2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

ankara_06 naptın merakla bekliyorum gelince muhakkak yaz
kalp atışlarını duydunmu kaç mm olmuş bebik yada bebikler:emir_bebek::emir_bebek:

geldim canım bebişler değil bebiş miş,yani tekiz:))
ama kalp atışı için çok erken diyor dr
açıkcası moralim çok bozuldu
ben çok kaptrdım kendimi duyacağım diye
valla moralim çok fena 15 gün sonra gel dedi dr
ben ne yapcam 15 gün:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

1 tane olsun bizim olsun canım bi tanede yeter dimi :):emir_bebek:
dr erken diyorsa erkendir hiç moralini bozma sen iyi olki bebeğinde iyi olsun sen moralin bozuk dolaşırsan onada yansır tmm mı
sen bu 15 günü güzel güzel geçir bebeğinle konus herşey güzel olcak öle düşün
bak bunları bu günleri yaşamak için o kadar bekledik 15 gün daha bekle çok mutlu olucaksın inş.:KK31:

1 tane olsun bizim olsun canım bi tanede yeter dimi :):emir_bebek:
dr erken diyorsa erkendir hiç moralini bozma sen iyi olki bebeğinde iyi olsun sen moralin bozuk dolaşırsan onada yansır tmm mı
sen bu 15 günü güzel güzel geçir bebeğinle konus herşey güzel olcak öle düşün
bak bunları bu günleri yaşamak için o kadar bekledik 15 gün daha bekle çok mutlu olucaksın inş.:KK31:
ah canım yaa ne bileyim
gereksiz bir stres içindeyim
dün gece eşim ve ben çok üzüldük valla duymadık diye
ama henüz çok erken
nette araştrma yaptım moralim düzeldi
evet kaç yıl bekledim 15 gün mü bekleyemeiycem dimi:))
dua et ınş duyarım canım
sanada teşekkür ederim

gunaydin teyzoslar nerelerdesiniz ben ozledim ya burayi:KK55:
bak oglusumda diyorki teyzelerim nerde diye:KK34::KK9:

Son düzenleme:
[/QUOTE

aaa siz doktora gidecektiniz dimi, teyzeler burda yeğenimiz erkekmiymiş allahım sağlıklı sıhatli doğmayı nasip etsin inşaallah. sen şimdi teyzeleri dedin ya bi tuhaf oldum.. hakkaten teyzesi oluyoz.

herşey yolunda sanırım dimi canım çok sevindim.

canım benim daha çok erken duymaman çok normal hiç sıkma canını. 7 haftalık dr. gittiğimde bizde duymamıştık. benim bir arkadaşım 11 haftaya kadar duyamamış şimdi nur topu gibi bir oğlu var maşaallah. sağlıklı olsunlarda geç duyalım sorun değil

[/QUOTE

aaa siz doktora gidecektiniz dimi, teyzeler burda yeğenimiz erkekmiymiş allahım sağlıklı sıhatli doğmayı nasip etsin inşaallah. sen şimdi teyzeleri dedin ya bi tuhaf oldum.. hakkaten teyzesi oluyoz.

herşey yolunda sanırım dimi canım çok sevindim.

evet canim dun gittim geldim ki yine sabah kanamam oldu, hatta acik renkteydi cok korktum ama problem yokmus
kanamanin sebebi bebek asagida oldugundan veya dusuk tehlikesi oldugu icin degil dedi
bana iki tane emriyo yerlestirilmisti, dedi onun birisi yavas yavas kayboluyor kanama bundan dolayi oluyor dedi, hatta tam daha kaybolmamis bir sure daha devam edebilir dedi, yine 3 haftalik rapor verdi yat dinlen dikkat et iste fazla arabaya falan binme dedi
canim saglikli olmasina inan cok sevindim korkarak gitmistim
nerdeyse cinsiyetine cokta sevinemedim zaten oglan bekliyorduk

canım çok sevindim durumun nasıl inşallah iyidir erkekmi çok sevindim topiğimizin ilk erkeği uğur getirsin herkese

bu arada bende pazartesi ultarosna gittim 2.kese göründü bugün gittim yolk sacda oluşmuş embriyoda oluşursa ikiz ama sat 8 haftalık olması geirken 6 hafta 3 günlük göründü
diğer kese ondan daha küçük birde rahim de perde olabilirimiş onun için rahim filmimi istedi ama olmayabilirde diyor eğer varsa tehlikeliymiş düşük riski erken doğum riski yaratabilirmiş Allahım hayırlısını versin

Bugün ikili test sonuçlarımızı aldık. Çok şükür herşey yolundaymış. Değerlerimiz gayet iyi çıktı. İkili test yaptıran başka kimse var mı?

