- 21 Kasım 2008
- 1.815
- 23
-
- Konu Sahibi Sympathique
ankara_06 naptın merakla bekliyorum gelince muhakkak yaz
kalp atışlarını duydunmu kaç mm olmuş bebik yada bebikler
geldim canım bebişler değil bebiş miş,yani tekiz:))
ama kalp atışı için çok erken diyor dr
açıkcası moralim çok bozuldu
ben çok kaptrdım kendimi duyacağım diye
valla moralim çok fena 15 gün sonra gel dedi dr
ben ne yapcam 15 gün
ah canım yaa ne bileyim1 tane olsun bizim olsun canım bi tanede yeter dimi :)
dr erken diyorsa erkendir hiç moralini bozma sen iyi olki bebeğinde iyi olsun sen moralin bozuk dolaşırsan onada yansır tmm mı
sen bu 15 günü güzel güzel geçir bebeğinle konus herşey güzel olcak öle düşün
bak bunları bu günleri yaşamak için o kadar bekledik 15 gün daha bekle çok mutlu olucaksın inş.
gunaydin teyzoslar nerelerdesiniz ben ozledim ya burayi
bak oglusumda diyorki teyzelerim nerde diye[/QUOTE
aaa siz doktora gidecektiniz dimi, teyzeler burda yeğenimiz erkekmiymiş allahım sağlıklı sıhatli doğmayı nasip etsin inşaallah. sen şimdi teyzeleri dedin ya bi tuhaf oldum.. hakkaten teyzesi oluyoz.
herşey yolunda sanırım dimi canım çok sevindim.
ben ne yapcam 15 gün
bak oglusumda diyorki teyzelerim nerde diye[/QUOTE
aaa siz doktora gidecektiniz dimi, teyzeler burda yeğenimiz erkekmiymiş allahım sağlıklı sıhatli doğmayı nasip etsin inşaallah. sen şimdi teyzeleri dedin ya bi tuhaf oldum.. hakkaten teyzesi oluyoz.
herşey yolunda sanırım dimi canım çok sevindim.
evet canim dun gittim geldim ki yine sabah kanamam oldu, hatta acik renkteydi cok korktum ama problem yokmus
kanamanin sebebi bebek asagida oldugundan veya dusuk tehlikesi oldugu icin degil dedi
bana iki tane emriyo yerlestirilmisti, dedi onun birisi yavas yavas kayboluyor kanama bundan dolayi oluyor dedi, hatta tam daha kaybolmamis bir sure daha devam edebilir dedi, yine 3 haftalik rapor verdi yat dinlen dikkat et iste fazla arabaya falan binme dedi
canim saglikli olmasina inan cok sevindim korkarak gitmistim
nerdeyse cinsiyetine cokta sevinemedim zaten oglan bekliyorduk
bak oglusumda diyorki teyzelerim nerde diye
canım çok sevindim durumun nasıl inşallah iyidir erkekmi çok sevindim topiğimizin ilk erkeği uğur getirsin herkese
bu arada bende pazartesi ultarosna gittim 2.kese göründü bugün gittim yolk sacda oluşmuş embriyoda oluşursa ikiz ama sat 8 haftalık olması geirken 6 hafta 3 günlük göründü
diğer kese ondan daha küçük birde rahim de perde olabilirimiş onun için rahim filmimi istedi ama olmayabilirde diyor eğer varsa tehlikeliymiş düşük riski erken doğum riski yaratabilirmiş Allahım hayırlısını versin
Bugün ikili test sonuçlarımızı aldık. Çok şükür herşey yolundaymış. Değerlerimiz gayet iyi çıktı. İkili test yaptıran başka kimse var mı?
