- 21 Kasım 2008
- 1.815
- 23
-
- Konu Sahibi Sympathique
canim benimya hemen cevap yazamadim kusura kalma
dert ettigin seye bak Rabbim saglikli hayirli bi bebek versin ,demekki erkenmiski duymadin kalp sesini
inan ben 2 haftadir neler yasadim bebegimi kaybettim korkusuyla,gunluk kanama oluyor icim gidiyor
bebegin insallah saglikli olsunda varsin 15 gu sonra belli olsun
bazi seylerde cok aceleci davraniyoruz ama problem olmadigini duyunca dunya senin oluyor
dun doktora gitmeden yine kanamam olduki hemde acik renkti koyuda degil
duramadim yerimde dedim gitti bebek Allahim bikac saat sonra randovu var ama yerimde duramiyorum bisey oldu diye, hemen iceri girer girmez soyledimki sukur kalp atisini duydum dunya benim oldu
sonra cinsiyetinin tam degil ama buyuk ihtimal erkek dedi, inan cinsiyetten once saglikli olmasina sevindim
anlicaginin problemsiz olsunda gec olsun ,15 gun birlikte bekleriz hic merak etme sen
çok teşekkür ederim evet kabul ediyorum çok sabırsızım
bekleyeceğim yeter ki bebeğim benimle ve sağlıklı olsun
ne çok bekledim ben bu günleri
hep merak ederdim beta hcg 100 çıkcak mı diye
en son ki tetsim 3 bin çıkmştı
şükretmem gerkeirken kendime ve bebeğime hasızlk ettim
affet beni bebeğim
ama bulmşken kaybetmek istemiyorum
sağolasın
ınş sende yavrunu sağ salim kucağına alırsın burda konuşuyo oluruz bebişleri
Sempatikcim, kanamalar için doktorunun söylediği çok mantıklı. Daha önce duymamıştım. Aslına bakarsan bu topikte hemen hemen hepimize 2 embriyo transfer edildi ve nedendir bilinmez bir kese göründü. Ama tabiki bütün arkadaşların da dedği gibi sağlıklı olsun 1 tane olsun. Ben de dinlenmeye çalışıyorum. Hala kayınvalidemler bizimle. Yakın zamanda gidecekler sanırım. o zamanda artık ben dikkat ederim kendime.
Sende kendine dikkat et, seni ve oğluşunu öpüyorum....
e tabi canim hepimizde var o heyecanlar insallah zaman cabuk gecsinde bebegin sesini duy icin rahatlasin
hic birimiz istemiyoruz canim her birimiz bunlari bulmak icin neler cktik ben tam 8 senedir bekliyorum hepimiz icin gecerli insallah Rabbim bebeklerimizi bize bagislar
canim bu arada sen listemizde yoksun daha eger olmak istersen sat,yas,kilo,bebegin dogum tariihini yazarsan eklerim
birde kacinci denemende oldu
evet canim sebebini daha dun ogrendim,yani doktorum simdiye kadar Amerikada oldugu icin ona gidememistim, ancak baska hastanede acile gittim ,onlar bebegin altta dusuk riski var bu yuzden kanama oluyor demisti, ve doktorum dedi onlar sana iki emriyo koyuldugunu bilmedikleri icin bebegin altta demislerdir dedi, ama suan normal tabi altta falan degilmis, yani gelimeyen kesenin kaybolmasindan dolayi olusuyomus
ha bu herkeste olmuyo ama oluncada demkki bu yuzdenmis
benimde kayinvalide geliyo cuma gunu Turkiyeden , ne guzel yatiyodum rahat rahat
gitsinler canim rahatlarsin sende ,bizim malesef gitme durumlari yok birlikte kaliyoruz ancak onlar turkiyeye giderse rahatim degilse hep birlikteyiz
sende kendine iyi bak canim ,bende optum seni ve bebisini
sat 19 mart
yaş 27
kilo 87
3.tüp denemem şükürler olsun
bebeğimn doğum tarhni bilmiyorum ki(
Haklısın canım, ama sakın kafana bir şey takma. Çok önemli dönemlerden geçiyorsun sonuçta herşeyi pozitif düşünüp, lehine çevirmeye çalış. Benimkiler allah için anlayışlılar ve 2,5 aydır bizdeler. O günden beri ben hiç yemek yapmadım, hep yardımcı oldu sağolsun. temizlik konusunda da kız çağırdım o da rahattı yani. Ama canım inanki insan yine de bazen sıkılabiliyor. Eşimle yalnız kalmayı özledim.:)) Bakalım hayırlısı artık...
tesekkur ederim canim darisi insallah sana yakinda sizinkinide ogreniriz
evet zaten oglan bekliyorduk yani basta hayirlisini ve saglikli olmasini istedik cinsiyet farketmezdi ama hani gonulden geleni sorarsan hep kiz istiyorduk, cunku bizde 7 torun var 6 tanesi erkek bir tane kiz var ve kiz evlencek yasa geldi artik sevilcek yanida kalmadi
digerleri hep erkek yani erkek erkek gore gore erkes diyor ay budami erkek, tabiki onemli olan cinsiyeti degil saglikli hayirli olmasi, insallah bundan sonra bi kiz tutturruz artik
yani hep kiz istiyodum ama evlendim evleneli nedense hep bi oglumun olcagini biliyodum dedigim gibide cikti
ense kalingi olculdu hersey normaldi
2 hafta once tam
o testler farklı. benim bahsettiklerim 11-14 arası yapılıyor. Ama doktorun herşey yolunda demiş çokta sorun değil yani.
Mehtapcım çok teşekkürler. Bende senin sonuçlara çok sevindim. HAyırlısıyla kucağına alırsın inşallah.. bu arada seninkinin cinsiyeti belli olmadı mı? Sanki senle sempatik aynı dönemlerdydiniz siye hatırlıyorum...
gunaydin teyzoslar nerelerdesiniz ben ozledim ya burayi
bak oglusumda diyorki teyzelerim nerde diye
canim hamilelik hesaplamadan yaptim hesaplamaya gore suan 5+4 sun ve dogumun 24 aralikta oluyor
eklerim birazdan listeye
Canım oğluşunmu oluyor.... Allah kucağına almayıda nasip etsin cnm benim...
Teyzoşlarıda heyecanla bekliyor bebişi:79:
teşekkür ederim canımm
büyük ihtimal bu tarihten önce olur
tüp bebek olduğu için normal doğum yapmayz
ve erken olursa bebeğimiz yay olcak
anne yay baba yay çocuk yay
neden tup bebek oldugu icin normal dogum yapilmiyo?
benim hesaplamada dogum 3 kasim ama sanki ekim sonu gibi gelir zannediyorum
ne guzel ailecek yay olursunuz, hepiniz birlikte yaylanir gidersiniz
çok fena grip oldum eşimden geçti
dakka başı hapşırıyorum hapşırırken kasıklarım sancı yapıyor çok kokruyorum bebeğime bişey olcak diye
ne yapayım kızlar boğazıma ne iyi gelir
tuzlu su dedi biri ağzıma alır almaz bööööö oldum
çok fena grip oldum eşimden geçti
dakka başı hapşırıyorum hapşırırken kasıklarım sancı yapıyor çok kokruyorum bebeğime bişey olcak diye
ne yapayım kızlar boğazıma ne iyi gelir
tuzlu su dedi biri ağzıma alır almaz bööööö oldum