canım çok sevindim durumun nasıl inşallah iyidir erkekmi çok sevindim topiğimizin ilk erkeği uğur getirsin herkese

bu arada bende pazartesi ultarosna gittim 2.kese göründü bugün gittim yolk sacda oluşmuş embriyoda oluşursa ikiz ama sat 8 haftalık olması geirken 6 hafta 3 günlük göründü
diğer kese ondan daha küçük birde rahim de perde olabilirimiş onun için rahim filmimi istedi ama olmayabilirde diyor eğer varsa tehlikeliymiş düşük riski erken doğum riski yaratabilirmiş Allahım hayırlısını versin

cok tesekkur ederim canim insallah darisi sana
evet ilk erkegi olmus oldu :KK1: hatta abileri digerlerine sahip cikacak:KK9:

canim benimde 2 keseydi birisi kucuk birisi daha buyuktu,sanki buyuk olanin ici dolu gibiydi kucuk hic bisey belli degildi, diger hafta gittigimde ise o buyuk olan gelisti ,kucuk olan ise hala ayni kucuk olarak kaldi, dedi doktor bazen kucuk olabiliyo sonradan gelisebiliyo ama buyuk bi ihtimalle tek dedi ve tek suan
iyim hersey iyi ama hala kanamalarim oluyor, o kanamanin sebebi ise gelismeyen kese kaybolmaya basladigi icin kanama oluyomus, ve daha tam kaybolmamis bir sure daha kanaman olabilir dedi, tabi yine yatip dinlenicem
insallah sen boyle bi problem yasamazsin

Bugün ikili test sonuçlarımızı aldık. Çok şükür herşey yolundaymış. Değerlerimiz gayet iyi çıktı. İkili test yaptıran başka kimse var mı?

canim ikili testin tam anlami ne oluyor turkiyede
bende dun tum verdigim kan sonuclarini aldim hersey normaldi
ense kalinligi olculdu oda normal dedi, yani hic bi problem yok gozukuyo bizdede

evet canim dun gittim geldim ki yine sabah kanamam oldu, hatta acik renkteydi cok korktum ama problem yokmus
kanamanin sebebi bebek asagida oldugundan veya dusuk tehlikesi oldugu icin degil dedi
bana iki tane emriyo yerlestirilmisti, dedi onun birisi yavas yavas kayboluyor kanama bundan dolayi oluyor dedi, hatta tam daha kaybolmamis bir sure daha devam edebilir dedi, yine 3 haftalik rapor verdi yat dinlen dikkat et iste fazla arabaya falan binme dedi
canim saglikli olmasina inan cok sevindim korkarak gitmistim
nerdeyse cinsiyetine cokta sevinemedim zaten oglan bekliyorduk

Canım hayırlı olsun oğluşun. Allah sağlık nasip etsin. Zaten oğlan bekliyorduk demişsin, nasıl oluyor bu iş? :)

Arkadaşlar mrb. 1 hafta kadar yoktum, çok özledim sizlerle sohbet etmeyi. Ben yokken bazı arkadaşlar merak etmiş, çok teşekkür ederim ilginize. Hem ben yokken baya olaylar olmuş. Kanamalar ve de güzel haberler. Sonuç olarak herkesin iyi olmasına çok sevindim.
Bu arada bende geçtiğimiz cuma günü doktora gittim 9 haftalığız, Allaha şükür her şey yolunda dedi. 12. hafta da ise ense kalınlığı ve ikili test yapacağız. İşte 12. hafta da yine gideceğiz. Hayırlısı bakalım.

Hepinizi çok öpüyorum, bebişlerinize ve kendinize iyi bakın...:KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:

canim ikili testin tam anlami ne oluyor turkiyede
bende dun tum verdigim kan sonuclarini aldim hersey normaldi
ense kalinligi olculdu oda normal dedi, yani hic bi problem yok gozukuyo bizdede

Ense kalınlığı, beta hcg ve yanlış bilmiyorsam papp-a diye bir test yapılıyor bunların hepsinin değerlendirilmeside ikili test oluyor.

Arkadaşlar mrb. 1 hafta kadar yoktum, çok özledim sizlerle sohbet etmeyi. Ben yokken bazı arkadaşlar merak etmiş, çok teşekkür ederim ilginize. Hem ben yokken baya olaylar olmuş. Kanamalar ve de güzel haberler. Sonuç olarak herkesin iyi olmasına çok sevindim.
Bu arada bende geçtiğimiz cuma günü doktora gittim 9 haftalığız, Allaha şükür her şey yolunda dedi. 12. hafta da ise ense kalınlığı ve ikili test yapacağız. İşte 12. hafta da yine gideceğiz. Hayırlısı bakalım.

Hepinizi çok öpüyorum, bebişlerinize ve kendinize iyi bakın...:KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:

Hoşgeldin. merak ettirdin kendini. İyi olmanıza çok sevindim.

