zamandı yani kaçıncı günü duydun kalp atışını,ben yarın duyamam sanırım erken değil mi,1 nisanda trans oldum
canım geçmiş olsun çok dıkkat et kendıne.çoğumuz da aynı sorun oldu.sana dünde yazdım ama sanırım sanırım nete gırmıyosun sıkıntından dolayı.allah bebeklerımızı korusun....
bebet kaçıncı haftadasın... Ne zaman başladı bu kanama ve önceki bebeklerin kalp atışı ne zaman durmuştu ki..kaçıncı haftalarda?
9 haftadayım pazar gunu oldu o anlık bıseydı sonra kesıldı ama bu benım korkmama ve doktor doktor gezmeme yettı.Daha oncekı gebelıklerımde en fazla 7.haftaya gelebılmısdık ve hıc kanama agrı olmadan kalp atısları durmusdu ama embrıyo saglıksız oldugu ıcın durmusdu en azından doktor oyle soyledı.Doktor bu seferkının yerlesme kanaması olabılecegını bazı hamılelerde karsılasdıklarını falan soyledı neyse normale donduk cok sukur ama ben tedbır amaclı hıc kalkmıyorum.Allah ım herkesı korusun...:26:
hımmm... yani kalp atışı duydunuz ve sonrasında durdu...yani sen 6. haftada falan kalp atımlarını duymuşsan eğer bir hafta sonra yine mi gittin ve o zaman mı öğrendin... ne oluoyrdu da bir hafta ara ile doktora gidiyordun belirti mi oluyordu... ben hiç duyamadım kalp atımı... hiç kalp atımı alınmadı... 8. hafta kürtajla sonuçlanmıştı ama bak sen şimdi 9. haftadasın bebiş ii:)...
o zaman bana da öle demiişti doktor o bebek sağlıksızdı... falan filan ne bilim...
ama daha nce bunu yaşayan sonra korkuyor... seni anlıyorum... hepimize kolay gelsin...
kızlar bugün dr a gidecğeim kalp atışını duyarım ınş dua edin bana
öyle heycanlıyım ki