evet canim dun gittim geldim ki yine sabah kanamam oldu, hatta acik renkteydi cok korktum ama problem yokmus
kanamanin sebebi bebek asagida oldugundan veya dusuk tehlikesi oldugu icin degil dedi
bana iki tane emriyo yerlestirilmisti, dedi onun birisi yavas yavas kayboluyor kanama bundan dolayi oluyor dedi, hatta tam daha kaybolmamis bir sure daha devam edebilir dedi, yine 3 haftalik rapor verdi yat dinlen dikkat et iste fazla arabaya falan binme dedi
canim saglikli olmasina inan cok sevindim korkarak gitmistim
nerdeyse cinsiyetine cokta sevinemedim zaten oglan bekliyorduk
Canım hayırlı olsun oğluşun. Allah sağlık nasip etsin. Zaten oğlan bekliyorduk demişsin, nasıl oluyor bu iş? :)
canim ikili testin tam anlami ne oluyor turkiyede
bende dun tum verdigim kan sonuclarini aldim hersey normaldi
ense kalinligi olculdu oda normal dedi, yani hic bi problem yok gozukuyo bizdede
Arkadaşlar mrb. 1 hafta kadar yoktum, çok özledim sizlerle sohbet etmeyi. Ben yokken bazı arkadaşlar merak etmiş, çok teşekkür ederim ilginize. Hem ben yokken baya olaylar olmuş. Kanamalar ve de güzel haberler. Sonuç olarak herkesin iyi olmasına çok sevindim.
Bu arada bende geçtiğimiz cuma günü doktora gittim 9 haftalığız, Allaha şükür her şey yolunda dedi. 12. hafta da ise ense kalınlığı ve ikili test yapacağız. İşte 12. hafta da yine gideceğiz. Hayırlısı bakalım.
Hepinizi çok öpüyorum, bebişlerinize ve kendinize iyi bakın...
ben ne yapcam 15 gün
Hoşgeldin. merak ettirdin kendini. İyi olmanıza çok sevindim.
tesekkur ederim canim darisi insallah sana yakinda sizinkinide ogrenirizCanım hayırlı olsun oğluşun. Allah sağlık nasip etsin. Zaten oğlan bekliyorduk demişsin, nasıl oluyor bu iş? :)
evet zaten oglan bekliyorduk yani basta hayirlisini ve saglikli olmasini istedik cinsiyet farketmezdi ama hani gonulden geleni sorarsan hep kiz istiyorduk, cunku bizde 7 torun var 6 tanesi erkek bir tane kiz var ve kiz evlencek yasa geldi artik sevilcek yanida kalmadi
digerleri hep erkek yani erkek erkek gore gore erkes diyor ay budami erkek, tabiki onemli olan cinsiyeti degil saglikli hayirli olmasi, insallah bundan sonra bi kiz tutturruz artik
yani hep kiz istiyodum ama evlendim evleneli nedense hep bi oglumun olcagini biliyodum dedigim gibide cikti
Ense kalınlığı, beta hcg ve yanlış bilmiyorsam papp-a diye bir test yapılıyor bunların hepsinin değerlendirilmeside ikili test oluyor.
ense kalingi olculdu hersey normaldi
2 hafta once tam 11 tane kan testi vermistim anuna dun aldim bakti hic birindede bi problem yok hepsi iyi dedi, tabi burda bunlarin isimleri farkli belki ayni testlerdir yani baya olduguna gore
yani bizimki yapilmis oldu
Arkadaşlar mrb. 1 hafta kadar yoktum, çok özledim sizlerle sohbet etmeyi. Ben yokken bazı arkadaşlar merak etmiş, çok teşekkür ederim ilginize. Hem ben yokken baya olaylar olmuş. Kanamalar ve de güzel haberler. Sonuç olarak herkesin iyi olmasına çok sevindim.
Bu arada bende geçtiğimiz cuma günü doktora gittim 9 haftalığız, Allaha şükür her şey yolunda dedi. 12. hafta da ise ense kalınlığı ve ikili test yapacağız. İşte 12. hafta da yine gideceğiz. Hayırlısı bakalım.
Hepinizi çok öpüyorum, bebişlerinize ve kendinize iyi bakın...
Sempatik topiğimizin ilk belli olan bebişi seninki, ne güzel. Allah hayırlısıyla sana kavuştursun. Gerçekten bizimkilerin abisi maşallah.Ben de merak ediyorum ama tabiki hayırlısı ve de sağıklı olması.