Sempatik topiğimizin ilk belli olan bebişi seninki, ne güzel. Allah hayırlısıyla sana kavuştursun. Gerçekten bizimkilerin abisi maşallah. :nazar: Ben de merak ediyorum ama tabiki hayırlısı ve de sağıklı olması.:nazar:

canim benimya hemen cevap yazamadim kusura kalma
dert ettigin seye bak Rabbim saglikli hayirli bi bebek versin ,demekki erkenmiski duymadin kalp sesini
inan ben 2 haftadir neler yasadim bebegimi kaybettim korkusuyla,gunluk kanama oluyor icim gidiyor
bebegin insallah saglikli olsunda varsin 15 gu sonra belli olsun
bazi seylerde cok aceleci davraniyoruz ama problem olmadigini duyunca dunya senin oluyor

dun doktora gitmeden yine kanamam olduki hemde acik renkti koyuda degil
duramadim yerimde dedim gitti bebek Allahim bikac saat sonra randovu var ama yerimde duramiyorum bisey oldu diye, hemen iceri girer girmez soyledimki sukur kalp atisini duydum dunya benim oldu
sonra cinsiyetinin tam degil ama buyuk ihtimal erkek dedi, inan cinsiyetten once saglikli olmasina sevindim
anlicaginin problemsiz olsunda gec olsun ,15 gun birlikte bekleriz hic merak etme sen:KK34::KK54:

Hoşgeldin. merak ettirdin kendini. İyi olmanıza çok sevindim.

Mehtapcım çok teşekkürler. Bende senin sonuçlara çok sevindim. HAyırlısıyla kucağına alırsın inşallah.. bu arada seninkinin cinsiyeti belli olmadı mı? Sanki senle sempatik aynı dönemlerdydiniz siye hatırlıyorum...

Canım hayırlı olsun oğluşun. Allah sağlık nasip etsin. Zaten oğlan bekliyorduk demişsin, nasıl oluyor bu iş? :)
tesekkur ederim canim darisi insallah sana yakinda sizinkinide ogreniriz
evet zaten oglan bekliyorduk yani basta hayirlisini ve saglikli olmasini istedik cinsiyet farketmezdi ama hani gonulden geleni sorarsan hep kiz istiyorduk, cunku bizde 7 torun var 6 tanesi erkek bir tane kiz var ve kiz evlencek yasa geldi artik sevilcek yanida kalmadi
digerleri hep erkek yani erkek erkek gore gore erkes diyor ay budami erkek, tabiki onemli olan cinsiyeti degil saglikli hayirli olmasi, insallah bundan sonra bi kiz tutturruz artik
yani hep kiz istiyodum ama evlendim evleneli nedense hep bi oglumun olcagini biliyodum dedigim gibide cikti

Ense kalınlığı, beta hcg ve yanlış bilmiyorsam papp-a diye bir test yapılıyor bunların hepsinin değerlendirilmeside ikili test oluyor.

ense kalingi olculdu hersey normaldi
2 hafta once tam 11 tane kan testi vermistim anuna dun aldim bakti hic birindede bi problem yok hepsi iyi dedi, tabi burda bunlarin isimleri farkli belki ayni testlerdir yani baya olduguna gore
yani bizimki yapilmis oldu

Son düzenleme:

evet canimya merak ettik seni ,bende biraz giremedim ama sen daha uzun suredir gelmedin ,cok sevindimki bisey yokmus problemsiz geldin
tekrar gitmeniz icin daha 3 haftaniz var
,kendine cok dikkat et 11 ve 12 haftalar biraz tehlikeli haftalarmis ,insallah problemsiz atlatirsin

Sempatik topiğimizin ilk belli olan bebişi seninki, ne güzel. Allah hayırlısıyla sana kavuştursun. Gerçekten bizimkilerin abisi maşallah. :nazar: Ben de merak ediyorum ama tabiki hayırlısı ve de sağıklı olması.:nazar:

evet canim oyle oldu, aslinda doktora israr etmesek bisey demesek soylemicekti, hatta dedi benim neseme bagli bu dedi, bende esime dedim hadi neselendirelim :KK9: oylelikle kesin demiyorum ama erkek gibi goruluyor ama bir dahaki gelmenizde kesin soylerim dedi
diger randovu 3 hafta sonra ve bu surecte hala kanamalarim oldugundan dolayi yine raporluyum ve yatiyorum
insallah sizde grenirsiniz canim ,yukardada yazdimya insan problem olmadigini gorunce daha cok seviniyo
dun gitmeden once yine kanamam oldu dedim gitti bebegim ki korkuyla gittim insallah bisey yoktur diye ki sukur biseyi yoktu cinsiyetine hatta okafdar sevinemedim bile once saglikli olmasi problemsiz gecirmen

X